Nemam nista protiv dvolitre,konzumiram i ja,kazem to sto ove nase gradske djevojke furaju se da su nedodirljive,a kupis ih kolom od 2.5km u kaficu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ona nasa bara meni nije nesto,prije je bila dobra,a sad su je pokvarili skrozMudonja je napisao/la:Bolja je ona vasa tuzlanska klipaca od tog Amstela, bezveze Amstel, grize za oci, ko da sirup pijes...harry_90 je napisao/la:Samo Amstel i nista vise,jos ako je hladan,ma top
Ma jbg kad me krene onda ide,kad stane nece ni naopako..ma tuzlanska nije toliko losa,ali prije kakva je bila,sad su je skroz pokvarili,ali ni rakija nije losa,samo ona me zacas uhvati,tako da nju manje konzumiram.Mudonja je napisao/la:ebiga ti stalno dizes pare na kladionici i na bingu pa ti se da piti Amstel..harry_90 je napisao/la:Kupim ja nju nekad,ali vise gotivim Amstel,bolji mi je..mada isplativije je uzeti tuzlansku ili sarajevsku baru,al jbg kad nema kvaliteta,barem meni..![]()
Da pogadjas kao mi bio bi zadovoljan da imas i za onog tuzlanskog pilsnera...
![]()
![]()
Ti ono bijaše oženjen ako se ne varam ?NoName je napisao/la:**** vas piva, vratite se na ono što ste pričali prije piveTaman me zainteresovalo a vi ufatili o pivama razglabat
Probaj jegerMegamon je napisao/la:U kakvom sam stanju rado bih se napio,ali ne pijem alkohol.U narednim danima ocekujem poboljsanje raspolozenja
Znači moglo bi bit šta u narednim danima, aaa ? :ugeek:Megamon je napisao/la:U kakvom sam stanju rado bih se napio,ali ne pijem alkohol.U narednim danima ocekujem poboljsanje raspolozenja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.