Da ali, Hadžić i Bećirović iako su istupili iz UO to nije verifikovala skupština i oni također imaju pravo glasa.samosarajvo je napisao/la:Znaci na nasoj su strani 5 iz UO ukljucujuci predsjednika. Nas je takodjer i sportski direktor,problem pravi generalni direktor i ostatak UO.dzenan01 je napisao/la:Hadžialagić je i Irfanov haver(radio kod njega u Radniku) , a i Amirov(zet) .
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Nemoj da mu na ciglane idem da mu kazem za koga treba glasatdzenan01 je napisao/la:Da ali, Hadžić i Bećirović iako su istupili iz UO to nije verifikovala skupština i oni također imaju pravo glasa.samosarajvo je napisao/la:Znaci na nasoj su strani 5 iz UO ukljucujuci predsjednika. Nas je takodjer i sportski direktor,problem pravi generalni direktor i ostatak UO.dzenan01 je napisao/la:Hadžialagić je i Irfanov haver(radio kod njega u Radniku) , a i Amirov(zet) .

vala ovo mi ne miriše na dobro ni ovaj upravni večeras...
- Megamon
- Kontakt:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
TeaM87 je napisao/la:UPRAVA NAPOLJE !
"Prvobitno sam bio protiv takve odluke, jer smatram da i u BiH ima dovoljno kvalitetnih trenera. A protiv sam bio jer nisam mislio da moj glas može biti presudan. Međutim, zbog novonastale situacije ne želim biti kočničar. Zbog svoje ljubavi prema FK Sarajevo promijenit ću odluku", rekao je Talović za Sa.....
Šta sad reći na ovo....
Šta sad reći na ovo....
Tako to ide u seriji Šeherzada pojavio se Onurhilmo je napisao/la:"Prvobitno sam bio protiv takve odluke, jer smatram da i u BiH ima dovoljno kvalitetnih trenera. A protiv sam bio jer nisam mislio da moj glas može biti presudan. Međutim, zbog novonastale situacije ne želim biti kočničar. Zbog svoje ljubavi prema FK Sarajevo promijenit ću odluku", rekao je Talović za Sa.....
Šta sad reći na ovo....

- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Lijepi strahhilmo je napisao/la:"Prvobitno sam bio protiv takve odluke, jer smatram da i u BiH ima dovoljno kvalitetnih trenera. A protiv sam bio jer nisam mislio da moj glas može biti presudan. Međutim, zbog novonastale situacije ne želim biti kočničar. Zbog svoje ljubavi prema FK Sarajevo promijenit ću odluku", rekao je Talović za Sa.....
Šta sad reći na ovo....

---Skinhedi oko mene skankuju...
@ado, ovo je gore nego Šeherzada .....
Moderatoru,izjednaci kriterij i brisi postove sa seherzadom i onurom(kao sto moj obrisa) 

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- Megamon
- Kontakt:
Kakva gracioznost,kakva gospoda.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Moderator je moj rodjak hoces da se odreknem rodjaka, kakvo crno brisanjegavran je napisao/la:Moderatoru,izjednaci kriterij i brisi postove sa seherzadom i onurom(kao sto moj obrisa)

@ado, o moderatorima bi se moglo što-šta reći ali nije ni vrijeme ni mjesto...
@Megamon, ovakvi nam ljudi trebaju, europejci, ozbiljni, poslovni i pravi profesionalci, a ne neke tetke i mahalci...
@Megamon, ovakvi nam ljudi trebaju, europejci, ozbiljni, poslovni i pravi profesionalci, a ne neke tetke i mahalci...
Otjerat pod hitno **** zalizano.Ne budu li htjeli amir i irfan mi cemo ga otjerati pa nek hebe zivce nekom drugom.Klosar obicni,naso on pet do 12 da stopira i izmislja legalnost izbora.Sa ovim je samo otvoreno stao na stranu kocnicara i minera napredka naseg kluba.Prljaca idi sam ili..........
- sarajlija89
- Kontakt:
Nisam agresivan i ne podrzavam fizicko nasilje, osim u samoodbrani...ali stvarno ovim kretenima treba jbat majku. Pa sad doso i kad sam ovo vidio....
Ne mogu da vjerujem, pa zar smo toliko losi da dopustamo da nam 3-4 covjeka vedre i oblace.
Ako se sada, na vanrednoj skupstini nesto ne promjeni, onda treba nesto drasticno poduzeti, jer ovako vise ne moze. Oni su spremni i da uniste klub radi licnih interesa

Ne mogu da vjerujem, pa zar smo toliko losi da dopustamo da nam 3-4 covjeka vedre i oblace.
Ako se sada, na vanrednoj skupstini nesto ne promjeni, onda treba nesto drasticno poduzeti, jer ovako vise ne moze. Oni su spremni i da uniste klub radi licnih interesa

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nemogu oni jos puno,ovi su bas posljednji trzaji, i izvlacenje nekakvih stvari iz naftalina,cisto da bi udarali kontru,veceras kad padne jos jedan glas ZA oni mogu mami mrtvoj mahati
Moram reci da mi je drago sto sam tek usao kuci,i vidio sta se desava,da sam danas pratio sve ovo vjerovatno bi pobudalio
Moram reci da mi je drago sto sam tek usao kuci,i vidio sta se desava,da sam danas pratio sve ovo vjerovatno bi pobudalio

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A gle ove gospodeMegamon je napisao/la:Kakva gracioznost,kakva gospoda.

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
-
- Kontakt:
Agim obucen isto kao neki sibicar hahahahahah
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, relativizam, Vanja8 i 13 gostiju.