FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Druga se pjesma pjeva sad, znaju da su favoriti i opet nesto glume.
"Iz Širokog najavljuju: Na Pecari niko nije slavio, pa neće ni Željezničar"
Ovako su pjevali prije prve tekme.
"Iz Širokog najavljuju: Na Pecari niko nije slavio, pa neće ni Željezničar"
Ovako su pjevali prije prve tekme.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nije lafo vec su povredjeni ... i ko takvi ako nebudu im igrali ako ih ne uzmemo neznam kad cemo ... Treba dobit dole onda srjeda festa se na jugu sprema .. Samo sutra hrabro srcem i borbeno neka ovaj put zabije i Veca samo da uzmemo i zasjedemo na prvo mj..#HajdezeljooLjoZee je napisao/la:Lafo [emoji38]
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Ko bude imao vremena nek svrati [emoji1] 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sutra zgu.ziti lihvare popiša.t ih onako fino pa onda opet u revansu zacepiti bukkake do kraja 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Biće gadno sutra. Nadam se da Ado neće komplikovati i da će izvesti igrače koji su pobijedili Sarajevo i Široki. Nema se za šta više čuvati, za šest dana igramo posljednju utakmicu prije pauze tako da svi moraju dati 110% od svojih mogućnosti.
Teren će biti lošiji nego u četvrtak, a vidjeli smo da na ovakvim terenima nema preokreta i da onaj ko zabije prvi gol, na kraju i pobijedi. To nam mora biti u glavama, Široki će ići na sve ili ništa. Sa četiri boda iz ove dvije utakmice bih bio prezadovoljan i nadam se da će Uprava znati to adekvatno nagraditi, igrači su to zalužili, što nismo imali priliku baš često govoriti.
Sastav Širokog me ne zanima previše, ali ako im zaista nedostaju ovi igrači, to samo može biti dobro po nas. Ne smijemo griješiti u odbrani, ne smijemo pokloniti gol, a ofanziva će odraditi svoj dio posla.
Sretno plavi momci, obradujte nas još jednom.
Teren će biti lošiji nego u četvrtak, a vidjeli smo da na ovakvim terenima nema preokreta i da onaj ko zabije prvi gol, na kraju i pobijedi. To nam mora biti u glavama, Široki će ići na sve ili ništa. Sa četiri boda iz ove dvije utakmice bih bio prezadovoljan i nadam se da će Uprava znati to adekvatno nagraditi, igrači su to zalužili, što nismo imali priliku baš često govoriti.
Sastav Širokog me ne zanima previše, ali ako im zaista nedostaju ovi igrači, to samo može biti dobro po nas. Ne smijemo griješiti u odbrani, ne smijemo pokloniti gol, a ofanziva će odraditi svoj dio posla.
Sretno plavi momci, obradujte nas još jednom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Bez obzira na sve sad bih potpisao bod u današnjoj utakmici, onda uzeti Radnika i uz polufinale kupa možemo reći odlična polusezona 
- Neandertalac
- Kontakt:
Još tri utakmice i najduža pauza na svijetu. Vjerujem da ce stručni štab i igrači učiniti sve što je u njihovoj moći da nastavimo ovaj odlični niz rezultata i polusezonu privedemo kraju na spektakularan nacin.narodniheroj je napisao/la:Bez obzira na sve sad bih potpisao bod u današnjoj utakmici, onda uzeti Radnika i uz polufinale kupa možemo reći odlična polusezona
Uzimajući u obzir sve okolnosti od postavljanja Adžema pa do danas ja sam prezadovoljan. Konačno naš čovjek na klupi koji ima osjećaj za klub i kako funkcioniše, ima znanje sa kojim nam je donio osim rezultata i promociju mladih talenata te svojim mišljenjem uticao na to da se spriječi dalje urušavanje Op.
Kapa dole treneru, na znanju, istrajnosti, hrabrosti i gardu. Othrvao si se sa svim problemima i zasluzujes postovanje.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Nesto mi predobro i nerealno zvuci to da pobjedimo na Pecari 2x u par dana razlike. Al haj da vidimo.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sretno Plavi pa sta dragi Bog da.
Danas 0:3
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kako god danas da zavrsi podrska u srijedu ne smije izostati. Predobro bi bilo da ih mlatnemo pa makar i 0:1, ali ni bod nije toliko los. I nasi su se istrosili zbog ovih losih terena, a na svakom su ostavili zadnji atom snage. Valja i ovaj raspored izdrzati, a tereni losi do bola. Pakao.
Kompjuteruirfo je napisao/la:Danas 0:3
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Niko kao Mahalac@ sa pilanjem naopako da su svi favoriti protiv nas 
Ne znam jeste li primjetili ali kako je Braco@ prestao analizirati prije meča, nas krenulo. Slucajnost?
Ne znam jeste li primjetili ali kako je Braco@ prestao analizirati prije meča, nas krenulo. Slucajnost?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
One analize su vrh, ali jbg kad su nam peh. [emoji1]
Ajmo svako od vas po stoju na moj račun da ne bih počeo analize pisat 
Re: RE: Re: FK Željezničar
Mala plata u Bayernu ha ? [emoji38]braco je napisao/la:Ajmo svako od vas po stoju na moj račun da ne bih počeo analize pisat [emoji38]
- Neandertalac
- Kontakt:
Mogao si na brzinu sastaviti jednu ali je zalijepi na temi Sirokog
Braco@ zvani "kobna analiza"
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ma jašta bolan, onaj šupak Uli Hoeness mi centa nije dao evo treći mjesec...Molio,kumio,ma kakvi...Nije mi ništa drugo preostalo nego da mu javno zaprijetim da ću početi pisati analize Bayernovih protivnika prije svake utakmice. Evo i slika koja to dokazuje, grč na njegovom licu kad je čuo da sam mu to rekao, govori sve.LjoZee je napisao/la:Mala plata u Bayernu ha ? [emoji38]braco je napisao/la:Ajmo svako od vas po stoju na moj račun da ne bih počeo analize pisat [emoji38]

Fakat ba, to je dobra taktika na temi naših protivnika da pišem analize. Spremite se na dominaciju Želje narednih godina kakvu niste ni pod Amarom vidjeli.Neandertalac je napisao/la:Mogao si na brzinu sastaviti jednu ali je zalijepi na temi Sirokog![]()
citiraj me, zakaric 2x, i jednom bogicevicVirtu4l je napisao/la:Kompjuteruirfo je napisao/la:Danas 0:3![]()
![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA