FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Taman kad hoću da ga shvatim ozbiljno, on napiše Bogićević 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Taman kad hoću da ga shvatim ozbiljno, on napiše Bogićević
nesto slicno ocekuj
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Danas ako nas ne uzmete ne znam kad cete,5-6 standarnih igraca nam fali
Samo jedno ime
Pristavite kafu, eto naspenke je napisao/la:Danas ako nas ne uzmete ne znam kad cete,5-6 standarnih igraca nam fali
2:0 Zec i Ubiparip 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Mislim da bi mogli biti zadovoljni i sa jednim golom razlike. Najbitnija su tri Boda
Ma i 0:1 i to da ga Hajdar zavali
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ukrao si mi post iz tastatureLjoZee je napisao/la:Ma i 0:1 i to da ga Hajdar zavali
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
samoposmatram
- Kontakt:
Sve osim poraza je uspjeh danas. U slucaju poraza netreba dizati hajku. Danas ce biti nabrijani svi od igraca, zaposlenika, osiguranja, policije i navijaca. Sudije ce im siljiti citavu utakmicu. Treba racunati i na penal za njih. Bilo bi dobro da izprovociraju Zakarica, da im iz inata zabije, u suprotnom mislim da ce opet biti neprimjetan.
Sretno momci, samo pametno i bez primljenog gola.
Nemamo mi traktor to nas zeza.irfo je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/tako-se-to ... jeg/260570
Eto kako se to radi gospodo
Ma **** traktor, i ne treba to, samo imat foliju kojom prekrijes teren i onda ocistis sa folije taj snijeg ko ovdje i to je tonide je napisao/la:Nemamo mi traktor to nas zeza.irfo je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/tako-se-to ... jeg/260570
Eto kako se to radi gospodo
Danas gubimo sigurno. Po mom misljenju bolje da osvojimo Kup a lige ima jos da se igra dosta.samoposmatram je napisao/la:Sve osim poraza je uspjeh danas. U slucaju poraza netreba dizati hajku. Danas ce biti nabrijani svi od igraca, zaposlenika, osiguranja, policije i navijaca. Sudije ce im siljiti citavu utakmicu. Treba racunati i na penal za njih. Bilo bi dobro da izprovociraju Zakarica, da im iz inata zabije, u suprotnom mislim da ce opet biti neprimjetan.
Glisic i Radovic ne igraju protiv nas u sljedecem kolu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Samo nek snijega nema
Sto se tice tekme nadam se da Ado nece puno mjenjati jer svaki put kad je nesto eksperimentiso lose je zavrsilo. I da izgubimo danas nije neki veliki problem al mislim da mozemo do bodova danas
VOLIM TE ZELJO
Sto se tice tekme nadam se da Ado nece puno mjenjati jer svaki put kad je nesto eksperimentiso lose je zavrsilo. I da izgubimo danas nije neki veliki problem al mislim da mozemo do bodova danas
VOLIM TE ZELJO
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Teren ko sa slike. Uvjeti će biti bolji nego protiv Sarajeva tako da se nemamo šta tu izvlačiti. Hoće li široki raditi prijenos ove tekme kao i one u kupu.LjoZee je napisao/la:Ne izgleda lose bar na slici
- Neandertalac
- Kontakt:
Što se tiče rokada možda se zamijene Anel i Hajdarević te Stanić desno a Prijic u igru. Ne vidim više nikoga na klupi da bi mogao uletiti u pocetnih jedanaest.
Opet šta god trener odlučio on zna najbolje. Konačno ima malo slobode da rotira bez pritiska kakav je imao od pocetka sezone.
Opet šta god trener odlučio on zna najbolje. Konačno ima malo slobode da rotira bez pritiska kakav je imao od pocetka sezone.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Prenosi moja tv, ajde postavi netko stream za dijasporce
- MocMahale444
Eno vidio si da nije Ubiparip dao gol Vitezu, zadnji tim na tabeli bi nam uzeo sva 3 boda.Neandertalac je napisao/la:Niko kao Mahalac@ sa pilanjem naopako da su svi favoriti protiv nas
btw moja taktika radi
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️