Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

harry_90
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la harry_90 » 07 apr 2011, 14:58

Kao sto kaze Frutek pivo,kikiriki,jala ;) za 5km se napijes,a ne da odes u neku diskoteku,morao bih ponijet 50 km samo na zagrijavanje :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 07 apr 2011, 15:00

Pametnije je te pare na nesto utrositi :D

@Bosco nikad se ne zna :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 07 apr 2011, 15:03

To Hairlija lave, kad smo kod piva mene će Emir častit pred finale, jel tako Emire ? :D

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 07 apr 2011, 15:06

Normalno da cu castiti,juce sam zivu glavu izvukao haha :D kamenje kamenje leti sa svih strana :D
Ono je Djasmin pripremio :D

jasmine ajde na privatnu poruku..

Nerko kad cemo na fuka :lol: :lol:
A C A B !

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 07 apr 2011, 15:06

Bosco je napisao/la:
NoName je napisao/la:**** vas piva, vratite se na ono što ste pričali prije pive :lol: Taman me zainteresovalo a vi ufatili o pivama razglabat :evil:
Ti ono bijaše oženjen ako se ne varam ? :D
Oženjen ali živ :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 07 apr 2011, 15:09

Gluho bilo Emire otići ćemo jednom, ali ne na fuka nego na vopi. :D Što je najgore bio sam obećao i T-MAC-u ali nikad da odemo, ušutili se obojica. :D

@NoName
Gotovo je bolan kad se oženiš, to je kraj života ovo ostalo je samo formalnost.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 07 apr 2011, 15:13

Emire posl'o sam ti PP ;)

A dobra ova raja iz Zenice :D

Inace,kamenje,kamenje leti sa svih strana vratili smo se kuci razbijenh glava :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 07 apr 2011, 15:16

DAVID VILLA je napisao/la:Pozz raja... :D :D

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 07 apr 2011, 15:20

Ici cemo mi na vopi,ako ces ti castiti :D,al pred Grbavicu aBd :D nista ranije :D
Inace sve odlicno bilo samo 10-ak momaka (Hz :D) doslo vidjeti kako se navija :D :D
Danas je T-MACu rodjenan ;)

CESTITKE ;) SVE NAJBOLJE ;)
A C A B !

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 07 apr 2011, 15:32

Joj scene danas..

Kod sebe imam 2-3 kondoma,vracam se iz grada,i prolazim pokraj skole,djeca 4-5 razred se skupila,valjda iz skole i pricaju (tacnije neke curice) i ja krenuo otvoriti kondom,zajebancija ovo ono :D kad vidim nekoj maloj malo ruksak otvoren,i lagano ubacim haha..joj blago njoj kad kuci dodje :D

A prije toga u gradu i napusemo kondom i neki mali valjda iz skole ili u skolu i gleda u kondom,reko ja njemu hoces balon,kaze hocu :D i uze on njega igra se ,ljudi gledaju :D prolazi neki mali,ovaj njemu govori evo ti balon,ajmo dodave (nesto u tom smislu) :D kaze mali ,pa nije ti to balon,to je kondom,recu te ja mami haha ..

plako sam ,al doslovno :D
A C A B !

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 07 apr 2011, 15:34

Pedofil :lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 apr 2011, 15:39

Danas u Tuzli kod Kapije se dijelili kondomi,neka akcija bila o spolnim bolestima,ja uzmem jedan za svaki slucaj,sta ja znam kad ce trebi prahnut,uvijek jedan nosim u djepu,uvijek sam spreman za akciju..jednom sam se osramotio,stavio ga u novcanik i kako da zeni platim na kasi,on mi ispadne iz novcanika kako sam vadio pare :oops:

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 07 apr 2011, 15:43

@ djasmine

Mora i to neko biti :lol: :lol:
A C A B !

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 07 apr 2011, 15:47

harry_90 je napisao/la:Danas u Tuzli kod Kapije se dijelili kondomi,neka akcija bila o spolnim bolestima,ja uzmem jedan za svaki slucaj,sta ja znam kad ce trebi prahnut,uvijek jedan nosim u djepu,uvijek sam spreman za akciju..jednom sam se osramotio,stavio ga u novcanik i kako da zeni platim na kasi,on mi ispadne iz novcanika kako sam vadio pare :oops:
Znam ja jednog levata nesposoban totlno, retard blago rečeno ne bi ni ovce zbario, al nosa lik kondome u novčaniku i to da se vide u stalno otvara novčanik i sjedimo mi ljetos s ovim curama otvori lik novčanik i sad ono ko u filmovima spustite se tri povezena i sad on ko ****, pita ga prva cura šta će to TEBI, kad ce druga, pa da DESANKA ne zatrudni
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 07 apr 2011, 15:51

Frutek je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Danas u Tuzli kod Kapije se dijelili kondomi,neka akcija bila o spolnim bolestima,ja uzmem jedan za svaki slucaj,sta ja znam kad ce trebi prahnut,uvijek jedan nosim u djepu,uvijek sam spreman za akciju..jednom sam se osramotio,stavio ga u novcanik i kako da zeni platim na kasi,on mi ispadne iz novcanika kako sam vadio pare :oops:
Znam ja jednog levata nesposoban totlno, retard blago rečeno ne bi ni ovce zbario, al nosa lik kondome u novčaniku i to da se vide u stalno otvara novčanik i sjedimo mi ljetos s ovim curama otvori lik novčanik i sad ono ko u filmovima spustite se tri povezena i sad on ko ****, pita ga prva cura šta će to TEBI, kad ce druga, pa da DESANKA ne zatrudni
:lol:

Yhebo kondome, nakrhas je Rufenolom i cao. :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 apr 2011, 15:56

I dan danas kad vidim tu curu za kasom nasmijemo se,najgore sto je iza mene bila neka baba,i gleda pa mi bi krivo,govorim sam sebi priberi se budalo nije joj ovo prvi put da vidi kondom (mislim na curu,ne na babu),lagano nabacim osmijeh na lice pokupim kondom i caoo.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 07 apr 2011, 16:00

K'o da je kondom bomba.Pa mi normala pred prof. biologije donosili kondome,zaebavali se. :lol:

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 07 apr 2011, 17:00

2 sam bio danas na onom takmicenju bacio sam kuglu 9,6 m mogo sam i vise al nisam bio raspolozen . A sad lagano drzavno u Tuzli 8-)

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 07 apr 2011, 17:09

slika

8-) najbolji sladoled, yebo king i ostale 8-)

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 07 apr 2011, 17:10

Samo F.K.S !! je napisao/la:2 sam bio danas na onom takmicenju bacio sam kuglu 9,6 m mogo sam i vise al nisam bio raspolozen . A sad lagano drzavno u Tuzli 8-)
Čestitke!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.