Postao/la advanced1921 » 22 maj 2015, 21:28
Eto vidis da ti ne znas civilizovano... Sasvim normalno pitanje, u kojem mi nije jasno kako imate različita neobjektivna mjerila... Ti svakakvih gluposti natovari u drskom tonu, a mogao si odgovoriti u jednoj rečenici, ali nemaš ti kapaciteta...
To koliko ko ima posjeda je prežvakana priča i definitivno priča koju vi ne trebate potezati kad hoćete da dobijete raspravu...
Pričaš o komplexima, a mjerite Željine parkinge i raspravljate o crkvama, pomoćnim, kako bi osporili Željinu vladavinu... Tu ste u prednosti jer mi ne možemo vratiti, teško je naći manu jednoj prostoriji od koliko kvadrata?
Što se tiče priča o jugoslovenskom velikom Sarajevu, ne razumijem zasto igrate ovu ligu ikako, zasto se borite za titule ako vam je bezvrijedno ovo takmičenje... A eto koliko je lose vi opet osvojiti ne mozete.
Po omalozavanju i vasim pricama, vi bi ovo sa pola snage trebali svaku godinu, a evo morate milione ulagat da bi bili u utrci i na kraju cete uzet...
I kako ti se da vise bgt, nakon toliko godina ste pred titulom, ti dodjes na tudju temu, ne silazis sa nje i onda pametujes o kompleksima...
Inace sam primjetio da svak koristi ovu rijec danas, a pola ih ne zna sta ona znaci...
Osvajas bod na kosevu kojim si blize tituli 90 posto nego prije te tekme, nakon toliko godina, i onda pjevas "bit ce zeljo qrac sampion"... Meni sinoc poznanik pitar govori "Samo ba nek vi niste, radije i Borac"...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
nije to bolest rijetka...