Bit će pred Slobodu, pisalo je i odmah su rekli da može samo online.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bit ce registrovani sabura
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Za sad jedini.
25.02.2022 - 30.06.2024
25.02.2022 - 30.06.2024
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odlično, idu i ostali ubrzo

dokle je doslo da se radujemo kada nekog registrujemo 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad pušem i u jogurt

- Osttribine
- Kontakt:
Zeka fudbalski majstor ali teska k.arina od covjeka, kad god je imao priliku i javno ali i po mahalskim kafama uvijek je srao po klubu, ne kazem da su ovi sto su radili u klubu svi radili ispravno, ali sto je previse previse je od "legende". A ova izjava je na nivou "Grunfovih mudrolija"
Uglavnom j.ebat ga, da se sta pitam nikad mi ga primirisao klubu ne bi, eno mu Koševa neka plati kartu da gleda tekmu "voljenog" kluba.
Nego Zuka obraduj nas tim registracijama novih igraca i neka nam je sretno u subotu

Nego Zuka obraduj nas tim registracijama novih igraca i neka nam je sretno u subotu

Polako, sigurno Hamza nije jedini. Idu i ostali ubrzo. Ne znam ni sto se digla tolika panika.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne znam ni ja sta se nekakva panika stvorila, isto ko da imamo dugova a da nemamo reprogram pa krenuli pljuvati ljude u klubu.. Ma da fakat nam treba malo bolje funkcionisanje u klubu, bar da se taj direktor riješi, nek Ismir da tu funkciju Hadzibegicu, nema s njim fule. Jer znam da je Ismir pazljiv i da ga je strah naseg mentaliteta, to jeste da će ga neko pokrasti..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Zamisli, klub te pozove na 75. rođendan, tamo te Mirvić lijepo primi i dočeka, gledaju te ko neku legendu.....i onda četiri mjeseca kasnije pljuješ po čovjeku koga je Mirvić zaposlio u klub, koji mu je desna ruka i koji je pritom odradio jedan od najboljih prelaznih rokova u novijoj historiji kluba.Osttribine je napisao/la: ↑21 feb 2022, 12:39Zeka fudbalski majstor ali teska k.arina od covjeka, kad god je imao priliku i javno ali i po mahalskim kafama uvijek je srao po klubu, ne kazem da su ovi sto su radili u klubu svi radili ispravno, ali sto je previse previse je od "legende". A ova izjava je na nivou "Grunfovih mudrolija"Uglavnom j.ebat ga, da se sta pitam nikad mi ga primirisao klubu ne bi, eno mu Koševa neka plati kartu da gleda tekmu "voljenog" kluba.
Nevjerovatno kakva gnjida

-
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Izgubio narod povjerenje u sve poslije khurvinog fudbalskog zlocina. Vazzda nas nekii maler pratio. Vec se pisalo da ce trebati 2-3 godine da se kolektivno svi oporavimo. Zato je panika.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 feb 2022, 12:53Ne znam ni ja sta se nekakva panika stvorila, isto ko da imamo dugova a da nemamo reprogram pa krenuli pljuvati ljude u klubu.. Ma da fakat nam treba malo bolje funkcionisanje u klubu, bar da se taj direktor riješi, nek Ismir da tu funkciju Hadzibegicu, nema s njim fule. Jer znam da je Ismir pazljiv i da ga je strah naseg mentaliteta, to jeste da će ga neko pokrasti..
NEMA NAZAD
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma meni je bilo dovoljno tjeranje Sabre i Kasuma da Ismir dobije moje povjerenje, poslije toga je samo dodatno pokazao da je sposoban, kad je doveo kvalitetnog covjeka za vođenje sportskog segmenta. Sljedeći korak treba biti da se popravi marketing, i dovođenje direktora u kojeg bi Ismir imao dovoljno povjerenja da ne mora on dolaziti svako malo u Bosnu da rijesava neke stvari. Nakon te "faze", mislim da bi se trebali okrenuti pitanju butmira, je li moguće ikako kupiti, rijesavanje građevinske dozvole, i naravno investiranje koje je prijeko potrebnoholyman je napisao/la: ↑21 feb 2022, 13:35Izgubio narod povjerenje u sve poslije khurvinog fudbalskog zlocina. Vazzda nas nekii maler pratio. Vec se pisalo da ce trebati 2-3 godine da se kolektivno svi oporavimo. Zato je panika.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 feb 2022, 12:53Ne znam ni ja sta se nekakva panika stvorila, isto ko da imamo dugova a da nemamo reprogram pa krenuli pljuvati ljude u klubu.. Ma da fakat nam treba malo bolje funkcionisanje u klubu, bar da se taj direktor riješi, nek Ismir da tu funkciju Hadzibegicu, nema s njim fule. Jer znam da je Ismir pazljiv i da ga je strah naseg mentaliteta, to jeste da će ga neko pokrasti..
kakav ba Butmir pa ne bi nas bilo 300 na utakmici
FC United Of Manchester !
Ismir je već davno pokazao kakvi su mu planovi. Svi smo pisali ovdje da čekamo zimski prelazni rok koji će nam reći u kojem smijeru klub ide i koje su Ismirove zamisli. Sada nam je već sve mnogo jasnije i to je vrlo bitno. Jedino je nepouzdano to osoblje oko Ismira, kao što kažeš, svako malo mora dolaziti u BiH, možda ni on nije našao domaću desnu ruku još.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 feb 2022, 13:46Ma meni je bilo dovoljno tjeranje Sabre i Kasuma da Ismir dobije moje povjerenje, poslije toga je samo dodatno pokazao da je sposoban, kad je doveo kvalitetnog covjeka za vođenje sportskog segmenta. Sljedeći korak treba biti da se popravi marketing, i dovođenje direktora u kojeg bi Ismir imao dovoljno povjerenja da ne mora on dolaziti svako malo u Bosnu da rijesava neke stvari. Nakon te "faze", mislim da bi se trebali okrenuti pitanju butmira, je li moguće ikako kupiti, rijesavanje građevinske dozvole, i naravno investiranje koje je prijeko potrebnoholyman je napisao/la: ↑21 feb 2022, 13:35Izgubio narod povjerenje u sve poslije khurvinog fudbalskog zlocina. Vazzda nas nekii maler pratio. Vec se pisalo da ce trebati 2-3 godine da se kolektivno svi oporavimo. Zato je panika.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 feb 2022, 12:53
Ne znam ni ja sta se nekakva panika stvorila, isto ko da imamo dugova a da nemamo reprogram pa krenuli pljuvati ljude u klubu.. Ma da fakat nam treba malo bolje funkcionisanje u klubu, bar da se taj direktor riješi, nek Ismir da tu funkciju Hadzibegicu, nema s njim fule. Jer znam da je Ismir pazljiv i da ga je strah naseg mentaliteta, to jeste da će ga neko pokrasti..
Za stadion ne znam, mi ga vjerovatno nećemo ni doživjeti ali se ne može jednu godinu voditi kampanja "Koševo Sarajevu", a drugu tražiti zemljište. Kako god, nikada neće biti gore nego što je bilo.
NEMA NAZAD
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šest od osam učesnika četvrtfinala Kupa BiH dolazi iz Premijer lige te ih već u prvoj sedmici čekaju tri susreta, dva ligaška i jedan u najmasovnijem klupskom takmičenju.
U četvrtfinalu se nalaze još dva kluba iz Prve lige i to Zvijezda Gradačac i Igman Konjic. Upravo će dva "federalca" međusobno odmjeriti snage.
Prvi susreti igraju se 2. marta, a interesantno svi susreti će se igrati u različitim terminima tako da se satnica neće preklapati.
Program će od 13 sati na Banja Ilidži otvoriti Zvijezda i Igman, dok će se od 15 sati sastati Tuzla City - Borac.
Reflektori će se prvo paliti na stadionu Asim Ferhatović Hase gdje od 17 sati Sarajevo dočekuje Slobodu, dok od 19 sati na stadionu Rođeni igraju Velež - Široki Brijeg.
Revanš susreti su na programu 16. marta. Važno je i dodati da pravilo gola u gostima neće važiti pa će biti interensatno za vidjeti kako će se klubovi postaviti.
U četvrtfinalu se nalaze još dva kluba iz Prve lige i to Zvijezda Gradačac i Igman Konjic. Upravo će dva "federalca" međusobno odmjeriti snage.
Prvi susreti igraju se 2. marta, a interesantno svi susreti će se igrati u različitim terminima tako da se satnica neće preklapati.
Program će od 13 sati na Banja Ilidži otvoriti Zvijezda i Igman, dok će se od 15 sati sastati Tuzla City - Borac.
Reflektori će se prvo paliti na stadionu Asim Ferhatović Hase gdje od 17 sati Sarajevo dočekuje Slobodu, dok od 19 sati na stadionu Rođeni igraju Velež - Široki Brijeg.
Revanš susreti su na programu 16. marta. Važno je i dodati da pravilo gola u gostima neće važiti pa će biti interensatno za vidjeti kako će se klubovi postaviti.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma jasni su planovi, meni je receno da je fakat izbirljiv za direktora i opcenito povjerljive ljude. Vidio je on sta se desi kad nesposobnoj osobi daš da vodi sve. Nema on jos te desne ruke oko tih stvari, za sportski segment perfektno funkcionise, Kepcija trazi i pregovara, u to je sve upoznat Ismir, a kad on odobri onda se Vasoski odluci jel vrijedi uopste igrac ili ne. Možda smijesno zvuci da se tome divimo, ali svakako je lijepo za vidjeti nakon situacija da direktorica ne da sportskom direktoru da dovede Hamzu iz njenih razloga, glumi sportskog direktora iako to nije, prodaje igrace bez da ikog pita, itd.holyman je napisao/la: ↑21 feb 2022, 13:59Ismir je već davno pokazao kakvi su mu planovi. Svi smo pisali ovdje da čekamo zimski prelazni rok koji će nam reći u kojem smijeru klub ide i koje su Ismirove zamisli. Sada nam je već sve mnogo jasnije i to je vrlo bitno. Jedino je nepouzdano to osoblje oko Ismira, kao što kažeš, svako malo mora dolaziti u BiH, možda ni on nije našao domaću desnu ruku još.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 feb 2022, 13:46Ma meni je bilo dovoljno tjeranje Sabre i Kasuma da Ismir dobije moje povjerenje, poslije toga je samo dodatno pokazao da je sposoban, kad je doveo kvalitetnog covjeka za vođenje sportskog segmenta. Sljedeći korak treba biti da se popravi marketing, i dovođenje direktora u kojeg bi Ismir imao dovoljno povjerenja da ne mora on dolaziti svako malo u Bosnu da rijesava neke stvari. Nakon te "faze", mislim da bi se trebali okrenuti pitanju butmira, je li moguće ikako kupiti, rijesavanje građevinske dozvole, i naravno investiranje koje je prijeko potrebno
Za stadion ne znam, mi ga vjerovatno nećemo ni doživjeti ali se ne može jednu godinu voditi kampanja "Koševo Sarajevu", a drugu tražiti zemljište. Kako god, nikada neće biti gore nego što je bilo.
Sto se tice Butmira, prvenstveno treba da se ulozi novac da se sredi kamp, kao i ulaganje u strucni kadar akademije. Ako bi se mogla pokrenuti priča oko stadiona u Butmiru, to bi fenomenalno bilo, ali prioritet trebaju biti navedene stvari.