FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 27 mar 2018, 22:34

mma_hz je napisao/la:Pun mi je k.... Insajdera koji baci dimnu i kazu "ne mogu vam reci ko je,STA je,al tako vam je".Pa dajte vise slike,dokaze,imena.Rekla kazala seljacka,ajde @hilmo objavi to sto kazes ,koji svjedoci postoje, da vidimo svi ili to samo pojedini trebaju znati a ostala raja vjerovati vama.Ma fuj vise,fuj.
To sam i ja jednom prilikom rekao, pa me ova ekipa "šaljivdžija" i mister J, koji misli da je duhovit, dočekaše sa nekim dječijim poštapalicama.

Ovdje se sve nešto vrti priča u fazonu svako sve zna, ali nemoj mene da ja pričam, može nekom mom to naškoditi ako otkrijem.. Sve presipanje iz šupljeg u prazno.. Kažeš brate ima taj i taj problem, okej, e sad daj validan argument i dokaz. Ma jok, nego je u to u stilu "eejj ma znam ja ko raka Sabrinu, jedan moj braca mi rekao, ali ne bih ja o tome, mogu njemu problem napraviti, ali sto posto je istina." Samo što ima budala pa povjeruju u takve stvari, pa valjda prolazi.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 mar 2018, 22:35

@hilmo progovori, obraz bordo nacije je u pitanju!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 mar 2018, 22:36

Meni je sve ovo oko nas odavno postalo svejedno. Pa nisam mazohista jbt. Sad pratim samo da vidim dokle ovako.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 27 mar 2018, 23:36

ovaj lik se registrovao da vas pravi budalama a vi se primate. nista od toga nije bilo na fb grupi..na ovom forumu ima menadzera i pisu svakakve gluposti, ali mene cudi kako vi povjerujete nekom kome prvi komentar bude neka takva bomba?
p.s. eto ja sam doveo altiparmakovskog i crepulju, platio sam faruku i husrefu po cenera a ja sam dobar 20 milja. za sarica imam strani klub i platio sam husu i za to da ga drzi svaku utakmicu u prvih 11..kad on ode crepulja ce biti standardan

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 mar 2018, 23:36

Ljudima teško povjerovati bez nekih "dokaza" da je naš lažni Pape nesposoban frajer? Klub se raspada, puca po šavovima, ali treba dokaza još. Član one grupe sam bio samo na početku, mislim da je većina forumaša ovdje, ne samo ovih "pljuvača" koji su dočekani uvijek na nož vidjela te printove. Ima više od godinu dana od toga, zato mi je krivo što nemam te slike više, postavio bih sve ovdje, od onih gdje mu šalju igrače i moraju mu brojeve nalaziti, pa do onih gdje ga uče neke osnovne stvari. Ako lažem ja, ima ovih što nisu pljuvači da potvrde to. Krivo mi je što se sad priča o tome kad su te slike ko zna gdje, ne zato da postavimo Kenči(Alfredu), nego ovim normalnim forumašima koji ih nisu vidjeli, Kenčo svakako iskoči samo kad treba braniti ovako nekog od uprave, bilo da se spomene Ihtijarević ili da treba napasti Bahu kad prozove upravu. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 27 mar 2018, 23:53

"Puca po šavovima"? E junače naš.. :lol:

Izgleda da ne znaš kako izgleda klub koji puca po šavovima.. To je bio Čelik, dok nisu došli ovi Turci. To znači pucanje po šavovima.

Jeste, jeste, branim Upravu, kako da ne.. Nađi mi post gdje ja branim Upravu, eto samo to. Pun q tebe i takvih likova kao ti, koji misle da su zanimljivi svakakvim poštapalicama.

Inače, ko god se ne složi s masom ili ima drugačije viđenje, odmah ide spika "brani Upravu", "dobro uhljebljen u klubu", "skaut mu familija", "menadžer neki" itd. Nije to samo o Upravi kao zasebnoj tematici, nego i za druge stvari. Ono "gdje svi, tu i mali Mujo"..

A ovaj dio gdje kažeš da sam tu samo kada treba odbraniti foteljaše iz Uprave je beton.. Prije sam bio stalno tu, pisao i pratio svakodnevno, ali mi se sve zgadi kad vidim na šta je spala tema i komunikacija, uopšte. Zgadi mi se zbog takvih likova kao ti, kojem je vrhunac pisanja bacanje "fora" oko Bekića, oko Saida, oko Hodžića, petog, desetog. Pozz..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 mar 2018, 00:00

AlfredNobel je napisao/la:"Puca po šavovima"? E junače naš.. :lol:

Izgleda da ne znaš kako izgleda klub koji puca po šavovima.. To je bio Čelik, dok nisu došli ovi Turci. To znači pucanje po šavovima.

Jeste, jeste, branim Upravu, kako da ne.. Nađi mi post gdje ja branim Upravu, eto samo to. Pun q tebe i takvih likova kao ti, koji misle da su zanimljivi svakakvim poštapalicama.

Inače, ko god se ne složi s masom ili ima drugačije viđenje, odmah ide spika "brani Upravu", "dobro uhljebljen u klubu", "skaut mu familija", "menadžer neki" itd. Nije to samo o Upravi kao zasebnoj tematici, nego i za druge stvari. Ono "gdje svi, tu i mali Mujo"..
Brate ja nisam nikad bio dio te mase, vecinom sam razmisljao drugacije, ali ovi su ljudi u pravu i ne laze niko. Takodjer, u dubokom smo qrcu, pa kad je nase Sarajevo zadnji put bilo u situaciji da tri mjeseca prije kraja sezone ne moze razmisljati o jednom od dva trofeja? Ovo jos nije dno sto je najgore, kako smo krenuli za dvije sezone cemo ovdje jedni drugima cestitati na izborenoj Ligi za prvaka.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 mar 2018, 00:04

Za mene je i ovo pucanje po šavovima, a prema naznakama samo će biti gore. Drago mi je da sam ti zgadio temu i da imam toliki uticaj na tebe.
Bahati, bahati Željkan!
1946

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 28 mar 2018, 00:12

Sabinho je napisao/la:

Brate ja nisam nikad bio dio te mase, vecinom sam razmisljao drugacije, ali ovi su ljudi u pravu i ne laze niko. Takodjer, u dubokom smo qrcu, pa kad je nase Sarajevo zadnji put bilo u situaciji da tri mjeseca prije kraja sezone ne moze razmisljati o jednom od dva trofeja? Ovo jos nije dno sto je najgore, kako smo krenuli za dvije sezone cemo ovdje jedni drugima cestitati na izborenoj Ligi za prvaka.
Ma ne, u redu, ja nisam rekao ni da jeste, ni da nije istina. Govorim za slične ovakve priče, gdje se samo odjednom kaže "to je to, rekao mi ovaj, Allaha mi istina" i onda se raja napali, a da li je to uopšte provjereno, ma yebo to, pusti ih, neka se truju. Pa daj nam screenshotove tih razgovora, daj neki materijal, pa da možemo reći "e vidi to je stvarno tako", "pogriješio sam, drugi su bili upravu", "sad su mi otvorili oči" itd. Ja bih prvi to uradio, iste sekunde. Ali, ne možeš više biti ni mrvu siguran kad se toliko laži "izvaljalo" na ovom PDF-u. Koliko je bilo samo bombi oko plata, uslova i milion nekih stvari, kojih se ni ne mogu sjetiti.

To mi ide na nerve.. Pa onda ako kažeš nešto drugačije od 80% ostalih članova, odmah si menadžer, uhljeb, familija, jaran itd. Valjda se moraš priklanjati masi, ebiga, kao i u ovoj samoj državi.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 mar 2018, 00:25

AlfredNobel je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

Ma ne, u redu, ja nisam rekao ni da jeste, ni da nije istina. Govorim za slične ovakve priče, gdje se samo odjednom kaže "to je to, rekao mi ovaj, Allaha mi istina" i onda se raja napali, a da li je to uopšte provjereno, ma yebo to, pusti ih, neka se truju. Pa daj nam screenshotove tih razgovora, daj neki materijal, pa da možemo reći "e vidi to je stvarno tako", "pogriješio sam, drugi su bili upravu", "sad su mi otvorili oči" itd. Ja bih prvi to uradio, iste sekunde. Ali, ne možeš više biti ni mrvu siguran kad se toliko laži "izvaljalo" na ovom PDF-u. Koliko je bilo samo bombi oko plata, uslova i milion nekih stvari, kojih se ni ne mogu sjetiti.

To mi ide na nerve.. Pa onda ako kažeš nešto drugačije od 80% ostalih članova, odmah si menadžer, uhljeb, familija, jaran itd. Valjda se moraš priklanjati masi, ebiga, kao i u ovoj samoj državi.
Slicno razmisljamo, mozda si vidio (ako si pratio temu nekad) da sam donekle branio i proslu upravu, Hurtica itd... Problem je sto sam ovo vidio svojim ocima, lakse bi mi bilo da sam vidio nekog da mi yebe zenu, izbio bih to nekako iz glave, ali "Pape" i "pismo namjere" su trajno obiljezili moj um i zivot.

HordashBistrik
Kontakt:

Post Postao/la HordashBistrik » 28 mar 2018, 00:35

Ja vjerujem da ima raje koja jos uvijek ima te printove, ima likova koji su prisni sa Ihtijarevicem a i danas pisu ovdje. @Joker je jedan od postenih koji prizna da je bilo takvih stvari, mnogi su znali i tada a sutjeli.
Sta ocekujete, da napisem rekao mi je Huso Husic, pa ga vi onda trazite po drustvenim mrezama i prijetite. Imam ja malo vise godina od vas pa znam kako to ide...

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 mar 2018, 01:17

Normalno da pucamo po šavovima. Jbt, kad bi se jedan Mančester doveo u situaciju da ne konkuriše par godina ni za jedan trofej, to bi itekako bilo pucanje po šavovima. Mi smo valjda neki qrac u ovoj ligi, hvalimo se da smo najveći klub (po čemu?), a trofeja nećemo vidjet ove godine, a vjerovatno ni naredne. Jer na kraju ovog tunela se ne nazire ni trag svjetlosti, ja bih volio da mogu pozitivnije razmišljat o svemu al ne mogu. Što Totti kaže, malo provirim da vidim ima l' ovom beznađu kraja, a uć u neke ozbiljne analize ovog je mazohizam. Propali smo k'o mu.da kroz bokserice, yebe se meni kao navijaču za plate, Butmir, TA, finansije, bord direktora... ja hoću rezultate, trofeje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 28 mar 2018, 01:24

A ovaj dio gdje kažeš da sam tu samo kada treba odbraniti foteljaše iz Uprave je beton.. Prije sam bio stalno tu, pisao i pratio svakodnevno, ali mi se sve zgadi kad vidim na šta je spala tema i komunikacija, uopšte. Zgadi mi se zbog takvih likova kao ti, kojem je vrhunac pisanja bacanje "fora" oko Bekića, oko Saida, oko Hodžića, petog, desetog. Pozz..
Gadi ti se na sta je spala tema, a ne gadi ti se na sta je klub spao? Ne gadi ti se sto se klub sistemaski unistava i sto tone sve dublje i dublje?

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 28 mar 2018, 01:28

"Klub funkcionira, i to dobro. Zato mislim da Alen Hujić nije trebao dati ostavku na mjesto predsjednika Odbora direktora. Peti put sam trener na Koševu i moram istaknuti da u ovom mandatu imamo najbolje uvjete za rad, redovna primanja, možda i prevelika”, istakao je iskreni trener Sarajeva.

Treba neko javiti Husrefu da nikad gore nije bilo, i da smo se raspali.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 mar 2018, 01:38

Klub dobro funkcionira, plate im redovne. Nismo ni mislili da taj dio kluba ne funkcionira dobro. :lol: Ali ovaj dio kluba koji mi pratimo i u koji imamo uvid dobro kasni za Zrinjskim, gurbetima, a i Širokim vala. Taj dio kluba ne može da zabije 3 tekme evo gola, akciju ne može da odigra. Obje tekme u ligi za prvaka isprskani. Ali, drago mi je da je upravi i Husu plata redovna i da sve dobro štima, bar u jednom dijelu. :zviz:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 mar 2018, 01:45

HordashBistrik je napisao/la:Ja vjerujem da ima raje koja jos uvijek ima te printove, ima likova koji su prisni sa Ihtijarevicem a i danas pisu ovdje. @Joker je jedan od postenih koji prizna da je bilo takvih stvari, mnogi su znali i tada a sutjeli.
Sta ocekujete, da napisem rekao mi je Huso Husic, pa ga vi onda trazite po drustvenim mrezama i prijetite. Imam ja malo vise godina od vas pa znam kako to ide...
Bojim se da sad fakat neki kucaju Huso Husic i pisu liku (ako postoji). :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 mar 2018, 01:50

YNWA je napisao/la:"Klub funkcionira, i to dobro. Zato mislim da Alen Hujić nije trebao dati ostavku na mjesto predsjednika Odbora direktora. Peti put sam trener na Koševu i moram istaknuti da u ovom mandatu imamo najbolje uvjete za rad, redovna primanja, možda i prevelika”, istakao je iskreni trener Sarajeva.

Treba neko javiti Husrefu da nikad gore nije bilo, i da smo se raspali.
Ma druze to ti je kao fabrika koja proizvodi hranu i njeni proizvodi nisu konkurentni na trzistu, biljeze slabe rezultate. Ipak, ta fabrika ima vlastiti izvor sirovina prilicno dobrog kvaliteta i njih prodaje prije bilo kakve prerade fabrikama u inostranstvu i to za sitne pare pa tako biljezi i pozitivan finansijski rezultat i svi zaposleni imaju redovna primanja. Takva fabrika samo opstaje i ne napreduje, a istovremeno njeni radnici koji se barem malo istaknu svojim radom odlaze kako hoce, pa se moraju dovoditi novi radnici cije je znanje veoma upitno jer je trziste suzeno. Eto :D

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 28 mar 2018, 02:08

joker90 je napisao/la:Klub dobro funkcionira, plate im redovne. Nismo ni mislili da taj dio kluba ne funkcionira dobro. :lol: Ali ovaj dio kluba koji mi pratimo i u koji imamo uvid dobro kasni za Zrinjskim, gurbetima, a i Širokim vala. Taj dio kluba ne može da zabije 3 tekme evo gola, akciju ne može da odigra. Obje tekme u ligi za prvaka isprskani. Ali, drago mi je da je upravi i Husu plata redovna i da sve dobro štima, bar u jednom dijelu. :zviz:
Pa zar ovdje nije prica kako se raspadamo, kako je Tan digo ruke od kluba, nema para vise, treba Tana otjerati. A redovna primanja igracima, i jos Musemic rece prevelika.

A inace prica na zadnje dvije stranice ima veze sa onim na terenu, traze se slike razgovora, neki forumasi se nazivaju taldzijama, a da se ne lazemo, znamo na koga se misli, i obojica znamo da je to glupost. Ali gdje ces to napisati, jer bolje presutiti i iskoristiti to u pljuvanju uprave i papeta.

A na kraju, odlicno znas kako nasi pregovaraju sa igracima, kakva je procedura, i da je tu najmanja krivica papeta, kojeg ne branim, niti njega, niti nikoga iz uprave, sto se mene tice mogu svi ici. Ali pisanje kako smo se raspali, kako je sljedece sezone borba da udjemo u ligu za prvaka glupost.

Naravno rezultati su losi, katastrofalni i ovo na proljece sto igramo je sramota, i to se mora popraviti, i vjerujem da hoce, iako je ova sezona vec propala.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 mar 2018, 02:10

Procitaj opet Sabinhov post! Slikovito objašnjeno odakle plate, Nedim, Rijad, Demirel.. :zviz:
Bahati, bahati Željkan!
1946

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 28 mar 2018, 10:14

Jel Husref skontao sta se desava? Treba li mu pomoc?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 24 gosta.