FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

dr.adnan
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la dr.adnan » 08 sep 2012, 20:35

Ova djevojka je glavna i odgovorna za okupljanje bavarske raje u Tuzli
slika

Ja sam uvijek ZA okupljanje :-)
Sent from my Philips Smart TV.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 08 sep 2012, 22:58

divi omera sa koFrdžama :) namah se vidi da je to taj insan koji pise ovako "miroljubive" postove. ;)
a doki onako isprsenog stava, iskrivljenog vrata, pogleda ispod obrva i postavljenje desnice ispod plavusine zadnjice :lol: sminka facu za fejs. :D

pauza, reprezentativna pauza. ali neJma pauze za vecinu igraca bayerna. deset njih je bilo na utakmicama sirom europe (5 za elf) i svih deset su se vratili doma sa 3 punkta.
ribery i robben uspjesni kao i sacir i đilkoš. belgijski tarzo presjedio na banku.

u medjuvremenu arena nikad praznija protiv katara. uliju ponestalo love pa na brzaka dogovorio tekmu protiv ove repke. rezultat nije toliko bitan, kao ni strijelac, vec stvaranje hegemonije izmedju svajnija i rikija. :lol:

[youtube][/youtube]
Vom Jäger zum Gejagten

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 08 sep 2012, 23:01

Vidi momaka, vidi im kaputa. :mrgreen:
Racunajte na jos jednog clana, ako bude na skoru kakvog okupljanja. Naravno, sve to pod uslovom da ce sijelo biti u stilu kakvog seco i Mona preferiraju. Znaci kafanski. :mrgreen:

Ovim putem bih zelio da uputim podrsku nasem haveru KlareTu (ili je Klareu, ili pak Klaru :? ) ...dakle nasem Vegaszu Laszu.
Svi smo i KLARE!

Sinoc gledam zapadne susjede i tog Lukicu.
Nesto sam misljenja da bi nam upravo takav igrac pasao. Kakva vizija, pokretljivost, trka, tehnika, pas...
Ne, ne, nisam ja pesimista. :|
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 08 sep 2012, 23:07

Zube sebi polomio od meze onaj ko ne bude zvao mene da pravimo cehove po kafanama :D

Elem prodje Petak dobro bez povreda za nase crvene nadam se da ce tako biti i u Utorak
Thomas Müller - Fußballgott

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 08 sep 2012, 23:19

[youtube][/youtube]

Kakvi potezi ŠPEKA! :shock: :mrgreen:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 08 sep 2012, 23:27

Vidi se da posjecujes te Bayernove forume i stranice :D Svi ste vi u dusi Bavarci :lol:

A sto se tice videa jbg mora se malo i u Dojclandu odmorit nije smao arbajt arbajt 8-) :D
Thomas Müller - Fußballgott

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 08 sep 2012, 23:37

don_burza je napisao/la:Vidi se da posjecujes te Bayernove forume i stranice :D Svi ste vi u dusi Bavarci :lol:

A sto se tice videa jbg mora se malo i u Dojclandu odmorit nije smao arbajt arbajt 8-) :D
Naletih na twitteru slučajno. Postavio neki bavarac klip DAS ŠPEKA 8-) (anton i njegov ŠPEK :mrgreen: )

čuj Bavarac. Moradoh s mjesta da se pomjerim. :? :mrgreen:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 09 sep 2012, 00:04

Podrska Klaretu i od mene :lol: ostao mi je malo duzan tako da se necu ljutiti naredni puta kada me osamari :lol:
I nadam se da se nasa Bavarka Lejla nece ljutiti sto objavljujemo njenu sliku na ovom forumu.

Klare

Post Postao/la Klare » 09 sep 2012, 00:34

geronimo je napisao/la:divi omera sa koFrdžama :)
Mogu ti reći da ga nisam prepoznao, a eto dokija jesam, iako ga nikad u životu vidio nisam :mrgreen: , kao da sam ga i ranije negdje vidio :? , možda na nekim slikama ovdje također :? , ne znam :? , nisam siguran. :? Uh iskrivi se vrat. :lol:
Idemo dalje, Lejla je duša bavarska? :?
E red bi bio da se nekako i ona privuče 'vamo, to je effeova želja. :D
JetSet_Hantraga je napisao/la:Sinoc gledam zapadne susjede i tog Lukicu.
Nesto sam misljenja da bi nam upravo takav igrac pasao. Kakva vizija, pokretljivost, trka, tehnika, pas...
E prava stvar da objasnim šta sam to zapravo o Martinezu pričao.
40 se daje za igrača koji se odmah instalira u tim, ne treba ih čekati, takvi su:Esien, Modrić, Ture, Felaini, Fabregas..., jest da je taj vezni škakljiva pozicija, no ako se toliko plati nema čekanja, međutim Martinez i uspije, uz Bayernovu obuku male su šanse da se to ne desi, no prognoze su da ćemo ga dosta čekati.

Meni je najviše zasmetalo što ovi ljudi nisu imali plan B, to je onako pomalo i neozbiljno, a eto reći ću da ovim potezom nisam zadovoljan, jer 20 je bilo realno..., al' da sam ih dao iz svog džepa, reći ću vam da nisam, al' da mi je krivo e jeste, pričao sam o tome već i ranije.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 09 sep 2012, 00:51

Klare je napisao/la: E prava stvar da objasnim šta sam to zapravo o Martinezu pričao.
40 se daje za igrača koji se odmah instalira u tim, ne treba ih čekati, takvi su:Esien, Modrić, Ture, Felaini, Fabregas..., jest da je taj vezni škakljiva pozicija, no ako se toliko plati nema čekanja, međutim Martinez i uspije, uz Bayernovu obuku male su šanse da se to ne desi, no prognoze su da ćemo ga dosta čekati.
A znas sta je meni zasmetalo? Znam da ne znas. :mrgreen:
To sto se kao trazio veznjak koji moze razigrati, stati na loptu, osloboditi malo krila. I sta mi uzimamo?
Covjeka kojem je osim zadnjeg veznog, najdraza pozicija stoper. Malo kontradiktorno, rekao bi neki nacitan covjek. :mrgreen:
Ja kazem: ko ga yebe, da vidimo sta cova zna. 8-)

Nego effe, de ti nama privedi Lejlu 'vamo. :twisted:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 sep 2012, 02:32

Klare je napisao/la:
Meni je najviše zasmetalo što ovi ljudi nisu imali plan B, to je onako pomalo i neozbiljno, a eto reći ću da ovim potezom nisam zadovoljan, jer 20 je bilo realno...,
E s ovom si me konstatacijom sad iznenadio, izgleda nisi pratio to sve budnim okom, nisi baš skroz ovu situaciju možda shvatio. Stvar je u tome da smo mi bili spremni ući s ovim kadrom u novu sezonu, ona pojačanja što su došla prije su već dala kadru širinu, bila su nužna. Znači Martinez nije bio nužda, ne bi svijet propao da nije došao, imali smo već igrače na toj poziciji, ali je poenta u tome što su njega naši zacrtalali da da novu dimenziju ovoj ekipi, kao nekog ko nas može još unaprijedit. A hoću da kažem nije ono sad baš bilo , mi nemamo nikog na poziciji 6, pa sad ako Javi ne dođe sve propade. Javi je došao ko šlag na tortu (naravno nešto skuplji šlag... :) ).

A vidi nam Lejle, ljubi je deda.....Ma ja, uvijek lijepe djevojke navijale za Bayern, jasno, jasno.....Samo čini mi se Lejla plaho mlado čeljade.......A vidi nam Omche i doktora, ma čovjek bi ih odmah prepoznao, nema dalje.... :lol: :lol: A Omcho napadač, negdje mu se ruka izgubila..... :) :)

A vidi, vidi, gle čuda, čim se kafana spominje, odmah se javljaju dvojica akšamlija, hantro i don burza. :lol:

P.S: @Klare: Pa nismo toliki kjafiri da ćemo te kvarit pa da moraš da piješ, taman nam et treba taj grijeh....Gore nam je to da te kvarimo, nego bilo šta drugo, ali naravno da bi uveličao okupljanje svojim prisustvom....A znaš šta možemo mi i put Mostara, nije nikakav problem..... :lol:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 09 sep 2012, 11:56

Mislim da svake sedmice organizuju neka druženja i slično.
Zadnja izmjena: Centre forward, dana/u 06 jan 2013, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 09 sep 2012, 12:18

" onclick="window.open(this.href);return false;
evo momci reakcije jednog od nasih vernih navijaca bayerna finale alianz arena

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 09 sep 2012, 13:08

"Abu Dhabi je toliko investirao, jer oni žele osigurati Evropski kup. Ipak, tradicija klubova kao što su Real, Barcelona i Bayern ne može se kupiti. Najbolji igrači na svijetu će uvijek ići tamo".
-Jose Mourinho
#miasanmia

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 09 sep 2012, 14:20

Za Boga miloga, kako ste me preopoznali? Jos sam stavio dvoje mladih i lijepih ljudi pored sebe da skrenu paznju, i opet ne mogodoh ostati amoninan :-)

Ako nista,uspjela je u svojoj svrsi... Da potakne bavarsko okupljanje ;-) Ja predlazem tekmu Bayerna protiv Valencije pa bujrum videli kako to bude islo ;-)
Sent from my Philips Smart TV.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 09 sep 2012, 18:05

Btw, u onom kontekstu bi trebalo "okupe", al' ulični monologov (tj. moj) sleng je u onom slučaju dobiJo prednost.
haj ba, nea potrebe da lazs. bolje ti je da preznas da ti mama prepravlja postove.
mame nij bilo doma, tak da mocnom amidzi koji dominira na svim poljima nije bio problem razotkriti malog smutljivca. dakle, nepismen si. pecat :twisted: :lol:
vegash lash je napisao/la:A torente :? , qualix :? , ili možda genetsko mekinje :lol: , secerom te neću zvati, jer ja ti nisam od onih to moraš znati. :lol:
kak si tintligentan, kak si mocan, kak si krasan.
cime se hranis?
a doki onako isprsenog stava, iskrivljenog vrata, pogleda ispod obrva i postavljenje desnice ispod plavusine zadnjice
nes ne vjerujem da je ono dokica. dokica je mali i brijem da se u datom momentu nalazio s druge strane aparatica.
Nego effe, de ti nama privedi Lejlu 'vamo
hantro, aj kal ju zagor. naravno da to nije zbog poz junaka iz romana, nego zat sto si zagorio ko tava.
lela more bit dobra drugarica s kojom ce se nest popit, koj ce pomoc kad se mlatis, koja ce zajedno s tobom prevrtat kafanu. ali, lela nikako nemre bit cura s kojom se radi radnja.
dok sam bija momak imadoh pit bula kojeg sam pustao kad bi se primakla neka slicna ovoj leli.
P.S: @Klare: Pa nismo toliki kjafiri da ćemo te kvarit pa da moraš da piješ, taman nam et treba taj grijeh
klarice, duso, si zaboravio da ni amidza ne pije? dakle, nularica, nesto tesko gazirano, 3 kubika kisele i njesta ispod saca.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Klare

Post Postao/la Klare » 09 sep 2012, 23:22

Ma znam effe, to je tako, ali zar nije neozbiljno ići sa 40 na soluciju koja ti i nije tako potrebna?
Nije problem u Martinezu, problem je u enormno velikoj odšteti, 20 je bilo taman, 25 se inekako moglo trpit', ali preko te granice nije, nije dobro.
On trenutno nije ni blizu toj cijeni, a mišljenja sam da je nikada neće ni dostići, jer brzinu ne može istrenirati, a spor je, stvarno je spor, dobar na malom prostoru, zbog građe i umijeća sa loptom, ali za presing, ah stvarno je spor, to se mora priznati, to mi se nikako ne sviđa.

A ima nekih koji su i bili protiv njegovog dovođenja, ali čini se da njima draže silu pokazati, došli na svoje, 40 se iskeširalo.

Ovo što pišem ne mora ništa da znači, može on i uspjeti, može pobrati moje simpatije, recimo kao Badstuber, ali trenutno mi daleko od toga.
A evo i Hantro pokazuje zube, i on se slaže sa mnom, neka je barem neko :) , libje evo ga, ovaj ti je gori od mene. :lol:
secer je napisao/la: kak si inteligentan, kak si mocan, kak si krasan.
hvala, hvala, hvala
volim i ja tebe

Ovo dole neću citirati, pa stvarno kako obraza imaš?
Pa daj stvarno, eto(oba nas)ne pijemo(znamo razloge), eto što si uvrijedio lelanu, nego si još niži udarac zadao dvojcu pored nje, nemoj tako, nevalja.
effe_sa je napisao/la:A znaš šta možemo mi i put Mostara, nije nikakav problem..... :lol:
Samo se ne pojavljujte sa dresovima, šalovima, kapama, pištaljkama, klepetaljkama, lizaljkama..., da kažu:"Brato vidi ovih indijanaca". :lol:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 10 sep 2012, 00:26

Treba se napravit sta u TZ. :D

LiliumBosniacum
Kontakt:

Post Postao/la LiliumBosniacum » 10 sep 2012, 09:08

Zanimljivo koliko su se svi nalozili za okupljanje kada vidjose sliku ove plavke :mrgreen: .

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 10 sep 2012, 09:18

klarence, zasto konstantno udaras na martineza?
majku mu, ko da si ti iskesiro tih 40 milki, a ne bayo.
martinez se vec poceo otplacivati bez da je odigrao jednu kompletnu utakmicu.
il mislis da je malo to sto je nacero gustu, svajna, krosa i muliju da spartaju do iznemoglosti :?
Klare je napisao/la:volim i ja tebe
ne mogu da vjerujem :) malo je rec da si pokvarenjak. cega se ono sjeca :) nevjerovatno.
sta drugo ocekivati od potomka ljudi koji su izdali velikog zmaja bosanskog.
nego, plaho si inteligentan i zato me zanima cime se hranis.
ono, kad posna ercegovacka hrana podize tvoj intelekt na taj nivo, meremo samo zamislit sta bi iz tebe izvukla kaloricna bosanska kuhinja.

Klare je napisao/la:Ovo dole neću citirati, pa stvarno kako obraza imaš?
Pa daj stvarno, eto(oba nas)ne pijemo(znamo razloge), eto što si uvrijedio lelanu, nego si još niži udarac zadao dvojcu pored nje
vat d fak is dis shit :x
sto se tice ´misice´ lele, ta amidza govori istinu i samo istinu.
onu dvojicu nesum ni spomeno.
izgleda da u zemlji herovoj i dalje bije zvezdan :)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.