NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ne mogu da vjerujem da sam nam je ovo danas bila proslava 70 godina kluba i oproštaj najboljeg igrača u povijesti kluba ?!?! Stekao se dojam u najavi našeg službenog spikera (glasnogovornika) da Dinamo nešto slavi a ne mi. Kad neki klub slavi ovoliko godina postojanja i kad mu se najbolji igrač oprašta onda bi logično bilo da stadion "gori" i da je velika fešta, ali kod nas je izgleda drugačije. Žalosno. Wagi majstore, hvala Ti za sve

Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
- Evolve
- Kontakt:
Matić u svakoj utakmici pokaze da je klasa i to. se vidi. Level vise u ovoj ligi.Evolve je napisao/la:Matic koplje iznad svih.
Franjic![]()
Bagaric![]()
Kovacic
It's better when it's live
- prisonbreak
- Kontakt:
Dobar dio prvog gledao, Popovic mi odlicno izgledao, popravio se dosta od kad je dosao.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Nije igrač za Širokiprisonbreak je napisao/la:Dobar dio prvog gledao, Popovic mi odlicno izgledao, popravio se dosta od kad je dosao.
Samo jedno ime
Slazem se u potpunosti. Tako nam i treba kad zovemo samo Dinamo ili Hajduk pa bude ovih njihovih simpatizera iz svih krajeva Hercegovine, umjesto da mi koji volimo Siroki napunimo stadion. Tuzno je ovo bilo danas, samo im stopala vire iz Dinamovog anusa, fuj. Waga gospodine najveci, zasluzio si puno bolji oproštaj. Sto se utakmice tice Matic i Franjic su dobri bili, od mladih Z. Vukoja i onaj Vistica najbolji, a mali Drljo pod hitno u frizera.jozo121 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da sam nam je ovo danas bila proslava 70 godina kluba i oproštaj najboljeg igrača u povijesti kluba ?!?! Stekao se dojam u najavi našeg službenog spikera (glasnogovornika) da Dinamo nešto slavi a ne mi. Kad neki klub slavi ovoliko godina postojanja i kad mu se najbolji igrač oprašta onda bi logično bilo da stadion "gori" i da je velika fešta, ali kod nas je izgleda drugačije. Žalosno. Wagi majstore, hvala Ti za sve![]()

"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
-
- Kontakt:
Jos zalosniji su Sirokobrijezani u bojama plavih.Spiker dno dna,zalosno,zato nam i je sve ovako!Jebli ih dinamo i hajduk,jeli marusic spiker bio,pa taj kao glasnogovornik Sirokog dolazi u trenerci dinama i u onom futavom narancastom dresu.Sto se utakmice tice nasi najbolji franjić i matić , daleko iznad svih!LoveSB96 je napisao/la:Slazem se u potpunosti. Tako nam i treba kad zovemo samo Dinamo ili Hajduk pa bude ovih njihovih simpatizera iz svih krajeva Hercegovine, umjesto da mi koji volimo Siroki napunimo stadion. Tuzno je ovo bilo danas, samo im stopala vire iz Dinamovog anusa, fuj. Waga gospodine najveci, zasluzio si puno bolji oproštaj. Sto se utakmice tice Matic i Franjic su dobri bili, od mladih Z. Vukoja i onaj Vistica najbolji, a mali Drljo pod hitno u frizera.jozo121 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da sam nam je ovo danas bila proslava 70 godina kluba i oproštaj najboljeg igrača u povijesti kluba ?!?! Stekao se dojam u najavi našeg službenog spikera (glasnogovornika) da Dinamo nešto slavi a ne mi. Kad neki klub slavi ovoliko godina postojanja i kad mu se najbolji igrač oprašta onda bi logično bilo da stadion "gori" i da je velika fešta, ali kod nas je izgleda drugačije. Žalosno. Wagi majstore, hvala Ti za sve![]()
SaMo ŠiRoKi !!!!
SpikerJedandevetcetiriosam je napisao/la:Jos zalosniji su Sirokobrijezani u bojama plavih.Spiker dno dna,zalosno,zato nam i je sve ovako!Jebli ih dinamo i hajduk,jeli marusic spiker bio,pa taj kao glasnogovornik Sirokog dolazi u trenerci dinama i u onom futavom narancastom dresu.Sto se utakmice tice nasi najbolji franjić i matić , daleko iznad svih!LoveSB96 je napisao/la:Slazem se u potpunosti. Tako nam i treba kad zovemo samo Dinamo ili Hajduk pa bude ovih njihovih simpatizera iz svih krajeva Hercegovine, umjesto da mi koji volimo Siroki napunimo stadion. Tuzno je ovo bilo danas, samo im stopala vire iz Dinamovog anusa, fuj. Waga gospodine najveci, zasluzio si puno bolji oproštaj. Sto se utakmice tice Matic i Franjic su dobri bili, od mladih Z. Vukoja i onaj Vistica najbolji, a mali Drljo pod hitno u frizera.jozo121 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da sam nam je ovo danas bila proslava 70 godina kluba i oproštaj najboljeg igrača u povijesti kluba ?!?! Stekao se dojam u najavi našeg službenog spikera (glasnogovornika) da Dinamo nešto slavi a ne mi. Kad neki klub slavi ovoliko godina postojanja i kad mu se najbolji igrač oprašta onda bi logično bilo da stadion "gori" i da je velika fešta, ali kod nas je izgleda drugačije. Žalosno. Wagi majstore, hvala Ti za sve![]()

Ne znam jel ovo reakcija da se slazes s nama pa se smijes ili nam se rugashlive je napisao/la:

U svakom slucaju dobra ti je ona glazba nakon gola,mozes li nam link ostavit,bas je zarazna

SAMO ŠIROKI!
Nema linkova.. Tajne ovog posla se ne smiju otkrivatisince1948 je napisao/la:Ne znam jel ovo reakcija da se slazes s nama pa se smijes ili nam se rugashlive je napisao/la:![]()
U svakom slucaju dobra ti je ona glazba nakon gola,mozes li nam link ostavit,bas je zarazna

Kolio ste puta danas culi Nove fosile i ostalo

Ti si svoj posao odradio besprijekorno ko i uvijekhlive je napisao/la:

Spiker nam je zivac digao

SAMO ŠIROKI!
since1948 je napisao/la:Ti si svoj posao odradio besprijekorno ko i uvijekhlive je napisao/la:
Spiker nam je zivac digao

Koji spiker?

Sveto ime u svetoj zemljihlive je napisao/la:since1948 je napisao/la:Ti si svoj posao odradio besprijekorno ko i uvijekhlive je napisao/la:
Spiker nam je zivac digao![]()
Koji spiker?

...
- Evolve
- Kontakt:
Mogu ja odat? Ehhh, koliko ima god kad se razzvaljivao na ovo hahhlive je napisao/la:Nema linkova.. Tajne ovog posla se ne smiju otkrivatisince1948 je napisao/la:Ne znam jel ovo reakcija da se slazes s nama pa se smijes ili nam se rugashlive je napisao/la:![]()
U svakom slucaju dobra ti je ona glazba nakon gola,mozes li nam link ostavit,bas je zarazna![]()
NK Široki Brijeg
- siroki1991
- Kontakt:
Izbor protivnika odlican, sto je i dokazao pun stadion, jedini koji ga je u ovom trenutku mogao napuniti za prijateljsku utakmicu. Ne znam koga su ovdje neki ocekivali da ce klub dovesti.. Juventus, Barcelonu ili Machester mozda?!? Pozdrav za yorka, 1948 i jos neke ostale ovdje koji se busaju necim, ne znam cime, vidjeli smo vas i culi na djelu, nije se moglo ostati od vaseg silnog navijanja, kavez je bio pretijesan, pravi juznoamericki stimung. Pokazali ste tu ljubav za 70 rodjendan kluba..Svaka cast! Inace utakmica solidna, za prijateljsku OK, predstavljeni novi nasi klinci koje cemo kroz iduce sezone nadam se vise gledati...
Stadion pun koga? Derbi navijaca i pljesak simpatizera,te naravno navijaca Dinama. Oni ce ionako doci jednom u 2 godine,biti tu i nestat i zaboravit na Siroki. A oni koje si upravo prozvao ce nokte pregrist i kosu pocupat vec u iducem kolu,kad budemo probijali bunker GOSK-a i gubili zivce. Al yebes nas zaluđene budale,bitno je uvuc se u cmar zagrebackoj eliti. Ili splitskoj da je dosla,sasvim svejedno da ne bi bilo nesporazuma.siroki1991 je napisao/la:Izbor protivnika odlican, sto je i dokazao pun stadion, jedini koji ga je u ovom trenutku mogao napuniti za prijateljsku utakmicu. Ne znam koga su ovdje neki ocekivali da ce klub dovesti.. Juventus, Barcelonu ili Machester mozda?!? Pozdrav za yorka, 1948 i jos neke ostale ovdje koji se busaju necim, ne znam cime, vidjeli smo vas i culi na djelu, nije se moglo ostati od vaseg silnog navijanja, kavez je bio pretijesan, pravi juznoamericki stimung. Pokazali ste tu ljubav za 70 rodjendan kluba..Svaka cast! Inace utakmica solidna, za prijateljsku OK, predstavljeni novi nasi klinci koje cemo kroz iduce sezone nadam se vise gledati...
Ako si netko iz kluba reci otvoreno,kao i @hlive,nece ti nitko zamjerit. Volimo mi vas i podrzavamo cak i kad zaserete ko ovaj put,samo moramo reagirat da ne ponavljate greske
SAMO ŠIROKI!
Ne treba generaliziratsince1948 je napisao/la:siroki1991 je napisao/la:@hlive,nece ti nitko zamjerit. Volimo mi vas i podrzavamo cak i kad zaserete ko ovaj put,samo moramo reagirat da ne ponavljate greske

Ma slobodno. Ne znam tocno naziv sad.Evolve je napisao/la: Mogu ja odat? Ehhh, koliko ima god kad se razzvaljivao na ovo hah