NK Zvijezda Gradačac

batigol777
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la batigol777 » 30 maj 2016, 21:58

reddragon001 je napisao/la:Sudije su protiv nas pola prvenstva, ali mi realno ako ne mozemo pobjedit Capljinu onda sta cemo u PL. Treba igrati hrabro napasti od prve minute...
Ja vala neznam ekipu koja je bolje odigrala na Banji od Capljine. Pisao sam ranije da Zvijezda mora rijesiti PL ptije zadnjeg kola upravo radi dobre ekipe capljine nazalost do toga nije doslo ali neka nam je sa srecom.
Mislim da ni Metallege nemoze posteno dobiti Gorazde ali vidjet cemo pred nama je sve.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 30 maj 2016, 22:04

Daj boze da mozemo dobit Capljinu, na strani je zeznuto igrati, realno X mozda izvucemo ali ako Gorazde odigra posteno njih treba nagradit i cao.. Mogu oni X izvuc lako... To oko sudjenja treba sve fino snimat i UEFI predas lagano, nisu ni oni vise ludi posmatra se sve...

Daleko Capljina fujj... inace bi bilo fino otici

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 30 maj 2016, 22:54

Ja idem u pregovorima sam i sa fokusom da i on ide vidjet cu ako uspjem sta organizovati da covjeku barem nesto na gorivo klub prizna da ide da snima utakmicu za nas.

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 30 maj 2016, 23:37

Cak do Kalesije se culo da Gorazde nesto muti danas na utakmici slusam kako pricaju ljudi ma da ako cemo realni bit Zvijezda ako ne moze pobjedit Capljinu ne treba ni da ulazi u PL u svakom slucaju ste zasluzili da udjete u PL sretno vam ABD da i za vas navijamo kao i za Slobodu svoji smo

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 31 maj 2016, 10:13

muhamed121 je napisao/la: slusam kako pricaju ljudi ma da ako cemo realni bit Zvijezda ako ne moze pobjedit Capljinu ne treba ni da ulazi u PL

pusti ti jaro te price ako nemoze pobjedit ovo ono, ko da je lako Capaljinu dobit kod njih kod kuce, ljudi fino igraju posebn kod kuce, pa sa njima bi se i Premijerligas namucio i to pravo malo koji bi dobio ih kod kuce...https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t34.0-1 ... e=574ED528 nije Capljina samo tako za dobit... Realno ako izvucemo X dobro je i nadat se fer i korektnoj igri iz Gorazda... :kafa:

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 31 maj 2016, 10:45

combe80 je napisao/la:
muhamed121 je napisao/la: slusam kako pricaju ljudi ma da ako cemo realni bit Zvijezda ako ne moze pobjedit Capljinu ne treba ni da ulazi u PL

pusti ti jaro te price ako nemoze pobjedit ovo ono, ko da je lako Capaljinu dobit kod njih kod kuce, ljudi fino igraju posebn kod kuce, pa sa njima bi se i Premijerligas namucio i to pravo malo koji bi dobio ih kod kuce...https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t34.0-1 ... e=574ED528 nije Capljina samo tako za dobit... Realno ako izvucemo X dobro je i nadat se fer i korektnoj igri iz Gorazda... :kafa:
Jasno mi je sve steta bi bilo da ne udjete jer ste citavu sezonu sve uradili dobro ostao je jos jedan korak ma da treba gledat i onu utakmicu u Gorazdu ako odigraju posteno mislim da oni mogu barem x izvuci ma da sta ima danas posteno drzava nam nije postena a kamoli liga

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 31 maj 2016, 21:37

Frano Jelic ce ipak suditi u Capljini :thumbdown: Vlado i ostala gospodaa ne odustaju od svog nauma :puke: :puke: No za nadati se ipak da ce uprava Zvijezde zayebati navedene, kao birvaktile Husein Kapetan kada se usprotivio osmanskoj imperiji :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Sarajlija88
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlija88 » 01 jun 2016, 06:04

Sretno Gradačlije

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 01 jun 2016, 07:29

esprit24 je napisao/la:Frano Jelic ce ipak suditi u Capljini :thumbdown: Vlado i ostala gospodaa ne odustaju od svog nauma :puke: :puke: No za nadati se ipak da ce uprava Zvijezde zayebati navedene, kao birvaktile Husein Kapetan kada se usprotivio osmanskoj imperiji :kafa:
ma treba odmah uputiti žalbu i tražiti izuzeće pomenutog sudije,zahtijevati od NsBiH-e zbog važnosti utakmice da oni delegiraju nekog od PL-ih sudija..

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 01 jun 2016, 15:17

kakvi su to smradovi... po nekoj logici budući da je prvenstvo oko opstanka već odavno završeno, savez bi trebao dodatno nadgledati borbu za prvo mjesto i samim time pred kraj na utakmicama tih klubova delegirati sudije iz premijer lige (jer je završeno prvenstvo) uz dodatne suce iza gola. pa ako ništa neka barem kraj kad se vodi borba prsa u prsa bude regularan.

meni ova čapljina nikad nije bila jasna ni za koga ni protiv koga igra i kakva je tu politika, ko će ga znati. :D imam osjećaj da bi oni radije istjerali goška iz lige, nego podgrmeč npr. u svakom slučaju nek vam je sa srećom, mlada su ekipa, igraju fino momci nema govora, neće vam biti nimalo lako.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 jun 2016, 22:23

Imali neko info dali je serba potpisao za standard.ja čuo da je gotovo odstet preko milion km sad koliko ćemo mi dobiti neznam jer vjerovatno menadžerska agencija uzima pola
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

gol-man
Kontakt:

Post Postao/la gol-man » 02 jun 2016, 08:46

Imali neko info dali je serba potpisao za standard.ja čuo da je gotovo odstet preko milion km sad koliko ćemo mi dobiti neznam jer vjerovatno menadžerska agencija uzima pola
Moj kolega, to sumnjam da je istina. Pa Rijad bajić koji je imao premijerligaškog staža je otišao za tu cifru. Višća za još manje.
Ako se dobije 100-200 hiljada to bi bio uspjeh do neba.
Najskuplje prodaje igrača iz Premijer lige BiH u inozemne klubove:
1. Gojko Cimirot, iz Sarajeva u PAOK za 1,3 miliona eura
2. Said Husejinović, iz Slobode u Werder Bremen za 900 hiljada eura
3. Mirko Hrgović, iz Širokog Brijega u Wolfsburg za 800 hiljada eura
4. Semir Štilić, iz Željezničara u Poznan Lech za 600 hiljada eura
5. Rijad Bajić, iz Željezničara u Konyaspor za 500 hiljada eura
6. Amir Hadžiahmetović, iz Željezničara u Konyaspor za 500 hiljada eura

7. Ibrahim Šehić, iz Željezničara u Mersin za 425 hiljada eura
8. Edin Višća, iz Željezničara u Basaksehir za 400 hiljada eura
9. Nermin Zolotić, iz Željezničara u Gent za 300 hiljada eura
10. Goran Zakarić, iz Širokog Brijega u Dinamo Zagreb za 300 hiljada eura
11. Darko Maletić, iz Borca u Aktobe za 300 hiljada eura
12. Dalibor Pandža, iz Sarajeva u Lokomotivu Zagreb za 300 hiljada eura
13. Boubacar Dialiba, iz Željezničara u Murciju za 300 hiljada eura
14. Semjon Milošević, iz Leotara u Cracoviju za 300 hiljada eura
15. Haris Harba, iz Olimpica u Hradec Kralove za 250 hiljada eura
16. Samir Bekrić, iz Željezničara u Incheon United za 250 hiljada eura

17. Miloš Stojčev, iz Sarajeva u Atromitos za 200 hiljada eura
18. Amer Dupovac, iz Sarajeva u Sheriff Tiraspol za 200 hiljada eura
19. Matija Katanec, iz Zrinjskog u Speziju za 200 hiljada eura
20. Vule Trivunović, iz Borca u Cracoviju za 200 hiljada eura
Asmir Suljić je, primjera radi, prodat Ujpestu za 120 hiljada eura. Nekadašnji fudbaler Sarajeva i u Mađarskoj igra sjajno, a uskoro bi mogao zaigrati i za reprezentaciju Mađarske, koja se, kao što već znate, plasirala na EP u Francuskoj.
Josip Kvesić je za 115 hiljada eura prodat u Antalyaspor,
Reprezentativac BiH, Srđan Grahovac, iz banjalučkog Borca u Rapid Beč prodat za 100 hiljada eura.
Reprezentativac BiH, Ognjen Vranješ, je svojevremeno iz Borca prodat u Crvenu zvezdu za 100 hiljada eura.
Toni Šunjić je za 90 hiljada eura (kao dio posudbe) poslan u belgijski Kortrijk
Edin Cocalić iz Željezničara prešao u Panionios za 75 hiljada eura.
Treći golman selekcije BiH, Jasmin Burić, je prodat u Poznan Lech za 70 hiljada eura.
Džeko je još kao 18-godišnjak napustio Željezničar i potpisao za Teplice u transferu vrijednom 50 hiljada eura, iako prema službenim podacima koje je ponudio Transfermarket taj transfer je bio nešto veći (80 hiljada eura).

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 02 jun 2016, 09:56

gol-man je napisao/la:
Moj kolega, to sumnjam da je istina. Pa Rijad bajić koji je imao premijerligaškog staža je otišao za tu cifru. Višća za još manje.
Ako se dobije 100-200 hiljada to bi bio uspjeh do neba.
Najskuplje prodaje igrača iz Premijer lige BiH u inozemne klubove:
1. Gojko Cimirot, iz Sarajeva u PAOK za 1,3 miliona eura

2. Said Husejinović, iz Slobode u Werder Bremen za 900 hiljada eura
3. Mirko Hrgović, iz Širokog Brijega u Wolfsburg za 800 hiljada eura
4. Semir Štilić, iz Željezničara u Poznan Lech za 600 hiljada eura
5. Rijad Bajić, iz Željezničara u Konyaspor za 500 hiljada eura
6. Amir Hadžiahmetović, iz Željezničara u Konyaspor za 500 hiljada eura

7. Ibrahim Šehić, iz Željezničara u Mersin za 425 hiljada eura
8. Edin Višća, iz Željezničara u Basaksehir za 400 hiljada eura
9. Nermin Zolotić, iz Željezničara u Gent za 300 hiljada eura
10. Goran Zakarić, iz Širokog Brijega u Dinamo Zagreb za 300 hiljada eura
11. Darko Maletić, iz Borca u Aktobe za 300 hiljada eura
12. Dalibor Pandža, iz Sarajeva u Lokomotivu Zagreb za 300 hiljada eura
13. Boubacar Dialiba, iz Željezničara u Murciju za 300 hiljada eura
14. Semjon Milošević, iz Leotara u Cracoviju za 300 hiljada eura
15. Haris Harba, iz Olimpica u Hradec Kralove za 250 hiljada eura
16. Samir Bekrić, iz Željezničara u Incheon United za 250 hiljada eura

17. Miloš Stojčev, iz Sarajeva u Atromitos za 200 hiljada eura
18. Amer Dupovac, iz Sarajeva u Sheriff Tiraspol za 200 hiljada eura
19. Matija Katanec, iz Zrinjskog u Speziju za 200 hiljada eura
20. Vule Trivunović, iz Borca u Cracoviju za 200 hiljada eura
Asmir Suljić je, primjera radi, prodat Ujpestu za 120 hiljada eura. Nekadašnji fudbaler Sarajeva i u Mađarskoj igra sjajno, a uskoro bi mogao zaigrati i za reprezentaciju Mađarske, koja se, kao što već znate, plasirala na EP u Francuskoj.
Josip Kvesić je za 115 hiljada eura prodat u Antalyaspor,
Reprezentativac BiH, Srđan Grahovac, iz banjalučkog Borca u Rapid Beč prodat za 100 hiljada eura.
Reprezentativac BiH, Ognjen Vranješ, je svojevremeno iz Borca prodat u Crvenu zvezdu za 100 hiljada eura.
Toni Šunjić je za 90 hiljada eura (kao dio posudbe) poslan u belgijski Kortrijk
Edin Cocalić iz Željezničara prešao u Panionios za 75 hiljada eura.
Treći golman selekcije BiH, Jasmin Burić, je prodat u Poznan Lech za 70 hiljada eura.
Džeko je još kao 18-godišnjak napustio Željezničar i potpisao za Teplice u transferu vrijednom 50 hiljada eura, iako prema službenim podacima koje je ponudio Transfermarket taj transfer je bio nešto veći (80 hiljada eura).
Moj kolega sama naknada za treniranje za Serbecica bez ikakvog obestecenja je oko 300 000e, znaci ako samo potpise za Standard Zvijezda ima pravo na te pare, a plus ako se bude trazilo ikakvo obestecenje onda ce ta cifra ici vise ;)
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

gol-man
Kontakt:

Post Postao/la gol-man » 02 jun 2016, 11:24

Moj kolega sama naknada za treniranje za Serbecica bez ikakvog obestecenja je oko 300 000e, znaci ako samo potpise za Standard Zvijezda ima pravo na te pare, a plus ako se bude trazilo ikakvo obestecenje onda ce ta cifra ici vise ;)
Kolega, očekivanja su jedno a realnost nešto sasvim drugo.Možeš ti cijeniti i 5 miliona, ali ko će to platiti.
Ali pročitaj za koje pare idu igrači iz naše lige (čak i reprezentativci).

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 02 jun 2016, 13:08

Serba je mlad momak,oko 1oo ooo eura se ocekuje dacemo dobit,plus naknada za treniranje plus sledeci transfer
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 02 jun 2016, 13:50

gol-man je napisao/la:
Kolega, očekivanja su jedno a realnost nešto sasvim drugo.Možeš ti cijeniti i 5 miliona, ali ko će to platiti.
Ali pročitaj za koje pare idu igrači iz naše lige (čak i reprezentativci).
Ti ocigledno ne razlikujes obestecenje od naknade. Naknadu za treniranje Standard je duzan isplatit Zvijezdi do posljednje marke isto kao sto je Zvijezda morala Gradini za Ordagica. Nisu ljudi u klubu vise toliko glupi i navini
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 02 jun 2016, 17:53

Rano je jos za Serbu da ide, ima jos skoro 3 godine ugovora s nama, a po svemu sudeci cemo igrati i PL sledece godine tako da vjerujem da ce kod nas ostati barem jos jednu sezonu, jedino da ga neko sad uzme pa vrati nama na posudbu ali za milion da ide sada, kao igrac koji se jos nije dokazao na najvisem nivou je puno...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 03 jun 2016, 08:38

Jesul delegirane sudije(ili će se znati sutra u 17.15) i ako jesu znal se koje su. Pošto je bilo priče da su naši tražili da sude sudije iz Premier Lige.
I još nešto za sve one koji sutra ne budu u mogućnosti ići ima prenos na City TV.

renato
Kontakt:

Post Postao/la renato » 03 jun 2016, 19:22

prenosa nece biti dok tv kuca ne uplati iznos koji klub trazi.sudac utakmice frano jelic siroki brijeg kontrolor jakov tabak tomislavgrad

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.