Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Najgore je sto mi je prije dva dana pojavio se herpes na usni,a nije mi se pojavilo ne pamtim,ovo je 100% od karmina,i ostalog sta stavlja na usta 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Najgore sto ona dobra, mila.. ali dosadna jeste nemam mira, ebo kazem joj kad god je utkm Reala o repka nediraj me, o ako izgube imas livescore.com nemoj mise javljati, ali dzaba ona se samo smijelegenda reala je napisao/la:Ma nedokazna ti ta cura ,najviše mrzim kad je žensko tvrdoglavo i ludo![]()

Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 07 apr 2011, 01:20, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Citizen-X
- Kontakt:
sve je dobro jaruga dok nije od tudjeg djokeharry_90 je napisao/la:Najgore je sto mi je prije dva dana pojavio se herpes na usni,a nije mi se pojavilo ne pamtim,ovo je 100% od karmina,i ostalog sta stavlja na usta

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Idi u Big Brother kucu i prevari je sa onim Metnesom ili kako se vec zove.harry_90 je napisao/la:Koji je najbezbolniji nacin da dokazes curi da ti nije vise stalo do nje,imam jednu,ali mi je ohladila iz vise razloga,al da mi je da prekinem,u jednu ruku mi zao u drugu jedva cekam

I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Pa neka gleda s tobom nek i ona za Real navijaLos_Blanos2 je napisao/la:Najgore sto ona dobra, mila.. ali dosadna jeste nemam mira, ebo kazem joj kad god je utkm Reala nediraj me, o ako izgube imas livescore.com nemoj mise javljati, ali dzaba ona se samo smijelegenda reala je napisao/la:Ma nedokazna ti ta cura ,najviše mrzim kad je žensko tvrdoglavo i ludo![]()

Ja se tako jednom bio zagrijao ono pravo za ovu jednu i sve fino ono oko nje i kad sam saznao da navija za Barcu tu je bio kraj svemu

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Citizen-X je napisao/la:sve je dobro jaruga dok nije od tudjeg djokeharry_90 je napisao/la:Najgore je sto mi je prije dva dana pojavio se herpes na usni,a nije mi se pojavilo ne pamtim,ovo je 100% od karmina,i ostalog sta stavlja na usta

- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ma cezne ona non-stop..Citizen-X je napisao/la:uzivaj dok cezne za tobom - kad usuti telefon jaruga moj - pitace te starost 'dje ti je bila mladostLos_Blanos2 je napisao/la:Neznam imali ko od vas, npr. mene moja treba ubi sa sms, malo malo pa pod pitanje posle odg..mrzim odg na poruke tj. 2,3 zaredomsmara me...
![]()

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Citizen-X
- Kontakt:
ja yebatcha u pitchku ljepe materine ušta meni godine prodjoše...
dje nadjete te koke koje vam se vješaju o djoleta toliko
de i meni rec'te
meni treba malo mladje meso da me podmladi i osvjezi - slomih zube sa ovim starkama
je l žegate sa preponama il sprinterski

dje nadjete te koke koje vam se vješaju o djoleta toliko

je l žegate sa preponama il sprinterski

Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 07 apr 2011, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.
Citizen-X je napisao/la:sve je dobro jaruga dok nije od tudjeg djokeharry_90 je napisao/la:Najgore je sto mi je prije dva dana pojavio se herpes na usni,a nije mi se pojavilo ne pamtim,ovo je 100% od karmina,i ostalog sta stavlja na usta

I jaran (smb) ti se bio zaljubio.LBJ MVP je napisao/la:Pa neka gleda s tobom nek i ona za Real navijaLos_Blanos2 je napisao/la:Najgore sto ona dobra, mila.. ali dosadna jeste nemam mira, ebo kazem joj kad god je utkm Reala nediraj me, o ako izgube imas livescore.com nemoj mise javljati, ali dzaba ona se samo smijelegenda reala je napisao/la:Ma nedokazna ti ta cura ,najviše mrzim kad je žensko tvrdoglavo i ludo![]()
![]()
Ja se tako jednom bio zagrijao ono pravo za ovu jednu i sve fino ono oko nje i kad sam saznao da navija za Barcu tu je bio kraj svemu

- Citizen-X
- Kontakt:
mene ubodu i odu - ruzan vakat nast'oharry_90 je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:sve je dobro jaruga dok nije od tudjeg djokeharry_90 je napisao/la:Najgore je sto mi je prije dva dana pojavio se herpes na usni,a nije mi se pojavilo ne pamtim,ovo je 100% od karmina,i ostalog sta stavlja na usta..nego kako zivot kod tebe,nismo se culi ne pamtim..ubodes li sta ovih dana ?

- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ma jaro kakva ona i utkm, mrzi nogometLBJ MVP je napisao/la:Pa neka gleda s tobom nek i ona za Real navijaLos_Blanos2 je napisao/la:Najgore sto ona dobra, mila.. ali dosadna jeste nemam mira, ebo kazem joj kad god je utkm Reala nediraj me, o ako izgube imas livescore.com nemoj mise javljati, ali dzaba ona se samo smijelegenda reala je napisao/la:Ma nedokazna ti ta cura ,najviše mrzim kad je žensko tvrdoglavo i ludo![]()
![]()

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- legenda reala
- Kontakt:
i jaranu Nurku je jedna srce slomilaBosco je napisao/la: I jaran (smb) ti se bio zaljubio.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Samo nikad curi ne treba pokazati da ti je stalo do nje,onda ce te staviti u rezerve i radice sa tobom sta hoce,vucice te za nos kako stigne.
To je bilo evo skoro će godina.legenda reala je napisao/la:i jaranu Nurku je jedna srce slomilaBosco je napisao/la: I jaran (smb) ti se bio zaljubio.![]()
![]()

Gdje si bio prije skoro godinu dana da mi to kažeš ?harry_90 je napisao/la:Samo nikad curi ne treba pokazati da ti je stalo do nje,onda ce te staviti u rezerve i radice sa tobom sta hoce,vucice te za nos kako stigne.

- Los_Blanos2
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Samo nikad curi ne treba pokazati da ti je stalo do nje,onda ce te staviti u rezerve i radice sa tobom sta hoce,vucice te za nos kako stigne.

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Najozbiljnije..mrtav ladanLos_Blanos2 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Samo nikad curi ne treba pokazati da ti je stalo do nje,onda ce te staviti u rezerve i radice sa tobom sta hoce,vucice te za nos kako stigne.ozbiljno

@Bosco
Nisam se sjetio tad ovo napisat

Jednom je meni jedna tako u prvom razredu srednje,pa zamalo da leti pod auto,i vise joj nije naumpalo

- legenda reala
- Kontakt:
To je bilo evo skoro će godina.Bosco je napisao/la:legenda reala je napisao/la:i jaranu Nurku je jedna srce slomilaBosco je napisao/la: I jaran (smb) ti se bio zaljubio.![]()
![]()

kako leti ,a jedva te spriječio da se ne ubiješ onda

ma duguješ mi život
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Dužnik sam ti, eto utefteri tamo.
A mogu ti se odužit samo tako što ću navijat za Real u ostatku sezone, da bar već nešto vi ovojite kad ovi topnici bez municije ne mogu.

A mogu ti se odužit samo tako što ću navijat za Real u ostatku sezone, da bar već nešto vi ovojite kad ovi topnici bez municije ne mogu.

- Los_Blanos2
- Kontakt:
@harry Jbg sada
mrtav hladan..
Ipak kad sam uz nju proradi, znas ono pogotovo ako cugnem
ali mrzim tako te neke sitnice, par puta sam prekino..
Ali dzaba

Ipak kad sam uz nju proradi, znas ono pogotovo ako cugnem

Ali dzaba

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Trenutno korisnika/ca: invincible1921 i 278 gostiju.