Svaka cast legendokengur je napisao/la: ↑29 nov 2020, 14:47Zato sto na ovom forumu imas grupu "slinavih balija" koje klub placa da guse takve rasprave i samo hvale trenutno stanje. Onda okrenu na ironiju i jadni sarkazam i pokusavaju ismijavati sve koji postave pitanja. Kao evo dobili smo Audije, evo mene Sabra placa, .... Klub jako pazi o tome.Pantelija je napisao/la: ↑29 nov 2020, 11:26Mene zanima jedna stvar. Zasto ste tako agresivni ako neko kaze da nesto nije ok? Mislim, da li treba na sve sada sutiti i govoriti da je vrhunski? A nije.
Prvo i dalje nemamo sefa omladinskog pogodna.
Drugo nemamo napadaca a imali smo polaa godine da ga dovedemo. Vrlo lose odradjeno. Katastrofalno.
Treće, ne svidja mi se ovo sto se desava u drugim poluvremenima. Ok, jasno je da debeli u ije psihu svojim egzibicijama, stoji, ali jako kasno se reaguje sa klupe. Da se ne lazemo niko nikad nije imao klupu kao sto ima Vinko. A ne bih rekao da je bas koristi mnogo.
I sta je tacno problem napisati ove stvari? Je li nesto od toga nije istina? Treba teziti boljem, kvalitetnijem a ne glesati na to da imas 5 bodova vise od kluba koji nema za plte i spasava ga nacelnik opstine od zakljucavanja.
Za omladinski pogon, jedna je stvar sto neces svake godine izbaciti 4 Djokanovica za prvi tim, ali da moraju biti fudbalski skolovani i jaki u nasim okvirima to svakako i to svake godine jer imamo daleko najjace uslove. Vidi sad juniore i kadete. Uzas.
Kazu da smo imali 6-7 ljudi u marketingu (niko nije imao diplome i znao sta je to) ali nemamo mali tim od par ljudi za skauting. Ako placam tolike ljude pa bar da mi nadju odlicne talente a marketing mozes i iznajmiti usluge kad zatreba.
Jos od Husrefovog vremena, mi gubimo 75% posjed lopte nakon auta. Lopta se baca niz liniju na najviseg naseg igraca koji je glavom unazad udara pa sta bude. Pogotovo protiv TC-a koji su krali vrijeme i lopovisali da prezive a mi nemamo drugih ideja. Samozdravlje ili neko ko ima vremena moze napraviti bolju analizu.
Svi korneri protiv Veleza su bili apsolutno bezopasni. Pejovic i korneri ne idu zajedno.
Tatar nije trebao dirati dres ali je ono uradio napadu bijesa a ne iz nepostovanja. Bar znam da mu je stalo i da toliko zeli da uspijemo. Za razliku od nekih koji pogode stativu i smjeskaju se.
Vinko je jedan od najboljih trenera u istoriji ali izvoditi Rahmana a ostaviti panja u igri ????????? Nesto je tu cudno. Nama je bod dosao u pitanje a on cuva igrace i ne koristi sve izmjene. Ne kazem da ne zna al nesto je tu cudno.
Najveca greska uprave je ne dovodjenje spica PRIJE POCETKA prvenstva. To nas je kostalo u LP a imali smo zivotnu priliku i sada nas dovodi u opasnost jer smo prosuli previse bodova. Ali ako nemamo pouzdane info nemojte kriviti Hadziju jer mozda mu je receno da Nam nece da daje za novog igraca. Moguce je, ko zna. Ali to je do uprave. A naravno da ako trosis 5 miliona na plate da nemas previse da ostane za nove igrace. Ironicno da i ono sto smo platili na Tinkeca i slicne se nije bas pokazalo, tako da ....
Za onu suplju o godini bez poraza, mozemo ostati na kraju bez poraza i bez titule. Hocete li i tada biti ponosni na rekord ? Situacija je bolja nego prije 3-4 godine ali ide ovo presporo jer svo ovo vrijeme imamo dvostruko veci budjet od svih konkurenata. Zrinjski srecom proda prosle godine Bilbiju jer su kokuzi i to usred prvenstva. Sta bi bilo da im nije odlazio. Sta da su komsije mogle zadrzati svoje spiceve i ostale. Razmislite malo. Kad nam ne ide onda je opravdanje - koliko para toliko muzike, Sada su pare dvostruko vece a muzika nije odgovarajuca. Treba teziti jos brzem napretku.

Ja cu se samo nadovezati za Hadziju jer sam jedan od onih koji je to pisao mozda cak i prvi jer mi ovaj slijed dogadjaja bio logican(Ahmo povreda, Hare najgori spic lige, qarina... on da nas nosi u 2020oj) zasto se nije reagovalo... u zadnje 4 tekme mi imamo 7 bodova u ovoj ligi! Meni je to zabrinjavajuce

Necu da se vrtimo u ovom blatu konstantno i da citam naslove zvezda i dinamo ganjaju europsko proljece... hocu sportskog direktora sa jakim vezama, a ne sa vezom izeael, srbija, Musija... sta jedan dan da neko procacka Olimpik pa da se kolektivno ibretite kad nam vrli SD murije zaglavi