MocMahale444 je napisao/la:irfo je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Sramota jeste ali desava se nije smak sveta bre
Lagano saviola blechan i ko se najvise odvali taj ce voditi glavnu rijec, samo polako sutra je derbi.
Ma desava se istina, ali ljudima se vise nakupilo svega, ne moze vise pod kozu.
Sad ce pretpostavljam lobotomci izdrkat na ovo saopstenje kao svako do sad, saopstenja tretiraju ko svetu knjigu.
Ja postujem ljude s drugog foruma brate i ne mogu pisati nista lose protiv njih.
Ima ih par tamo sto su sramota ali VECINA je ok.
Sad ti sto ce ga bacit na saopstenje mogu se lagano i s mosta bacit.
Stoji da ima vecina momaka koji su ok. dobri momci bas vole zelju, cast njima sigurno ima i onih koji nisu bas ok, pa dobro nemoze se svacije misljenje da poklapa, ja sam tamo nekad bio, piso al djavo je uzeo ruku pod svoje, nit ulazim nit ista, sad sam za vecinu izadajica poltron Nea itd sto me boli uvo ovde imam svoje misljenje koje se postuje itd.. sve u svemu imam sa svima konkretan odnos tamo pogotovo ovde gdje mogu rec svoje misljenje sto je donekle @Aco reko da pisem argumentovano msm , desavalo se greski kod mene sto npr cujem procujem napisem izjalovi se onda ja kriv haha
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar