FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TzBulevar87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 11 jul 2013, 15:56

Coraco je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:10- ka je definitivno najtalentovaniji igrač u toj generaciji i aBd bit će to strašan igrač i prvotimac Slobode :).
Broj 8 nosi mali Elvir, ovamo naš s Bulevara, takodje veliki talenat i mnogo inteligentan igrač 8-)
Možda si pomiješao likove, ta 8ica je mali Hrnjić iz Živinica a 10 Suljić isto tako. Poznajem im roditelje pa zato kažem. Djeca su talenat veliki, baš od malih nogu treniraju.
U pravu si @Coraco, moja greška. Malog sam vidjao ovdje u trenerkama i ostaloj opremi sa brojem 8. Vjerovatno mu je to neka prijašnja oprema, moja greška- halalite :D . Uglavnom i ovaj mali je strašan igrač i veliki talenta. 8-)
075

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 11 jul 2013, 17:55

staragarda je napisao/la:bio danas na ovoj trening tekmi izmedzu crvenih i bijelih....inace nisam optimista al ono danas je stvarno licilo na nesto...pojacanja su predobra...samo da ih ne ureknem...galin,mirhad,ovaj iz njemacke i brckalic najbolji..cak i mali salamovic (SELAMOVIC) odlican..dijang onako...3 plus...mada su ga krvnicki udarali...vise sam danas za pola sata vidio tacnih pasova i prijema lopte nego za polusezonu na Tusnju....ja sam prezadovljan...nek na zlatiboru uigraju i misljenja sam da imamo sasvim dobru ekipu koja se bez problema moze borit za sami vrh i to strasno prvo mjesto..
:D :D :D

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 11 jul 2013, 18:30

Sto se tice ove djece treba podrzati ovaj projekat spajanja Kluba7 i Slobode kao i ljude koji su napravili sve to , selektirali najbolju djecu iz kantona kao nekada sto se radilo u Slobodi , doveli tu djecu i sada predstavljaju zajedno najjaci omladinski pogon u drzavi ! Respekt i cestitke !

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 11 jul 2013, 20:40

Redni broj 9

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 jul 2013, 23:51

Milos Galin...Sloboda ce se vratit u PL

Ekipa tuzlanske Slobode iz dana u dan sve je jača uoči predstojeće sezone.

Posljednje pojačanje je Miloš Galin, koji je svoj zadnji angažman imao u grčkoj Kalamati.

Riječ je o 1.98 cm visokom napadaču, koji je vladar protivničkog šesnaesterca. Galin je sa tuzlanskim prvoligašem dogovorio jednogodišnju saradnju , nakon što zajednički jezik nije našao sa rukovodstvom prijedorskog Rudara.

-Kao što znate, bio sam u Rudaru, ali rukovodstvo tog kluba nije bilo u stanju ispuniti moje uslove. Nakon toga uslijedio je poziv od trenera Slobode Smajla Karića. Ubrzo me kontaktirao i predsjednik kluba, Azmir Husić, sa kojim sam se brzo dogovorio, kaže za Sportin.ba Miloš Galin.

Ugovor će parafirati u narednih nekoliko dana, a već sada ne krije zadovoljstvo što je dio kluba sa Tušnja.

-Igrao sam u brojnim klubovima u dosadašnjoj karijeri, ali sa sigurnošću mogu reći da je Sloboda najveći bez obzira na trenutnu situaciju. Čast mi predstavlja biti dio Crveno-crne porodice i uvjeren sam kako ću golovima dati doprinos Slobodinom cilju, a to je povratak u Premier ligu, dodao je za naš portal Miloš Galin.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 12 jul 2013, 00:12

Gorki je napisao/la:Redni broj 9

slika
Gledaj Rad dvadeseti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 jul 2013, 13:15

http://sportsport.ba/bh_fudbal/slobodin ... ost/108974" onclick="window.open(this.href);return false;

Momcima cestitke,a Skoka je moga sta drugo navesti osim Panonskih jezera,to mi bas zapade za oko :roll:

Heblo ga jezero !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 12 jul 2013, 13:20

Skoka profula i kad je nemoguće fulati. Njegov daleko najjači ispad je bio protiv Želje pretprošle sezone, sjedim ja pored njega na atletskoj i radio prenos odrađuje on, kad u jednom trenutku reče "28 pobjeda bez poraza". Mislim da ga je Mujka čuo na golu i pao u smijeh.

Btw: čestitke malcima, samo da ih čaršijski menaĐeri obiđu u velikom luku pa da možda i Sloboda zaradi napokon nešto od te škole koja je de facto najkvalitetnija u državi.

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 12 jul 2013, 14:50

to sa Slobodom, njihovom školom i menadžerima je jedna velika tragedija...koliko je Sloboda napravila igrača i koliko je prodala, trebali su do sada biti ko Dinamo

a trener, Galić, sjećam ga se, igrao kod nas u Bratstvu
Undici stelle - ACM 1899

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 12 jul 2013, 15:10

Fakat, čuj u grad panonskih jezera :roll:. Provuko je to prvo na svom portalu/televiziji pa sad i za SS.
Imao sam dobro mišljenje o tom čovjeku kao novinaru ali kad sam vidio kome je spreman da ustupi medijski prostor sve mi je postalo jasno.. :?
075

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 12 jul 2013, 15:14

Dobar je on kakav je bio, kad je pljuvao po Slobodi na sve nacine.
Sad zena dijete pa se malo promjenio.

dino_tuzla
Kontakt:

Post Postao/la dino_tuzla » 12 jul 2013, 16:57

Sta bi sa onim Jaranovicem iz Lukavca? Cujem Lovic prica da mu bihacko Jedinstvo ponudilo 5000 na ruke plus 600 platu,smjestaj i hranu. Cini mi se da je ovo super cijena za onakvog igraca.

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 12 jul 2013, 17:03

Pa vjerujem da nasi imaju para da bi mu ponudili ugovor.

2343

Post Postao/la 2343 » 12 jul 2013, 17:12

dino_tuzla je napisao/la:Sta bi sa onim Jaranovicem iz Lukavca? Cujem Lovic prica da mu bihacko Jedinstvo ponudilo 5000 na ruke plus 600 platu,smjestaj i hranu. Cini mi se da je ovo super cijena za onakvog igraca.
koju poziciju igra ? Mora da je neki prejak igrac, kad (ako) mu daju toliko na ruke ?! :mrgreen:

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 12 jul 2013, 17:24

Koliko ste vi dali golmanu Hadzicu? Od Jedinstva je trazio 3000 na ruke i 800 plata + stan i hrana. Nije dobio i onda je otisao u Slobodu. Sigurno je dobio vise od ovog :D. A Galinu Rudar nije mogao ispuniti uvjete, a Sloboda moze. Puni ste vi para :D
Zadnja izmjena: Rafael30, dana/u 12 jul 2013, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 jul 2013, 17:38

Sloboda sada ima novaca zahvaljujuci gosp. Azmiru Husicu, predsjedniku Slobode, covjek ima *bezobrazno* puno novaca i ovo je tek pocetak. Ne samo da ce mo se prosetati ovom ligom nego ce mo se prosetat i onom Micky Mouse ligom, jer prava pojacanja ce doci na proljece ukoliko bude trebalo, a mislim da nece trebati vise za ovu ligu. A za ovu sarajevsku ligu sledi spektakl u vidu igrackog kadra. Pozzzzzz
🔴⚫️

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 jul 2013, 17:57

Rafael30 je napisao/la:Koliko ste vi dali golmanu Hadzicu? Od Jedinstva je trazio 3000 na ruke i 800 plata + stan i hrana. Nije dobio i onda je otisao u Slobodu. Sigurno je dobio vise od ovog :D. A Galinu Rudar nije mogao ispuniti uvjete, a Sloboda moze. Puni ste vi para :D
da ti kazem da je i meni ovo smjesno....i mutno pravo...nema se a povlace se igraci iz klubova koji su bili u vrhu prosle sezone...a i za galina mi je cudno pravo..cisto sumnjam da je on pristao za buraniju da igra..al et.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 12 jul 2013, 18:09

sto se milosa tice, ono sto je proveo u Jedinstvu bio je katastrofa blago receno, mada tad ni ostatak ekipe nije bio nesto.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 12 jul 2013, 18:14

staragarda je napisao/la:
Rafael30 je napisao/la:Koliko ste vi dali golmanu Hadzicu? Od Jedinstva je trazio 3000 na ruke i 800 plata + stan i hrana. Nije dobio i onda je otisao u Slobodu. Sigurno je dobio vise od ovog :D. A Galinu Rudar nije mogao ispuniti uvjete, a Sloboda moze. Puni ste vi para :D
da ti kazem da je i meni ovo smjesno....i mutno pravo...nema se a povlace se igraci iz klubova koji su bili u vrhu prosle sezone...a i za galina mi je cudno pravo..cisto sumnjam da je on pristao za buraniju da igra..al et.
Nije tu ništa mutno već su to sasvim normalne cifre ovim novim igračima koji bi trebali da budu pojačanja.
3000 KM na ruke i plata 800 KM nije puno ako je to igrač koji će nas uvest u PL, iako čisto sumnjam da je dobio i toliko. Mislim da je neku takvu cifru ( na ruke+platu) dobio Galin a da je sa ovim ostalim dosta maje novca u igri.

Ybg i taj golman zna da nije isto branit u Slobodi i u ostalim klubovima ove lige. Ako želi bilo kakav iskorak onda je Sloboda sigurno najbolje mjesto za to. Neke se stvari ne mogu kupiti novcem :mrgreen:
075

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 12 jul 2013, 18:24

TzBulevar87 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Nije tu ništa mutno već su to sasvim normalne cifre ovim novim igračima koji bi trebali da budu pojačanja.
3000 KM na ruke i plata 800 KM nije puno ako je to igrač koji će nas uvest u PL, iako čisto sumnjam da je dobio i toliko. Mislim da je neku takvu cifru ( na ruke+platu) dobio Galin a da je sa ovim ostalim dosta maje novca u igri.

Ybg i taj golman zna da nije isto branit u Slobodi i u ostalim klubovima ove lige. Ako želi bilo kakav iskorak onda je Sloboda sigurno najbolje mjesto za to. Neke se stvari ne mogu kupiti novcem :mrgreen:
Ma i te 3000 rijetko koji igrac dobije odma na ruke, nego dobije tu u 3-4 rate znaci uz plate.,
To je uvijek bila praksa barem kod nas, uvjek su bile posebno plate igracima a posebno rate (to je ovo sto bi ko na ruke trebali dobit)
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.