Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Oženjen ali živBosco je napisao/la:Ti ono bijaše oženjen ako se ne varam ?NoName je napisao/la:**** vas piva, vratite se na ono što ste pričali prije piveTaman me zainteresovalo a vi ufatili o pivama razglabat
DAVID VILLA je napisao/la:Pozz raja...![]()
Znam ja jednog levata nesposoban totlno, retard blago rečeno ne bi ni ovce zbario, al nosa lik kondome u novčaniku i to da se vide u stalno otvara novčanik i sjedimo mi ljetos s ovim curama otvori lik novčanik i sad ono ko u filmovima spustite se tri povezena i sad on ko ****, pita ga prva cura šta će to TEBI, kad ce druga, pa da DESANKA ne zatrudniharry_90 je napisao/la:Danas u Tuzli kod Kapije se dijelili kondomi,neka akcija bila o spolnim bolestima,ja uzmem jedan za svaki slucaj,sta ja znam kad ce trebi prahnut,uvijek jedan nosim u djepu,uvijek sam spreman za akciju..jednom sam se osramotio,stavio ga u novcanik i kako da zeni platim na kasi,on mi ispadne iz novcanika kako sam vadio pare
Frutek je napisao/la:Znam ja jednog levata nesposoban totlno, retard blago rečeno ne bi ni ovce zbario, al nosa lik kondome u novčaniku i to da se vide u stalno otvara novčanik i sjedimo mi ljetos s ovim curama otvori lik novčanik i sad ono ko u filmovima spustite se tri povezena i sad on ko ****, pita ga prva cura šta će to TEBI, kad ce druga, pa da DESANKA ne zatrudniharry_90 je napisao/la:Danas u Tuzli kod Kapije se dijelili kondomi,neka akcija bila o spolnim bolestima,ja uzmem jedan za svaki slucaj,sta ja znam kad ce trebi prahnut,uvijek jedan nosim u djepu,uvijek sam spreman za akciju..jednom sam se osramotio,stavio ga u novcanik i kako da zeni platim na kasi,on mi ispadne iz novcanika kako sam vadio pare
Čestitke!Samo F.K.S !! je napisao/la:2 sam bio danas na onom takmicenju bacio sam kuglu 9,6 m mogo sam i vise al nisam bio raspolozen . A sad lagano drzavno u Tuzli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.