sluzile me prosle godine odlicno, ABD i ove ce

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
dijalog je napisao/la:možda je najbolja, ali je i najružnija.
prava cijena im bila 270, ja ih uzeo na snizenju 220IlPrincipe je napisao/la:@arelinho kolko si ih tipla ? Kontam i ja sebi sad uzet nesto na ovaj fazon, ovu boju. Marke CAT ili neku drugu al ne daje mi se vise od 120KM
ako se nevaram prosle godine su bile 170kmazTer je napisao/la:jesu li i dalje 210 km?Evolution87 je napisao/la:nema boljih. Nosim ih vec 2 godine i k'o nove su![]()
znam, cuo sam da ih ima u Borovu, Planici, Astri ma naći ću neštoanonimni je napisao/la:@ IlPrincipe
teško ćeš naći Caterpillarke za te pare, možda Kappine ili da odeš npr. u Astru, oni znaju imati jeftinijih modela čizama koje nisu loše, ja sam tamo 2 para kupio i obje su bile vrhunske po svemu
u office shoesu ko fol neko sniženje, a 209 kmEvolution87 je napisao/la:ako se nevaram prosle godine su bile 170kmazTer je napisao/la:jesu li i dalje 210 km?Evolution87 je napisao/la:nema boljih. Nosim ih vec 2 godine i k'o nove su![]()
isti sam takav, ali ove godine sam odlučio da to promijenim, jer sam odstranio nokat sa noge (bio zarastaoEmir ZENICA je napisao/la:Ja cizme nikad nisam nosao,samo patike,pa makar snijeg bio i 2 metra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.