Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
Manuel
-
Kontakt:
AllAbout je napisao/la:
to nije lose iako bi onda vjerovatno igrao lamela desno, bastos lijevo osvaldo spic..nije los bastos..eksplozivan, brz sa dobrim centarsutem
To bi bio ubitacan napad nema dalje,tek bi se onda mogli nositi sa ovim velikim do tad jako tesko,jes da treba da se ekipa jos uigra a i treba nam jos i nekoliko kvalitetnih igraca jer sa ovim sto imamo tesko mozemo izboriti i evropksu ligu da ne pricam o ligi prvaka
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
-
Google
-
Kontakt:
Dobar je Bastos(i ako vjerujem da je to samo novinarsko piskaranje oko njegovog dolaka).prioritet treba da bude odbrana i desni bek...i vjerujem da ce uprava na tome prvo poraditi u januarskom prelaznom roku...!!!
Ali kada vec se spominju novinarske rekla kazala-pored vec spomenutog bastosa sa romom povezuju toresa i fabiana iz sevilje...
Cicinho najavio odlazak....!!!
-
Evil Genius II
Postao/la Evil Genius II » 15 dec 2011, 08:27
corluka?
http://www.football-italia.net/node/13803" onclick="window.open(this.href);return false;
zasto da ne
AllAbout je napisao/la:
hahah..cuo nas totti..izvini kapetane
otjeraste legendu u penziju
Reuf je napisao/la:
Tako recimo potencijal u prekidima oduzima Miralemu a preuzima na sebe a nema snage dobaciti do gola.
da, tu lezi izvor svih problema romine lose forme, totti smeta pjanicu hebo mater svoooju
@magica - pa covjece onakva rosella i njeno poslovanje bi i nama dvojici dali 3, 4 miliona godisnje a kamoli zivoj legendi kluba

-
asr_pd
-
Kontakt:
KAPETAN Rominih nogometaša Francesco Totti (35) šokirao je talijansku javnost izjavom kako razmišlja o odlasku iz kluba u kojem je stasao i u kojem je proveo cijelu dosadašnju karijeru.
Tottija su uvrijedile neke opaske navijača na njegov račun, a draga mu nije ni činjenica da kod trenera Luisa Enriquea, koji je ljetos stigao u Romu, ne igra koliko bi želio. "Vučicu" je prošlog ljeta preuzeo bogati američki biznismen Thomas di Benedetto i odmah najavio promjene u klubu koje podrazumijevaju odlazak nekih, do sada, važnih prvotimaca te dolazak brojnih skupih pojačanja. No, igrači koji su stigli ovog ljeta nisu se pokazali kao dobra kupovina te je Roma nakon 14 kola na 10. mjestu sa dvanaest bodova zaostatka za vodećim Juventusom.
"Razmišljao sam o odlasku iz Rome, posebno u posljednje vrijeme. Žao mi je zbog nekih komentara navijača. Ako im smeta što sam u Romi, nastavit ću razmišljati o odlasku", rekao je Totti za Sky Sport Italia.
Totti je prvi nastup za Romu ubilježio u ožujku 1993. kao 16-godišnjak. Otada je za ''vučicu'' odigrao 481 utakmicu i zabio 207 golova.
Ukoliko se Tottijeve najave ostvare, Talijan će doživjeti sudbinu druge nogometne legende Raula Gonzaleza koji je nakon šesnaest godina morao napustiti Real Madrid nakon što su ga iz momčadi istisnule mlađe zvijezde.
-
anton 1983
-
Kontakt:
Postao/la anton 1983 » 15 dec 2011, 14:05
malo sam pogledo tekmu Roma- Juve, reko ko su ti igrači?

Angel, pa heinze igra u obrani, taddei bek, viviani, majke ti drage....
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
-
Manuel
-
Kontakt:
asr_pd je napisao/la:KAPETAN Rominih nogometaša Francesco Totti (35) šokirao je talijansku javnost izjavom kako razmišlja o odlasku iz kluba u kojem je stasao i u kojem je proveo cijelu dosadašnju karijeru.
Tottija su uvrijedile neke opaske navijača na njegov račun, a draga mu nije ni činjenica da kod trenera Luisa Enriquea, koji je ljetos stigao u Romu, ne igra koliko bi želio. "Vučicu" je prošlog ljeta preuzeo bogati američki biznismen Thomas di Benedetto i odmah najavio promjene u klubu koje podrazumijevaju odlazak nekih, do sada, važnih prvotimaca te dolazak brojnih skupih pojačanja. No, igrači koji su stigli ovog ljeta nisu se pokazali kao dobra kupovina te je Roma nakon 14 kola na 10. mjestu sa dvanaest bodova zaostatka za vodećim Juventusom.
"Razmišljao sam o odlasku iz Rome, posebno u posljednje vrijeme. Žao mi je zbog nekih komentara navijača. Ako im smeta što sam u Romi, nastavit ću razmišljati o odlasku", rekao je Totti za Sky Sport Italia.
Totti je prvi nastup za Romu ubilježio u ožujku 1993. kao 16-godišnjak. Otada je za ''vučicu'' odigrao 481 utakmicu i zabio 207 golova.
Ukoliko se Tottijeve najave ostvare, Talijan će doživjeti sudbinu druge nogometne legende Raula Gonzaleza koji je nakon šesnaest godina morao napustiti Real Madrid nakon što su ga iz momčadi istisnule mlađe zvijezde.
Znaci ne mogu da vjerujem da nekima sada smeta Totti,a kada je zabijao za pobjede u tekmama onda im je valjao,kada je donio titulu onda ja valjao,kada je izbacio Real Madrid u ligi sampiona i onda im je valjao,a onda odjednom kada im pad forme jer realno godine su ucinile svoje hoce neki da ga otjeraju,pa nismo Real da tjeramo najvecu ikonu kluba,Totti je legenda ovog kluba i on ovdje mora zavrsiti karijeru u kakvoj god bio formi,on je vise dao ovoj Romi nego svi ovi zajedno
-
asr_pd
-
Kontakt:
Manuel je napisao/la:asr_pd je napisao/la:KAPETAN Rominih nogometaša Francesco Totti (35) šokirao je talijansku javnost izjavom kako razmišlja o odlasku iz kluba u kojem je stasao i u kojem je proveo cijelu dosadašnju karijeru.
Znaci ne mogu da vjerujem da nekima sada smeta Totti,a kada je zabijao za pobjede u tekmama onda im je valjao,kada je donio titulu onda ja valjao,kada je izbacio Real Madrid u ligi sampiona i onda im je valjao,a onda odjednom kada im pad forme jer realno godine su ucinile svoje hoce neki da ga otjeraju,pa nismo Real da tjeramo najvecu ikonu kluba,Totti je legenda ovog kluba i on ovdje mora zavrsiti karijeru u kakvoj god bio formi,on je vise dao ovoj Romi nego svi ovi zajedno
Manuel je napisao/la:asr_pd je napisao/la:KAPETAN Rominih nogometaša Francesco Totti (35) šokirao je talijansku javnost izjavom kako razmišlja o odlasku iz kluba u kojem je stasao i u kojem je proveo cijelu dosadašnju karijeru.
neki su ocito umislili da smo real madrid, otkad nas je preuzeo ovaj italijanski amer, a zadnjih 7-8 godina muke izgleda da su svi zaboravili, kada ono malo radosti sto je svim navijacima roma pruzila, iskljucivo su ostvarena zahvaljujuci tottiju, koji bi u realu ili manchesteru (cije je ponude odbijao), osim sto bi sve osvojio, vjerovatno bar jednom bio proglasen za svjetskog igraca godine...
-
MCMXXVII
-
Kontakt:
totti se ponasa kao malo dijete kada nesto nije po njegovom. on svake godine prijeti odlaskom kada je zeljan paznje, a n kraju ne bude nista od toga. pa on ima ugovor koji niko nikada nece imati u svijetu fudbala, s 35 godina zaradue 8-9 miliona po sezoni, i zaradivace sve dok mu ne istekne ugovor do 38. godine.
bolje mu je da se koncentrisena svoju igru, kao i igru cijelog tima. svojim iskusvom i utjecajem (pozitivnim) moze mnogo toga dobrog donijeti romi.
a ne znam ni zasto de rossi nece da se izjasni da li zeli potpisati novi ugovor, ako nece da ga roma bar moze prodati, i zaraditi nesto para, a ne da ode djabe na kraju sezone
-
AllAbout
-
Kontakt:
MCMXXVII je napisao/la:totti se ponasa kao malo dijete kada nesto nije po njegovom. on svake godine prijeti odlaskom kada je zeljan paznje, a n kraju ne bude nista od toga. pa on ima ugovor koji niko nikada nece imati u svijetu fudbala, s 35 godina zaradue 8-9 miliona po sezoni, i zaradivace sve dok mu ne istekne ugovor do 38. godine.
bolje mu je da se koncentrisena svoju igru, kao i igru cijelog tima. svojim iskusvom i utjecajem (pozitivnim) moze mnogo toga dobrog donijeti romi.
a ne znam ni zasto de rossi nece da se izjasni da li zeli potpisati novi ugovor, ako nece da ga roma bar moze prodati, i zaraditi nesto para, a ne da ode djabe na kraju sezone
upravu si..to s ddr-om podhitno rjesavat..ako on ode to je totalna degradacija, i ne vjerujem da ce ista bit od rome znacajnije u buducnosti..pogotovo jer je najbolji igrac do sada u ovoj sezoni
Unica grande amore
-
Google
-
Kontakt:
Nece DDR nigdje iz Rome...imal ista bolje nego igrati u klubu za koji navijas i pritom dobijati 6mil.po sezoni:))
-
insider
- Moderator
-
Kontakt:
Google je napisao/la:Nece DDR nigdje iz Rome...imal ista bolje nego igrati u klubu za koji navijas i pritom dobijati 6mil.po sezoni:))
Neće ništa ona ni napraviti u svojoj karijeri ako je provede u Romi. Dobro, veliko poštovanje Romanista. Ima vremena, dobar je igrač, valjda još shvati.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
MCMXXVII
-
Kontakt:
Google je napisao/la:Nece DDR nigdje iz Rome...imal ista bolje nego igrati u klubu za koji navijas i pritom dobijati 6mil.po sezoni:))
ocigledno ima. igrati za klub koji se bori za trofeje, i pri tome zaradivati osam miliona po sezoni.
ja mu ne zamjeram sto zeli ici, otisli su i mnogi drugi prije njega, pa je roma uvijek bila konkurentna. a zamjeram mu sto se ne zeli izjasniti o produzenju ugovora. ako vec hoce ici trebao je reci na pocetku sezone. roma bi ga stavila na transfer listu , zaradila 25-30 miliona i od tih para dovela zamjenu i mirna bosna
-
Manuel
-
Kontakt:
Evo malo o derbiju Rome i Lacija kad je nastao i tako,a spominje se i zasto je ovolika netrpeljivost izmedju Vucice i Stare Dame iz Torina,naravno tu je prica i o princu Rima,pa ko hoce nek procita:
http://www.b92.net/sport/teme/kosanovic ... _id=181233
-
Google
-
Kontakt:
Dosao je vikend da se malo pozabavimo mecom koji ocekuje Romu...tesko gostovanje Napoliju,mislim da samo neka luda sreca moze da nas spasi od poraza...dobra stvar da se DDR vraca na svoju pozicuju...Pjanica nema u sastavu-kartoni...Juan se isto vraca u sastav...
Prema pojedinim portalima trebalo bi da LE izvede ovaj sastav:Stek-Rosi,Juan,Hainze,Tadei-Greco,DDR,Pizaro-Totti,Osvaldo,Bojan
Vjerovatno bice tu jedna dvije izmjene-Gago,Simplicio,Lamela neko od navedenih dobice priliku od prve minute...!!!
Kvota na kladionici preko 4 na Romu...!!!
-
Evil Genius II
Postao/la Evil Genius II » 17 dec 2011, 08:13
ubijedjen sam da sa pristupom utakmici kao protiv juventusa mozemo izvuc bod a ako nam se posreci mozda i 3, ko zna. medjutim, realno gledano vece su sanse da ce vec u ovoj utakmici ekipa pokazat sve svoje kako tehnicke tako i psiholoske nedostatke tako da ocekujem prije svega neku vanzemaljsku formaciju kao rezultat rotacije igraca ala enrique, brzo vodstvo napolija a ubrzo nekako i crveni karton nekoga od nasih.
-
Google
-
Kontakt:
Neka dosta vise crvenih kartona...sto je previse previse je

)
Enrike danas na konferenci izjavio da je Totti sretan i da trenira dobro...volio bi da ovaj mec rjesi Totti,i da pokaze svim onim zlim tastaturama:)) koje pisu protiv njega,da nije jos za povlacenje i odlazak iz Rome...!!!
-
AllAbout
-
Kontakt:
ostane li 1-0 bice to nevidjena nafaka
Unica grande amore
-
asr_pd
-
Kontakt:
AllAbout je napisao/la:ostane li 1-0 bice to nevidjena nafaka
mrtvi osvaldo, uff :@
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.