Ja sam uvijek ZA okupljanje

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Naletih na twitteru slučajno. Postavio neki bavarac klip DAS ŠPEKAdon_burza je napisao/la:Vidi se da posjecujes te Bayernove forume i straniceSvi ste vi u dusi Bavarci
![]()
A sto se tice videa jbg mora se malo i u Dojclandu odmorit nije smao arbajt arbajt![]()
Mogu ti reći da ga nisam prepoznao, a eto dokija jesam, iako ga nikad u životu vidio nisamgeronimo je napisao/la:divi omera sa koFrdžama
E prava stvar da objasnim šta sam to zapravo o Martinezu pričao.JetSet_Hantraga je napisao/la:Sinoc gledam zapadne susjede i tog Lukicu.
Nesto sam misljenja da bi nam upravo takav igrac pasao. Kakva vizija, pokretljivost, trka, tehnika, pas...
A znas sta je meni zasmetalo? Znam da ne znas.Klare je napisao/la: E prava stvar da objasnim šta sam to zapravo o Martinezu pričao.
40 se daje za igrača koji se odmah instalira u tim, ne treba ih čekati, takvi su:Esien, Modrić, Ture, Felaini, Fabregas..., jest da je taj vezni škakljiva pozicija, no ako se toliko plati nema čekanja, međutim Martinez i uspije, uz Bayernovu obuku male su šanse da se to ne desi, no prognoze su da ćemo ga dosta čekati.
E s ovom si me konstatacijom sad iznenadio, izgleda nisi pratio to sve budnim okom, nisi baš skroz ovu situaciju možda shvatio. Stvar je u tome da smo mi bili spremni ući s ovim kadrom u novu sezonu, ona pojačanja što su došla prije su već dala kadru širinu, bila su nužna. Znači Martinez nije bio nužda, ne bi svijet propao da nije došao, imali smo već igrače na toj poziciji, ali je poenta u tome što su njega naši zacrtalali da da novu dimenziju ovoj ekipi, kao nekog ko nas može još unaprijedit. A hoću da kažem nije ono sad baš bilo , mi nemamo nikog na poziciji 6, pa sad ako Javi ne dođe sve propade. Javi je došao ko šlag na tortu (naravno nešto skuplji šlag...Klare je napisao/la:
Meni je najviše zasmetalo što ovi ljudi nisu imali plan B, to je onako pomalo i neozbiljno, a eto reći ću da ovim potezom nisam zadovoljan, jer 20 je bilo realno...,
haj ba, nea potrebe da lazs. bolje ti je da preznas da ti mama prepravlja postove.Btw, u onom kontekstu bi trebalo "okupe", al' ulični monologov (tj. moj) sleng je u onom slučaju dobiJo prednost.
kak si tintligentan, kak si mocan, kak si krasan.vegash lash je napisao/la:A torente, qualix
, ili možda genetsko mekinje
, secerom te neću zvati, jer ja ti nisam od onih to moraš znati.
nes ne vjerujem da je ono dokica. dokica je mali i brijem da se u datom momentu nalazio s druge strane aparatica.a doki onako isprsenog stava, iskrivljenog vrata, pogleda ispod obrva i postavljenje desnice ispod plavusine zadnjice
hantro, aj kal ju zagor. naravno da to nije zbog poz junaka iz romana, nego zat sto si zagorio ko tava.Nego effe, de ti nama privedi Lejlu 'vamo
klarice, duso, si zaboravio da ni amidza ne pije? dakle, nularica, nesto tesko gazirano, 3 kubika kisele i njesta ispod saca.P.S: @Klare: Pa nismo toliki kjafiri da ćemo te kvarit pa da moraš da piješ, taman nam et treba taj grijeh
hvala, hvala, hvalasecer je napisao/la: kak si inteligentan, kak si mocan, kak si krasan.
Samo se ne pojavljujte sa dresovima, šalovima, kapama, pištaljkama, klepetaljkama, lizaljkama..., da kažu:"Brato vidi ovih indijanaca".effe_sa je napisao/la:A znaš šta možemo mi i put Mostara, nije nikakav problem.....
ne mogu da vjerujemKlare je napisao/la:volim i ja tebe
vat d fak is dis shitKlare je napisao/la:Ovo dole neću citirati, pa stvarno kako obraza imaš?
Pa daj stvarno, eto(oba nas)ne pijemo(znamo razloge), eto što si uvrijedio lelanu, nego si još niži udarac zadao dvojcu pored nje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.