FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

VeteranSA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la VeteranSA » 02 mar 2021, 23:23

LjoZee je napisao/la:
02 mar 2021, 22:28
Mamla je napisao/la:
02 mar 2021, 20:49
Mene su vala svi razocarali od trenera do igraca. Ja ocekivao dusu da ispuste, njih klasicna kurcobolja ufatila. Mi zivimo Zeljeznicar ,a oni od njega i tu sva prica zavrsava
Nije to samo do trenera i igraca. Oni su na udaru, a iza se kriju ostali krivici. Citav niz ljudi koji obavlja bilo koju funkciju u klubu je kriv. Oni su se u decembru pomirili da je za nas borba gotova i tako se ponasali. Klub koji je stvarno ima ambiciju da ide na sve ili nista ne bi dozvolio da ti otpadaju igraci jedan po jedan za utakmicu. Prevrnula bi se drzava da Ikic i Blazevic imaju pravo da budu tu, Ramovic se ne bi potpisao u srijedu, a rok za prijavu igraca cetvrtak. Ne bi se imali kad svadjati Osim i Lendric da je sve bilo usmjereno ka utakmici i samo ka njoj. E da se izganjala dozvola Ikicu, Blazevicu, Ramovicu i da je tu bio Ivan rekao bih da su ostali uradili sve od sebe, a da je iskljuciva krivica na Amaru i igracima jer nisu pobijedili. Sarajevo je bilo kompletno (igrace koje ce koristiti u nastavku tj. prvih 11), a mi osakaceni i slabiji nego protiv Sirokog u decembru kad je bila zadnja domaca. To se ne smije desiti ako ti hoces da nesto smanjujes.
Izvini ali kod nas trener nije trener, on je najmanje to. I najveći je krivac za kompletnu situaciju i dešavanja. Niko se ne krije, jer se niko ne pita osim njega. Ja samo ne razumijem onog Badžaka koji će racku sa njim. Uvaljuje se lovu da bi gledali onakvu nezainteresovanost i onakav pristup. Smiješno. Nema drugog krivca osim vlasnika kluba koji "sve zna" i koji nam je donio fudbal i bolje rezultate nakon drugog mjesta i osvajanja kupa sa kojim nismo bili zadovoljni.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 02 mar 2021, 23:25

VeteranSA je napisao/la:
02 mar 2021, 23:16
SudoHusika je napisao/la:
02 mar 2021, 18:22
VeteranSA je napisao/la:
02 mar 2021, 17:52
Imali smo mi mladih igrača i do sada, ali šta vrijedi kada ili su na klupi(da bi ispunili kvotu U-21 igrača), ili su na posudbi. Bezmudi im ne daje šansu nikako (osim Šehiću). Tu su Duraković, Gasal, Subašić, Mehić(vraćen u Zvjezdu) Mujić(Goražde) još je tu par juniora pripreme prošlo. Šta je sa onim malim golmanom juniora, za koga govore da je odličan, ali otac ne gotivi stručnjaka, pa malog na mapi nema? Ima mladih igrača, ali nema muda da im se šansa da. Ili nema interesa. Treće opcije nema. Neko će možda spomenuti kvalitet, ali realno tanko toga u Želji trenutno ima.
Vala opra ti na ruke. Bezmudi, 'vakav 'nakav. Pa eto otjeraj Amara pa da gradimo opet sve ispočetka. Po mogućnosti s našom djecom.
Jes' eto treb'o je Durakovića gurnuti pa da ga Tino pojede. I onda da mu forumski stručnjaci yebu sve od 2.do16.koljena. Tako se djeci karijere gase. Ne mogu oni podnijeti ove stalne pritiske rezultata da nešto "moraju."

Ideja je uvijek bila da se prvom timu priključe 2,3 juniora i da se lagano guraju u vatru. Nismo Ajax pobogu. Problem je kad naiđeš na netalentovanu generaciju. Ne može na silu igrati. Što naravno ne opravdava ovo handrenje Gasala. Oca mi bi zabio bar 3 gola do sada što je 300% bolji učinak od piskutave piz.de.
Naravno da opra na ruke, i naravno da ga treba otjerat, i to juče, došo stručnjak da nam fudbal donese, yebo ga Selimović i ostali ublehari u šupak. Eto sad morel vako?
I daj ta 2-3 juniora kojima je on dao šansu, prosvjetli nas Boga ti. Pichkurina zna da ga raja kritikuje, nema više one gotive i "Amar zna" i zato je ko pichkica igrao juče samo da ne zijani, jer bi to dodatni revolt raje i navijača izazvalo, i bio bi veliki korak bliže pedaliranju.
Znaš, najjebenije je ja niti sam gotivio mMisimovića, niti sve poslije njega, ne svrstavam se, napadam i kritikujem onako kako ja to vidim. A ako se nekome ne sviđa, ignore, preskoči, zaobiđi. Nemoj da ja bilo koga perem na ruke majke ti....
Pratim ja tvoje stihijsko podbadanje Amara. Navijački baš, nema šta. A najjača ti je ova "koga je to on gur'o od mladih."

Treb'o je jučer izaći sa 3 špica i 5 naše djece. Sreća nije vas poslušao. Pa bi nas Fanimo natrp'o, malo bi nam bila 2 oka za plakanje. Amar pichkurina jer nije napao. Svašta.

U jednom se 100% slažemo - a to je da, ako mislimo da će klub krenuti naprijed odlaskom Amara, onda neka ide odmah ujutro.

Drugo mjesto i kup. Super. A 10.mjesto, a ne izborena Evropa? I to tik sezonu poslije velikog iskoraka pokojnog Ode sa djecom. Pa ih nabiše nogama i dovedoše livaje i mladenoviće čovjeku. Joj joj.
Željezničar za život cijeli!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 mar 2021, 23:28

Da se malo iznervirate.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 02 mar 2021, 23:31

Gledaj invalida bogotac te yebo dragi. S 4 metra dodaje Vladanu. E zbog ovih invalida što ne znaju ošutati mi ovdje kose čupamo i koljemo se. Amar i za ovo kriv.🤣 Yebi se ba i ti @ljoze taman zaboravim na ovo.

Bojina pozicija je bila dosta dosta teška, ne vidim na koji način je mogao zabiti, ali da je mogao bolje opucati - mogao je.

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 02 mar 2021, 23:35

LjoZee je napisao/la:
02 mar 2021, 23:28

Da se malo iznervirate.
**** mu svu familiju usta frajer prima pare za ovo. Mladene pickice.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 mar 2021, 23:35

02 mar 2021, 23:31
Yebi se ba i ti @ljoze taman zaboravim na ovo.

Nema na cemu.

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 02 mar 2021, 23:36

Ljozeta prijaviti adminu..
Ne mogu da vjerujem sta su fulili.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 02 mar 2021, 23:40

Ma hajde i ovo Erminovo, teška pozicija kao i Bojina. I bolji igrači ovo ne mogu zabiti. A ovaj se mogao proslaviti poslije svih ovih godina blamaža. Što @robust kaže raja bi ga nosala k'o malo vode na dlanu samo da je zakuc'o pod prečku. Ma invalid, nemaš šta više dodati. Još te tuži. Ma strašno.

PointBlank
Kontakt:

Post Postao/la PointBlank » 02 mar 2021, 23:43

02 mar 2021, 23:25
Pratim ja tvoje stihijsko podbadanje Amara. Navijački baš, nema šta. A najjača ti je ova "koga je to on gur'o od mladih."
Klasična hinja.. svaki drugi post mu je kontra Amara, al nece da prizna u kakvim g.ovnima mora plivati i Amar i ostali.
Sto se Amaru ne daju uslovi koji su preovladavali 2015te, one pare i tako?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 mar 2021, 23:48

timpramosavePla je napisao/la:
02 mar 2021, 23:36
Ljozeta prijaviti adminu..
Ne mogu da vjerujem sta su fulili.
Hocete li i klip ponistenog gola? :rol:
PointBlank je napisao/la:
02 mar 2021, 23:43
Klasična hinja.. svaki drugi post mu je kontra Amara, al nece da prizna u kakvim g.ovnima mora plivati i Amar i ostali.
Pustite da ima svako svoje misljenje o bilo kome. Sve i da pise svaki protiv Amara u smislu da mu se ne svidja to nije zabranjeno kao sto nije ni nekom da mu se svidja i da to istice u svakom postu. Manite se spominjanja ranijih godina, para i likova taman onih koji su iz UO izasli ove godine, a ne prije godinu, dvije, tri.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 02 mar 2021, 23:49

02 mar 2021, 23:43
02 mar 2021, 23:25
Ma nemam ja problem kada bilo ko kritikuje konstruktivno. Amar ih je vala zaslužio "podosta" sa ovim svojim karafekama što izvodi na momente, ali veteran i jos 2,3 baš ono podbadaju na jako ružan način. I pri tome dodaju i što treba i što ne treba.

Nekada mi se čini da ljudi nemaju dodira s realnošću pa ne vide u kakvim smo problemima. Mi moramo "sami" 300.000km RODITI svaki mjesec u ovakvom vaktu. U vaktu gdje se puno veći giganti od Želje gase, gdje ljudi nemaju kore hljeba da jedu i gdje ljudi lome čokoladu na 5 dijelova djeci. Naravno da boli što nećemo imati snage za titulu na ovakav jubilej za naš klub ali realno kada se sve sagleda - Evropa i možda taj kup kada bi se uzeo, to bi bilo sasvim zadovoljavajuće kada pogledaš sve probleme koje imamo. Boli ali to je realnost. Ako se ukaže prilika, što da ne, svim silama stisni. Ali bojim se da smo svoje šanse ispustili krajem prvog dijela. Ponavljam, to je moje mišljenje.

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 02 mar 2021, 23:56

Rasprava danas ide ko je trebao a ko nije učestvovali u onoj antipropagandi fudbala.Kao navijači imamo svoje mišljenje i to je ok.Istina je jedna.Nas zanima igra i rezultat.Za igru i rezultat je zadužen stručni štab i igrači.Stručni štab selektuje,trenira,uigrava,određuje taktiku...a igrači to sprovode u djelo.Mi jučer u utakmici koju ako pobijedimo ostajemo sa još malo nade da bi smo u stogodišnjici kluba mogli doći do titule i oni nam sve te nade ugasiše za 90 minuta.Ko je odgovoran?Ima li kod nas ikad odgovornosti za bilo šta.Klub doveli na ivicu ambisa direktno svojim neznanjem i bahatošću i opet niko nevodgovara.Krivci se traže na sve strane samo ne u svojim redovima.Pa jarane da imaju pozitivan rezultat i na terenu i u upravljanju,zbog čega su uostalom tu,niko nebi nikog kritikovao i prizivao nekog drugog ni na teren,ni u stručni štab a ni u upravu.Dok se bude samo klimalo glavom odgovornim za sve ovo što nam se dešava i bude tražilo opravdanje za one koji su nas doveli u ovakvo stanje nema nama napretka.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 mar 2021, 23:57

Amar zasluzuje kritike samo takve,treba biti posten i on se pogubio :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 mar 2021, 00:03

delinjo je napisao/la:
02 mar 2021, 23:57
Ma naravno. Trener je, a nema rezultat. Nije on ovdje ovu godinu samo pa da kazes zasluzio je vise od jedne sanse. Nije se on pogubio koliko je sve ovo sto se desilo energiju i svu inspiraciju iscrpilo iz njega. On nama kao trener nema sta novo ponuditi sto do sada nije vidjeno, a to vidjeno nije dalo nikakav znajacniji rezultat. A vise ce losu atmosferu stvoriti sto on nema rezultat nego neki sklj trener i tu nam je problem jos veci.

PointBlank
Kontakt:

Post Postao/la PointBlank » 03 mar 2021, 00:08

LjoZee je napisao/la:
02 mar 2021, 23:48
Pustite da ima svako svoje misljenje o bilo kome. Sve i da pise svaki protiv Amara u smislu da mu se ne svidja to nije zabranjeno kao sto nije ni nekom da mu se svidja i da to istice u svakom postu. Manite se spominjanja ranijih godina, para i likova taman onih koji su iz UO izasli ove godine, a ne prije godinu, dvije, tri.
Imati misljenje i pljuvati po nekome/necemu konstantno, to su dvije razlicite stvari.
Jbt LjoZe, pa da krtice iskopaju teren, ovakvi bi došli i rekli Amar kriv.
Pita se od govana ne moze praviti, to morate znati svi. I trenutno je najbolje sto imamo, ne zelim ni pomisliti sta bi bilo s nekim kome je Zeljo samo mjesecna plata i dodatak CV-ju.
Sramota kako se ophodimo prema liku kojeg smo držali na profilnim slikama, zvali ga gospodar familije, Sir Amar Osim.. sramotno od nas. Znaci da smo sljam, koji cijeni samo TRENUTAK, a ne sve.

Kad bi covjek sve do kraja izgubio, ja bih opet stao na njegovu stranu, jer znam sta moze, hoce i koliko to moze kad ima uslove.

AJDINATOR
Kontakt:

Post Postao/la AJDINATOR » 03 mar 2021, 00:15

Svatko ko je 5% realan zna da bez Amara bi se borili za opstanak. Pojedini igrači nisu za Toška. Ne može se biti u minusu, a dovoditi igrači za titule. Pa i on skrpi nešto, pokušava vrti mulja za dobrobit kluba. Pa vi mislite da ne bi htio dovesti najbolja krila koja daju 25+ golova da može.
Ne može se praviti pita od govana. Samo realno

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 mar 2021, 00:16

03 mar 2021, 00:08
Imati misljenje i pljuvati po nekome/necemu konstantno, to su dvije razlicite stvari.
Jbt LjoZe, pa da krtice iskopaju teren, ovakvi bi došli i rekli Amar kriv.
Pita se od govana ne moze praviti, to morate znati svi. I trenutno je najbolje sto imamo, ne zelim ni pomisliti sta bi bilo s nekim kome je Zeljo samo mjesecna plata i dodatak CV-ju.
Sramota kako se ophodimo prema liku kojeg smo držali na profilnim slikama, zvali ga gospodar familije, Sir Amar Osim.. sramotno od nas. Znaci da smo sljam, koji cijeni samo TRENUTAK, a ne sve.

Kad bi covjek sve do kraja izgubio, ja bih opet stao na njegovu stranu, jer znam sta moze, hoce i koliko to moze kad ima uslove.
Iskren da ti budem svaku kritiku Amar je zasluzio svojim potezima. Znaci ne samo ove sezone nego od povratka pa do dana danasnjeg. Jednom sam napisao da je njegova najveca greska sto se vracao ikad kod nas. Bolje da je ostao upamcen po titulama, a ne po ovom periodu koji tesko da ce biti rezultatski uspjesan da ostane i ovu i narednu sezonu jer nema ni on, a ni ovi u klubu taj plan neki koji obecava. Svakako, tvoje pravo da imas povjerenje i taj veliki respekt prema njemu. Ja sam vise za opciju da imamo respekt prema proslosti, ali vise paznju da usmjerimo ka sadasnjosti, onim potezima u blizoj proslosti i buducnosti koji se planiraju ili ne.

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 03 mar 2021, 00:23

AJDINATOR je napisao/la:
03 mar 2021, 00:15
Svatko ko je 5% realan zna da bez Amara bi se borili za opstanak. Pojedini igrači nisu za Toška. Ne može se biti u minusu, a dovoditi igrači za titule. Pa i on skrpi nešto, pokušava vrti mulja za dobrobit kluba. Pa vi mislite da ne bi htio dovesti najbolja krila koja daju 25+ golova da može.
Nesto nisam siguran da Amar ima dobar budzet da bi on htio dovoditi neka provjerena imena, mislim da bi opet on neke tamo pokusaje od igraca doveo.

Evo ovaj mali Hrelja sto je doveden, sta je svrha tog transfera? Ako ces momku dati sansu onda ok ali ako ce ga drzati tu reda radi ili neke posudbe i da na njega se ne moze nesto racunati.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 03 mar 2021, 00:31

delinjo je napisao/la:
02 mar 2021, 23:57
U kojem smislu se pogubio? Mislim da je vise nemocan da sam nesto promjeni. Mi ne mozemo dovesti igraca i dati mu platu 5, 10 hiljada i slicno. Svi znamo da nemamo krila, ali opet nesto covjek improvizuje jer nije u mogucnosti naci bolje jer ni ove ne mozemo platiti. Prinudjen je sklepati ekipu, u pravom smislu te rijeci. Pa evo sad od 11 pozicija u timu na 6 nam igraju igraci koji nikad ne bi igrali da imamo barem malo novca da dovedemo nekog. Ekipa sklepana, daj sto jeftinije. I sam je kriv za te neke stvari, a za neke nije. Tako je kako je. Ubijedjen sam da bi sa nekim drugim trenerom bili sedmi. Amar je osvojio 10 od 16 Zeljinih trofeja. Nasa je legenda.

Derbi odnosno ishod se previse tragicno shvatio. Igrali smo protiv najbolje ekipe u ligi, koja je oborila sve rekorde i koja je ozbiljnija od nas u svim segmentima i na terenu i van terena htio to neko priznati ili ne. Egal utakmica gdje nismo zabili. Proziva se Zec sto je kasno uveden, a on bi poceo da se nije povrijedio na treningu. To ljudi ne znaju, ali uredno prozivaju. Meni je Veselinovic pokazao neke znake zivota. Isto tako Celikovic je stoper. Ostalo sve ocekivano.

Sabanadzovic moze dosta pomoci. S obzirom da smo sklepani i nemamo neki plan on nam moze valjati, a i mi njemu, prvenstveno da izborimo evropu. Brzi je od svih nasih veznjaka. To je nase dijete koje nam je donijelo milion maraka od kojih je zivio i Miske i ovi lihvari poslije. Tu je i Ramovic, a i Ikic ce biti veoma brzo,a ne za pola godine kao sto neki pisu.

Nije bajno, ali treba se skupiti i izgurati ovo do kraja. Ko zna sta nam buducnost donosi, Boze zdravlja. Nama je Zeljo jedina ljubav !
Jači od ratova, režima i partija !!!!

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 03 mar 2021, 00:35

WOLF20 je napisao/la:
03 mar 2021, 00:23
AJDINATOR je napisao/la:
03 mar 2021, 00:15
Evo ovaj mali Hrelja sto je doveden, sta je svrha tog transfera? Ako ces momku dati sansu onda ok ali ako ce ga drzati tu reda radi ili neke posudbe i da na njega se ne moze nesto racunati.
Kakva je bila svrha Hajrica u Zelji? Kakva je svrha Gasala u Zelji? Gasal i ono malo sto je odigrao vise je pokazao nego Mr.Roling za sve ove godine i opet ne igra. I jos nas tuzio. I opet igra. I zajebava se dok igra. Hrelji bi bolje bilo da je otisao u Mladost ili u Olimpik. U Zelji ce jedino imati cast uzivo gledati majstorske finte Mr. Veselinovica i nista drugo.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 28 gostiju.