NADAM SE DA CE MAJSTORI IZDRZATIhilmo je napisao/la:
Izdržite uz vas smo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
NADAM SE DA CE MAJSTORI IZDRZATIhilmo je napisao/la:
Izdržite uz vas smo
AMINArogantni je napisao/la:Prljaca izdrzi!!!
Izbaci miseve iz svog kluba tj. onoga kojeg najvise volis...
Nedaj da u klub dolaze svakojaki menadjercici i lopovi i da tebe starosjedioca tjeraju...
Nedaj da ti tjeraju prijatelje i ugledne i eminentne sportske radnike i legende Sarajeva bez da ta gospoda ista ucini tj. legende su bile nemocne kada su anonimusi dolazili u upravu Sarajeva s jasnim ciljem da ih istjeraju...
Mnogi od vas ne poznaju Fazlagica a bezveze pricaju o njemu sve lose a on je samo takav gospodin sa velikim uticajem u evropskim okvirima...
Jos jednom Prljaca izdrzi jer si svojom izjavom jasno i decidno pokazao da si najskolovaniji u upravi Sarajeva mozda i jedini koji tecno prica Engleski jer jedini dajes izjave na tom jeziku...(No coment)
S Prljacom do kraja...
Sa ovim se slazem... Treba otici i dati podrsku Amiru, Irfanu i svima koji zele samo ono dobro klubu...UPS je napisao/la:treba otici dole u pola sest i dati 'podrsku'od pisanja nema hajra
familija se ocito neda tako lako
Postoje tzv 'retrogradne snage' koje cine familija fazlagici zajedno sa šačicom đuturuma izgubljenih u vremenu i prostoru koji decenijama zive od kluba a klubu nisu dali nista! Svi dosadasnji predsjednici su se odrzavali tako sto su ove morali gotiviti kako im ovi ne bi pravili probleme. Mi se protiv njih borimo ima 7-8 godina i evo sad je doslo do toga ili MI ili ONI. Ili ce proci ljudi koje nasa udruzenja podrzavaju pa ce uspostaviti normalan sistem rada ili ce minderasi zadrzaati svoje pozicije i iz sjene upravljati klubom vodeci ga u jos vecu dubiozuKB-TM87 je napisao/la:Ne kontam više situaciju kod vas, zar ih niste otjerali kad je Mirza otišao
FCS je napisao/la:Očekivano, uhljupi se bore za svoje pozicije gdje se ništa neradi a najviše uzima. Sjetite se izjave smrada i kockara prljače da bi sarajevo bilo najviše oštećeno neizlaskom u evropu jer ima najviše administracije. Pa mater ti **** zalizanu što ne otpustite te parazite. POSLJEDNJA ŠANSA ZA SPAS FKS SU BP, UNFKS, PREDJEDNIK RIZVANOVIĆ I GOSP. REDŽEPAGIĆ
smeta sigurno lopovima u klubu kosto je smetao kod nas, covjek radio svoj posao i to ga dobro radio drugi ga minirali, nekom nije odgovarao kao sto sad ne odgovara nekom u sarajevu...po meni je najbolje da navijaci se dignu i pokazu tacno kome daju podrsku u klubu kome neDylan Dog je napisao/la:Dali neko ima realno objasnjene zbog cega smeta Plisek
Cekaj zar je Hadzialagic, Mirzin igrac?!UPS je napisao/la:Postoje tzv 'retrogradne snage' koje cine familija fazlagici zajedno sa šačicom đuturuma izgubljenih u vremenu i prostoru koji decenijama zive od kluba a klubu nisu dali nista! Svi dosadasnji predsjednici su se odrzavali tako sto su ove morali gotiviti kako im ovi ne bi pravili probleme. Mi se protiv njih borimo ima 7-8 godina i evo sad je doslo do toga ili MI ili ONI. Ili ce proci ljudi koje nasa udruzenja podrzavaju pa ce uspostaviti normalan sistem rada ili ce minderasi zadrzaati svoje pozicije i iz sjene upravljati klubom vodeci ga u jos vecu dubiozuKB-TM87 je napisao/la:Ne kontam više situaciju kod vas, zar ih niste otjerali kad je Mirza otišao
Rizvanovic je njima ugodio tako sto nije otjerao Baljka, sto je zadrzao Mirzu, uposlio mirzine havere prljacu i hadzialagica i to ga sad kosta. Kad god pokusa skinuti nekoga od njih jer se uvjerio da su nesposobni ima problem.
Plisek smeta jer ga je doveo Irfan a Irfan smeta jer uglavnom radi samostalo i bez konsultacije sa 'minderasima'