Koji **** hahahahahahahahahahahahahahahahahahahhabihuzur je napisao/la:vise ih je.. a ovog sam pravo nasikiro, moro sam mu se izvinjavati i blokiro me je![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Koji **** hahahahahahahahahahahahahahahahahahahhabihuzur je napisao/la:vise ih je.. a ovog sam pravo nasikiro, moro sam mu se izvinjavati i blokiro me je![]()
![]()
bihuzur je napisao/la:vise ih je.. a ovog sam pravo nasikiro, moro sam mu se izvinjavati i blokiro me je![]()
![]()
Hahahahahahahaahbihuzur je napisao/la:vise ih je.. a ovog sam pravo nasikiro, moro sam mu se izvinjavati i blokiro me je![]()
![]()
Hahahahahahahahahahahahahahahahaha kakav brat aaaaaaaaaaaaaaaaabihuzur je napisao/la:vise ih je.. a ovog sam pravo nasikiro, moro sam mu se izvinjavati i blokiro me je![]()
![]()
bihuzur je napisao/la:Sve autobuske linije koje upravljaju na relaciji gracanica-tuzla, odgodjene do daljnjeg
Ti si mnogo bolestan dečko... Hahahahahahahbihuzur je napisao/la:vise ih je.. a ovog sam pravo nasikiro, moro sam mu se izvinjavati i blokiro me je![]()
![]()
Ja tvrdim da je vise nego sposoban, ako opstaje u klubu pored svih "izdaja" i pri tom se ugradjuje u ugovore, izvini al taj covjek je sposoban. Bez obzira sta neko mislio on i bordovi su prerasli FKS, tj. puno su veci od kluba. Nama kao navijacima je najpametnije da ih podrzimo, mozda se onda smiluju pa nesto urade i za klub. Treba bit moderan, treba virit iz sto vise gu*ova. Mangupi su proslost, oni donose probleme i sramotu, okrenimo se lizanju gu*ova to je buducnost.joker90 je napisao/la:Ljudima teško povjerovati bez nekih "dokaza" da je naš lažni Pape nesposoban frajer? Klub se raspada, puca po šavovima, ali treba dokaza još. Član one grupe sam bio samo na početku, mislim da je većina forumaša ovdje, ne samo ovih "pljuvača" koji su dočekani uvijek na nož vidjela te printove. Ima više od godinu dana od toga, zato mi je krivo što nemam te slike više, postavio bih sve ovdje, od onih gdje mu šalju igrače i moraju mu brojeve nalaziti, pa do onih gdje ga uče neke osnovne stvari. Ako lažem ja, ima ovih što nisu pljuvači da potvrde to. Krivo mi je što se sad priča o tome kad su te slike ko zna gdje, ne zato da postavimo Kenči(Alfredu), nego ovim normalnim forumašima koji ih nisu vidjeli, Kenčo svakako iskoči samo kad treba braniti ovako nekog od uprave, bilo da se spomene Ihtijarević ili da treba napasti Bahu kad prozove upravu.
da ti nisi Huso?simidobar je napisao/la:Ja tvrdim da je vise nego sposoban, ako opstaje u klubu pored svih "izdaja" i pri tom se ugradjuje u ugovore, izvini al taj covjek je sposoban. Bez obzira sta neko mislio on i bordovi su prerasli FKS, tj. puno su veci od kluba. Nama kao navijacima je najpametnije da ih podrzimo, mozda se onda smiluju pa nesto urade i za klub. Treba bit moderan, treba virit iz sto vise gu*ova. Mangupi su proslost, oni donose probleme i sramotu, okrenimo se lizanju gu*ova to je buducnost.joker90 je napisao/la:Ljudima teško povjerovati bez nekih "dokaza" da je naš lažni Pape nesposoban frajer? Klub se raspada, puca po šavovima, ali treba dokaza još. Član one grupe sam bio samo na početku, mislim da je većina forumaša ovdje, ne samo ovih "pljuvača" koji su dočekani uvijek na nož vidjela te printove. Ima više od godinu dana od toga, zato mi je krivo što nemam te slike više, postavio bih sve ovdje, od onih gdje mu šalju igrače i moraju mu brojeve nalaziti, pa do onih gdje ga uče neke osnovne stvari. Ako lažem ja, ima ovih što nisu pljuvači da potvrde to. Krivo mi je što se sad priča o tome kad su te slike ko zna gdje, ne zato da postavimo Kenči(Alfredu), nego ovim normalnim forumašima koji ih nisu vidjeli, Kenčo svakako iskoči samo kad treba braniti ovako nekog od uprave, bilo da se spomene Ihtijarević ili da treba napasti Bahu kad prozove upravu.
trenutno vredi 2 miliona a na leto ce vrediti duplo viseMortemHz je napisao/la: