opet nema srece, po husrefu.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Gdje ces na Ermina sta reci ovdje. Ovdje ga vole vise nego klub.selver79 je napisao/la:Ermina Avdiča izbacite i bit čemo oni stari vjerujte
Da nismo imali srece i da radnik nije igrao fair-playArhitekt je napisao/la:Sta je HUsref rekao na kraju utakmice?
Kako nikad nije dozivio ovo u karijeri, kako nemamo srece i kako je protivnik zakazao u fair pleju, sve popraceno uz neke gestikulacije licem i ramenima. Bas preko kur.ca data izjava, cisto formalno...Arhitekt je napisao/la:Sta je HUsref rekao na kraju utakmice?
Nije stvar u tome. Mozemo mi gledati Sarajevo i kad smo cetvrti peti na tabeli al kad se vidi da se igraci trude, da oru teren, da ima nekog kvaliteta, prilika, lijepih poteza...sarajevo46 je napisao/la:SAMO NAJVJERNIJI. Lagano je prošetati do Koševa kad su nizovi i Evropa.skoroalen je napisao/la:Svaka čast momcima koji će ići na narednu domaću utakmicu.
Zato i kažem, svaka čast. Nisam iz Sarajeva, od mene je dosta i ovo do sad što dolazim, al veliki respekt onim koji imaju dovoljno živaca da gledaju ovu bruku i sramotu.sarajevo46 je napisao/la:SAMO NAJVJERNIJI. Lagano je prošetati do Koševa kad su nizovi i Evropa.skoroalen je napisao/la:Svaka čast momcima koji će ići na narednu domaću utakmicu.
Nismo imali srece , nije vjetar i teren hahaha e moj Husrefe koja si picka ispo na prelaznom roku i sad ti se sve vraca a da si kakav trener izbuko ni mesta al ti ne mozes go zabit tri tekmef0rest1946 je napisao/la:Da nismo imali srece i da radnik nije igrao fair-playArhitekt je napisao/la:Sta je HUsref rekao na kraju utakmice?![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo za otkaza odma
Trenutno korisnika/ca: Gomis99, Homelander, itatabisine, MikiPirs, misstianopenaldo, napoleon72, TETRAPAK i 57 gostiju.