FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la Devil » 18 jan 2013, 00:43

sasagmp je napisao/la:
Devil je napisao/la:
sasagmp je napisao/la:Zaista bi ispali jako maloumni kada bi pored uskoro slobodnog Milica(na radaru je) mi jurcali za stojicevim polufabrikatom &....plus pritom od sidrasa imamo Mitra i Marka sigurno na prolece.

pridruzujem se DANTES-ovim zeljama oko Ifeanija...kada bi uspeli da ga kaparisemo za leto bilo bi super.
Pomozi. :mrgreen:
Nemanja Milic ?
I on je prnuo u fenjer nakon silnih povreda.Mnogo vise je nagovestavao. ;)
Bas taj....malo zbog povreda,a mnogo vise zbog sankcija/neigranja zbog nepotpisanog novog ugovora sa gazda terzom...
Povrede su njega usporile vise nego ista.Igrao je on sasvim dovoljno da pokaze svoje znanje.Ove sezone odigrao 10-ak utakmica,prosle sezone nakon oporavka odigrao isto toliko otprilike na prolece,jesenji deo je vecinom propustio.Sezonu pre toga jedno 20-ak nastupa...Definitivno nisu sankcije u pitanju,vec cisto nemogucnost povratka u trenazni proces toliko kvalitetno nakon povreda. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 18 jan 2013, 00:45

Čudan je i naš mentalitet.Ovaj put mislim i na nas navijače,ali u punom smislu reči,ne na net navijače ili ti net huligane,za koje je poseta stadionu misaona imenica. ;)

Sećam se koliko smo Đurića dizali nakon onog dolaska i famozne priče o projektu novog stadiona,zatim priče o 2K koja će doneti Ligu Šampiona (Krstajić i Kleo),da slažem se, puno su nam doneli,ali tada nisu imali pravu podršku.
Sećam se da je dobar deo današnjih glavnih pljuvača krstio se i levom i desnom u to da nam se ne dira bajni Dragan,spremnih u svakom trenutku da te ošamare kada bih prokomentarisao kako bajni Dragan je samo jedan u nizu nečasnih koji će uzeti i iscediti Partizan. Priznajem bio sam za odlazak Zečevića,Bjekovića. Priznajem i da nikada neću prežaliti što sam izmanipulisan kao klinac oko nekih stvari.

Što se kapitena tiče, moje skromno mišljenje da pored Saleta jedini koji je zaslužio da je nosi je Ivan. Nemam ništa protiv Ostojića,sem mišljenja da nije taj kvalitet još uvek,a mi nismo klub koji može čekati i nadati se odličnim rezultatima.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 18 jan 2013, 14:33

": ? $ ¥ ове "
$ ? ", ? ? је " & " " $ & је на ? % &, $ ". " за " " је наравно - ? " % ¥.– % " ? је јесенас ? $, ? је све " Јавора " ? $ ? $ ? " ? за ". $ % ? ", ? ' $ га ', " $ - " ¥ за % " – " су ".
" $ црно-? $ је $ $ $ са $ " $ $ ? ?, ? $ је $ ? у ангажовању новог ? $ " $ је $ упознао ? у $ $.
– ? $ познаје % ?, $ је " у " " за " $ " ¥ $. То га је, уз " ", ? % ". Он је % прво, а $ " $ ¥. У " $ $ $ $ % " – $ је $ црно-?.
То " ? $ " $ $ $ $ ? - " ", " у $ $ " " $ " на " " & " ?.
А ? поверење " у новог " $ " $ ' је ? $ „$”, $ ове " у ? " ".

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 18 jan 2013, 14:36

Djuri frizuri definitivno odzvonilo!Skoro svi mediji u Srbiji danas prenose da policija ovih dana ulazi u Partizan!

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 18 jan 2013, 14:38

$ се не $ $ је & "," ?. ;)

$ % - ". & " је $ % у све " %,а $ процес % " " ¥. " не ",? " се $ се $ о ? "," " $.

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 18 jan 2013, 14:44

GT1970 je napisao/la:$ се не $ $ је & "," ?. ;)

$ % - ". & " је $ % у све " %,а $ процес % " " ¥. " не ",? " се $ се $ о ? "," " $.
Ni Vladan Lukic do prije 7 dana nije bio kriva a danas ga ceka optuznica. :lol:
Mada je to problem komsinice,a frizuri i njegovim poltronima definitivno gori pod nogama! :x

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jan 2013, 14:49

Bijeljina055 je napisao/la:Djuri frizuri definitivno odzvonilo!Skoro svi mediji u Srbiji danas prenose da policija ovih dana ulazi u Partizan!
Isto kao sto je usla i u jedno jos 50-ak preduzeca u poslednjih par meseci. ;)
Nista znacajno.

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 18 jan 2013, 14:53

Devil je napisao/la:
Bijeljina055 je napisao/la:Djuri frizuri definitivno odzvonilo!Skoro svi mediji u Srbiji danas prenose da policija ovih dana ulazi u Partizan!
Isto kao sto je usla i u jedno jos 50-ak preduzeca u poslednjih par meseci. ;)
Nista znacajno.
Razumjem ja tebe Devile,vasa sansa da budete sampioni ove godine i jeste Djura frizura. :lol: ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jan 2013, 14:56

I onda ce neko da se pita opet zasto brisem postove na temi Partizana je li ?
A ovde se opet spominje Devil i "njegova" Zvezda bez ikakvog razloga. :roll:

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 18 jan 2013, 14:57

Devil je napisao/la:I onda ce neko da se pita opet zasto brisem postove na temi Partizana je li ?
A ovde se opet spominje Devil i "njegova" Zvezda bez ikakvog razloga. :roll:
Devile zar ne vidis ovaj drugi smajlic,ma daj malo zeze!

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 18 jan 2013, 14:59

па ? & не " " & се $ " "?
" $ " ' " & & је " пост ",? $.

& је на ' ' & " " - ? $ / ' ",јер & & је $ $...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jan 2013, 15:02

GT1970 je napisao/la:па ? & не " " & се $ " "?

Ako pricamo o Draganu Djuricu i ulasku policije u Partizan,kakve to veze ima sa "komsinicom" kako je doticni naziva ili sa pricom da su vece sanse da budemo sampioni ako Djuric ostane ?
Klasicno trolovanje,ako ce se pricati toliko neozbiljno onda i jeste bolje da se tema zatvori a da se kvalitetnije diskusije ostave za neku drugu temu. :roll:
Ali lako je pricati o ugrozenosti.A kada treba napisati neki kvalitetan post na temi nigde vas nema,ostanu @sasa i @Dantes. :roll:

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 18 jan 2013, 15:08

Devil je napisao/la:

Ako pricamo o Draganu Djuricu i ulasku policije u Partizan,kakve to veze ima sa "komsinicom" kako je doticni naziva ili sa pricom da su vece sanse da budemo sampioni ako Djuric ostane ?
Klasicno trolovanje,ako ce se pricati toliko neozbiljno onda i jeste bolje da se tema zatvori a da se kvalitetnije diskusije ostave za neku drugu temu. :roll:
Ali lako je pricati o ugrozenosti.A kada treba napisati neki kvalitetan post na temi nigde vas nema,ostanu @sasa i @Dantes. :roll:
' & ".
Прво & се $ ?,$ $ " ' & " $. " га? Вјероватно је " он свјестан $ " $ & " ? свјесно " с '. % " " % " ? $? % се ? не &,$ & је!?

" ? је ? ствар," ? " " " " " ?,а то % " $ " " % ? 20000 постова је & $ ствар. Ја ' се на ' " " & & " & ,за ? ' ' ?.

" угроженост,а " & % о $ & " " " & је ? $ " $,& $ $ " у ? "...

% се ? % ",& ја везе са " "?

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 18 jan 2013, 15:09

Devil je napisao/la:

Ovdje sam uporedio Lukica koji je izgleda fasovao optuznicu i Djuru koga to najvjerovatnije ceka!Dva razlicita covjeka a u istoj prici!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jan 2013, 15:14

Ja sebe nikako ne pobijam jer brisem sve sto spada pod trolovanje i zagusivanje teme.Doduse ovde se u zadnje vreme i nema sta zagusiti.Mozda bih i mogao ostaviti,i evo ostavio sam ovo samo sto sam napomenuo da to vise nece da se tolerise.

Ti verovatno imas preceg posla,kao i svi mi,ali isto tako umesto sto sada valjas sa mnom gluposti 20 minuta i napises pet postova,mozes napisati jedan krsten post u kome ces da se dotaknes Partizana i koji ce imati kvalitetan povod da se pokrene neka diskusija,pa onda opet kada dodjes sutra na forum,umesto sto ces 20 minuta da kenjas o ugrozenosti opet napises odgovor na to i sve tako.Prednost ti je sto si se kao sto i sam rece registrovao radi KK i FK Partizan jer pratis te dve teme za razliku od npr.mene koji pratim svaku temu.I samim tim mozes da svoje vreme koncetrises samo na kvalitetno pisanje o tim stvarima a ne o nekim glupostima.

TI nemas nikakve veze sa ostalim forumasima,ali ti ih nabrajam kao momke sa kojima se ja u vecini slucajeva ne slazem,slaganje sa @Dantesom dolazi redje nego Halajeva kometa na zemlju,ali isto tako momci pisu konstruktivne i kvalitetne postove a usput sam ih i izveo na pravi nacin komuniciranja. :mrgreen: Nece vise da koriste razne epitete. :mrgreen:

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 18 jan 2013, 15:24

Devil je napisao/la:Ja sebe nikako ne pobijam jer brisem sve sto spada pod trolovanje i zagusivanje teme.Doduse ovde se u zadnje vreme i nema sta zagusiti.Mozda bih i mogao ostaviti,i evo ostavio sam ovo samo sto sam napomenuo da to vise nece da se tolerise.

Ti verovatno imas preceg posla,kao i svi mi,ali isto tako umesto sto sada valjas sa mnom gluposti 20 minuta i napises pet postova,mozes napisati jedan krsten post u kome ces da se dotaknes Partizana i koji ce imati kvalitetan povod da se pokrene neka diskusija,pa onda opet kada dodjes sutra na forum,umesto sto ces 20 minuta da kenjas o ugrozenosti opet napises odgovor na to i sve tako.Prednost ti je sto si se kao sto i sam rece registrovao radi KK i FK Partizan jer pratis te dve teme za razliku od npr.mene koji pratim svaku temu.I samim tim mozes da svoje vreme koncetrises samo na kvalitetno pisanje o tim stvarima a ne o nekim glupostima.

TI nemas nikakve veze sa ostalim forumasima,ali ti ih nabrajam kao momke sa kojima se ja u vecini slucajeva ne slazem,slaganje sa @Dantesom dolazi redje nego Halajeva kometa na zemlju,ali isto tako momci pisu konstruktivne i kvalitetne postove a usput sam ih i izveo na pravi nacin komuniciranja. :mrgreen: Nece vise da koriste razne epitete. :mrgreen:
? " & " " " " за " ' право на "??? ' право на " о $ " " $?

? " & ја " ' " $ " на ' & " ? о $?
? " & је " " став ' & ?? ? ' ' се $ на овог " & " " %.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jan 2013, 15:30

Ti covece ne znas sta pricas.Rekao sam ti o Zvezdi pises na temi FK Crvena zvezda,isti podforum samo druga tema.O Vojvodini pises na temi Fk Vojvodina,isti podforum druga tema.O Novom Pazaru pises na temi Novog Pazara,isti podforum druga tema.O reprezentaciji Srbije pises na temi Fudbalska reprezentacija Srbije...
Kada se pocnes pridrzavati osnovnih pravila pisanja i komunikacije onda ces da shvatis da su price o ugrozenosti bile velike gluposti.Ali jok ti hoces da na jednu temu trpas i Djurica i Tomica i Markovica i Lazovica i Lukica i Dzajica i Vucica i Sostara i Savica i Buturovica i Rascica i Vasilica i Mihajlovica... :roll:

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 18 jan 2013, 15:44

& је ?," " ?,' се " " ? за то & "?! ? су $ света " " је $ $ " % " ?.. ја се не % на тај "... " ' ?.

" ово - " ' $ пост у " ове $ & ",$ :

- " """ је ", ? " гана,јер & то ",па се ' ? " &?! " " $ пјевају " ' " " ' ".
? $ то ' " " " % " зезе,него " $,$ је ? на " " " " /," " ? " "," " реаговао.

- $, ' $ право је $ ' $ ? " ?! То " " рођена & не ' ",$ стварно ја " у праву,? то је ' "! Не $ % " то " на ' ?,јасно " " " ". О " & не ? " ?,? то се на ' о ? " " " % " '. Ја ' " & " на пар $ с овог " јер & ' " $.

- $ " $ " $ се на " " & " - ?... % $ ? ствар ;) %? ? $ се на " $ не " "!!! " на ? $ овог ' се на ' ? " "," "...

Ово су ' & $ "," " ? $ ' & " ? " $. Не % " овај пост," је он $ у " " " с ' стране,' " $ ' " ? "...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jan 2013, 15:51

Ja sam tebi milion puta rekao sta god ti se ne svidja obrati se adminu.Ti ako smatras da sve treba trpati u jednu temu,bujrum,javi se adminu i reci da sve teme koje imaju veze sa Srbijom spoji u jednu temu,pa mozda tu necemo stati mozda cemo onda smatrati da je nepotrebno da i mi unistavamo jednu veliku Jugoslaviju pa cemo spojiti i sve srpske,hrvatsk,slovenske,makedonske i crnogorske teme u jednu.Posto je forum iz BIH ostavicemo nju netaknutu.Sta ima veze,bila bi to jedna od najposecenijih i najpisanijih tema,a to sto se necemo znalaziti ma sta ima veze. ;)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 18 jan 2013, 16:05

O zvezdi na zvezdinoj temi, o partizanu na partizanovoj.

ne vidim šta je tu tako komplikovano?

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.