FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Oprosti im Repuh nisu znali ....
- dynamodresden1
MANEKENI,LEZBACE,LOPOVI SVE CEMO VAM **** !!
Nismo svi isto odgojeni ima nas kojima to smeta tebi ako ne smeta vodi ga kući.[/quote]HzHercegovac je napisao/la:Prestanite srati, pa ne vodi mekteb **** vas on. Sta ima da smeta momku od 18 sto neko psuje. Gdje ba ti zivis ?
Ima nas kojima ne smeta, a ovo je sportski forum, ne religijski. Svoja religijska uvjerenja ostavi za sebe.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 18 mar 2018, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Trebaju nam mangupi u upravi,autoriteti a ne ova lezbaca,hocel ona sad doci i prepast igrace ocitat im lekciju nabijem i nju i ko je dovede i ovog laznog papeta iz Visokog izadjite spodobe i recite javno ovo je bruka kako u upravi tako i na terenu, kad sam pricao prije nego otjeramo bivsu upravu treba vidjet koga cemo dovest,al jok ja kao podrzavam proslu upravu i dobismo sad sa konja na mrtvog magarca. I smanjite tenzije na Husrefa jest katastrofalan al ova vanago na terenu to je szrasno,igra je ista mjenjanje trenera nam nista donijelo nije znaci nije do trenera vec do krete a na terenu,pa najveci klocevi bi uzeli vise na srecu bodova
Pa nece biti setnje jer nece biti Evrope. A ija kakva Evropa utakmica dvije.sarajevo46 je napisao/la:SAMO NAJVJERNIJI. Lagano je prošetati do Koševa kad su nizovi i Evropa.skoroalen je napisao/la:Svaka čast momcima koji će ići na narednu domaću utakmicu.
Mozes ti qurcu svirat sa tom izjavom. Nema ljubavi u toj izjavi.
Jbt vi kao da uzivate da idete kad se gubi. Ti i takvi kao ti jedva cekate da smo qurac da kao vi pokazete koliko volite klub.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Što Parmakovski taj ne igra? Ko ga je doveo?? Je li ga Husref tražio? Što Crepulja ne može igrati, a Sarić mrtvi i raspali igra svaku iako je lošji duplo??
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
I trbicu i lezbavi i makedoncu,Glavonji i zenama na terenu zelim sve najgore ne ustali se nocas,dabogda vam ko nama bilo sjeme vam nesposobno da imate obraza odbili bi svi olate da primite posto ih primate nizasta i otisli iz istih stopa
-
- Kontakt:
Kome vise da psujem, kome vise **** vam sve u picku, sta vi mislite igraci, husref po najmanje, nije do njega, sabrina kujo, i ostali clanovi uprave, svi nam se smiju, mamu vam ****???!!
04.10.2009 !
Molim boga da ovo samo zavrsi. Kada ne igras dobro, onda te svaki qrac j.be. Losa forma, povrede itd. Sada i ovaj levat svog igraca podera.
Čala je podnio ostavku sam, nije čekao da mu stadion yebe mater. Čala se nije vadio na terene, sudije, Boga, fair play i ostalo. S Čalom smo srčano igrali. S Čalom smo imali najbolju odbranu lige i solidan napad. S Čalom smo do maja bili u igri za oba trofeja.
MEHMEDE OPROSTI!
MEHMEDE OPROSTI!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Pa mi bas postali LGBT klub, kara nas ko gdje stigne.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Ne igra zato sto nam je uvaljen nespreman i povrijedjen, isto kao i Sofranac koji ima problem sa zadnjom lozom i odmaro jr id gripe ko fol mjesec danajoker90 je napisao/la:Što Parmakovski taj ne igra? Ko ga je doveo?? Je li ga Husref tražio? Što Crepulja ne može igrati, a Sarić mrtvi i raspali igra svaku iako je lošji duplo??
Za Crepulju je opste poznato, isti menadjer ko i Saricu sve je jasno sto medenjak igra iako ugovir mu istice
Al onog sti Husref nije svjestan da su vec poceli gurati pricu kako je Husref licno idbio Stojceva zbig plate( ko da mu je on daje) i da je on biro sve ove igrace koji su mu uvaljeni, ne znam koji je razlog pa on na to pristaje i iskreno ne mogu da vjerujem u ovo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
I kad je nedavno bio sastanak sa igracima napisao sam to ista je prica kao i sad bila. Nemogu da trazim post,dakle kljucno sto kaze "neznam sta se desava" i "zivot ide dalje" .Evo i sad citam apsolutno istu izjavu . Nevjerujem sta prica. Fkt ispast ce da je ipak kreten koji nista nije naucio citavu trenersku karijeru kako izjavi i sam.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ispuh'o lik, što bježimo od tog. Ako jedan Žoze Murinjo može past qrcu za uši, da je nekad bio najbolji a danas nije ni u top 10 trenera na svijetu, što ne bi mog'o Husref Musemić, koji nikad i nije bio najbolji?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Posto su previse osjetljivi na batine i psovke a mi kulturni i pribrani, treba ih gadjat pokvarenim jajima, truhlovinom, go*nima, mozda onda shvate koliko ih cijenimo kao ljude...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- ThrillerHz
- Kontakt:
Raja, jedna preporuka, nadjite si djevojku koja vam vjeruje, kao sto Husref vjeruje Krsti, Saricu i Bekicu 

1946~
Onaj ko zagovara samo smjenu Husrefa nije tacan u glavi ili je podoban upravi. Trece nema.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Prije da ce biti nađite djevojku da je yebete ko Krste i Sarić Sarajevo, a ona vas voli iako joj radite sta hoćete.ThrillerHz je napisao/la:Raja, jedna preporuka, nadjite si djevojku koja vam vjeruje, kao sto Husref vjeruje Krsti, Saricu i Bekicu
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Treba ulagat u Uščuplića, rezultate i dva trofeja mu niko ne može osporit. Kakav god da je bio osvojio ih je, mlad je i ima potencijala. Nit su Sablić nit Adžem trenerčine za Dženu, a obojica su pojeli Husrefa i taktikom i postavkom i motivacijom.
Ne znam više šta da opsujem od bijesa, nervoze, ogorčenosti i čega sve ne.
Ne znam više šta da opsujem od bijesa, nervoze, ogorčenosti i čega sve ne.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Ferroviere1987, N3R3D i 44 gosta.