FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako ga boli briga za nama onda bi dao da se zaduzuju npr. Pustio bi ih da rade sta hoce.
Prije ce biti da ljudi koji su u Upravi a koji su Kinezi nemaju pojma sta se desava ovdje, jbg ne mogu voditi 3 kluba odjednom da ga hebes. I tako dodjemo do toga da je vecina na nasima...
Prije ce biti da ljudi koji su u Upravi a koji su Kinezi nemaju pojma sta se desava ovdje, jbg ne mogu voditi 3 kluba odjednom da ga hebes. I tako dodjemo do toga da je vecina na nasima...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
E jbg sad brate,ispade da lik koji je stvorio na ekonomiji milijarde da ga nasi hahari levatemuhamedhulk je napisao/la:Ako ga boli briga za nama onda bi dao da se zaduzuju npr. Pustio bi ih da rade sta hoce.

Mada

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nevalja kad hoce da produze,nije uredu sto ide bez ugovora i sto nista necemo zaraditi,kako nam ugoditit .
Vezano za pregovore mislim da su se malo kasno sjetili za pregovarati.A mozda je ovo i plasirano cisto da bude eto probali smo pa nas odbio vise mi vuce na to jel realno nevidim nikakvu logiku prvo da on kao igrac prihvati produzenje jel vani ima opcija,a i situacija je takva kakva jeste kod nas.
Vezano za pregovore mislim da su se malo kasno sjetili za pregovarati.A mozda je ovo i plasirano cisto da bude eto probali smo pa nas odbio vise mi vuce na to jel realno nevidim nikakvu logiku prvo da on kao igrac prihvati produzenje jel vani ima opcija,a i situacija je takva kakva jeste kod nas.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Fazon je ja mislim u tome da se nasi uklapaju u neku okvirnu cifru za plate,sto ukljucuje i igrace i administraciju. Eh sad druga je stvar sto mi imamo prekobrojnu administraciju,nesto slicno kao i drzava,zato je ovima i u interesu da se ne dovode neka skupa imena,zato se nude mizerni ugovori i nekakve stavke da se placa po ucinku i slicne gluposti,jer jednostavno sto manje za igracki kadar dadnu vise ostaje njima.muhamedhulk je napisao/la:Ako ga boli briga za nama onda bi dao da se zaduzuju npr. Pustio bi ih da rade sta hoce.
A u svemu tome kinezima je bitna ukupna cifra koja se izdvaja za plate,generalno,boli njih kako se raspodjela vrsi sve dok se ne ide u minus.
Haj recite koga vise da prozivamo??? Prozivamo iz uprave niko nas ne ****, onda damo svoje misljenje da grupa mora malo žešće krenuti protiv uprave, ne valja ni to, prozivamo grupu i sta? Da li da prozovemo Bordo Prijatelje? Koga da prozovem u pm... Zbog toga nam se i desava ova situacija, šuti i trpi...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
mma_hz je napisao/la:SVI MI TI GA PUSIMO AMIDZAAAA,AMIDZAAAA ,AMIDZAAAAA![]()
![]()
![]()
![]()
evo ti ga adzo lupaj,udri,uceruj jer ti se moze adzooooo
![]()

Ovo i budala vidi da je šuplja priča. Mislim da ne postoji ni promil šanse da mi njeg produžimo, i nadam se da to nećemo učiniti, jer bi morao igrati svaku utakmicu. Uz to, uopšte nije neka prevaga na terenu.
Vezni red Herić, Mustafić, Adukor, Stanojević, Rahmanović + Crepulja je više nego dovoljan.
Samo da se ne izmišljaju pozicije ovim igračima.
Vezni red Herić, Mustafić, Adukor, Stanojević, Rahmanović + Crepulja je više nego dovoljan.
Samo da se ne izmišljaju pozicije ovim igračima.
https://sportsport.ba/fudbal/sarajevo-k ... aca/271492
Jel ovo zajebancija , ej jedan od kljucnih , ja mislio mozda se vade sa nekim ko je slobodan raskinuo ugovor a ime , kad ono Saric lol, Na ocom sportsport.ba mozes kupit clanak da pisu o tebi sta oces , dokaz je pogledajte samo koliko xlanaka i u vezi cega ima onaj Husic , ne Sloga vec licno on . NPR clanak Husic u posjeti Nurkicu lol . Mi nemamo klljucnog igraca od Duljevica a nekad smo ih imali po dva tri koja su bili bas u svakoj liniji bedem za ostale
Jel ovo zajebancija , ej jedan od kljucnih , ja mislio mozda se vade sa nekim ko je slobodan raskinuo ugovor a ime , kad ono Saric lol, Na ocom sportsport.ba mozes kupit clanak da pisu o tebi sta oces , dokaz je pogledajte samo koliko xlanaka i u vezi cega ima onaj Husic , ne Sloga vec licno on . NPR clanak Husic u posjeti Nurkicu lol . Mi nemamo klljucnog igraca od Duljevica a nekad smo ih imali po dva tri koja su bili bas u svakoj liniji bedem za ostale
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ovo je sad namjerno uradjeno,produzio ili ne,cuj kljucni igrac,mi hocemo svakog igraca koji nece da produzi ugovor da vidimo na tribinama,pa da je Mesi i da to pravilo vazi za sve,ja ga licno ne bih produzio,mrtvi prosjek,cim se proda nece zaigrati vise ni u reprezentaciji...Cija li je samo ideja bila da se ne racuna na Novakovica,da li je sefova ili???
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, sto se tice toga njegova je zadnja.PAPE2 je napisao/la:Ovo je sad namjerno uradjeno,produzio ili ne,cuj kljucni igrac,mi hocemo svakog igraca koji nece da produzi ugovor da vidimo na tribinama,pa da je Mesi i da to pravilo vazi za sve,ja ga licno ne bih produzio,mrtvi prosjek,cim se proda nece zaigrati vise ni u reprezentaciji...Cija li je samo ideja bila da se ne racuna na Novakovica,da li je sefova ili???
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Jadni mi ako nam je Saric kljucni igrac, ustvari izgleda i jeste stvarno kljucni igrac sto se vidi po rezultatima i igri.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 20 mar 2018, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la:Jadni mi ako nam je Saric kkjucni igrac, ustvari izgleda i jeste stvarno kljucni igrac sto se vidi po rezultatima i igri.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Cuj investicije nemaju sanse da se vrate , znaci samo Mamic skonto recept da vrti milione a covjek od karine napravio klub koji prodaje igrace direktno najvecim klubovima u Evropi . Investicije se vrate kad se pojavis na trzistu , a dok ne izadjes u Evropu ti si rinaka . Ne bi nabrajao koje su sve zemlje i klubovi uspjeli to uz ulaganja naravno . Niko nije dosao tamo bez invensticija i ko god je izasao u Evropu vidio je povrat investicije u raznim oblicimamuhamedhulk je napisao/la:Opet Tan kriv sto nasi ne znaju i nece. Pa majka mu stara bio je FKS i prije Tana. Ni tad se nisu titule osvajale. I tad se bilo na 'virslama' i gledalo u ledja komsinici, Banjaluci, Mostaru, uskom itd. I prije su menadzeri bili u Upravi i uzimali iz Kluba pare, pa smo zato i konstantno povecavali dugovanja.
Situacija je vrlo jednostavna - mi ne trosimo vise nego sto mozemo zaraditi. Tacka. Razlog je jednostavan, sto bi islo u takva dugovanja? Investicije koje nemaju sansu da ti se vrate.
Ovdje jedini problem moze biti ako je administracija u Klubu prebukirana i ako ima viska 'radnika'. Ja ne znam jer nisam upucen. Ali vidim npr. da ima dvoje u financijama a Klub placa racunovodstvenu firmu. Ili da u marketingu radi 5-10 ljudi a realno Poturu natjerati da radi i dodati jos dvoje.
E ovo treba rijesiti i nije mi jasno kako ne vide Kinezi u Upravi da se puno trosi na administraciju...
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 20 mar 2018, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
E ta ideja je bila genijalno idiotska , ispraznili odbranu i odrekli se halfa solidnog za nasu ligu al jok nama sad zadnji vezni igraju bekove stopere , zato meni Husref ispo pizda , jer je stao na reseto radi plate i ovi su mu vjerovatno obecali dok suti da ce ga drzati dokle god mogu . Ni rjeci on jos nije rekao o havariji prelaznog i kako je ostao bez odbrane kako je doveden napadac nigdje veze itd.PAPE2 je napisao/la:Ovo je sad namjerno uradjeno,produzio ili ne,cuj kljucni igrac,mi hocemo svakog igraca koji nece da produzi ugovor da vidimo na tribinama,pa da je Mesi i da to pravilo vazi za sve,ja ga licno ne bih produzio,mrtvi prosjek,cim se proda nece zaigrati vise ni u reprezentaciji...Cija li je samo ideja bila da se ne racuna na Novakovica,da li je sefova ili???
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nije ključni igrač, daleko od toga, ključni igrač i vođa je bio Duljević koji je vukao ekipu. Ali, i daleko od toga da je Sarić loš igrač kakvim se predstavlja. Sama dva poziva u repku dokazuju to..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Bas tako,solidan igrac,u nekim utakmicama izgledao puno bolje od Marka,jos u situaciji kad imas samo 2 stopera,od tog jednom prva seniorska sezona a drugi dugo vremena nije igrao,sad njih dvojica trebaju igrati zajedno,ciniti stoperski par,treci nam ne treba,davacemo mu platu onako pola godine,ima se moze se...
-
- Kontakt:
Ovdje yebo lud zbunjeog, ovaj napravi od njega Xavia, ovaj ga u stopere svrstava...
Btw, nema od produzenja nista, narucen clanak da bi sutra mogli reci ''Nudili smo mu produzenje nije htio''.
Btw, nema od produzenja nista, narucen clanak da bi sutra mogli reci ''Nudili smo mu produzenje nije htio''.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- sarajevo46
- Kontakt:
I ovo spominjanje Mamića svako malo mi je nigdje veze. Želja mi je da takvo smece od čovjeka nikad nemamo u klubu.
- sarajevo46
- Kontakt:
Hajde nabroj 5-10 ljudi iz marketinga molim te. Najbolje da imamo klub bez administracije. Treba pokušatimuhamedhulk je napisao/la: Ovdje jedini problem moze biti ako je administracija u Klubu prebukirana i ako ima viska 'radnika'. Ja ne znam jer nisam upucen. Ali vidim npr. da ima dvoje u financijama a Klub placa racunovodstvenu firmu. Ili da u marketingu radi 5-10 ljudi a realno Poturu natjerati da radi i dodati jos dvoje.
E ovo treba rijesiti i nije mi jasno kako ne vide Kinezi u Upravi da se puno trosi na administraciju...
Mislio sam na Novakovica,pisali smo o njemu,mada me ne bi cudilo da i ovaj zaigra na stoperu,hehehe,sef ce odluciti...belosevic28 je napisao/la:Ovdje yebo lud zbunjeog, ovaj napravi od njega Xavia, ovaj ga u stopere svrstava...
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Varijantas8 i 32 gosta.