Svaki klub ciji clan igra za repku dobija od fife naknadu cini mi semma_hz je napisao/la:Sta nama to znaci brate Bgt,frajer ode dzaba svakako.Jedinu korist mogu izvuci sto neko napisa on i menadzer.hrn je napisao/la:Saric u prvih 11 danas
Meni je licno drago sto je jedan igrac u nasoj repki,al to nama kao klubu nista ne predstavlja nazalost previse.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yehmenadjer je napisao/la:Svaki klub ciji clan igra za repku dobija od fife naknadu cini mi semma_hz je napisao/la:Sta nama to znaci brate Bgt,frajer ode dzaba svakako.Jedinu korist mogu izvuci sto neko napisa on i menadzer.hrn je napisao/la:Saric u prvih 11 danas
Meni je licno drago sto je jedan igrac u nasoj repki,al to nama kao klubu nista ne predstavlja nazalost previse.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Baš me zanima koliko nam dadoše za Bekića. Ili smo mi njima morali dati.menadjer je napisao/la:Svaki klub ciji clan igra za repku dobija od fife naknadu cini mi semma_hz je napisao/la:Sta nama to znaci brate Bgt,frajer ode dzaba svakako.Jedinu korist mogu izvuci sto neko napisa on i menadzer.hrn je napisao/la:Saric u prvih 11 danas
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Dobija kad se nalazi u rosteru na EP ili SP, za ove "obicne" utakmice mislim da to ne ide.menadjer je napisao/la: Svaki klub ciji clan igra za repku dobija od fife naknadu cini mi se
Bas tako.A do prvenstva cemo mi Sarica i pustit i mozda ga i vratit opetThe Game je napisao/la:Dobija kad se nalazi u rosteru na EP ili SP, za ove "obicne" utakmice mislim da to ne ide.menadjer je napisao/la: Svaki klub ciji clan igra za repku dobija od fife naknadu cini mi se

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Dobija se nešto sitno i za kvalifikacije. Za EP i SP se dobija oko 150.000€ po igraču. Uostalom, nek imamo po 5 igrača na svakom prvenstvu i da se daje po milion, šta nas briga? Opet će umjesto Sarića biti Sarić, umjesto Bekića Bekić. Tako da bilo šta para što uzmemo ne treba nas ni najmanje zanimati.The Game je napisao/la:Dobija kad se nalazi u rosteru na EP ili SP, za ove "obicne" utakmice mislim da to ne ide.menadjer je napisao/la: Svaki klub ciji clan igra za repku dobija od fife naknadu cini mi se
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- belosevic23
- Kontakt:
Hajde Saraaa 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobija se i za kvalifikacije, cak ne mora ni biti na klupi, samo je bitno da je pozvan od selektora i da provede par dana sa timom jer se to pika po danu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Što je Duljević smršao! 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
tamo su slabi sa cevapimaHigh je napisao/la:Što je Duljević smršao!
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
A i kosica mu porasla, izgleda kao da mu je 19High je napisao/la:Što je Duljević smršao!

Bravo Baho.dobro rece
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Sto ih Baho prozva za Duljevica i Sarica
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Saric igrac manje dosad. Duljevic odlican.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Kakav god da je, nekad smušen i nedorečen, za ovu našu Upravu je britka sablja.mma_hz je napisao/la:Sto ih Baho prozva za Duljevica i Sarica
Kad vidim da Saric igra za repku, to mi daje motivacije u zivotu, onda znam da je sve moguce.
Duljevic doktor ove igre
Bravo za Bahu sto je odvojio minut da svi cuju ko nama sjedi u upravi

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sta je rekao?miky_hz je napisao/la:Duljevic doktor ove igre![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.