Ma Pape je njega pozvao, ceka odgovor. Bilo kako bilo mogao bi ga pridobiti.....CeMa je napisao/la:taman nek pozovu ovog bahtiyaroglua protiv arabije u martu (ako budemo igrali s njima) pa nek ga ispobaju ako bude valjo ponovo ga zvati pa nek na klupi sjedi, sta fali, a ako bude slabo igrao zahvalit mu se i cao
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenirao ga je i zna o kome se radi.omerbavarac je napisao/la:Ma Pape je njega pozvao, ceka odgovor. Bilo kako bilo mogao bi ga pridobiti.....CeMa je napisao/la:taman nek pozovu ovog bahtiyaroglua protiv arabije u martu (ako budemo igrali s njima) pa nek ga ispobaju ako bude valjo ponovo ga zvati pa nek na klupi sjedi, sta fali, a ako bude slabo igrao zahvalit mu se i cao
Znaci pozvati nekog u repku koga vec poznajes kako igra je prica sama za sebe.
Tako da ovi ''tehnicari'' mogu komotno ohanuti i popiti kahvu na miru.

@Rino Pape nije rekao ''MOZDA''vec da je porijeklom Bosanac.Mozes ohanuti sa ''sekiracijom'' i popiti i ti kahvu malu crnu produzenu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ljud ide te mi na kur.ccc neka igra za BIH ako ima zelju,,i Safeta podrzavam sigurno nije bezrazloga da zeli toga momka,,,kad moze u Spaniji igrati rodjeni Brazilac M.Senna,a koliko samo Sanjolci imaju fudbalera...Njemackoj crnaca vec po fino je igralo sad da nabrajam,Francuskoj ih ima dosta iz Africki zemalja ali samo primjer za C.Makalele(R.CONGO)--- jos tamo rodjen u toj afro zemlji..ajd dosta je reci samo Eduardo da Silva

Naravno da Salihovic,Misimovic imaju BH drzaljav...kako bi mogli da igraju za BIHHuX je napisao/la:malo se raspitaj kolko to nasih igraca nema nase gradjansko drzavljanstvo pa opet igra za nas.tipa salihovic, misimovic ... koji imaju njemacka, a BiH nema potpisan sporazum o dvojno drzavljanstvu sa njemackom,. malo se informises pa onda lupajadnan_hz je napisao/la:koji ste vi ljudi mentoli.. svasta ovdje procitati.. cuj ne treba ti gradjansko drzavljanstvo da bi igrao za repku nego smao sportsko... pa vi ste ludi.... drzavljanstvo neke drzave je preduvjet za dobijanje sportskog...

Pola nase ekipe ima samo sportsko drzavljanstvo,pa zar to nije postalo jasno svima...
..Siamo l'armata Rossonera..
Pa radi cega je onda Begovic iso u nasu ambasadu u Londonu da vadi pasos?leonardo je napisao/la:Pola nase ekipe ima samo sportsko drzavljanstvo,pa zar to nije postalo jasno svima...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
nije, uoci svake zvanicne utakmice predstavnik reprezentacije mora pokazati pasose svih igraca prijavljenih za tu utakmicu delegatu utakmiceleonardo je napisao/la:Pola nase ekipe ima samo sportsko drzavljanstvo,pa zar to nije postalo jasno svima...
- Ибро Дирка Наш
- Kontakt:
Тај ? " 24 " $ ? $!!! " је $, а " " " 24 је - ", " & - " ? " у & " $ & & " $ $ " (а % се " $ ? " "), не ? " у %! ? $ је / $ " ? " " % ? $ ? $ се $ на " " " (наравно уз & $ " ", а не " са " ')
.....

$ ' ?, $ - с ' ?......
Potpis." $ % je napisao/la:Тај ? " 24 " $ ? $!!! " је $, а " " " 24 је - ", " & - " ? " у & " $ & & " $ $ " (а % се " $ ? " "), не ? " у %! ? $ је / $ " ? " " % ? $ ? $ се $ на " " " (наравно уз & $ " ", а не " са " ')![]()
![]()
.....
I da nesto valja taj 24-godisnji Turcin, Turci bi ga zvali u reprezentaciju... a Fenerbahce da ga hoce vec bi ga kupio...
100% sportski i krajnje opušten potpis
- majestic24
- Kontakt:
Fenerbahce navodno kupuje Hasagica vec 5 godina pa nikad da ga kupi.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Kapiten Njemačke nema dileme, "Želim igrati za BiH!"
Osim kolonije bh. nogometaša u Bundesligi, mnogobrojni naši internacionalci za svoje klubove nastupaju i u nižim rangovima njemačkog fudbalskog prvenstva. Tako se u Berlinu, odnosno u berlinskoj Herthi, "kali" igrač kojega možemo smatrati vjerovatno novim Elvirom Rahimićem. Riječ je o Damiru Čoriću, defanzivnom veznom igraču koji nastupa za juniorski tim Herthe i ujedno je kapiten ovoga tima.
Čorić je rođen 11. maja, 1991. godine u Njemačkoj. Pored nastupa u klubu iz Berlina, Čorić je igrao i za mlađe selekcije Njemačke (U-16, U-17 i U-18) a zanimljiva činjenica je ta da je ovaj talentirani mladić bio kapiten u svim navedenim selekcijama.
U razgovoru za **** Čorić nam otkriva kako mu je velika želja jednog dana obući dres sa grbom Bosne i Hercegovine iako ga Njemci već vide kao svog novog A reprezentativca.
Njegov trenutni klub "Hertha BSC U-19" se nalazi na petom mjestu njemačke juniorske lige Sjever/Sjeveroistok. Prvoplasirana Hansa iz Rostocka im bježi pet bodova. Damir ističe kako je jako zadovoljan u ovom klubu.
Počeo je igrati fudbal od svoje četvrte godine i prošao je sve mlađe kategorije Herthe BSC.
- Što se tiče moje dosadašnje karijere u ovom klubu moram reći da sam jako zadovoljan. Ovdje sam od svoje četvrte godine i u zadnje tri godine sam izborio mjesto standarnog prvotimca i ključnog igrača u timu.
Igrate na poziciji zadnjeg, defanzivnog veznog, je li to jedina pozicija na kojoj možete igrati, ili ...?
- Istina je da najviše igram na toj poziciji, ali trener me povremeno stavlja i na druga mjesta u zadnjoj, defanzivnoj liniji.
Da li su vam sjajne igre naših reprezentativaca u Bundesligi, na neki način možda pomogle u karijeri, što se tiče statusa u klubu?
- Sjajni nastupi naših reprezentativaca ni u kom smislu nisu uticale na moj status u klubu, ali vjerujte da sam ponosan i sretan što naš nogomet ide uzlaznom putanjom. Mislim da bi se svaki bh građanin kako u BiH, tako i u inozemstvu trebao ponositi time.
Bili ste kapiten u mlađim selekcijama Njemačke, a kao jednom auslanderu u reprezentaciji, to je malo kome pošlo za rukom. Kako ste vi došli do toga ?
- To sam stekao isključvo svojim trudom, zalaganjem i igrama. Sami ste svjesni situacije da kao stranac u timu morate biti duplo bolji od ostalih, jer je poznato da se više preferiraju domaći igrači. Moram reći da sam dobio poziv i od njemačkog nogometnog Saveza (DFB) vezan za moju fudbalsku budućnost u dresu Njemačke, ali se nisam odazvao, jer moje srce kuca samo za Bosnu i Hercegovinu. Isto tako, dosta mi je krivo što po Njemačkoj ima dosta nas mladih igrača iz BiH, ali se niko iz Saveza naše zemlje ne brine o nama, što koriste Njemci i dijele nam pozive. Evo recimo moj slučaj je samo jedan od primjera.
Zvuči na neki način pomalo čudno ali NS BiH vam je nedavno uputio poziv u kamp juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine. Došli ste ali ste se ubrzo i vratili nazad, zašto?
- Da dobio sam poziv od Nogometnog Saveza BiH, na koji sam se rado odazvao. Ali je vjerovatno na moju grešku došlo do nesporazuma, tako da sam se morao vratiti ali šta je, tu je. Inače, jako mi se svidjelo to što sam pozvan u kamp.
Koliko pratite našu reprezentaciju, vaše mišljenje o Zmajevima, koliko možemo sa novim selektorom?
- Reprezentaciju Bosne i Hercegovine pratim kad god imam priliku i mogućnosti. Imam jako puno obaveza prema klubu. Vidi se da naša reprezentacija igra sve bolje i bolje, a novi selektor, Safet Sušić je jednostavno legenda europskog nogometa, suvišno je bilo šta i govoriti o njemu. Vjerujem da će nas on uspjeti odvesti na veliko takmičenje, govori osamnaestogodišnji Čorić.
Vidite li sebe u bliskoj budućnost među Zmajevima ili možda u redovima reprezentacije Njemačke ?
- Napomenuo bih ponovo da moje srce kuca samo za Bosnu i Hercegovinu. I imam zaista veliku želju da zaigram za našu zemlju. Bila bi mi izuzetna čast primiti poziv za nastup za svoju domovinu. Vjerujem da ću svojim radom i zalaganjem doći do toga. Ali ako iz BiH ne pokažu interes za mene, ja ću nažalost biti primoran da igram pod zastavom Njemačke, rekao Čorić je na kraju razgovora za **** portal.
Možda je ovo i posljednja opomena, posljednj apel po čelnike našeg Saveza, da konačno posvete pažnju mladim talentiranim igračima ili će nam po ko zna koji put, za neku drugu zemlju, protiv svoje volje, igrati "naše gore list".
aBd
Osim kolonije bh. nogometaša u Bundesligi, mnogobrojni naši internacionalci za svoje klubove nastupaju i u nižim rangovima njemačkog fudbalskog prvenstva. Tako se u Berlinu, odnosno u berlinskoj Herthi, "kali" igrač kojega možemo smatrati vjerovatno novim Elvirom Rahimićem. Riječ je o Damiru Čoriću, defanzivnom veznom igraču koji nastupa za juniorski tim Herthe i ujedno je kapiten ovoga tima.
Čorić je rođen 11. maja, 1991. godine u Njemačkoj. Pored nastupa u klubu iz Berlina, Čorić je igrao i za mlađe selekcije Njemačke (U-16, U-17 i U-18) a zanimljiva činjenica je ta da je ovaj talentirani mladić bio kapiten u svim navedenim selekcijama.
U razgovoru za **** Čorić nam otkriva kako mu je velika želja jednog dana obući dres sa grbom Bosne i Hercegovine iako ga Njemci već vide kao svog novog A reprezentativca.
Njegov trenutni klub "Hertha BSC U-19" se nalazi na petom mjestu njemačke juniorske lige Sjever/Sjeveroistok. Prvoplasirana Hansa iz Rostocka im bježi pet bodova. Damir ističe kako je jako zadovoljan u ovom klubu.
Počeo je igrati fudbal od svoje četvrte godine i prošao je sve mlađe kategorije Herthe BSC.
- Što se tiče moje dosadašnje karijere u ovom klubu moram reći da sam jako zadovoljan. Ovdje sam od svoje četvrte godine i u zadnje tri godine sam izborio mjesto standarnog prvotimca i ključnog igrača u timu.
Igrate na poziciji zadnjeg, defanzivnog veznog, je li to jedina pozicija na kojoj možete igrati, ili ...?
- Istina je da najviše igram na toj poziciji, ali trener me povremeno stavlja i na druga mjesta u zadnjoj, defanzivnoj liniji.
Da li su vam sjajne igre naših reprezentativaca u Bundesligi, na neki način možda pomogle u karijeri, što se tiče statusa u klubu?
- Sjajni nastupi naših reprezentativaca ni u kom smislu nisu uticale na moj status u klubu, ali vjerujte da sam ponosan i sretan što naš nogomet ide uzlaznom putanjom. Mislim da bi se svaki bh građanin kako u BiH, tako i u inozemstvu trebao ponositi time.
Bili ste kapiten u mlađim selekcijama Njemačke, a kao jednom auslanderu u reprezentaciji, to je malo kome pošlo za rukom. Kako ste vi došli do toga ?
- To sam stekao isključvo svojim trudom, zalaganjem i igrama. Sami ste svjesni situacije da kao stranac u timu morate biti duplo bolji od ostalih, jer je poznato da se više preferiraju domaći igrači. Moram reći da sam dobio poziv i od njemačkog nogometnog Saveza (DFB) vezan za moju fudbalsku budućnost u dresu Njemačke, ali se nisam odazvao, jer moje srce kuca samo za Bosnu i Hercegovinu. Isto tako, dosta mi je krivo što po Njemačkoj ima dosta nas mladih igrača iz BiH, ali se niko iz Saveza naše zemlje ne brine o nama, što koriste Njemci i dijele nam pozive. Evo recimo moj slučaj je samo jedan od primjera.
Zvuči na neki način pomalo čudno ali NS BiH vam je nedavno uputio poziv u kamp juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine. Došli ste ali ste se ubrzo i vratili nazad, zašto?
- Da dobio sam poziv od Nogometnog Saveza BiH, na koji sam se rado odazvao. Ali je vjerovatno na moju grešku došlo do nesporazuma, tako da sam se morao vratiti ali šta je, tu je. Inače, jako mi se svidjelo to što sam pozvan u kamp.
Koliko pratite našu reprezentaciju, vaše mišljenje o Zmajevima, koliko možemo sa novim selektorom?
- Reprezentaciju Bosne i Hercegovine pratim kad god imam priliku i mogućnosti. Imam jako puno obaveza prema klubu. Vidi se da naša reprezentacija igra sve bolje i bolje, a novi selektor, Safet Sušić je jednostavno legenda europskog nogometa, suvišno je bilo šta i govoriti o njemu. Vjerujem da će nas on uspjeti odvesti na veliko takmičenje, govori osamnaestogodišnji Čorić.
Vidite li sebe u bliskoj budućnost među Zmajevima ili možda u redovima reprezentacije Njemačke ?
- Napomenuo bih ponovo da moje srce kuca samo za Bosnu i Hercegovinu. I imam zaista veliku želju da zaigram za našu zemlju. Bila bi mi izuzetna čast primiti poziv za nastup za svoju domovinu. Vjerujem da ću svojim radom i zalaganjem doći do toga. Ali ako iz BiH ne pokažu interes za mene, ja ću nažalost biti primoran da igram pod zastavom Njemačke, rekao Čorić je na kraju razgovora za **** portal.
Možda je ovo i posljednja opomena, posljednj apel po čelnike našeg Saveza, da konačno posvete pažnju mladim talentiranim igračima ili će nam po ko zna koji put, za neku drugu zemlju, protiv svoje volje, igrati "naše gore list".

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
svaka mu dala

Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
sad svi hoce da se uhljebe preko repke, dobro je to. 

mislim da ti je ovo nepotreban post, on se vec uhljebio, lik je kapiten NJEMACKE repkebiskitt je napisao/la:sad svi hoce da se uhljebe preko repke, dobro je to.

Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Bayern & Željo & Hajduk
Nije se on uhljebio, on je jedan u nizu mladih talenata.. ali hoce, jer je pametniji od kucukovica, dzake i sl. koji su se zahebaliHuX je napisao/la:mislim da ti je ovo nepotreban post, on se vec uhljebio, lik je kapiten NJEMACKE repkebiskitt je napisao/la:sad svi hoce da se uhljebe preko repke, dobro je to.![]()

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
valjda će od momka biti nešto....na dobrom je putu, samo naprijed 

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
ma ima nas svagdje BOSANACA...evo i Ciro u Kini..
SINE KAD TI TATA CIRO KAZE MI SMO ZAJEBAN NAROD

SINE KAD TI TATA CIRO KAZE MI SMO ZAJEBAN NAROD

'Trener svih trenera', kako ga mediji vole nazivati, u poznim je godinama krenuo u novi pohod. Nakon što mu je s Bosnom i Hercegovinom nedostajalo zrno sreće za odlazak na Svjetsko prvenstvo, Miroslav Ćiro Blažević našao je novi posao. Ćiro će sljedećih godinu dana sjediti na klupi bogatog kineskog prvoligaša Shenhua te za taj posao dobiti nekih milijun eura.
Koliko su u Kini sretni što su uspjeli u svoje redove dovesti renomiranog stručnjaka, dovoljno govori podatak da su Ćiru tamo dočekali kao kralja i spasitelja. Baš onako kako to 'trener svih trenera' voli.
Koliko su u Kini sretni što su uspjeli u svoje redove dovesti renomiranog stručnjaka, dovoljno govori podatak da su Ćiru tamo dočekali kao kralja i spasitelja. Baš onako kako to 'trener svih trenera' voli.
I za godinu dana, kada vide i oni kakav je to manipulator i lazov, ce ga i oni otjerat. P3der svih p3dera onda ide ili u grob ili mozda sad skokne do Australije.darko71 je napisao/la:'Trener svih trenera', kako ga mediji vole nazivati, u poznim je godinama krenuo u novi pohod. Nakon što mu je s Bosnom i Hercegovinom nedostajalo zrno sreće za odlazak na Svjetsko prvenstvo, Miroslav Ćiro Blažević našao je novi posao. Ćiro će sljedećih godinu dana sjediti na klupi bogatog kineskog prvoligaša Shenhua te za taj posao dobiti nekih milijun eura.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
ovaj mali nije svjestan za kakvu repku hoce da nastupa....repka u kojoj valjas dok dobro igras,jedna losa..MRS....
DRZVAA u kojoj navijaci pljuju po igracima,po treneru...a sute i nesmiju se dici protiv saveza......momak nije svjestan da ce biti pljuvaca koji ce reci,sta on ima biti kapiten NJEMACKE,nije on patriota trebao je cekati nas poziv,makar on dosao u 28......momak ako biras srcem svaka ti cast,ali ova zemlja dok se ne promjeni samo ce od tebe trazit,a nista ti nece dati,plus ces morati slusati ovaj narod kako ti zvizdi i hebe sve po spisku nakon prve lose partije....DOBRO DOSAO U BIH
DRZVAA u kojoj navijaci pljuju po igracima,po treneru...a sute i nesmiju se dici protiv saveza......momak nije svjestan da ce biti pljuvaca koji ce reci,sta on ima biti kapiten NJEMACKE,nije on patriota trebao je cekati nas poziv,makar on dosao u 28......momak ako biras srcem svaka ti cast,ali ova zemlja dok se ne promjeni samo ce od tebe trazit,a nista ti nece dati,plus ces morati slusati ovaj narod kako ti zvizdi i hebe sve po spisku nakon prve lose partije....DOBRO DOSAO U BIH

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić