Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

dinoo
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la dinoo » 13 avg 2025, 20:54

Mislim da bi arturu trebalo i miliku produziti po jos 1+1 sezonu dok imamo opciju.

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 13 avg 2025, 20:57

dinoo je napisao/la:
13 avg 2025, 20:54
Mislim da bi arturu trebalo i miliku produziti po jos 1+1 sezonu dok imamo opciju.
To svakako i Kostiću naravno
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 13 avg 2025, 21:06

Vec godinama govorim kako ovaj klaunovski mec koji se sad igra s b timom (svojevremeno tradicija protiv primavere) treba ukinuti zbog ove retardirane invazije terena koja je nekad bila 10-20 minuta do kraja, a sad ne daju ni poluvrijeme da se odigra kako treba. Ekipa bez minuta u nogama i bez ozbiljnih utakmica ce dočekati prvenstvo i ovi ulijecu da pucaju selfije.

Inace, gol Luiza i Dusana kojem je najtoksicnija tifozerija na dunjaluku zviždala svo vrijeme. Luiz apsolutno mora ostati jer panjevi koji se spominju u vezi su tek show. Da Bogdom imamo bar trenera koji moze izvući najbolje iz igrača umjesto još jednog prahistoricara koji o igraču koji je prekucao ligu koja je 5x jaca od Serije A govori kako bi sad mogao igrati trequartistu. Jadno. Motta reinkarnacija. Ali i to je svakako suplja koju mu je neko nametnuo da govori dok ga ne prodaju.

Jedini igrač koji je u nepopravljiv i nema veze s ograničenim trenerima, bivsim i sadašnjim, je Floopmeiners. Panj.

P.S. zivi bili pa vidjeli da ce i debeli David biti u gol-dva od Vlahovića i nova zrtva toksicnog kluba na svim nivoima.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.