Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Izvinite onda, mislio sam da o Asmiru pisete. 

1946
Pa nije stavio prezime jer neće Eldin da neko pomisli da mu je Anel Hadžić rođak
Sheyi je napisao/la:Pa nije stavio prezime jer neće Eldin da neko pomisli da mu je Anel Hadžić rođak

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Goalgetter
- Kontakt:
O reprezentativnim ambicijama nema dvojbi. U budućnosti želi nastupati samo za reprezentaciju BiH, čije utakmice redovno prati.
„Iako u BiH nisam dolazio od rođenja, roditelji su me naučili kome pripadam. Iskreno se nadam da ljudi iz NSBiH znaju za mene, a meni je cilj da svojim igrama skrenem pažnju selektora i da jednog dana zaigram za BiH“.
Hadžić nam je i na kraju otkrio razlog zbog kojeg mu na dresu stoji ime Eldin, umjesto prezimena.
„Dosta ljudi me to pitalo. U Španiji sam poznatiji po imenu, tako da sam se samo prilagodio“, kazao je na kraju kroz smijeh raspoloženi Hadžić.
- Nerminovic
- Kontakt:
Sheyi je napisao/la:Pa nije stavio prezime jer neće Eldin da neko pomisli da mu je Anel Hadžić rođak

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Cini mi se da tu ipak ima malko kompleksa.Goalgetter je napisao/la:O reprezentativnim ambicijama nema dvojbi. U budućnosti želi nastupati samo za reprezentaciju BiH, čije utakmice redovno prati.
„Iako u BiH nisam dolazio od rođenja, roditelji su me naučili kome pripadam. Iskreno se nadam da ljudi iz NSBiH znaju za mene, a meni je cilj da svojim igrama skrenem pažnju selektora i da jednog dana zaigram za BiH“.
Hadžić nam je i na kraju otkrio razlog zbog kojeg mu na dresu stoji ime Eldin, umjesto prezimena.
„Dosta ljudi me to pitalo. U Španiji sam poznatiji po imenu, tako da sam se samo prilagodio“, kazao je na kraju kroz smijeh raspoloženi Hadžić.
Ok.poznatiji medju rajom,no zasto je fudbalski poznatiji kao Eldin a ne kao Hadzic,vjerovatno zato sto je forsirao ime od samog pocetka.
ovako bi trebao izgledati spisak realno..
1. Asmir Begovic
2. Ibrahim Sehic
3. Jasmin Buric
4. Mensur Mujdza
5. Ermin Bicakcic
6. Emir Spahic
7. Ervin Zukanovic
8. Sead Kolasinac
9. Toni Sunjic
10. Ognjen Vranjes
11. Edin Cocalic
12. Muhamed Besic
13. Gojko Cimirot
14. Sejad Salihovic
15. Miralem Pjanic
16. Haris Duljevic
17. Senad Lulic
18. Izet Hajrovic
19. Edin Dzeko
20. Vedad Ibisevic
21. Milan Djuric
22. Haris Medunjanin
23. Asmir Suljic
znaci zadnja sansa mujdzi, medunjaninu, ibisevicu i hajrovicu ako ne poprave situaciju u klubu do ljeta pa makar promjenili klub. umjesto njih vrebaju onaj mali iz verone za mujdzu, prcic ili susic za medu, mahmutovic za ibisevica i kvrzic ili hadzic iz spanije za hajrovica.
prvih 11 protiv austrije i andore...
----------------------Begovic--------------------
--Bicakcic--Zukanovic--Spahic--Kolasinac----
-------------Besic-----------Salihovic------------
--Duljevic--------Pjanic------------Lulic--------
-----------------Dzeko----------------------------
treba nam 11 ratnika na terenu a ne igraci koji sjede na tribinama svojih klubova.
1. Asmir Begovic
2. Ibrahim Sehic
3. Jasmin Buric
4. Mensur Mujdza
5. Ermin Bicakcic
6. Emir Spahic
7. Ervin Zukanovic
8. Sead Kolasinac
9. Toni Sunjic
10. Ognjen Vranjes
11. Edin Cocalic
12. Muhamed Besic
13. Gojko Cimirot
14. Sejad Salihovic
15. Miralem Pjanic
16. Haris Duljevic
17. Senad Lulic
18. Izet Hajrovic
19. Edin Dzeko
20. Vedad Ibisevic
21. Milan Djuric
22. Haris Medunjanin
23. Asmir Suljic
znaci zadnja sansa mujdzi, medunjaninu, ibisevicu i hajrovicu ako ne poprave situaciju u klubu do ljeta pa makar promjenili klub. umjesto njih vrebaju onaj mali iz verone za mujdzu, prcic ili susic za medu, mahmutovic za ibisevica i kvrzic ili hadzic iz spanije za hajrovica.
treba nam 11 ratnika na terenu a ne igraci koji sjede na tribinama svojih klubova.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

Samo izbaciti Sunjica i ubaciti nekog drugog.
Zadnja izmjena: Head, dana/u 08 mar 2015, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
1946
Ovo ko da je Ibraković sastavljo 

DRUG NEBI TI PUNCA
Druze,imas viska stopera i krila a samo cetiri vezna igraca a znamo da ih trojica igra na terenu.vest je napisao/la:ovako bi trebao izgledati spisak realno..
1. Asmir Begovic
2. Ibrahim Sehic
3. Jasmin Buric
4. Mensur Mujdza
5. Ermin Bicakcic
6. Emir Spahic
7. Ervin Zukanovic
8. Sead Kolasinac
9. Toni Sunjic
10. Ognjen Vranjes
11. Edin Cocalic
12. Muhamed Besic
13. Gojko Cimirot
14. Sejad Salihovic
15. Miralem Pjanic
16. Haris Duljevic
17. Senad Lulic
18. Izet Hajrovic
19. Edin Dzeko
20. Vedad Ibisevic
21. Milan Djuric
22. Haris Medunjanin
23. Asmir Suljic
Neizbalansiran ti je spisak,trebaju nam za svaku poziciju po dva igraca+ jos jedan golman,to je pravi spisak.
- Motokultivator
- Kontakt:
Rusilac je napisao/la:Cini mi se da tu ipak ima malko kompleksa.Goalgetter je napisao/la:O reprezentativnim ambicijama nema dvojbi. U budućnosti želi nastupati samo za reprezentaciju BiH, čije utakmice redovno prati.
Ok.poznatiji medju rajom,no zasto je fudbalski poznatiji kao Eldin a ne kao Hadzic,vjerovatno zato sto je forsirao ime od samog pocetka.

Eldin u rep.BIH

You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
Begovic
Šehić
?
Mujdza
?
Spahic
Bičakćić
Šunjić
Cocalić-Vranješ
Kolašinac
Zukanović
Bešić
Cimirot-Vrančić
Salihović
Pjanić
Medunjanin
Prcić
Lulić
Višća
Hajrović
Dzeko
Ibišević
Djurić
E dalje na pricuvni spisak nek reda ove novinarsko-menadzerke pulene,Sarajevo-Zeljeznicarske pulene i eto koga god hoce,na tribinama mjesta ima.
Ja bih dodao kao ozbiljne jos Mahmutovica i Eldina.
Šehić
?
Mujdza
?
Spahic
Bičakćić
Šunjić
Cocalić-Vranješ
Kolašinac
Zukanović
Bešić
Cimirot-Vrančić
Salihović
Pjanić
Medunjanin
Prcić
Lulić
Višća
Hajrović
Dzeko
Ibišević
Djurić
E dalje na pricuvni spisak nek reda ove novinarsko-menadzerke pulene,Sarajevo-Zeljeznicarske pulene i eto koga god hoce,na tribinama mjesta ima.
Ja bih dodao kao ozbiljne jos Mahmutovica i Eldina.
Ne znam koga ce zvati, ali medju pozvanima mora biti 3,4 najtalentovanija mlada igraca iz nase lige tipa Cimirot, Bajic, Duljevic, Zakaric...
Sve ispod toga za mene je neprihvaljivo.
Sve ispod toga za mene je neprihvaljivo.
To je obicaj za igrace s nasih prostora. U španjolskom jeziku ne postoji slovo "ć" pa zbog toga je lakse izgovarati, a i napisati im Eldin. On je u svakom klubu nosio samo imeRusilac je napisao/la:A sto momciluku na dresu pise ime a ne prezime?Da nije nedo Bog kakav kompleks nize vrijednosti,stid porijekla?

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Svakako da standardan igrač iz Španske druge lige može naći mjesto na spisku ako uzmemo u obzir trenutnu formu i povrede naših rep..ELdin HAdzic vec nekoliko sezona igra u Spaniji,mlad je i ima mogucnosti za napredak..Znam da ga selektor još nije kontaktirao ali bi bilo smiješno da poziv dobije Senad Husić iz Mađarske kao lijevi bočni ili Asmi SUljic kao lijevo krilo ..
Salihovic je za nijansu boljoj ili čak istoj situaciji kao Medunjanin kada je forma u pitanju, tako da je kontradiktorno sa tvoje strane da jednog staviš u prvih jedanaest a drugog bi otpisao.I ne može Medunjanina ili Salihovic sa spiska izbaciti Prcic ili Vrancic(msm da bi i on trebao uskoro dobiti zeleno svjetlo od fife da igra za nas) kada su njih dvojica u još goroj formi od Mede ili Seje a plus neiskusni ili Tino koji je eto kao standardan u trenutno nekad gorem Hajduku. Mislim da je Spahic rekao zadnju riječ kada je reprezentacija u pitanju, ove dvije utakmice ako je vjerovati medijima neće igrati a do Izraela bi Meša morao iskristalisati nekoga ko će u solidnoj mjeri zamjeniti Emira jer on nije nikakvo dugoročno rješenje.Ako si pratio oporavak Lulic i Kolasinaca složit ćeš se da šanse da njih dvojica igraju protiv Austrije i Andore nisu velike.vest je napisao/la:ovako bi trebao izgledati spisak realno..
1. Asmir Begovic
2. Ibrahim Sehic
3. Jasmin Buric
4. Mensur Mujdza
5. Ermin Bicakcic
6. Emir Spahic
7. Ervin Zukanovic
8. Sead Kolasinac
9. Toni Sunjic
10. Ognjen Vranjes
11. Edin Cocalic
12. Muhamed Besic
13. Gojko Cimirot
14. Sejad Salihovic
15. Miralem Pjanic
16. Haris Duljevic
17. Senad Lulic
18. Izet Hajrovic
19. Edin Dzeko
20. Vedad Ibisevic
21. Milan Djuric
22. Haris Medunjanin
23. Asmir Suljic
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Asmir Suljic ce lagano da se useta u prvih 11 ako ikada dobije sansu. Jednostavno decko ce uz Besica i Pjanica trkacki da bude glavni motor ekipe.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Mesha ocekujem tvoj poziv
Suljic bi bio ekstra protiv jakih ekipa da igra polukontre i kontre ali na vec postavljenu odbranu ne bi bio od neke koristi...
Po meni zazluzuje da bude na spisku od 21 igraca recimo al tesko da bi bi mogao igrati u prvoj il biti jedna od 2-3 izmjene
Po meni zazluzuje da bude na spisku od 21 igraca recimo al tesko da bi bi mogao igrati u prvoj il biti jedna od 2-3 izmjene
Svi guraju neke svoje pulene nema selektor i ne treba
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, riki46, torbica i 32 gosta.