Postao/la staragarda » 11 jul 2013, 23:51
Milos Galin...Sloboda ce se vratit u PL
Ekipa tuzlanske Slobode iz dana u dan sve je jača uoči predstojeće sezone.
Posljednje pojačanje je Miloš Galin, koji je svoj zadnji angažman imao u grčkoj Kalamati.
Riječ je o 1.98 cm visokom napadaču, koji je vladar protivničkog šesnaesterca. Galin je sa tuzlanskim prvoligašem dogovorio jednogodišnju saradnju , nakon što zajednički jezik nije našao sa rukovodstvom prijedorskog Rudara.
-Kao što znate, bio sam u Rudaru, ali rukovodstvo tog kluba nije bilo u stanju ispuniti moje uslove. Nakon toga uslijedio je poziv od trenera Slobode Smajla Karića. Ubrzo me kontaktirao i predsjednik kluba, Azmir Husić, sa kojim sam se brzo dogovorio, kaže za Sportin.ba Miloš Galin.
Ugovor će parafirati u narednih nekoliko dana, a već sada ne krije zadovoljstvo što je dio kluba sa Tušnja.
-Igrao sam u brojnim klubovima u dosadašnjoj karijeri, ali sa sigurnošću mogu reći da je Sloboda najveći bez obzira na trenutnu situaciju. Čast mi predstavlja biti dio Crveno-crne porodice i uvjeren sam kako ću golovima dati doprinos Slobodinom cilju, a to je povratak u Premier ligu, dodao je za naš portal Miloš Galin.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA