Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Monolog » 07 apr 2011, 12:51

Možda je mislio da je gluha k'o top. :lol:

Šalim se @Los Blancose. Šalim se.

Btw, svakom je njegova cura najbolja. Pa ne bismo ni ostajali toliko dugo u vezi, da nam ta osoba ne odgovara, zar ne? Nego, ono što mene jedino nervira kada su veze u pitanju je treća strana. Koji qrac se te osobe moraju miješati u nešto što ih se ne tiče (da se razumijemo, ovo se ne odnosi na varanje ili nešto slično, ovo se odnosi na "savjete" koje dušebrižnici daju zaljubljenim parovima). Nisam se jednom posvađ'o bez razloga zbog tih inih ljudi koji svoj nos guraju tamo gdje mu nije mjesto. No, to je nešto od čega ne možeš pobjeći, nebitno da l' se ti nalazio u BiH ili bilo gdje drugdje na zemaljskoj kugli. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 07 apr 2011, 12:54

Čuj treba mu top, znači navija za Arsenal. slika

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 apr 2011, 12:56

Mu -Do-Nja

Gdje si bio sinoć kad je Hary prepušto curu drugom ,stavio je na licitaciju i Jaruga je pokupio ,a tebe nigdje :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 apr 2011, 13:02

Mudonja je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Mu -Do-Nja

Gdje si bio sinoć kad je Hary prepušto curu drugom ,stavio je na licitaciju i Jaruga je pokupio ,a tebe nigdje :lol: :lol:
ej nisam to znao, daj nek je jaruga proslijedi meni na pregled, da je doktor pregleda i da joj lijek..... :D
e vidi sa njima

a gdje nam ode Monolog (još nije provalio )
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 apr 2011, 13:04

@Delija,

Uključi se u "raspravu", nemoj samo gle'at sa strane. Nije valjda da i ovdje moramo uključiti Zukanovića, Avdića, Cocalića :lol: i ostale da bismo te natjerali da nešto napišeš. :(

Šalim se, naravno (vidjeh da si online, pa da te ovako pozdravim).

@Legenda,

Gdje, šta?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 apr 2011, 13:07

Monolog je napisao/la:@Delija,

Uključi se u "raspravu", nemoj samo gle'at sa strane. Nije valjda da i ovdje moramo uključiti Zukanovića, Avdića, Cocalića :lol: i ostale da bismo te natjerali da nešto napišeš. :(

Šalim se, naravno (vidjeh da si online, pa da te ovako pozdravim).

@Legenda,

Gdje, šta?
pa skontaj ,mu-do-nja forumaš ,ali psss

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 apr 2011, 13:11

Nemam tu šta kontat', ja ga prvi i otkrijem (i šutim). Mislim da on zna kakvo mišljenje ja imam o njemu (dobro, sve dok se ne iznervira i ne počne yebatati), tako da...Dakle, ne'a potrebe za zavjetom šutnje, jer je @Jack Danielsa ( :lol: ) lako otkriti (ni ne trudi se sakriti, da budemo iskreni). :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 apr 2011, 13:14

Monolog je napisao/la:Nemam tu šta kontat', ja ga prvi i otkrijem (i šutim). Mislim da on zna kakvo mišljenje ja imam o njemu (dobro, sve dok se ne iznervira i ne počne yebatati), tako da...Dakle, ne'a potrebe za zavjetom šutnje, jer je @Jack Danielsa ( :lol: ) lako otkriti (ni ne trudi se sakriti, da budemo iskreni). :D
ma dobro i ja ga odma otkrijem nakon prvog posta ,a sad ko prvi ne znamo :lol: :lol:
PS
Možeš li vjerovati da nisam nikad banovan i da imam samo jedan profil ovdje ovaj koji koristim
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 07 apr 2011, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 07 apr 2011, 13:15

Jel' to se piše o trebama ? :mrgreen:
You'll never walk alone.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 apr 2011, 13:15

Legenda glavna tracara na forumu :lol: sta se radi kod vas,jeste li se naspavali ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 apr 2011, 13:16

kad vec o trebama pricate...

Tuzlanke su najludje trebe,mislim na TK..da ne kazem sta drugo,shvatit cete :mrgreen: Dosta sam ih upoznao...eh...stvarno sam dosta iznenadjen..slobodne su dosta :lol:

@analiticar

ma ti si genije zivota mi... :mrgreen: :)

sta ti mislis koje su "najludje" i "najpristupacnije" trebe kod nas :mrgreen: stari zenskaros to zna :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 apr 2011, 13:17

harry_90 je napisao/la:Legenda glavna tracara na forumu :lol: sta se radi kod vas,jeste li se naspavali ??
oj u tri sam lego ,čeko onaj DC i on 1:1 odigro ,usto maloprije :lol: :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 apr 2011, 13:19

Banovan sam ja davno zbog "nacionalizma" (u slobodnom prevodu je to bilo nešto poput: "Banja Luka je u BiH, a ne u Srbiji). No, kako je to bilo u doba SP u JAR-u, to se okarakterisalo kao nacionalizam, a ne kao na lekciju iz geografije. :lol:

@Sarajlija,

Iskreno, Banjalučanke su najbolje (gle čuda, zbog njihovog grada dobih ban). Nisu loše ni one iz Doboja (dakle, kada govorimo o toj famoznoj "slobodi"). U biti, gdje god da odem, dobre su mi cure, jer je promjena uvijek dobra. Tebi su dobre Tuzlanke, meni Sarajke, jer ih rjeđe viđam (osim kad idem svojoj ženi u posjetu :lol: ). :D

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 07 apr 2011, 13:20

sarajlija89 je napisao/la:kad vec o trebama pricate...

Tuzlanke su najludje trebe,mislim na TK..da ne kazem sta drugo,shvatit cete :mrgreen: Dosta sam ih upoznao...eh...stvarno sam dosta iznenadjen..slobodne su dosta :lol:
Ma naravno. :mrgreen:
Ja i harry to dobro znamo,mi smo iz TK-a. :mrgreen:
You'll never walk alone.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 apr 2011, 13:24

Mudonja je napisao/la:Ja mislim da su najlakse one iz malih mjesta, mada to onako gledano sa strane i ne izgleda tako. naime gradske trebe su onako naizgled otvorene, spremne za akciju, ali to ne ide tako lako u vecini slucajeva. Sa druge strane, one rumene trebe sa sela i manjih mjesta su onako tihe, zatvorene i konzervativne, no one najbrze daju..To mi barem kaze moje dosadasnje iskustvo....Stoga raja, ako ce te sta guzit, pravac na vaser ili teferic, mala je sansa da se ne umoci.... :D :D
apsolutno dijelim misljenje :mrgreen:

kako se razumijemo :lol: Ove sa TK su opasne...a i SBK je dobro loviste :lol:

@volimLpool

a ma dobro je vama :P a i licno sam se i dosta puta uvjerio...svaka cast :lol:

Gornju Tuzlu opasala guja :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 apr 2011, 13:27

Tuzlanske djevojke su nafurane,mada nadju se onih dobrih,koje mozes fatat,a ne ove uzdignu se do neba,ko da im je Bog tata.Zato ja vise volim otici u Zivinice,Lukavac,Celic i fatat..Jednom otisao u Celic na bazene,upoznao 3 trebe,puno su cure jednostavnije,hoce se upoznati,zezati,pa dati cak i da umocis,al ne ove nase gradske dame,furaju se po tuzlanskim kaficima i diskotekama,odu u romu,ko da su otisle ne znam ti ni ja gdje i cekaju da im neko plati pice,kad ih sretnes na jali,kupe u dramaru 2 litra piva i kikiriki..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 07 apr 2011, 13:29

Bgm ja fatam i to ne malo.Al' fataju i one mene... :lol:

Dobro,@harry je tačno iz Tuzle ja mislim,dok sam ja iz Gračanice pa možda je malo drugačija situacija.Rijetko ovdje ima koja da se ne da fatat'.Ozbiljno.
Zadnja izmjena: VolimLiverpool, dana/u 07 apr 2011, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
You'll never walk alone.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 apr 2011, 13:31

Eh,zene...bit cete ...... :lol: :mrgreen:

kakav muski sovinizam :mrgreen: da me cuje ona moja :roll: :evil:

Al sta da se radi :lol: Sport i zene su najvaznije stvari na svijetu...

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 07 apr 2011, 13:33

harry,sta imas ti protiv dvolitre ? Nemoj da te udarim :twisted: :lol: Nema nista ljepse od parka i dvole :oops:

Ne fkt,kod nas je to gradski sport,dvola,neka grickalica i park iza Brazila,pa i parkusa..Samo sto nas drotovi sad zapisuju..2 puta kaznu dobio..Dabogda im za lijeka zatrebalo :lol: U parku uvijek fina raja,koke,gitarice,zezancija..Umjestoda hvataju kriminalce,oni po obicnoj raji udaraju..
Zadnja izmjena: ever, dana/u 07 apr 2011, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 07 apr 2011, 13:38

Ne radi se tu o parama..Sto se Sarajevske tice,ona je 99% ista u plastici,kao i ona twist off..Tzv. zidarska sarajevska(klipa,klipaca) je vec druga prica,kao i bula..To su 2 najbolje pive koje se na nasim prostorima mogu popiti,uz tamnu Sarajevsku..Inace S. piva je 7. na svijetu..Bolja je plastika Sarajevska od bilo kojeg Heinekena ;)

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.