FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yebeš plate, je l' fudbalski klub fabrika il sportsko društvo? Jesmo l' mi podanici koji ćemo se divit njihovim platama il smo navijači željni uspjeha? Da je ovo PDF Krupe, onda bi nam dika bila ulazak u LZP i dobre plate, stabilne finansije. Al mi nismo Krupa, mi smo klub koji je ne tako davno rušio Genka na Kristal Areni, stativa nas dijelila od grupne faze EL, osvajali trofeje, dovodili 20+ hiljada ljudi na Koševo... Koja je vama kao navijačima generacija draža, ona iz 2009. koja je srušila Helsinborg pred 16.000 gledalaca, al s minimalnim platama, il ova bogata koju karindža ko stigne?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Jel istina ovo sto mahala prica za Ahmeta da je gotova sezona, i da smo ostali na dva parmaka makedonska do kraja prvenstva
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Pa sta druze moj? Zato smo Hadzica prodali i imamo paraInijesta je napisao/la:Jel istina ovo sto mahala prica za Ahmeta da je gotova sezona, i da smo ostali na dva parmaka makedonska do kraja prvenstva

ZZ
I Smajlagicamoj uzor-S.G je napisao/la:Pa sta druze moj? Zato smo Hadzica prodali i imamo paraInijesta je napisao/la:Jel istina ovo sto mahala prica za Ahmeta da je gotova sezona, i da smo ostali na dva parmaka makedonska do kraja prvenstva

Husref mi se poceo gaditi sa ovim izjavama i ulizivanjem upravi. Kakav bezmudan je postao 

Je li to pljujete Parmakovskog, a nije jos ni minute odigrao? Vi vec znate kakav je momak igrac i da je taraba? Treba sacekati momka ko i Saida, pa onda suditi dok procepi! Nema pozitivaca, pa da malo ja umjesto njih koju nebulozu bacim..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
E upravo to imamo para i mogucnosti da Parmaku damo ugovor do maja, s obzirom da je momak dosao nespreman nek se spremi pa nek ide za nafakom svojom, a red je i da mu platu dajemo jbg ipak svaki dan treniramoj uzor-S.G je napisao/la:Pa sta druze moj? Zato smo Hadzica prodali i imamo paraInijesta je napisao/la:Jel istina ovo sto mahala prica za Ahmeta da je gotova sezona, i da smo ostali na dva parmaka makedonska do kraja prvenstva
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Ma neće nas Obradović pravit budalom, eto mu Rusija. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sabinho je napisao/la:Bojim se da sad fakat neki kucaju Huso Husic i pisu liku (ako postoji).HordashBistrik je napisao/la:Ja vjerujem da ima raje koja jos uvijek ima te printove, ima likova koji su prisni sa Ihtijarevicem a i danas pisu ovdje. @Joker je jedan od postenih koji prizna da je bilo takvih stvari, mnogi su znali i tada a sutjeli.
Sta ocekujete, da napisem rekao mi je Huso Husic, pa ga vi onda trazite po drustvenim mrezama i prijetite. Imam ja malo vise godina od vas pa znam kako to ide...

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bas tako.joker90 je napisao/la:Klub dobro funkcionira, plate im redovne. Nismo ni mislili da taj dio kluba ne funkcionira dobro.Ali ovaj dio kluba koji mi pratimo i u koji imamo uvid dobro kasni za Zrinjskim, gurbetima, a i Širokim vala. Taj dio kluba ne može da zabije 3 tekme evo gola, akciju ne može da odigra. Obje tekme u ligi za prvaka isprskani. Ali, drago mi je da je upravi i Husu plata redovna i da sve dobro štima, bar u jednom dijelu.
bihuzur je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Bojim se da sad fakat neki kucaju Huso Husic i pisu liku (ako postoji).HordashBistrik je napisao/la:Ja vjerujem da ima raje koja jos uvijek ima te printove, ima likova koji su prisni sa Ihtijarevicem a i danas pisu ovdje. @Joker je jedan od postenih koji prizna da je bilo takvih stvari, mnogi su znali i tada a sutjeli.
Sta ocekujete, da napisem rekao mi je Huso Husic, pa ga vi onda trazite po drustvenim mrezama i prijetite. Imam ja malo vise godina od vas pa znam kako to ide...![]()

vise ih je.. a ovog sam pravo nasikiro, moro sam mu se izvinjavati i blokiro me je

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
bihuzur je napisao/la:vise ih je.. a ovog sam pravo nasikiro, moro sam mu se izvinjavati i blokiro me je![]()
![]()

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
A Boze sacuvaj,oplakah 

- Evolution87
- Kontakt:
Hahhahahahhahahhahhahahahahahhahabihuzur je napisao/la:vise ih je.. a ovog sam pravo nasikiro, moro sam mu se izvinjavati i blokiro me je![]()
![]()
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
bihuzur je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Bojim se da sad fakat neki kucaju Huso Husic i pisu liku (ako postoji).HordashBistrik je napisao/la:Ja vjerujem da ima raje koja jos uvijek ima te printove, ima likova koji su prisni sa Ihtijarevicem a i danas pisu ovdje. @Joker je jedan od postenih koji prizna da je bilo takvih stvari, mnogi su znali i tada a sutjeli.
Sta ocekujete, da napisem rekao mi je Huso Husic, pa ga vi onda trazite po drustvenim mrezama i prijetite. Imam ja malo vise godina od vas pa znam kako to ide...![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.