FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BlueIsTheColor
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BlueIsTheColor » 27 maj 2010, 18:09

tm-ovac iz mase je napisao/la:Pustimo na stranu Damirov noćni život!Radi se o igraču koji je brz,dobar s loptom a kojeg su vec pomenuti Lazo i Mešanović golovima sa 2 do 3 metra bez ikakve tehnike i brzine sa samo sirovom snagom izbacili iz ekipe!Grehota
cuj pustimo na stranu to sto lik cuga po cijelu noc ?! jesil ti dobar kume ?![/quote]

ko ne bi cugo kad su onakvi klocevi ispred njega!!!covjek nije imao prilike ni na pocetku...ude zadnjih 10 minuta...i pregori od želje!!!DAKA JE BOLJI OD LAZE I OD MEŠANOVIĆA!!![/quote]

KAKO TE NIJE STID! TI SI SE NAŠAO GOVORITI KO JE BOLJI OD KOGA, LJUDI SU NAM SVOJIM GOLOVIMA DONIJELI TITULU A NE SAMO ONI NEGO SVI ZAJEDNO JER FUDBAL JE KOLEKTIVNA IGRA!

Očekujem da se javno preko foruma izvineš dotičnim igračima Željezničara za ovo klocevi! :evil:

PS Zapitaj se kakav si ti j.....navijač?[/quote]

POTPISUJEM!!! Pogotovo ovo kloc reci za Alena je u najmanju ruku nekorektno, a u najvecu bezobrazno... Alen je do svoje povrede trpao i trpao i rpao i tada si vjerovatno se kleo u njega, a sad odjednom kloc... Sve je ok da vise simpatises Daku, ali ovako blatit igrace koji su debelo ucestvovali i doprinijeli osvajanju titule je bezobrazluk... Nek se Daka vise podredi disciplini i ne vjerujem da ce ga Amar ignorisat... i neka discipline u ekipi... dosta je bilo u ovih 5 godina zajebavanja po Retru pojedinaca i cuganja do kasno u noc... iGRATI FUDBAL ZNACI ODRICATI SE MNOGO CEGA, A KO NE ZELI DA SE ODTIRICE SVEGA STO NE IDE UZ JEDNOG SPORTISTU I NE ZASLUZUJE DA IGRA!!! ALENE, LAZO HALALITE COVJEKU, NE ZNA STA PRICA!!! LIMVO TE LJOZE!!
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

ero
Kontakt:

Post Postao/la ero » 27 maj 2010, 19:11

iskrene čestitke na osvojenoj tituli od jednog ultrasa,zasluzeno nema šta!

sretno vam u europi. manijacima zelim dobro europsko gostovanje a željeznicaru u sljedecoj sezoni zelim da izbori europu na taj način da ostavi sarajevo kao petoplasiranu momčad.

čestitam vam.....ultras 94

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 27 maj 2010, 19:18

Joj srce mi ko Trebević kad našeg Šehu vidim u reprezentaciji, zaslužio je nema šta 8-)

@Ero
Mi smo i iduće sezone prvaci, u svakom slučaju hvala ;)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 27 maj 2010, 19:21

iskreno, krivo mi je sto smo igrali 3-3 u trebinju... jeste mozda bilo lijepo za malobrojne gledaoce da vide malo vise golova, ali zeljo se previse opustio u zadnjih par kola (po dva primljena gola protiv borca i sad 3 protiv leotara)... razumjem ja da su igraci mislima vec u evropi, ali opet... nadam se da ih je amar dobro kaznio nakon jucerasnje utakmice i da se vise ovo ne ponovi... svaka utakmica je bitna... profesionalizam mora biti pisano velikim slovom kod nas ako zelimo postati klub koji svake godine igra evropu i koji zeli da se svake godine bori za titulu... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 27 maj 2010, 19:24

ero je napisao/la:iskrene čestitke na osvojenoj tituli od jednog ultrasa,zasluzeno nema šta!

sretno vam u europi. manijacima zelim dobro europsko gostovanje a željeznicaru u sljedecoj sezoni zelim da izbori europu na taj način da ostavi sarajevo kao petoplasiranu momčad.

čestitam vam.....ultras 94
Kompleks :D
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

ero
Kontakt:

Post Postao/la ero » 27 maj 2010, 19:26

tanzla je napisao/la:
@Ero

teško al eto,red je na srbe! :mrgreen:

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 27 maj 2010, 19:27

ero je napisao/la:
tanzla je napisao/la:
@Ero

teško al eto,red je na srbe! :mrgreen:
pa pola nam ekipe srbi... znaci mi opet :D
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 27 maj 2010, 19:30

tm84 je napisao/la:iskreno, krivo mi je sto smo igrali 3-3 u trebinju... jeste mozda bilo lijepo za malobrojne gledaoce da vide malo vise golova, ali zeljo se previse opustio u zadnjih par kola (po dva primljena gola protiv borca i sad 3 protiv leotara)... razumjem ja da su igraci mislima vec u evropi, ali opet... nadam se da ih je amar dobro kaznio nakon jucerasnje utakmice i da se vise ovo ne ponovi... svaka utakmica je bitna... profesionalizam mora biti pisano velikim slovom kod nas ako zelimo postati klub koji svake godine igra evropu i koji zeli da se svake godine bori za titulu... ;)
Za šta da ih kazni buraz??
Momci su odigrali sezonu za 10 , uzeli titulu kada niko to nije ocekivao i treba da ih kažnjava zbog 3-3 u utakmicu zadnjeg kola koja ama baš ništa nije znacila ni nama ni Leotaru i koja je bila revijalnog karaktera.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 27 maj 2010, 19:35

drop je napisao/la:
tm84 je napisao/la:iskreno, krivo mi je sto smo igrali 3-3 u trebinju... jeste mozda bilo lijepo za malobrojne gledaoce da vide malo vise golova, ali zeljo se previse opustio u zadnjih par kola (po dva primljena gola protiv borca i sad 3 protiv leotara)... razumjem ja da su igraci mislima vec u evropi, ali opet... nadam se da ih je amar dobro kaznio nakon jucerasnje utakmice i da se vise ovo ne ponovi... svaka utakmica je bitna... profesionalizam mora biti pisano velikim slovom kod nas ako zelimo postati klub koji svake godine igra evropu i koji zeli da se svake godine bori za titulu... ;)
Momci su odigrali sezonu za 10 , uzeli titulu kada niko to nije ocekivao i treba da ih kažnjava zbog 3-3 u utakmicu zadnjeg kola koja ama baš ništa nije znacila ni nama ni Leotaru i koja je bila revijalnog karaktera.
nisi me dobro shvatio... potpuno se slazem da su momci odigrali za 10 ali nije ti se ucinili da su malo nonsalantno igrali u trebinju?... pustimo sad rezultat (i da je bilo 5-5) ali nadam se da se amar ako nista malo ozbiljnije popricao oko pristupa u jucerasnjoj igri...

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 27 maj 2010, 19:48

tm84 je napisao/la:
drop je napisao/la:
nisi me dobro shvatio... potpuno se slazem da su momci odigrali za 10 ali nije ti se ucinili da su malo nonsalantno igrali u trebinju?... pustimo sad rezultat (i da je bilo 5-5) ali nadam se da se amar ako nista malo ozbiljnije popricao oko pristupa u jucerasnjoj igri...
Iskren da budem, kad sam gledao one golove izgledalo mi je kao da su se podijelili na poligonu i onako poigrali jednu do deset... ali ja im zbog toga nemam sta reci, nakon ovakve sezone su, sto se mene tice, mogli otici i u japankama tamo, ipak je najvaznije da niko nije povrijedjen... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 27 maj 2010, 19:51

Vodili smo 2:0 i opustili se, utakmica nije bila toliko važna, ali opet nisu trebali da posustaju, ali halalio sam im, osvojena je titula i ko šiša ovu tekmu, mada mi krivo jer smo mogli tri boda uzeti. Sada da je zadržati većinu igrača i dovesti 3-4 pojačanja za Europe i sljedeće sezone, pa onda ostaviti Amara Osima pet godina u Želji, pa bi se onda i istok sagradio, bili bi i odlični rezultati u Europi. Nadam se da ovo nije privremeno, da ćemo izrasti u stabilan klub

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 27 maj 2010, 19:55

slika
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 27 maj 2010, 20:00

drop je napisao/la:
Citam ovaj intervju sa Osimom i izgleda da nema nekog optimizma što se evropskih nastupa tice.

Citat:
"Mi necemo dugo igrati, daj Bože da prođemo prvo kolo.Vjerovatnije je da cemo ispasti u prvom kolu nego da cemo proci." :(

Jbg, takav je Amar - realan prije svega i uvijek kaže ono što misli, a ne šta bi drugi htjeli da cuju.
Tacno, Amar je vise nego realan. A na kraju krajeva, Zeljo bi trebao nesto vise napraviti u Evropi za godinu, dvije.
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 27 maj 2010, 20:04

ako niste shvatili amarov nacina izrazavanja jos onda stvarno neznam ,kad se sjetim samo prica kome mi damo dva gola ispast ce iz lige ili u ekipi imamo 3 fudbalera a ostali igraju jer nemamo boljih a na kraju titula dodze 8-) .tako da i ovo ispast cemo u 1 kolu je onako u njegovom stilu a pojedinci se raskukali vec :mrgreen:

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 27 maj 2010, 20:07

Smirite ba, neće biti propast ako odma ispadnemo u Europi, valja sastaviti ekipu, tek se treba složiti stabilna, jaka ekipa. Ova je odlična za PL, ali je na brzinu sklepana i ima mnogo nedostataka na kojima će Osim poraditi, jer za Europu treba jedna odlična, talentovana i borbena ekipa, što će i biti aBd . Zato ima svi da kupimo godišnje karte kad budu izbačene u prodaju, Želji treba naša podrška!!!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 27 maj 2010, 20:08

Cuspajz je napisao/la:ako niste shvatili amarov nacina izrazavanja jos onda stvarno neznam ,kad se sjetim samo prica kome mi damo dva gola ispast ce iz lige ili u ekipi imamo 3 fudbalera a ostali igraju jer nemamo boljih a na kraju titula dodze 8-) .tako da i ovo ispast cemo u 1 kolu je onako u njegovom stilu a pojedinci se raskukali vec :mrgreen:
Upravo to, a nekakvo kvazirealno stanje stvari... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 27 maj 2010, 20:14

za euro. treba pametan rad, ulagati u klub napraviti kamp pa pojacati rad sa djecom i vezat ih jakim ugovorima i polako praviti ekipu i naravno zadrzati Amara jedno 5 godina ili vise
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 27 maj 2010, 20:16

iskreno najvise sto zeljo moze doci je 3. Predkolo, samo je dovoljno malo srece 21.juna, ajmo ba glavu gore zar cemo samo tako dopustiti pitarima da nas prcaju sto smo ispali odmah u 2.Predkolu

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 27 maj 2010, 20:17

cala je napisao/la:iskreno najvise sto zeljo moze doci je 3. Predkolo, samo je dovoljno malo srece 21.juna, ajmo ba glavu gore zar cemo samo tako dopustiti pitarima da nas prcaju sto smo ispali odmah u 2.Predkolu
ma pusti pitare stadion ih napao..... :D
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 27 maj 2010, 20:30

CLS je napisao/la:
cala je napisao/la:iskreno najvise sto zeljo moze doci je 3. Predkolo, samo je dovoljno malo srece 21.juna, ajmo ba glavu gore zar cemo samo tako dopustiti pitarima da nas prcaju sto smo ispali odmah u 2.Predkolu
ma pusti pitare stadion ih napao..... :D
i to ne citav
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 14 gostiju.