Hoce li to i on u Velez??AlemC85 je napisao/la:malo sam listao zadnjih nekoliko stranica na našem forumu, i umalo se nisam upišao od smijeha..![]()
![]()
![]()
ma kakav Srećko Šojić, svi smo mi Srećko Šojić.
![]()
podhum je napisao/la:Hoce li to i on u Velez??AlemC85 je napisao/la:malo sam listao zadnjih nekoliko stranica na našem forumu, i umalo se nisam upišao od smijeha..![]()
![]()
![]()
ma kakav Srećko Šojić, svi smo mi Srećko Šojić.
![]()
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brate hoce li nam bacat hurme s auta kad dodje![]()
Na Mostarski Aerodrom u podne, pa ce i on do Medjugorja u dva.podhum je napisao/la:Halo Tekija,,,kad sljece onaj Pastrmkin Alijebe??
Sta sad sa onim sa dedarske sto Boga psuju,,kako ce Alijebe reagovati??Pirke je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brate hoce li nam bacat hurme s auta kad dodje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lud si.
Ko te pita u ovoj frtutmi,,nece niko ni vidit.Pirke je napisao/la:Na Mostarski Aerodrom u podne, pa ce i on do Medjugorja u dva.podhum je napisao/la:Halo Tekija,,,kad sljece onaj Pastrmkin Alijebe??
Malo ozbiljnije, ne kontam kako mogu strani investitori ista monetarno uloziti u nase klubove kad nemamo zakon o sportu...
Zamisli usred utakmice spiker kroz zvucnike pusti ezan.podhum je napisao/la:Sta sad sa onim sa dedarske sto Boga psuju,,kako ce Alijebe reagovati??Pirke je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brate hoce li nam bacat hurme s auta kad dodje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lud si.![]()
Vrlo smislena izjava gos'na Šiljka.MostaracVelezovac je napisao/la:Na prvoj stranici citam naslov:
Đurbuzović: Prvak će biti onaj ko bude imao najviše pobjeda.
Moj Djurbuzovicu ako Zeljo bude imao 20 pobjeda i 5 remija,a Sarajevo 19 pobjeda i 9 remija ko je sampion? Yebote inteligentniji i skolovaniji je Avdo od ovogMostaracVelezovac je napisao/la:Na prvoj stranici citam naslov:
Hahahahahahahaha
Pa neće valjda onaj ko bude imo najviše klikera.![]()
![]()
Al izgleda ti nisi.... 20+5=25 19+9=28..... tehnički u tvojoj varijanti nije moguce...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Moj Djurbuzovicu ako Zeljo bude imao 20 pobjeda i 5 remija,a Sarajevo 19 pobjeda i 9 remija ko je sampion? Yebote inteligentniji i skolovaniji je Avdo od ovogMostaracVelezovac je napisao/la:Na prvoj stranici citam naslov:
Hahahahahahahaha
Pa neće valjda onaj ko bude imo najviše klikera.![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam izracunao lijepo nego ja sam racunao broj utakmica...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Decko haj uzmi digitron pa izracunaj![]()
![]()
Nastavljas da briljiras.... Vjerovatno si stariji, al nije kasno da opet pocnes sa matematikom jer je Bogami nisi usavrsio....NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Treba pojedincima abacus postavit kad se registruju na forum![]()
![]()
a nebi bilo lose postavit koji i u klubske prostorije
![]()
![]()
Zar mislis da si dobar matematicar ako si zaboravio poraze i jedne i druge ekipe. Evo da ti nacrtam npr zeljo 19p 5n6i=62 boda Sarajevo 18p 9n 3i= 63 boda. Jeli ti sad jasno da je moguce bir sampion s manje pobjeda yebem te ustaMrMuscle je napisao/la:Nastavljas da briljiras.... Vjerovatno si stariji, al nije kasno da opet pocnes sa matematikom jer je Bogami nisi usavrsio....NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Treba pojedincima abacus postavit kad se registruju na forum![]()
![]()
a nebi bilo lose postavit koji i u klubske prostorije
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.