FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vakat lagano krenuti. Nek nam je sa srecom. Bit ce sta mora biti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Jeli stvarno igra Zeba,pisi propalo,igrac manje,mahanje rukama,svadjanje sa sudijom.Zasto uvjek iste greske,zasto Adzeme crni dabogda nogu dobio odma nakon derbija ako je istina da Zeba igra.
Kjosevski, Stevanović, Graovac, Zec, Ramović, Blagojević, Bogičević, Zakarić, Hajdarević, Projić, Ubiparip.
- Zeljeznicar -
Odličan sastav, bravo Ado.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne kontam kako Stanića u nekim najavama ni na klupi nema, frajer prvi istrčao ko lud :S
EDIT: Stanić igra, Projić NE.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
EDIT: Stanić igra, Projić NE.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Dobro je fala bogu neigra.
Teren ce biti katastrofa, nadam se da nasi u klubu razmisljaju da daju prednost rekonstrukciji terena nego juga jer je jeftinije a ukljucio bi se i savez, uefa pa i vlast. Jug je ipak mnogo skuplji i tezi projekat ali doci ce i on na red.
Da se to na proljece-ljeto sredi, sto radi kluba pa i reprezentacije.
Da se to na proljece-ljeto sredi, sto radi kluba pa i reprezentacije.
- Zeljeznicar -
Ma odgadjaj mec. Ovo sa farbom i loptama nam nije trebalo. Plac. Zar je moguce da nemaju lopte druge boje za ove uslove. Upravo, upravo.. Teren praviti, jug moze sacekati.
http://live.livewidget.net/streamvideo1 ... 21886.htmlDANTES je napisao/la:Link?
+4367761343386 okreni moj broj ti zivote moj
Mrs sa teme picko jedna **** ti sve u ustarobertkosar je napisao/la:Iznesite koju kartonsku kutiju na carsiji mozda i naprosite koju markicu. obavezno izderane gace obuciteZenzo je napisao/la:Teren ce biti katastrofa, nadam se da nasi u klubu razmisljaju da daju prednost rekonstrukciji terena nego juga jer je jeftinije a ukljucio bi se i savez, uefa pa i vlast. Jug je ipak mnogo skuplji i tezi projekat ali doci ce i on na red.
Da se to na proljece-ljeto sredi, sto radi kluba pa i reprezentacije.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Imas internet sa masom vremenskih prognaza za (bilo koji) grad i okolinu , imas koliko hoces nacina da se pripremis i odredis termin i - kao snijeg te iznenadio?! Glupost. Nesposobnost. A ja se nadam kao sredice oni nesto za sto godina kluba?! Strašno.
Usput, citam kako neki navijaci pisu - bod super u derbiju?! Bod super?! Pa jebote ne pamtim da mi je bod ikada bio super protiv Sarajeva, a ni njima protiv Zelje. Nesto se toga ne sjecam. Bili ona dnu, a oni u vrhu - uvijek se ide na pobjedu. Zato je i bilo golova. Sjecam se neke bezevezne sezone , sredina tabele, nema frke, a mec na Kosevu. Kaze moj projatelj Porobic - ajmo. Odemo. Kad ono 0:0. To je jedini put za oho ho godina da sam bio na derbiju a da je bilo 0:0. Uzas. Preko neke stvari i mi i oni. Bez sansi. Kaze meni prijatelj: P.cka im materina. Dosli nq derbi a niko da sutne po golu. Necete me vise duuugo vidjet na tekmi. I bome nije taj otisao dugo stvarno. Tako se to nekada radilo... A danas - dobar bod i pred pocetak?! Pa zato i jesmo tu gdje jesmo. Nije dosta bod! Samo tri. I to koliko moze da se nakanta... Ja mogu da prihvatim da se sada dovode igraci (i prije su, doduse pazljivije se biralo) , ali i oni su znali sta je takav mec i koliko znaci. Ali, navijaci da kazu - dosta bod. Ma nemoj me.....Bolje sto je odlozeno.
Usput, citam kako neki navijaci pisu - bod super u derbiju?! Bod super?! Pa jebote ne pamtim da mi je bod ikada bio super protiv Sarajeva, a ni njima protiv Zelje. Nesto se toga ne sjecam. Bili ona dnu, a oni u vrhu - uvijek se ide na pobjedu. Zato je i bilo golova. Sjecam se neke bezevezne sezone , sredina tabele, nema frke, a mec na Kosevu. Kaze moj projatelj Porobic - ajmo. Odemo. Kad ono 0:0. To je jedini put za oho ho godina da sam bio na derbiju a da je bilo 0:0. Uzas. Preko neke stvari i mi i oni. Bez sansi. Kaze meni prijatelj: P.cka im materina. Dosli nq derbi a niko da sutne po golu. Necete me vise duuugo vidjet na tekmi. I bome nije taj otisao dugo stvarno. Tako se to nekada radilo... A danas - dobar bod i pred pocetak?! Pa zato i jesmo tu gdje jesmo. Nije dosta bod! Samo tri. I to koliko moze da se nakanta... Ja mogu da prihvatim da se sada dovode igraci (i prije su, doduse pazljivije se biralo) , ali i oni su znali sta je takav mec i koliko znaci. Ali, navijaci da kazu - dosta bod. Ma nemoj me.....Bolje sto je odlozeno.
nece sutra ce se tekma igrati
Nije moglo bolje ispasti, nadam se da se nece ni sutra igrati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Mene stid one lopte ofarbane
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma jes nas snijeg zajebo bas, ali stvarno u klubu rade amaterski, ako nisu mogli unajmit deset ljudi da budu u pripravnosti danas kad se znalo da ce snijeg padat i podijelit im dnevnicu, e onda stvarno....
Al znamo da ce odmah hiljadu puta vidjena opravdanja pocet, nije uprava kriva bla bla bla...
Al znamo da ce odmah hiljadu puta vidjena opravdanja pocet, nije uprava kriva bla bla bla...
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 26 nov 2017, 13:55, ukupno mijenjano 2 puta.
?Virtu4l je napisao/la:Nije moglo bolje ispasti, nadam se da se nece ni sutra igrati.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Do kad ba vise da ulijecu ovi pitari na temu ????
-
- Kontakt:
Je li Amar sakrio crvene lopte i lopate. Ovo Evropski Zeljo. Sram vas bilo. Senade daj akciju. Prosi malo za teren, za lopte, lopate.. fuj jadovi