Ti si Željina legenda Hadise

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Najveća snaga koju smo dobili jeste širina u napadackim opcijama. Pisali smo stranicu dvije ranije o tome, o nadopunjavanju cetvorke u vrhu napada i odbrani koja ih pokriva. Jako je teško za protivnicke trenere postaviti taktiku a ne znaš sa koje strane smo opasniji, je li to Zakaric kojeg duplaju u velikoj vecini slučajeva, Zec sa svojom startnom brzinom, Ramović sa prodornoscu i pravljenjem viška ili Vojo sa ubacivanjima. Ne znaju gdje prvo da pogledaju i isto kao što je lako našem napadu a ima kako rekosmo dobru odbranu iza sebe, tako protivnik ne smije da krene previše naprijed zbog našeg napada. Ako ste primjetili igra protivnickih bekova je limitirana, Borac, Pitari, Široki, jako rijetka ubacivanja i duplanja na stranama, više plod nekada viška prostora po osvojenoj lopti nego neke taktike i namjere. Stalno imaju tu defanzivnu zadaću što je nama veliki plus.braco je napisao/la:Ramović i Vojo rade odličan pressing na odbranu protivnika, a moram i pohvaliti Zeca koji mi djeluje dosta angažovanije u defanzivnom segmentu. U jednom trenutku je i Jovan radio pressing na protivničkog štopera tako da je dosta pozitivno to što se Adžemove zamisli (gdje je pressing jedno od glavnih oružja) implementiraju na terenu. Prošle sezone ne znam jel iko osim Lendrića i Mire vršio pritisak na protivničku odbranu, a sad već imaš bar 1- 2 igrača više u tom segmentu što ti daje ogromnu prednost. Zimske pripreme će dići ekipu na još jedan veći nivo ako se ne desi nešto nepredviđeno. Raduju me te pripreme jer i pored vjerovatno dobitne formule koju je Adžem našao, konačno će imati vremena i prijateljskih utakmica za eksperimentisati u smislu nekih dodatnih taktičkih varijacija. Ne trebamo da budemo previše euforični naravno, ali ovo trenutno što gledamo nam daje nadu za neke bolje dane kad je igra u pitanju.
Sudio nam u BijeljiniZenzo je napisao/la:U nedjelju sudi Elvis Mujić.
Koje nam je utakmice sudio do sada u ovoj sezoni sjeca li se neko ?
irfo je napisao/la:Jel moguce da ovo nad Stanom nije penal
Zenzo WroteColon
Sto se tice naseg omladinskog pogona valjda vam je jasno da trenutno nema igraca koji mogu da igraju u prvom timu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.