Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Evo i novinar na tuttojuve misli isto kao i ja, da ide za Verratia.
Nismo ga kupili tada, ali ga prate već godinu dana, priča se o cifri od 8M, to je mnogo novca i sigurno je iz ovog gore razloga.
Martinez izgleda ide u Boca Juniors.
Nismo ga kupili tada, ali ga prate već godinu dana, priča se o cifri od 8M, to je mnogo novca i sigurno je iz ovog gore razloga.
Martinez izgleda ide u Boca Juniors.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Sva ova djeca (ipak su mlađi od mene par godina
) će negdje na kaljenje ili u neku trampu, siguran sam u to. Ne treba zaboraviti na i Boakayea iz Genoe, ja ne znam šta on uopšte igra.
Sad ne znam koliko je Mediaset relevantan izvor, ali prema njima poslali smo im ponudu za Jovetića, 25 miliona i Krasić.
Nije Marotta dobar ni sekunde, krenuo je u totalnu ofanzivu.
Edit:
Prema Mediaset Premiumcalcio imamo i dogovor s Pescarom za Verrattija koji će provesti sljedeću sezonu u Pescari. To je nekako i najbolje rješenje.
Jarane, pa koliko smo mi love potrošili na ovog El Kaddourija!? Pročitah da je potpisao ugovor u vrijednosti od 5-6 hiljada eura.

Sad ne znam koliko je Mediaset relevantan izvor, ali prema njima poslali smo im ponudu za Jovetića, 25 miliona i Krasić.
Nije Marotta dobar ni sekunde, krenuo je u totalnu ofanzivu.

Edit:
Prema Mediaset Premiumcalcio imamo i dogovor s Pescarom za Verrattija koji će provesti sljedeću sezonu u Pescari. To je nekako i najbolje rješenje.

Jarane, pa koliko smo mi love potrošili na ovog El Kaddourija!? Pročitah da je potpisao ugovor u vrijednosti od 5-6 hiljada eura.

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
FORZA JUVE!
Za sada ide sve po planu i programu i sigurno svi navijaci mogu biti prezadovoljni poslom koji radi Juventusova uprava. Kada pogledam unazad dvije godine, i sada vidim ovako blagostanje, ponekad ne mogu da vjerujem kolikom brzinom Juventus ide prema vrhu Eurposkog fudbala. Vracamo se i tu namjeravamo ostati dugooooooooooo, aBd...
Svi talentovani igraci koju su dostupni u ovom trenutku dolaze u Juventus
Marotta je kralj Torina

Za sada ide sve po planu i programu i sigurno svi navijaci mogu biti prezadovoljni poslom koji radi Juventusova uprava. Kada pogledam unazad dvije godine, i sada vidim ovako blagostanje, ponekad ne mogu da vjerujem kolikom brzinom Juventus ide prema vrhu Eurposkog fudbala. Vracamo se i tu namjeravamo ostati dugooooooooooo, aBd...

Svi talentovani igraci koju su dostupni u ovom trenutku dolaze u Juventus

Marotta je kralj Torina

The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
- 10DelPiero
- Kontakt:
Haha e na ovo se bas ismijah CMAROTA
Nego i mene je kupio ovim merkatom jer stvarno radi izuzetan posao, pa cak je izumio novi nacin kupovine igraca
Mislim da je to za Jovetica suplja ali ako nije mislim da Fiorentina na ovo pristaje, a Verratti je nas igrac uvjeren sam u to jer je Marotta jednim potezom, kojim mi je zacepio usta za sva vremena, uspio da prekine bilo kakvu saradnju na relaciji Inter-Genoa-Pescara i to je ocigledan znak da je on u ozbiljnim planovima Juventusa.

Nego i mene je kupio ovim merkatom jer stvarno radi izuzetan posao, pa cak je izumio novi nacin kupovine igraca

Mislim da je to za Jovetica suplja ali ako nije mislim da Fiorentina na ovo pristaje, a Verratti je nas igrac uvjeren sam u to jer je Marotta jednim potezom, kojim mi je zacepio usta za sva vremena, uspio da prekine bilo kakvu saradnju na relaciji Inter-Genoa-Pescara i to je ocigledan znak da je on u ozbiljnim planovima Juventusa.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ma papci svi do jednog, nikad mi neće biti jasno kako može neko navijati za jedan klub, a vrijeđati i igrače i članove rukovodstva kluba, to za mene nisu uopšte navijači, svi bih ja to potamamio. Kad se sjetim kakve je sve uvrede Buffon dobio nakon greške protiv Leccea, a kasnije mu se nešto izvinjavaju i daju podršku.
A bit će svega, El Kaddouri je isti tip igrača kao Jovetić, možda El Kaddouri i Krasić u paketu za Jovetića. To je moje neko lično nagađanje, jer bih volio vidjeti Jovetića u Juventusu, ništa ovo ne mora značiti.
Marotta je uvidio da može pokupiti sve talente i koristi priliku, on ne dovodi ove igrače zato što su potrebni Juventusu, već da ih konkurencija ne bi uzela, čista borba za prevlast na tržištu.
A bit će svega, El Kaddouri je isti tip igrača kao Jovetić, možda El Kaddouri i Krasić u paketu za Jovetića. To je moje neko lično nagađanje, jer bih volio vidjeti Jovetića u Juventusu, ništa ovo ne mora značiti.

Marotta je uvidio da može pokupiti sve talente i koristi priliku, on ne dovodi ove igrače zato što su potrebni Juventusu, već da ih konkurencija ne bi uzela, čista borba za prevlast na tržištu.

Željezničar ale!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Jovetic ce u Napoli garant 99%
sto se tice dovodjenja ove djece neka ih treba ce nam

sto se tice dovodjenja ove djece neka ih treba ce nam

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Još da je kako Destra uzeti i sa djecom smo završili za ovo ljeto.
Fiorentina zainteresovana za Matrija i Borriella, put Udinesea bi mogao i Sorensen.

Fiorentina zainteresovana za Matrija i Borriella, put Udinesea bi mogao i Sorensen.

Željezničar ale!
-
- Kontakt:
Ponos Torina je napisao/la:Jovetic ce u Napoli garant 99%
sto se tice dovodjenja ove djece neka ih treba ce nam![]()
nece ako se mi budemo pitali

@Soni i Gazi, hvala na slikama, vidjecu da i ja to uradim.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- Burberry46
- Kontakt:
Opasan Marotta
sigurno ovi mladi igraci idu na posudbu, ili u neki dil za igraca

1946

AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- pinturicchio30
- Kontakt:
Nedved "Nasa sredina je zdrava.Mislim da mozemo dovesti igraci vruce glave u nasu sredinu.Nece biti nuzno trazenje igraca koji su igrali Ligu Prvaka.Mi trazimo igrace koji su "jaki" i koji su dobri za nasu sredinu.Nije bitno ako su vec igrali Ligu Prvaka.Zajedno cemo napraviti iskustvo."
Nedved "Naravno da cemo se poboljsati.Juventus zeli da se poboljsa i navijaci mogu biti sigurni.Unatoc teskocama mi cemo se poboljsati.Ne zelim obecavati stvari koje ne mozemo uraditi.Ja sam prvi koji zeli da Juventus u svojim redovima ima 11 fenomena.Nema obecanja osim jednog:Navijaci ne brinite,napravili smop korak i sad se zelimo poboljsati.Cilj je Liga Prvaka"
Nedved "Sto cu reci Conteu na prvi dan priprema.Nista,on zna sta znaci pobjediti.On zna da je to tezak posao i njemu ne trebate nista govoriti.On zna! "
Nedved "Naravno da cemo se poboljsati.Juventus zeli da se poboljsa i navijaci mogu biti sigurni.Unatoc teskocama mi cemo se poboljsati.Ne zelim obecavati stvari koje ne mozemo uraditi.Ja sam prvi koji zeli da Juventus u svojim redovima ima 11 fenomena.Nema obecanja osim jednog:Navijaci ne brinite,napravili smop korak i sad se zelimo poboljsati.Cilj je Liga Prvaka"
Nedved "Sto cu reci Conteu na prvi dan priprema.Nista,on zna sta znaci pobjediti.On zna da je to tezak posao i njemu ne trebate nista govoriti.On zna! "
- IlPrincipino
- Kontakt:
Franceso Calvo, komercijalni direktor u Juventusu je rekao da Juventus neće dodavati novu zvijezdicu nego da će promijeniti logo tako što će ispod ovalnog dijela biti napisano trentasulcampo ili samo trenta...takodjer je potvrdio i da će gostujući dres biti u potpunosti crn...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Iz revolta će ukinuti dvije zvjezdice sa dresa, dakle, bit će samo grb i ispod će pisati 30 sul campo.
Meni je ovo smijšno, baš provincijski, mogli su još roman ispod grba staviti.
Drugi dres će biti crn sa bijelim linijama oko rukava, otprilike ono što svi timovi imaju oko rukava ove godine, Nike je nula obična, ali bar mi se boja sviđa.
Meni je ovo smijšno, baš provincijski, mogli su još roman ispod grba staviti.
Drugi dres će biti crn sa bijelim linijama oko rukava, otprilike ono što svi timovi imaju oko rukava ove godine, Nike je nula obična, ali bar mi se boja sviđa.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 08 jun 2012, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- 10DelPiero
- Kontakt:
Moze li neko postaviti sliku kako bi to izgledalo, a sto se tice dresova mislim da nece biti losi.
Alessandro Del Piero !
To je to, zvanično:
Francesco Calvo, direttore commerciale della Juventus, parla della nuova maglia della società bianconera ai microfoni di Sky Sport 24: "La nuova maglia della Juventus non avrà nessuna stella. Avrà la scritta '30 sul campo' che comparirà sotto il logo del club. Abbiamo deciso di non esporre nessuna stella, questa è la maglia che secondo noi rappresenta di più i nostri tifosi".
Dakle logo i ovaj natpis, ne znam, nekako mi to smiješno izgleda, mi smo izmislili zvjezdice i sada neće biti niti jedna, tuga, ali istovremeno dobra stvar, treba kontrirati kretenima iz FIGC-a.
Francesco Calvo, direttore commerciale della Juventus, parla della nuova maglia della società bianconera ai microfoni di Sky Sport 24: "La nuova maglia della Juventus non avrà nessuna stella. Avrà la scritta '30 sul campo' che comparirà sotto il logo del club. Abbiamo deciso di non esporre nessuna stella, questa è la maglia che secondo noi rappresenta di più i nostri tifosi".
Dakle logo i ovaj natpis, ne znam, nekako mi to smiješno izgleda, mi smo izmislili zvjezdice i sada neće biti niti jedna, tuga, ali istovremeno dobra stvar, treba kontrirati kretenima iz FIGC-a.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Nisu je trebali ni najavljivati. Ovo se ni meni ne svidja, al' sta da se radi.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
- Burberry46
- Kontakt:
Bolje da su ispod grba stavili broj 30 to bi bilo bolje, al vidjecemo kako ce ovo izgledati kad budu dresovi
1946
- pinturicchio30
- Kontakt:
Meni je ovo bas lose. Sto su onda poletili da stave * * * zvjezdice na stadion i na klubske prostorije, a sad nesto izmisljaju sa nekim natpisima. Jos smo mi uveli to stavljanje zvjezdica nakon desete titule.
Nadam se necem slicnom, naravno bez ovog znaka za kup:

Nadam se necem slicnom, naravno bez ovog znaka za kup:

Zadnja izmjena: pinturicchio30, dana/u 08 jun 2012, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Da, ja sam rekao bolje da nista ne stavljaju ako ce time upropastiti grb. Meni ti crni dresovi nisu losi samo mi se ne svida to malo na rukavima te linije.
Alessandro Del Piero !
- harebianconero
- Kontakt:
Mođi: "Van Persi i Džeko kao Borijelo"
Još jedan biser ražalovanog funkcionera Juventusa.
Lučano Mođi ne propušta priliku da kaže nešto što će završiti na naslovnim stranama.
Naime, on je pričajući o Juventusovoj potrazi za napadačima rekao da bi dovođenje Van Persija ili Džeka bila greška.
"Oni su istog kvaliteta kao Borijelo", smatra Mođi.
"Ništa novo ne bi doneli Juventusu, dok je Suarez druga stvar. Njegova vizija igre i individualni kvalitet su nešto što Juve nema", smatra nekadašnji direktor kluba.
Po njemu su Isla i Asamoa dobre alternative za vezni red, a nebitno je koga će Juventus angažovati u odbrani.
"To je ionako najbolji deo tima, ko god da dodje biće samo rezerva", tvrdi Mođi.
Još jedan biser ražalovanog funkcionera Juventusa.
Lučano Mođi ne propušta priliku da kaže nešto što će završiti na naslovnim stranama.
Naime, on je pričajući o Juventusovoj potrazi za napadačima rekao da bi dovođenje Van Persija ili Džeka bila greška.
"Oni su istog kvaliteta kao Borijelo", smatra Mođi.
"Ništa novo ne bi doneli Juventusu, dok je Suarez druga stvar. Njegova vizija igre i individualni kvalitet su nešto što Juve nema", smatra nekadašnji direktor kluba.
Po njemu su Isla i Asamoa dobre alternative za vezni red, a nebitno je koga će Juventus angažovati u odbrani.
"To je ionako najbolji deo tima, ko god da dodje biće samo rezerva", tvrdi Mođi.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.