fera je napisao/la: ↑30 nov 2020, 17:24pozdrav drug i da nam brzo ozdravisPeakyBlinders je napisao/la: ↑30 nov 2020, 13:43Samo da pozdravim pravu raju na ovom forumu, novi sam i bolestan za FK Sarajevo kao i vi. Nadam se dobrom druzenju.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
fera je napisao/la: ↑30 nov 2020, 17:24pozdrav drug i da nam brzo ozdravisPeakyBlinders je napisao/la: ↑30 nov 2020, 13:43Samo da pozdravim pravu raju na ovom forumu, novi sam i bolestan za FK Sarajevo kao i vi. Nadam se dobrom druzenju.
Najbolje bi bilo da počnu obojica, Jukić na krilu a Velkoski u špicu.Samozdravlje je napisao/la: ↑30 nov 2020, 17:44
Isto mislim. silom prilika poceo onu protiv TC. Ostalo na kasikicu 10-15 minuta. doduse tesko je i dobiti priliku pored Tatara i Fanima.
Ipak mislim da ce Velkoski poceti.
skoroalen je napisao/la: ↑30 nov 2020, 17:52Najbolje bi bilo da počnu obojica, Jukić na krilu a Velkoski u špicu.Samozdravlje je napisao/la: ↑30 nov 2020, 17:44
Isto mislim. silom prilika poceo onu protiv TC. Ostalo na kasikicu 10-15 minuta. doduse tesko je i dobiti priliku pored Tatara i Fanima.
Ipak mislim da ce Velkoski poceti.![]()
Ma ko sam ja da zamisljam,imaju ljudi koji znajuZip je napisao/la: ↑30 nov 2020, 17:07Zamisli da je Beqiraj promasio 100% priliku za pobjeduVanja8 je napisao/la: ↑30 nov 2020, 16:31Smije,ali da bi zodovoljio i opravdao platu po pojedincima,minimum 43 gola za polusezonu,yebiga istrosila se raja za Tinin licni dohodak i bonuse...Zip je napisao/la: ↑30 nov 2020, 14:49Bit ce mi mnogo zao sljedeceg napadaca FK Sarajevo, ako to bude neki igrac sa velikim primanjima, mislim da ce ovde pojedini da samoubistva izvrse ako isti ne bude davao minimum jedan gol po utakmici. A vjerujem da ce neki pod prozor dolaziti da lome stakla...
Znaci, sljedecem napadacu sa velikim primanjima se ne smije desiti da promasi.![]()
![]()
I to crvenih, da ne moraju farbat.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑30 nov 2020, 18:29Trebamo komsijama poslati 10ak lopti, da ne tjeraju djecu sa treninga
Koliko je puta Amar proglašen igračem mjeseca, opuhao je Salihbegovića.
Traze izvinjenje sto je covjek napisao istinu.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑30 nov 2020, 18:29Trebamo komsijama poslati 10ak lopti, da ne tjeraju djecu sa treninga
Pa i nije bila istina. U tekstu pisalo da su djeca trebala donijet po 9 KM, a Joldic demantivao i rekao da su trebali donijeti 13.amypitar je napisao/la: ↑30 nov 2020, 20:49Traze izvinjenje sto je covjek napisao istinu.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑30 nov 2020, 18:29Trebamo komsijama poslati 10ak lopti, da ne tjeraju djecu sa treninga![]()
Zaboravio te citirati...Nažalost, kao što si i najavio na poluvremenu, stigla nas je kazna za promasene prilike...bodi123 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:01GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 nov 2020, 16:59Na pauzi dovesti 3 spica, cisto da budemo sigurni da kloc vise nikad ne mora uci u igru![]()
![]()
![]()
Vala baš
Mah sve isto ko na derbiju, toliko očigledno bilo već na poluvremenu šta će se desiti.
Zaboraviti ovo što prije, uzeti Radnik i nadati se da će Zrinjski odraditi posao.
De ba ne pametuj, prodaćemo ga za četiri milke.bodi123 je napisao/la: ↑30 nov 2020, 21:14Djokanovića držati još ovu i maksimalno sljedeću sezonu. Andrej je reprezentativni kalibar za budućnost i mora se što prije dokopati nekog od klubova iz Holandije, Belgije, Švedske, Austrije... pa čak i Dinamo nije loša opcija.
Što se tiče nas, sve ispod 1 milion eura je veliki poraz, ne samo za naš klub nego i za kompletnu ligu. Cimirota smo sa skoro 23 godine dali za 1.3 miliona eura, a ovaj je 4 godine mlađi sada, iduće ljeto tri. Ponuda će definitivno biti, a na našim ljudima je da odaberu onu pravu i inkasiraju kvalitetnu sumu.
Sve mi više ide ka klasičnom box-to-box veznom igraču koji su itekako na cijeni u današnjem modernom fudbalu jer nude na obe strane terena. Veliki radijus kretanja, fantastična motorika, poprilično dobra tehnika te kontrola lopte, fizička snaga, sve su ovo vrline. Ono na čemu mora poraditi je pas, duže lopte i generalno kontrola tempa kroz posjed, ali to je nešto što dolazi vremenom i iskustvom. Najviše mi se sviđa što nije ograničen na jedan segment terena kao oni klasični defanzivni vezni, nego voli i zna povući naprijed, ući u slalom, to je baš odlika ovih igrača ala Naingolan ili Veratti.
Ne brini, zadnju godinu ugovora će se pretvoriti u Sterlinga.
Kako komentarises igru dugoprizeljkivanog kolege hebibovicaAlfredNobel je napisao/la: ↑01 dec 2020, 00:43Jukićev najveći problem je što je fudbalski neinteligentan igrač. Kad uđe i počne griješiti u osnovim fudbalskim elementima, mrak mi na oči padne. Čekao sam da vidim kakav će biti, i ono što je igrao standardno bilo je solidno i ništa više od toga. Griješi previše, pravi preglupe greške, odnosno malo bolja verzija Sišića. Da se ja pitam, zahvalio bih mu se na kraju sezone.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Google Adsense [Bot], Kaunas, Kyle88, SamoDaKazeem, tajsamja i 85 gostiju.