Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

sarajlija89
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la sarajlija89 » 02 apr 2010, 14:29

tek sad vidim kolki je rivalitet manchestera i bayerna :lol: :lol:

hehe...

Juventus želi dvojac iz Lyona

Juventus planira da na ljeto dovede dvojac iz Lyona, Michel Bastosa i Jeremy Toulalana.

Roberto Bettega je u utorak prisustvovao meču između Lyona i Bordeauxa u 1/4 finalu Lige šampiona.

Bettega je zadužen za obnavljanje ekipe, a Tuttosport vjeruje da bi 26-godišnji Bastos mogao da bude dugoročna zamjena za Pavela Nedveda.

Lyon je za njega na ljeto platio 18 miliona evra Lilleu, pa je sigurno da ga neće pustiti ispod te cijene.

Juventus je takođe u potrazi sa plejmejkerom koji bi mogao da se poredi sa Andrea Pirlom, a sigurno jedan od najboljih na toj poziciji je Toulalan.

26-godišnjak je u Lyona već 4 godine i sada bi mogao da potraži nove izazove.

Atletico želi da smanji cijenu za Tiaga

Atletico Madrid je voljan da zadrži Tiaga u svojoj ekipi, ali problem bi mogao da bude cijena koju Juventus traži za Portugalca.

Španci su doveli Tiaga na pozajmicu u januaru sa opcijom otkupa ugovora za 8,5 miliona evra na ljeto.

Madriđani su zainteresovani za kupovinu, ali nisu spremni da plate toliki novac.

Ipak, Juventus nije željan da smanji cijenu za Tiaga koji je u Bianconere došao na ljeto 2007. godine iz Lyona za velikih 13 miliona evra.

Tiago je izjavio da bi volio da završi posao sa Juventusom:

"Atletico Madrid je poseban klub i ne želim da se vratim u Italiju."

"Ipak, imam još dvije godine ugovora sa Juventusom, a ja ne odlučujem o tome šta će se desiti."
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 apr 2010, 14:32

Odlična dva igrača iz Lyona, posebno Toulalan, a i Bastos nije loš. Ipak mislim da od njega imaju i boljih igrača, te da bi se Juve zadovoljio samo sa vrhunskim igračima.

Najsmiješnije mi je kada mi neko kažem ne citiraj me, a ja to uopšte ne radim, naravnom u ovom slučaju :D :lol:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 apr 2010, 14:35

ma nisam ja za ove igrace...samo vrhunski i dokazani dolaze u obzir..ako zelimo da se vratimo na vrh

ovo bi bilo kao tiago,almiron,melo.....nista od ovoga..mada je bettega bio u lionu i gledo tekmu sa bordeaux-om...al bastos ima ljevicuuuu uuuuuuuuuu :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 apr 2010, 14:41

Jeremy je igračina, i to kakva. Bastos je skup, no i on je dobar, iako mislim da nije on vrhunska klasa.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 apr 2010, 15:00

BLANC è uno bravo, a lui affiderei il ruolo di amministratore delegato,
MAROTTA o Corvino come uomo mercato,
CAPELLO allenatore con pieni poteri decisionali (altrimenti è inutile)
BETTEGA presidente.
Ci servono 6 giocatori: 1 terzino sinistro(Kolarov) 1 difensore centrale (Mexes), un regista (fabregas) un esterno di sinistra (Ribery), 2 attaccanti (G. rossi, Dzeko o Torres).
Spesa altissima: intorno a 150 milioni di euro.
Ricavi cessioni : intorno a 77 milioni di euro(Diego 20, Poulsen 5, Tiago 8, Molinaro8,
Grigera 2, Almiron 5 De Ceglie 8, Grosso, cannavaro, Tresegue 0, Le Grottaglie 2.
Criscito 7, Amauri 15, integrare la rosa con i giovani juve bravi stile Arsenal (Giovinco, Palladino, Marrone, Ariaudo ecc...) aggiungere 73milioni e fare una squadra grandissima, degna di chiamarsi JUVENTUS FC.
Buffon, Caceres, Chiellini,, Mexes, Kolarov, Camoranesi, Sissoko, Fabregas, Ribery, G. Rossi, Dzeko, a Disp.: Manninger, Ariaudo, Saliamizic, Melo, Marchisio, Iaquinta, Del Piero, Giovinco, Palladino, Marrone e qualche giovanotto primavera da lanciare) e...
FORZA JUVENTUS SEMPRE E COMUNQUE...

ovo su razmisljana navijaca u torinu za Mercato...da ne prevodim skontacete ;)

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 02 apr 2010, 15:11

Meni je najjaci golman Manchestera bio onaj Mark Bosnich :mrgreen:
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 apr 2010, 15:20

jbo vas manchester :lol: :lol:

Prelozite pojacanja za juventus :mrgreen:

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 02 apr 2010, 15:23

sto se mene tice, Toulalan bi vam bio odlicno pojacanje, dok za Bastosa i nisam bas siguran, dobar je igrac, al nije klasa, moj vam je prijedlog-Angel Di Maria!!!!!!!!!!!!
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 apr 2010, 15:24

Toulalan , Joa Moutinho, Miguel Veloso, isto kao što bi ih volio vidjeti u Bayernu hehe. S tim da i Juventusu treba jača odbrana kao i Bayernu. Makar vi nazad imate strašnog golmana.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 apr 2010, 15:44

Ci servono 6 giocatori: 1 terzino sinistro(Kolarov) 1 difensore centrale (Mexes), un regista (fabregas) un esterno di sinistra (Ribery), 2 attaccanti (G. rossi, Dzeko o Torres).

to se trazi u torinu... ;) ;)

Joj kad bi ovo doveli..al eto zadovoljio bi se riberyem i dzekom i mexesom..i jos neka sitna pojacanja :D

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 02 apr 2010, 15:49

Jarane, ovakva pojacanja je i na PES tesko dovesti. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 02 apr 2010, 15:52

Steta sto vas je odbio Trapatoni :roll:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 apr 2010, 15:54

Uh, dobri igrači, no kao prvo ne damo Bilala, nema šanse, i siguran sam da on ne želi u Italiju ići. Mexes je skup, Kolarov, njega i Bayern želi, no prije će u Staru damu. Rossi prije Edina i El Nina.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 apr 2010, 16:01

dzeko ili tores ce sigurno doc pazite sta kazem...a ribery i on moze...al samo ukoliko diega prodamo...a ne zelim da diego ode..mexes..ide iz rome..juve je siguran mislim u tom slucaju ili mladi Kjaer,lijevo vargas ili kolarov.....i trener najveci na svijetu..DON FABIO CAPELLO..ma pojacace se juve zestoko ali hocel bit odvoljno..pa i prethodnih sezona smo dovodili jake igrace po imenima al nisu se dokazali..mislim da je bitnije da rijesimo probleme oko logistike tj. ovas strucni stab i uprava....to je kljuc uspjeha..pravi ljudi da dodju na pravo mjesto..a juventus je juventus ;)

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 02 apr 2010, 16:59

Ribery pored Bayerna koji je do gurao do 1/4 i ima sanse da dodje i do polufinala da ode u Juventus, iskreno nevjerujem da je toliko glup, ukoliko on ode ja sam siguran da ce to biti Real ili Barca, Italijanska nikad.Dzeko, moguce da ga dovede nekoliko klubova ko najvise ponudi pa izvoli, tu se spominje u posljednje vrijeme Bayern,Chelsea,Man.City i Milan(od prosle godine), mislis na Toresa El ninha? Tesko.
Brate previse mastas iskreno, na kraju ce vam doci Kevin Kuranyi ;) Nemam nista protiv Juveta samo govorim cinjenice.Sto se tice Kolarova i Vargasa to je druga prica to se moze ocekivati, ali ove gore zvijezde mozes napraviti samo na Pesu 8-)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 apr 2010, 17:27

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 apr 2010, 17:47

Christian Vieri,u vezi sa sudjenjem oko kompenzacije za spijuniranje od strane interovaca,cak zatrazio (koji kralj) da se interu oduzme scudetto iz 2006 godine, :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 apr 2010, 17:59

Ma samo da se istina sazna...nama niko ne moze uzet tittule..za nas je uvijek 29 i svi to znaju...ali vazno je da se istina sazna i da se vidi da je juventus zrtva jedne velike zavjere milanskih klubova

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 apr 2010, 18:50

nemas sta provocirat..samo procitaj ovaj text sto je sissoko postavio ;) sve je to zavjera koja polako izlazi na vidjelo...mislim da je i vama jasno..al eto cekamo da se presudi pa valjda ce neko bit korektan pa se izviniti ;) ;)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 apr 2010, 19:29

Sat, Apr 3 at Catania
Sun, Apr 11 Chievo Verona
Sun, Apr 18 at Cagliari
Sun, Apr 25 AC Milan
Sun, May 2 at Siena
Sun, May 9 Sampdoria
Sun, May 16 at Atalanta

Rspored palerma do kraja sezone...

Imamo tezi raspored...idemo i interu i milanu ..moracemo najmanje 5 utakmica dobit do kraja sezone...bice pretesko

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.