AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ša je ba ovo, nema 120 mil malog? Auuu ovo će biti teško. Mi bez tog malca nemamo pojma o fudbalu. Treba nam onaj njegov non šalantni feeling za dribling hahahha
Mah nek izvedu treću postavu, ili mlade, apsolutno me ne zanima. Mogu park the bus svi 90 min, ništa me vise ne čudi od ove usrane ekipe. Sinan da je htio oprati obraz i pokazat koliki je čovjek, trebao je sam dat otkaz. Ovako samo pokazuje da je sranje od managera, koji voli da ga popuši.
Eto vi želite Jovica, ja sam radije htio Camardu svi 90 minuta pa nek igra dečko. On mi je draži od Jovica, predsjednika Linkolna i El Bebote
Mah nek izvedu treću postavu, ili mlade, apsolutno me ne zanima. Mogu park the bus svi 90 min, ništa me vise ne čudi od ove usrane ekipe. Sinan da je htio oprati obraz i pokazat koliki je čovjek, trebao je sam dat otkaz. Ovako samo pokazuje da je sranje od managera, koji voli da ga popuši.
Eto vi želite Jovica, ja sam radije htio Camardu svi 90 minuta pa nek igra dečko. On mi je draži od Jovica, predsjednika Linkolna i El Bebote
Bravo Pavloviću! Odlično za samopouzdanje. 
Zanimljivo da bas dobro izgledaju u ovoj formaciji, mozda ovim igracima nazad vise pase da igraju ovako. Nekako mi sigurnije djeluju.
Kako su dobro otvorili meč na opšte iznenađenje svih, tako su i završili protiv Udinesea koji je obično uvijek pain in the ass za nas, štob' se reklo.
Dva gola prednosti na poluvremenu, tose nisam nado.
Dva gola prednosti na poluvremenu, tose nisam nado.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
A vidi Jovca, momak, de donesi 4 pive i 2 pelinkovca. Aj molim te vidim da nista ne radis i da te nema. Pa reko dok sam te uhvatio...
I vi bi ste zadrzali ovakve igrace radi samo jednog gola svaki 10 tekmi cccccc
abraham i Jovic, zdravo iz kluba. Pojma vi nemate o fudbalu, pa za vas je Kutrone majstor
I vi bi ste zadrzali ovakve igrace radi samo jednog gola svaki 10 tekmi cccccc
abraham i Jovic, zdravo iz kluba. Pojma vi nemate o fudbalu, pa za vas je Kutrone majstor
Za sada odlična igra, ali izgleda da je u pitanju voljni moment, tj. qurtzobolja koja je često veoma izražena kod igrača ili kod nekih posebno.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Uhhh brate sto se sudarise, Majk mislim da je momentalno ostao bez svijesti
E yebo majku sami sebe ubiše. 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
A vidi Luke,
Lukaaa, maliii, daj jos jednu turu. Aj molim te, Bog zna kad cu te opet skuzit
hahahaha
Zao mi Mikea, dobro se nabio. Nek odmori slijedecu, samo nek se vrati protiv merde. Serie A je nebitna
Lukaaa, maliii, daj jos jednu turu. Aj molim te, Bog zna kad cu te opet skuzit
hahahaha
Zao mi Mikea, dobro se nabio. Nek odmori slijedecu, samo nek se vrati protiv merde. Serie A je nebitna
Ne razumijem sta je argument za ovakvu tvrdnju? Zasluzio da igra i nezasluzeno zapostavljen?
Pa dajte molim vas...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Bravo Theo, ovakvog želimo da te gledamo! 

Izgleda da je ova formacija najbolje za ovo što ima se u ekipi. Ekipa djeluje ozbiljno i zna se gdje i ko šta radi. E sada nadam se da ovo nije blijesak kao protiv Reala ili Intera
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Al sto neko rece, mozda nam stvarno ova 3-4-3 taktika lezi. Mislim, glupo je to konstantovat protiv Udina, ali eto Atalanta slijedeca je najbolji test za to.
Kad neko vidi ovaj rezultat, mislit će da mu se pričinjava. 
Valja nastaviti u ovoj formaciji, samo je pitanje je li samo momenat inspiracije i dobar dan ili pak nešto što bi dugoročno moglo predstavljati rješenje.

Valja nastaviti u ovoj formaciji, samo je pitanje je li samo momenat inspiracije i dobar dan ili pak nešto što bi dugoročno moglo predstavljati rješenje.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pozdrav luzeri
drago mi je vidjeti da necu voditi monolog. Schalke 04 i po prvi put od davne 07/08 sezone su uspjeli uzeti svih 6p vs Udinese. Da dodam, po prvi put nakon legendarnog Van Bastena, holandjanin postize 10+ golova Serie A za Milan, Reijnders. A tu je bilo bas vanserijskih zemljaka istih, kao prvo Gullit, Rijkaard, Seedorf. Mogao bi se navesti i centarfor Huntelaar, ako se iko sjeca tog pacenika, kao centarfor nije postigao 10+
Hocu rec, Reijnders je izrastao u jednog od najboljih veznjaka Serie A, znacajno bolji nego sto je recimo jedan Sabanoglu bio dok je igrao za veci klub iz Milana. Nije ni cudo sto ga traze City i Real, uboli su samo tako dolaskom famozmog AZ-a

I zašto nismo mogli ovako igrati u februaru i martu kad je bilo najpotrebnije? Fakat mi nije jasna ova ekipa.
Jako je frustrirajuće biti navijač Milana ove sezone...

Jako je frustrirajuće biti navijač Milana ove sezone...
Problem je glava glavnih igrača, kada im se igra onda se mogu pobijediti najbolji timovi na svijetu. Problem je što im se igra jednom mjesečno.....
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Vidjecemo uskoro, ali svakako odlicno za samopouzdanje, iako je ovo cetvrti poraz u nizu Udinese. Nakon lanjskog rasizma na racun Majka u Udinama, veceras su covjeka ispratili aplauzom. Gospodski, i za svaku pohvalu

Ovaj mali sto je usao za Udinese, Simone Pafundi, neki dan napunio 19 god, ima par nastupa za U21 Azzurrine, bas perspektivan trequartista, bilo bi odlicno da Milan dovede igraca poput njega.
Inace, veceras su Milaniste bile na visokom nivou od prve minute, pohvale i treneru koji je veceras i zabiljezio ravno 100 dana kao trener Milana. Nadajmo se da ce mu narednih 100 biti sretniji od prethodnih, ako ih uopste doceka na klupi Milana....
E al' ozbiljno nestvarno dobra partija i nešto neviđeno ove sezone, osim možda one pobjede protiv Rejala.
Po prvi put da sve linije funkcionišu i da nije bilo glupiranja.
Sad, možeš reći da ovakve pobjede daju samopouzdanja ekipi i dokaz da se može igrati puno bolje od ovoga što pokazuju čitave sezone, al' pitanje je koja je korist sad od svega toga. Doduše ostao je kup, dva trofeja u ovakvoj godini bi definitivno mogla spasiti ovaj propast i ne bi bilo loše da se ekipa digne u ovoj fazi sezone, pa makar bili duboko u aprilu.

Sad, možeš reći da ovakve pobjede daju samopouzdanja ekipi i dokaz da se može igrati puno bolje od ovoga što pokazuju čitave sezone, al' pitanje je koja je korist sad od svega toga. Doduše ostao je kup, dva trofeja u ovakvoj godini bi definitivno mogla spasiti ovaj propast i ne bi bilo loše da se ekipa digne u ovoj fazi sezone, pa makar bili duboko u aprilu.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
I corava koka jednom zrno ubode....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.