FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Ahmoveliki
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ahmoveliki » 29 nov 2020, 17:36

kengur je napisao/la:
29 nov 2020, 14:47
Pantelija je napisao/la:
29 nov 2020, 11:26
Mene zanima jedna stvar. Zasto ste tako agresivni ako neko kaze da nesto nije ok? Mislim, da li treba na sve sada sutiti i govoriti da je vrhunski? A nije.

Prvo i dalje nemamo sefa omladinskog pogodna.
Drugo nemamo napadaca a imali smo polaa godine da ga dovedemo. Vrlo lose odradjeno. Katastrofalno.
Treće, ne svidja mi se ovo sto se desava u drugim poluvremenima. Ok, jasno je da debeli u ije psihu svojim egzibicijama, stoji, ali jako kasno se reaguje sa klupe. Da se ne lazemo niko nikad nije imao klupu kao sto ima Vinko. A ne bih rekao da je bas koristi mnogo.

I sta je tacno problem napisati ove stvari? Je li nesto od toga nije istina? Treba teziti boljem, kvalitetnijem a ne glesati na to da imas 5 bodova vise od kluba koji nema za plte i spasava ga nacelnik opstine od zakljucavanja.
Zato sto na ovom forumu imas grupu "slinavih balija" koje klub placa da guse takve rasprave i samo hvale trenutno stanje. Onda okrenu na ironiju i jadni sarkazam i pokusavaju ismijavati sve koji postave pitanja. Kao evo dobili smo Audije, evo mene Sabra placa, .... Klub jako pazi o tome.

Za omladinski pogon, jedna je stvar sto neces svake godine izbaciti 4 Djokanovica za prvi tim, ali da moraju biti fudbalski skolovani i jaki u nasim okvirima to svakako i to svake godine jer imamo daleko najjace uslove. Vidi sad juniore i kadete. Uzas.

Kazu da smo imali 6-7 ljudi u marketingu (niko nije imao diplome i znao sta je to) ali nemamo mali tim od par ljudi za skauting. Ako placam tolike ljude pa bar da mi nadju odlicne talente a marketing mozes i iznajmiti usluge kad zatreba.

Jos od Husrefovog vremena, mi gubimo 75% posjed lopte nakon auta. Lopta se baca niz liniju na najviseg naseg igraca koji je glavom unazad udara pa sta bude. Pogotovo protiv TC-a koji su krali vrijeme i lopovisali da prezive a mi nemamo drugih ideja. Samozdravlje ili neko ko ima vremena moze napraviti bolju analizu.

Svi korneri protiv Veleza su bili apsolutno bezopasni. Pejovic i korneri ne idu zajedno.

Tatar nije trebao dirati dres ali je ono uradio napadu bijesa a ne iz nepostovanja. Bar znam da mu je stalo i da toliko zeli da uspijemo. Za razliku od nekih koji pogode stativu i smjeskaju se.

Vinko je jedan od najboljih trenera u istoriji ali izvoditi Rahmana a ostaviti panja u igri ????????? Nesto je tu cudno. Nama je bod dosao u pitanje a on cuva igrace i ne koristi sve izmjene. Ne kazem da ne zna al nesto je tu cudno.

Najveca greska uprave je ne dovodjenje spica PRIJE POCETKA prvenstva. To nas je kostalo u LP a imali smo zivotnu priliku i sada nas dovodi u opasnost jer smo prosuli previse bodova. Ali ako nemamo pouzdane info nemojte kriviti Hadziju jer mozda mu je receno da Nam nece da daje za novog igraca. Moguce je, ko zna. Ali to je do uprave. A naravno da ako trosis 5 miliona na plate da nemas previse da ostane za nove igrace. Ironicno da i ono sto smo platili na Tinkeca i slicne se nije bas pokazalo, tako da ....

Za onu suplju o godini bez poraza, mozemo ostati na kraju bez poraza i bez titule. Hocete li i tada biti ponosni na rekord ? Situacija je bolja nego prije 3-4 godine ali ide ovo presporo jer svo ovo vrijeme imamo dvostruko veci budjet od svih konkurenata. Zrinjski srecom proda prosle godine Bilbiju jer su kokuzi i to usred prvenstva. Sta bi bilo da im nije odlazio. Sta da su komsije mogle zadrzati svoje spiceve i ostale. Razmislite malo. Kad nam ne ide onda je opravdanje - koliko para toliko muzike, Sada su pare dvostruko vece a muzika nije odgovarajuca. Treba teziti jos brzem napretku.
Svaka cast legendo :clap:
Ja cu se samo nadovezati za Hadziju jer sam jedan od onih koji je to pisao mozda cak i prvi jer mi ovaj slijed dogadjaja bio logican(Ahmo povreda, Hare najgori spic lige, qarina... on da nas nosi u 2020oj) zasto se nije reagovalo... u zadnje 4 tekme mi imamo 7 bodova u ovoj ligi! Meni je to zabrinjavajuce :hmmmmm:
Necu da se vrtimo u ovom blatu konstantno i da citam naslove zvezda i dinamo ganjaju europsko proljece... hocu sportskog direktora sa jakim vezama, a ne sa vezom izeael, srbija, Musija... sta jedan dan da neko procacka Olimpik pa da se kolektivno ibretite kad nam vrli SD murije zaglavi ;) pogledajte grupe EL mozemo biti tu iduce godine, a u trecem takmicenju zasigurno... ovaj prelazni rok ce pokazati razmislja li se vec o europi ili cemo opet ocekivati neku nafaku u izvlacenjima... a ako dovedes vec sad igraca za europu automatski mozes ocekivati titulu plus igraca/e uigranog! Ne znam... muka mi je da se vrtimo u krug u ovoj taraba ligi, vrijeme je za iskorak, a trenutni SD mi ne djeluje covjek koji to moze omoguciti sa 3 4 igraca... jucer kad se slagirao nisam kad je fulio ono sa 7 metara... ne znam koji qurac vise i igra, sta se to jos ocekuje od njega... **** te grob igras u ovoj mrtvoj ligi, trancika ti, satro iskusan, pa zabij 15 20 golova idi u japan koreju uzmi kes al qurac moj jarane... eeeh da je Krle igrao u spicu od derbija do dns :beba:

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 29 nov 2020, 17:49

TheNorthFace je napisao/la:
29 nov 2020, 16:43
bordobijeli je napisao/la:
29 nov 2020, 16:41
Zukanovic je napisao/la:
29 nov 2020, 16:26
Za sad protiv nas nece igrati Susic i Koraksic ako je tacan ovaj ticker na ss.ba
Karic, Popara isto kartoni. S njima je uvijek patnja bila al ovaj put bi moglo biti trpanje. Loši su ove godine, danas igraju malo prostora za oporavak.
ma kako s njima patnja uvijek? nisam baš bordo vremeplov da napamet ovde statistiku šibam al' baš se sjećam da smo im više puta znali složiti po petardu, na prvu mi padaju proslava 2007 i 2014 kad nas je kodro vodio. a i u bijeljini smo ih šibali i kad smo lošiji bili :mrgreen:
Pa pretprosle ili prosle :hmmmmm: sezone smo ih jedva dobili kad su se valjali po terenu, pa Hare usao i zabio go za 2:1. Pa im citav stadion skandirao lezite, lezite, lezite.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 29 nov 2020, 17:57

slika

+

2 Akumulirani žuti kartoni

FK BORAC
Kajkut Saša (IGRAČ) 2
Radulović Aleksandar (IGRAČ) 2
Vojnović Aleksandar (IGRAČ) 2
Brtan Marko (IGRAČ) 2

FK SARAJEVO
Handžić Haris (IGRAČ)2
Hebibović Anel (IGRAČ)2
Pidro Selmir (IGRAČ)2
Sušić Tino-Sven (IGRAČ)2
Pejović Aleksandar (IGRAČ)2

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 29 nov 2020, 18:00

Ja sam jos uvijek odusevljen Pecijem
PSPHM

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 29 nov 2020, 18:16

ajdohordas je napisao/la:
29 nov 2020, 15:51
Šta je sa Kurdićem, zadnjih par tekmi u Pazaru nema ga u prvih 11 ?
novi trener došao
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 nov 2020, 18:17

Lik je napisao/la:
29 nov 2020, 17:49
TheNorthFace je napisao/la:
29 nov 2020, 16:43
bordobijeli je napisao/la:
29 nov 2020, 16:41

Karic, Popara isto kartoni. S njima je uvijek patnja bila al ovaj put bi moglo biti trpanje. Loši su ove godine, danas igraju malo prostora za oporavak.
ma kako s njima patnja uvijek? nisam baš bordo vremeplov da napamet ovde statistiku šibam al' baš se sjećam da smo im više puta znali složiti po petardu, na prvu mi padaju proslava 2007 i 2014 kad nas je kodro vodio. a i u bijeljini smo ih šibali i kad smo lošiji bili :mrgreen:
Pa pretprosle ili prosle :hmmmmm: sezone smo ih jedva dobili kad su se valjali po terenu, pa Hare usao i zabio go za 2:1. Pa im citav stadion skandirao lezite, lezite, lezite.
To je bilo pretprošle. Prošle takođe teškom mukom, 2:1, Šerbečić zabio u finišu utakmice. I još pamtim tešku tekmu one sezone s Čalom, u LZP. Bekić zabio u prvoj minuti, mi ga primili u drugoj, i taj rezultat ostao do kraja. Sve osim toga su bile prilično lagane
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 29 nov 2020, 18:23

Ahmoveliki je napisao/la:
29 nov 2020, 17:36
kengur je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
29 nov 2020, 11:26
Mene zanima jedna stvar. Zasto ste tako agresivni ako neko kaze da nesto nije ok? Mislim, da li treba na sve sada sutiti i govoriti da je vrhunski? A nije.

Prvo i dalje nemamo sefa omladinskog pogodna.
Drugo nemamo napadaca a imali smo polaa godine da ga dovedemo. Vrlo lose odradjeno. Katastrofalno.
Treće, ne svidja mi se ovo sto se desava u drugim poluvremenima. Ok, jasno je da debeli u ije psihu svojim egzibicijama, stoji, ali jako kasno se reaguje sa klupe. Da se ne lazemo niko nikad nije imao klupu kao sto ima Vinko. A ne bih rekao da je bas koristi mnogo.

I sta je tacno problem napisati ove stvari? Je li nesto od toga nije istina? Treba teziti boljem, kvalitetnijem a ne glesati na to da imas 5 bodova vise od kluba koji nema za plte i spasava ga nacelnik opstine od zakljucavanja.
Zato sto na ovom forumu imas grupu "slinavih balija" koje klub placa da guse takve rasprave i samo hvale trenutno stanje. Onda okrenu na ironiju i jadni sarkazam i pokusavaju ismijavati sve koji postave pitanja. Kao evo dobili smo Audije, evo mene Sabra placa, .... Klub jako pazi o tome.

Za omladinski pogon, jedna je stvar sto neces svake godine izbaciti 4 Djokanovica za prvi tim, ali da moraju biti fudbalski skolovani i jaki u nasim okvirima to svakako i to svake godine jer imamo daleko najjace uslove. Vidi sad juniore i kadete. Uzas.

Kazu da smo imali 6-7 ljudi u marketingu (niko nije imao diplome i znao sta je to) ali nemamo mali tim od par ljudi za skauting. Ako placam tolike ljude pa bar da mi nadju odlicne talente a marketing mozes i iznajmiti usluge kad zatreba.

Jos od Husrefovog vremena, mi gubimo 75% posjed lopte nakon auta. Lopta se baca niz liniju na najviseg naseg igraca koji je glavom unazad udara pa sta bude. Pogotovo protiv TC-a koji su krali vrijeme i lopovisali da prezive a mi nemamo drugih ideja. Samozdravlje ili neko ko ima vremena moze napraviti bolju analizu.

Svi korneri protiv Veleza su bili apsolutno bezopasni. Pejovic i korneri ne idu zajedno.

Tatar nije trebao dirati dres ali je ono uradio napadu bijesa a ne iz nepostovanja. Bar znam da mu je stalo i da toliko zeli da uspijemo. Za razliku od nekih koji pogode stativu i smjeskaju se.

Vinko je jedan od najboljih trenera u istoriji ali izvoditi Rahmana a ostaviti panja u igri ????????? Nesto je tu cudno. Nama je bod dosao u pitanje a on cuva igrace i ne koristi sve izmjene. Ne kazem da ne zna al nesto je tu cudno.

Najveca greska uprave je ne dovodjenje spica PRIJE POCETKA prvenstva. To nas je kostalo u LP a imali smo zivotnu priliku i sada nas dovodi u opasnost jer smo prosuli previse bodova. Ali ako nemamo pouzdane info nemojte kriviti Hadziju jer mozda mu je receno da Nam nece da daje za novog igraca. Moguce je, ko zna. Ali to je do uprave. A naravno da ako trosis 5 miliona na plate da nemas previse da ostane za nove igrace. Ironicno da i ono sto smo platili na Tinkeca i slicne se nije bas pokazalo, tako da ....

Za onu suplju o godini bez poraza, mozemo ostati na kraju bez poraza i bez titule. Hocete li i tada biti ponosni na rekord ? Situacija je bolja nego prije 3-4 godine ali ide ovo presporo jer svo ovo vrijeme imamo dvostruko veci budjet od svih konkurenata. Zrinjski srecom proda prosle godine Bilbiju jer su kokuzi i to usred prvenstva. Sta bi bilo da im nije odlazio. Sta da su komsije mogle zadrzati svoje spiceve i ostale. Razmislite malo. Kad nam ne ide onda je opravdanje - koliko para toliko muzike, Sada su pare dvostruko vece a muzika nije odgovarajuca. Treba teziti jos brzem napretku.
:clap:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 nov 2020, 18:35

Beli, jesi naucio citirati ? :rol:

Red1946
Kontakt:

Post Postao/la Red1946 » 29 nov 2020, 18:54

@kengur i Ajmo su u biti sve napisali što je trenutno stanje i sa klubom i forumom...
Ono što najviše iritira je NESPOSOBNOST SD i Uprave da dovede mladog i potentnog napadača ili ga razvije iz sopstvenog kadra...
Zrinjski je uzeo i Hajdarevića i Mulahusejnovića i Mašića, mi smo prodali/otjerali Smajlagića, N. Hadžića i Čataković, doveli i PLATILI Hasanovića iz Želja koji nije nikakav kvalitet pokazao.
Nisu bili sposobni u prelaznom roku koji je trajao do oktobra dovesti adekvatnog napadača, q svi su vidjeli da ni Ahmo ni Hare nisu više kapacitet za FKS... zbog toga smo izgubili 6 bodova(Željo, TC, Velež) Nije to ni Velkoski, a sramota je da je Akademija spala na onako niske grane i da nemamo nijednog prospekta iz generacije 2002/2003 za prvi tim.... Prelazni rok je prilika da se dovede vrhunski napadač i N. Hadžić, kao i da se riješi status TSS.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 29 nov 2020, 18:59

Što se tiče Evropskih liga

BJELORUSIJA
Soligorsk je prvak Bjelorusije, BATE drugu sezonu zaredom kiksa.

GRUZIJA
Nažalost Dinamo Tbilisi prvak

ARMENIJA
I dalje 4-5 timova u stopu prati Alashkert, s tim da jedino Alashkert ima 9 mečeva svi ostali 8 ili 7

LUKSEMBURG
Svi mečevi odgođeni :hmmmmm:

WELS

TNS, Coonah i Bala Town ostvarili pobjede. TNS trenuno ima +6 u odnosi na Coonah uz utakmicu više

SLOVAČKA
Pobjede Slovana i Dunavske Srede, isti broj bodova uz to da Slovan ima meč više.

SJEVERNA MAKEDONIJA
Shkendija očigledno ništa bolja od prošle sezone, nakon 13 kola bod više od Makedonija GP i 2 više od Shkupija. Svi remizirali ovaj vikend

SLOVENIJA
U Sloveniji Maribor prvi (pobjeda ovaj vikend), Muri bježi 3 boda, a trećeplasirana Olimpija trenutno gubi 1:3

Još vcrs čekam da vidim kako će proći preostale dvije utakmice izraelske lige :D

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 29 nov 2020, 19:10

Sanchez1987 je napisao/la:
29 nov 2020, 18:23
kengur je napisao/la:

:clap:
Osvrnuo bih se samo na ovo "crveno". Pa odgovor na to imate u nastavku istog posta. Zato što imaš duplo veći budžet zadržao si ekipu 3 godine, i nisi prodavao ključne igrače kao navedeni konkurenti. A vi ako mislite da je 10 miliona KM budžeta dovoljno za neke grupe, nije. Da to znači da trebaš imat duplo više bodova od konkurenta koji ima duplo manji budžet, ne znači. Isto tako je glupo poredit nas sa Zvezdom koja ima budžet od 60 miliona KM. A promašaja je bilo i biće, kao i uvijek i u svakom klubu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 29 nov 2020, 19:12

FoSte95 je napisao/la:
29 nov 2020, 18:59

BJELORUSIJA

GRUZIJA

ARMENIJA
I dalje 4-5 timova u stopu prati Alashkert, s tim da jedino Alashkert ima 9 mečeva svi ostali 8 ili 7

LUKSEMBURG

WELS

TNS, Coonah i Bala Town ostvarili pobjede. TNS trenuno ima +6 u odnosi na Coonah uz utakmicu više

SLOVAČKA
Pobjede Slovana i Dunavske Srede, isti broj bodova uz to da Slovan ima meč više.

SJEVERNA MAKEDONIJA
Shkendija očigledno ništa bolja od prošle sezone, nakon 13 kola bod više od Makedonija GP i 2 više od Shkupija. Svi remizirali ovaj vikend

SLOVENIJA
U Sloveniji Maribor prvi (pobjeda ovaj vikend), Muri bježi 3 boda, a trećeplasirana Olimpija trenutno gubi 1:3

Još vcrs čekam da vidim kako će proći preostale dvije utakmice izraelske lige :D
Ne zaboravi na Poljake, i tamo je u bod dva, Bugari isto.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 29 nov 2020, 19:18

SarajevoForza je napisao/la:
29 nov 2020, 19:12
FoSte95 je napisao/la:

BJELORUSIJA

GRUZIJA

ARMENIJA

LUKSEMBURG

WELS

SLOVAČKA

SJEVERNA MAKEDONIJA

SLOVENIJA

Ne zaboravi na Poljake, i tamo je u bod dva, Bugari isto.
Njih cu dok i oni i izraelci zavrse vcrs, Legia bi kiksat mogla sve su prilike :mrgreen:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 nov 2020, 19:24

Ono prica o nesposobnosti uprave i SD, a iza sebe imaju sve moguce pozitivne rezultate. Ostao je samo grupna faza nekog Evropskog takmicenja.
U dvije i pol godine, isti imaju dvije titule i jedan kup.
Imaju play off EL.
Pokrenuli pricu o stadionu sa mrtve tacke.
Postavili standard i uslove koje niko u drzavi nema.
I taj famozni marketing je popravljen.
I jos mnogo toga...

Pa gledate li vi sta pisete il ste dosli ovde samo da sereete?

Da li ste vi realni sekunde jedne?

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 29 nov 2020, 19:57

Zip je napisao/la:
29 nov 2020, 19:24
Ono prica o nesposobnosti uprave i SD, a iza sebe imaju sve moguce pozitivne rezultate. Ostao je samo grupna faza nekog Evropskog takmicenja.
Imaju play off EL.
I jos mnogo toga...

Pročitao sam mu post ali nisam imao snage ni da citiram toliki broj gluposti..

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 29 nov 2020, 20:08

Ljudi ba stavam je, u ova doba sve ekipe padaju i slabije ekipe imaju bolje rezultate.. pogledajte sve rezultate od zavrsetka rata pa ovamo pa ce te vidjet. Jer reprezentativna pauza prvo, drugo puno utakmica se odigra do ovog doba godine (20 kup liga plus evropa to znaci 25 utakmica plus sto nasi majbolji igraci igraju u repkama gdje manji intenzitet al putivanje hoteli itd to dodzes na nekih 30 utakmica za 2.5 mjeseca) TRECE I NAJVECI RAZLOG VREMENSKE NAGLE PROMJENE. Pluca kosti misici raspolozenje neradi ne funkcionise isto na -5 i na +12 cenzija.. treba tu vremena

Posebno ako jos uzmes teren u tc pa ina kosevu a nije bog zna cemu bio (dok je bio dobar prvo pol bili smo barselona) gdje tlo mnogo tvrde gdje trava zaledena i sve to utjece, i treba 1-2 utakmice da se igraci naviknu.. Regija i takvi igraci sto igraju po olimpicu mladosti krupu radnik velezu su naviknuti na lose terene ili kriz drugu ligu ili su im sopstveni travnjaci oronice.

Neko je pisao da trosimo 5 m km na igrace godisnje pa to znaci da nam igraci igraju za 90 k km godisnje tacnije (8000 km mjesecno na ruke) svi znamo da je TAXSA 72% od prilike igraci u prosjeku igraju za 8000 k km neto.. sta vi mislite koliko zaraduje **** sestrica u americi mjesecno ili njemackoj..

Dosta ljudi po bosni imaju 1300-1500 km platu sa toplin obrokom..

Fudbaler nemozes bit do 60 godine, plus sto oni moraju i zdravo jest sto moraju kupovat skupe saplmente masine za vjezbanje pa i privatno placat trenere, u dosta slucaja zene im nemogu radit itd..

A ako je 5 m km potrosnja na igrace to je seamota i premali i jisu skupi trebamo im ljubit stope.. jer 3 m km donesu skoro svake godine kroz euro takmicenja dosta sponzora plus TA. Dosta se dresova proda i rekvizita plus navijaci na domicim utakmicama, znaci sigurno donesu 5 m km godisnje.. kostaju klub NAMA 0 km.. e sad usta trosimo jos 4 m km.. dali odoplacujemo butmir ili to trosimo na plate direktora i trenera akademije na akademce..

Jer mi imamo sigurni kvalitet u igracima i duzinu ugovora da mozemo u prisjeku prodavat oko 1 m km igraca godisnje. Pidro dzokanovic kovacevic plus pokoji starac..

Znaci igraci ss sd nisu problem plata od 8000 km mjesecno u prosjeku po igracu u NETU nije sad neka platada ce ti ljudi ostat milioneri..

Sta je sa 3-4 m km dali ulazemo isplacujemo kamp

Ako ekipa njih 13 nije mogla da nadimjesti neznanje handzica (divoljan jedan go) nemoze bit samo do igraca..

Da mi jedemo zlatnim kasikam a drugi plasticnim nije tacno jer sam ovde citao da isim ima 8000 km platu da je sanel jahic na zavrsetku karijere trazio 7500 km plus binuse da zrinjski daje 5000 km platu po glavi,, znaci razlika nije velka da bi mogao imat 14 pobjeda i 2 remuja u 16 kola..

Mislim da je realno kritikovat kad zavrsi prelazni rok nazimu..

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 29 nov 2020, 20:12

29 nov 2020, 19:57
Zip je napisao/la:
Imaju play off EL.
I jos mnogo toga...

U globalu, nema mjesta zamjerkama. Ako analiziramo ekipu na terenu, daleko od toga da smo savršeni i da nemamo mana. Za kritike svakako ima mjesta, poput one koju je napisao @Pantelija. A seruckanja koja se čitaju su rezultat toga što smo postali još razmaženiji sa ovim nizovima i rekordima. Jednostavno je, da se iduće sezone plasiramo u grupu lige prvaka, nakon toga za plasman u ligu evrope ovdje bi se glave skidale od istih tih likova koji danas seruckaju za druge stvari. Apetiti nam nerealno rastu, a niko nije svjestan da su sitni koraci naprijed bolji od krupnih. Sve u svoje vrijeme.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 nov 2020, 20:25

29 nov 2020, 19:57
Zip je napisao/la:
Imaju play off EL.
I jos mnogo toga...

Ono konta ako dovedes Beqiraja da ce lik svaku utakmicu 2 gola davati...

Boga pitaj sta bi bilo da promasi taj skupi napadac izglednu sansu...
Forum bi gorio...
Al najbitnije, da klub ne yebe ni pet posto ove...

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 29 nov 2020, 20:53

FoSte95 je napisao/la:

BJELORUSIJA

GRUZIJA

ARMENIJA

LUKSEMBURG

WELS

SLOVAČKA

SJEVERNA MAKEDONIJA

SLOVENIJA

Jbg nisam upratio, šta nam odgovara, a šta ne?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 29 nov 2020, 20:56

SarajevoJeBordo je napisao/la:
29 nov 2020, 19:10
Sanchez1987 je napisao/la:
29 nov 2020, 18:23

Osvrnuo bih se samo na ovo "crveno". Pa odgovor na to imate u nastavku istog posta. Zato što imaš duplo veći budžet zadržao si ekipu 3 godine, i nisi prodavao ključne igrače kao navedeni konkurenti. A vi ako mislite da je 10 miliona KM budžeta dovoljno za neke grupe, nije. Da to znači da trebaš imat duplo više bodova od konkurenta koji ima duplo manji budžet, ne znači. Isto tako je glupo poredit nas sa Zvezdom koja ima budžet od 60 miliona KM. A promašaja je bilo i biće, kao i uvijek i u svakom klubu.
Nije ni kod nas situacija sa platama, kako se ovdje navodi i piše. Kada bi vam rekao koliku platu ima Šerbečić, rekli bi da sam lud i niko mi nebi vjerovao. I to ne veliku platu, nego malu. Isto se tako udaraju cifre, što se tiče Tine.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.