FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 30 nov 2017, 11:30

Zenzo ponovo o neprijateljima, a nikako da nam kaže ko to priželjkuje poraze, nego se vazda k'o kurvica povlači.
:kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 30 nov 2017, 11:38

Ocel moderacija banovat ovog trola?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 30 nov 2017, 11:39

Standardna priča. Sve što znaju je blatiti Zeljovce i igrati se Fm_a.

Ali ove dvije se izdvajaju; idite u klub pa im recite :lol: i raduju se porazima :puke:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 30 nov 2017, 11:51

Neko hakovao 1921 youtube kanal i obrisao sve video klipove :( valjda uspiju vratit....
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 nov 2017, 11:53

Debil neki.

Valjda ce vratiti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 30 nov 2017, 13:59

Sretno veceras protiv listice komsije do pobjede, na stranu rivalstvo !! :bih:
04.10.2009 !

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 30 nov 2017, 15:03

Virtu4l je napisao/la:Zenzo ponovo o neprijateljima, a nikako da nam kaže ko to priželjkuje poraze, nego se vazda k'o kurvica povlači.
:kafa:
Zeljo92 je napisao/la:Bruka, ne bi mi zao bilo da registruju 0 3 za pitare barem ce lobotomci doc pameti i da cemo se svi dic protiv ove **** uprave, fuj!
to su ti veliki zeljovci i napredne ideje za napredak i razvoj kluba....
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 30 nov 2017, 15:08

Pazi ovo, ovdje se glorifikuju dvije izjave koje štete klubu a na lobotomiji ima milion milijardi izjava sličnog karaktera samo s druge strane, al to valjda tako mora bit', rekao gazda :) :) :)
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 nov 2017, 15:12

za_zivot_cijeli je napisao/la:samo debil radi par stotina maraka koliko bi kostalo ciscenje terena moze zajebati TV prenos koji nasim sponzorima na stadionu garantira 90 minuta reklame na nacionalnoj televiziji!

to je ta mudra, poduzetna i sposobna uprava!
za_zivot_cijeli je napisao/la:
evo, od tih 120 sam jedan.
ustao sam u 8 sati jutros, snijeg nije padao kao ni nakon toga. teren se mogao i mora pripremiti za utakmicu.

nemoj molim te, ni ti, ni drugi, traziti opravdanja za ovakve stvari. nema ih.

dok se Misimovic zajebaje po Madridu "trazeci nam pojacanje medju igracima Reala i Barcelone" Zeljo odgadja utakmice radi 2cm snijega!!!
ako je to tebi normalno, onda ne znam.

za_zivot_cijeli je napisao/la:Misimovicu i ostali,

je.bem li vam majke kroz majke!!!

@za_zivot_cijeli je cak i prije 2 godine kritikovao i upozoravao na nesposobnost ove uprave kod banalnih situacija kao sto je ciscenje 2cm snijega, svaka cast majstore, ja se izvinjavam sto te tada nisam slusao!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 30 nov 2017, 15:21

Sretno nam danas , nebi lose bilo da dole bude 0 ili makar samo da zabijemo, ipak igramo i Ligasku u Nedelju sa njima koja je po meni mnogo vaznija neg ova u Kupu danas .. ovde ce izgleda bit prenos tek sad vidjoh .. Sretno nam
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 30 nov 2017, 15:44

irfo je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:samo debil radi par stotina maraka koliko bi kostalo ciscenje terena moze zajebati TV prenos koji nasim sponzorima na stadionu garantira 90 minuta reklame na nacionalnoj televiziji!

to je ta mudra, poduzetna i sposobna uprava!
za_zivot_cijeli je napisao/la:
evo, od tih 120 sam jedan.
ustao sam u 8 sati jutros, snijeg nije padao kao ni nakon toga. teren se mogao i mora pripremiti za utakmicu.

nemoj molim te, ni ti, ni drugi, traziti opravdanja za ovakve stvari. nema ih.

dok se Misimovic zajebaje po Madridu "trazeci nam pojacanje medju igracima Reala i Barcelone" Zeljo odgadja utakmice radi 2cm snijega!!!
ako je to tebi normalno, onda ne znam.

za_zivot_cijeli je napisao/la:Misimovicu i ostali,

je.bem li vam majke kroz majke!!!

@za_zivot_cijeli je cak i prije 2 godine kritikovao i upozoravao na nesposobnost ove uprave kod banalnih situacija kao sto je ciscenje 2cm snijega, svaka cast majstore, ja se izvinjavam sto te tada nisam slusao!
naci ces na desetine mojih raznoraznih kritika upucenih na razlicite adrese. za neke je vrijeme pokazalo da su bile totalno opravdane a neke su bile potpuno neopravdane.
ono sto nikada nigdje neces naci jeste moje prizeljkivanje da Zeljo izgubi ili da bude ismijan ili sta znam.
ovdje sam replicirao u tom kontekstu.

a kad si vec izvadio citate da ti kazem. i dan danas stojim iza svake napisane rijeci izuzev te psovke. zbog nje mi je zao.
od tada je proslo dvije godine. u tom periodu se desilo mnogo toga, dobrog i loseg. i kad sve stavim na vagu, ne preostaje mi nista drugo nego da citavoj upravi cestitam na generalno dobro uradjenom poslu. bilo je svega, ali u konacnici to je vrlo vrlo korektno uradjen posao.

nisi me slusao prije dvije godine. slusaj me sad, da se za dvije godine ne budes morao opet izvinjavati.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 nov 2017, 15:53

Opet ga ugasiše :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 30 nov 2017, 16:17

Bravo Adzeme! Slomit ce nas ovaj ritam sigurno ali ekipa koja daje rezultate se ne mjenja!!! Prolazak u kupu i monimalan zaostatak u prvenstvu od 3 boda bi sad potpisao ali vjerujem da se moze i na kraju ovog prvog dijela zavrsiti na prvom mjestu i prolazak u kupu. Samo gassss!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 30 nov 2017, 16:20

Kjosevski, Stevanović, Graovac, Bogičević, Stanić, Hajdarević, Blagojević, Ramović, Zec, Zakarić, Ubiparip. Na klupi su ostali: Fejzić, Kajkut, Šabanadžović, Zeba, Osmanković, Projić, Žerić.

Onaj strašno skupi bek što je bio igrac utakmice protiv Aek_a opet na klupi. Za mjesec dana će pisati treba mu se zahvalit, osloboditi platu i mjesto za mlade :rol:

Bravo Adžeme, ni milimetra!

Žerić će sve više šanse dobijati, treba momka podržati a ne tražiti mu dlaku u jajetu. Sa njim kao i sa ostalima Željo može samo profitirati.

Tako je Sandokan@ vidiš da je Adžem za krmka debelog stručnjak ;)
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 30 nov 2017, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.

UPRAVA NAPOLJE!

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 30 nov 2017, 16:21

Zna li se sastav?
I da, treba razjebati dil sa Medjugorjem. Obavezno.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 nov 2017, 16:27

ackeey je napisao/la:Zna li se sastav?
Sto to?

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 30 nov 2017, 16:27

Ove danas načeti i u nedelju dokosuriti. Yebi Široki yebi Široki, Široki maleni!

Qar`ne isto kao Biorac i prodani! Juriš!

UPRAVA NAPOLJE!

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 30 nov 2017, 16:28

Neandertalac je napisao/la:Kjosevski, Stevanović, Graovac, Bogičević, Stanić, Hajdarević, Blagojević, Ramović, Zec, Zakarić, Ubiparip. Na klupi su ostali: Fejzić, Kajkut, Šabanadžović, Zeba, Osmanković, Projić, Žerić.

Onaj strašno skupi bek što je bio igrac utakmice protiv Aek_a opet na klupi. Za mjesec dana će pisati treba mu se zahvalit, osloboditi platu i mjesto za mlade :rol:

Bravo Adžeme, ni milimetra!

Žerić će sve više šanse dobijati, treba momka podržati a ne tražiti mu dlaku u jajetu. Sa njim kao i sa ostalima Željo može samo profitirati.

Tako je Sandokan@ vidiš da je Adžem za krmka debelog stručnjak ;)
Ma nisam ja imao nista protiv Adzema kao naseg covjeka, naseg vojnika, ali me ispizdio eksperimentisanjem sa ekipom a realno mu to nije trebalo. Da je od starta krenuo sa ako ne istom onda slicnom formacijom i izboroom igraca kao sad garantujem zivotom da bi sada na kontu imali 6 bodova vise od ovog Sirokog. Al sta je tu, dobro je i ovako kako je moglo biti. Proljece je nasa sansa, uz dva dobra pojacanja za ovu ekipu nema zime. Medju rijetikama sam koji je sijao optimizam poslije Viteza i koje je najavljivao pobjede u Banjaluci i na derbiju.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 nov 2017, 16:29

Dje Elsner na klupi :o

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 30 nov 2017, 16:30

irfo je napisao/la:
ackeey je napisao/la:Zna li se sastav?
Sto to?
"Zbog radi" "nešportskih" stvari.
Veceras cemo, nazalost, vidjeti zbog cega.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Rade Paprica 9 i 7 gostiju.