Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la Virtu4l » 27 feb 2014, 23:36

VanBasten je napisao/la:Baš. Nek se proba druga opcija taman, za ne daj Bože. Zukanović npr - kojem to nije strano. Za Seju znamo već šta može tu, i koliko..
Ma neka igra Kolašinac, treba mu utakmica u reprezentaciji, neće imati puno prilike da se uigra pred SP.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 27 feb 2014, 23:38

Virtu4l je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Baš. Nek se proba druga opcija taman, za ne daj Bože. Zukanović npr - kojem to nije strano. Za Seju znamo već šta može tu, i koliko..
Ma neka igra Kolašinac, treba mu utakmica u reprezentaciji, neće imati puno prilike da se uigra pred SP.
Ma kontam u slučaju da postoji šansa da se povreda pogorša. Onda ne bi rizikovao. Šta znam.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 27 feb 2014, 23:46

To mu je tek druga utakmica i naravno da treba igrati,i ovako nema puno utakmica za uigravanje.Nema ni govora da ne igra,igrati obavezno.Jedino ako mu igranje bas bude ugrozavalo zdravlje u sto ja ne vjerujem ;)
Moramo iz temelja promijenit pristup prijateljskim utakmicama i konacno ih poceti igrati ozbiljno i pobjedjivati a usput ako treba probati 2-3 nova igraca a ne 7-8,niko tako ne radi.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 27 feb 2014, 23:47

Pa kad smo to probavali 7-8. Prije se Papetu prigovaralo kako ne zove dovoljno novih imena na prijateljske, nego standarde. Kad je protiv SAD-a zovnuo, i promjenio po ekipe na poluvremenu. Opet ne valja. Šta hoćemo, znamol'? :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 feb 2014, 23:52

VanBasten je napisao/la:Ma kontam u slučaju da postoji šansa da se povreda pogorša. Onda ne bi rizikovao. Šta znam.
U tom slučaju ga sigurno treba poštediti. Mada mislim da Sea ne mogu ni s' puškom natjerati da propusti Egipat 8-)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 27 feb 2014, 23:57

VanBasten je napisao/la:Pa kad smo to probavali 7-8. Prije se Papetu prigovaralo kako ne zove dovoljno novih imena na prijateljske, nego standarde. Kad je protiv SAD-a zovnuo, i promjenio po ekipe na poluvremenu. Opet ne valja. Šta hoćemo, znamol'? :mrgreen:
Mislio sam na 7-8 izmjena koje smo cesto znali praviti,malo pogresan izraz.Nema potrebe da probavamo Avdiju,Šunjica i ostale u svakoj utakmici.3-4 izmjene i gotovo i to polako i planski a ne odjednom i napamet kao sto je bilo protiv SAD recimo.I stoperi se nikad,ponavljam nikad ne mjenjaju osim kad se povrijede ili dobiju crveni karton.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 28 feb 2014, 05:41

Jeli vrijedi pravilo FIFE da ako promjenis 7,8 igraca na prijt. tekmi ne gubis FIFA bodove na FIFA rang. l

Posto protiv Egipta gubimo bodove i ako pobjedimo.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 feb 2014, 08:38

VanBasten je napisao/la:Pa kad smo to probavali 7-8. Prije se Papetu prigovaralo kako ne zove dovoljno novih imena na prijateljske, nego standarde. Kad je protiv SAD-a zovnuo, i promjenio po ekipe na poluvremenu. Opet ne valja. Šta hoćemo, znamol'? :mrgreen:
Stvarno se pravis lud, objasnio sam fino i Klinsman je mijenjao 6 igraca u drugom poluvremenu, ali ne hokejaski nego postepeno.
U tome je razlika izmedju dobrog i loseg trenera, mi nazalost imamo ovog drugog.
Znamo sta hocemo, svaku prijateljsku da probamo nekoga, iz razloga sto se to nije praktikovalo godinama, sada u 2 tekme moras uigrati Kolasinca, neka igra poluvrijeme a drugo dati sansu nekom drugom. Neka procijeni onaj koji prima platu za to kada ce uraditi izmjenu, ako bude kao protiv Amerkianaca, treba ga dati gospodinu Londonu kao pomocnika.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 28 feb 2014, 10:22

drummer je napisao/la:
Mislio sam na 7-8 izmjena koje smo cesto znali praviti,malo pogresan izraz.Nema potrebe da probavamo Avdiju,Šunjica i ostale u svakoj utakmici.3-4 izmjene i gotovo i to polako i planski a ne odjednom i napamet kao sto je bilo protiv SAD recimo.I stoperi se nikad,ponavljam nikad ne mjenjaju osim kad se povrijede ili dobiju crveni karton.
Znaci Avdija i Sunjic nemaju potrebu da se uigravaju sa timom? Stoperi se nikad ne mjenjaju? Kralju! :lol:
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 28 feb 2014, 10:29

_dreamer_ je napisao/la:Znaci Avdija i Sunjic nemaju potrebu da se uigravaju sa timom?
Sa fudbalskim timom nemaju ali za Insbrucko kolo mozda :!:
_dreamer_ je napisao/la:Stoperi se nikad ne mjenjaju? Kralju! :lol:
Po hronologiji, golmani, stoperi, itd ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 feb 2014, 12:36

bhsport je napisao/la:
Stvarno se pravis lud, objasnio sam fino i Klinsman je mijenjao 6 igraca u drugom poluvremenu, ali ne hokejaski nego postepeno.
U tome je razlika izmedju dobrog i loseg trenera, mi nazalost imamo ovog drugog.
Znamo sta hocemo, svaku prijateljsku da probamo nekoga, iz razloga sto se to nije praktikovalo godinama, sada u 2 tekme moras uigrati Kolasinca, neka igra poluvrijeme a drugo dati sansu nekom drugom. Neka procijeni onaj koji prima platu za to kada ce uraditi izmjenu, ako bude kao protiv Amerkianaca, treba ga dati gospodinu Londonu kao pomocnika.
haha. Jes', u tome je razlika.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 28 feb 2014, 15:49

ZutiMrav je napisao/la:Jeli vrijedi pravilo FIFE da ako promjenis 7,8 igraca na prijt. tekmi ne gubis FIFA bodove na FIFA rang. l

Posto protiv Egipta gubimo bodove i ako pobjedimo.

:?:

Neko da odg.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 28 feb 2014, 15:52

VanBasten je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
haha. Jes', u tome je razlika.
E svasta ce covjek i ovdje procitat.

Seo ce izgleda biti spreman i za Bayern, tako da ona povreda nije ostavila nikakav trag. Ipak je to Rusioc :)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 feb 2014, 15:53

Sto bi gubio bodove ako pobjedis? :roll: . Po Fifinim pravila imas jasno definisano pravilo za to. Sastoji se ja msm iz 4 polja broj bodova, pomnozis ishod utakmice (imaju odredjeni bodovi), sa pozicijom tog tima na rang listi (200 - pozicija na rang listi), koeficijent za vaznost tekme (Friendly, Kvalifikacije, SP, Kontinentalno prvenstvo), i jos sa Koeficijentom federacije (UEFA, AFC itd.). Ne gubis bodove za pobjedu.

Gubicemo bodove, jer se brisu neki bodovi iz prosloti (lista se vodi na zadnje 4 godine).

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 28 feb 2014, 17:05

_dreamer_ je napisao/la:
drummer je napisao/la:
Znaci Avdija i Sunjic nemaju potrebu da se uigravaju sa timom? Stoperi se nikad ne mjenjaju? Kralju! :lol:
Avdija i Šunjic su probavani dosta puta,Avdija je i igrao dosta puta,znamo u bobu sta oni mogu,bolje reci sta ne mogu.
Sto se tice stopera,ozbiljan trener u iole ozbiljnoj utakmici u kojoj je vazan rezultat nikad ne mjenja stopere osim,ponavljam,ako nisu povrijedjeni ili iskljuceni pa se moraju nadomjestiti.Vidio sam par puta u svom zivotu neke izuzetke u 90-oj minuti kad je utakmica rijesena.Revijalne utakmice ne brojim,naravno.

Tako rade ozbiljni treneri a drugo su šarlatani.Najnoviji primjer Shalkeov Santana-kriminalne greske,na klupi odlicni Papadopulos ali nema izmjene.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 01 mar 2014, 17:33

Našem glavonji nije ništa, kako i da bude kad je momak beton... momčiluka od prve minute :D

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 01 mar 2014, 17:54

Ibizevic je napisao/la:Našem glavonji nije ništa, kako i da bude kad je momak beton... momčiluka od prve minute :D
8-)
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 mar 2014, 17:56

novi veliki ispit za momčiluku, ima da bijes iskali na igračima Bayerna :D neko će da završi kao suhovina 8-)

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 01 mar 2014, 18:37

Seo loš u prve 4 minute. Prvo ukliza Robbenu, a ovaj ga prođe k'o da ga nema. Onda napravi faul i iz tog faula Bayern da go. I odmah naredna lopta i on je izgubi..za nadati se da će doći sebi i početi rušiti kako treba 8-)
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 01 mar 2014, 18:37

Los pocetak za naseg Sea..
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 30 gostiju.