Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Ima li neko link za bht??? Hvala unaprijed!
Logika bi bila da se prenose mečevi malih klubova kad su domačini velikima i derbiji naravno.Utakmice malih klubova mogu biti zanimljive ali nesmiju imati prednost nad navedenim.jose je napisao/la:Mozda nisam u pravu, ali meni logika govori da i Zvijezdi i Travniku vise odgovara da prenose njihove domace tekme sa GOSK-om, nego sa Zeljom, Sarajevom i sl. Sa GOSK-om bi ionako tribine bile (polu)prazne, a sa ovim jacim klubovima tribine su punije ako nema prenosa, a samim tim i klupska kasa je punija.

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Prosle sezone je meni bio super odradjen taj Derbi kola,u pravom smislu te rijeci "derbi" su se vecinom i birale utakmice,a ukoliko ne bi bilo takvog recimo,jaceg meca,onda bi se islo prijenos jaceg protiv slabijeg,neki mec starih rivala,koji nisu blizu na tabeli,ali postoji taj neki naboj,ili derbi zacelja recimo,i slicno...
To je normalno.
Ajde sad je gotovo,nema se sta kukati,tako je kako je,ali nadam se da ljudi koji se brinu o tome,uvidjaju kakvu su gresku napravili,i da ce od sljedece sezone to puno bolje izgledati.
Sad lagano odgledati Mancesterski derbi,i zatim Zrinjski-Sarajevo,i odlicno nedeljno popodne.
To je normalno.
Ajde sad je gotovo,nema se sta kukati,tako je kako je,ali nadam se da ljudi koji se brinu o tome,uvidjaju kakvu su gresku napravili,i da ce od sljedece sezone to puno bolje izgledati.
Sad lagano odgledati Mancesterski derbi,i zatim Zrinjski-Sarajevo,i odlicno nedeljno popodne.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Upravu sijubitubi je napisao/la:Prosle sezone je meni bio super odradjen taj Derbi kola,u pravom smislu te rijeci "derbi" su se vecinom i birale utakmice,a ukoliko ne bi bilo takvog recimo,jaceg meca,onda bi se islo prijenos jaceg protiv slabijeg,neki mec starih rivala,koji nisu blizu na tabeli,ali postoji taj neki naboj,ili derbi zacelja recimo,i slicno...
To je normalno.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
A sta je sa "derbijem" zacelja...Treba se i to nekad prenosit ili mozda NE???
Da,ako odlucuje o ispadanju,ili slicno.Brcak je napisao/la:A sta je sa "derbijem" zacelja...Treba se i to nekad prenosit ili mozda NE???
u potpunosti sse sa tobom slazembabilonTM je napisao/la:Kako je loše ove godine regulisan sistem prenosa utakmica, to je strašno !
Ok je ako hoće da odrade sa svakog stadiona po jednu utakmicu, to čak mogu i da razumijem, nije problem. Ipak, koja je logika da se od 7-8 domaćih utakmica Zvjezde, prenosi ona protiv Gošk-a, ili jedina utakmica iz Travnika, opet gost bio Gošk. Prenose Rudar, nije problem, ali kakva je logika da se prenosi kada u goste dođe trenutno možda i najlošija ekipa u PL, Sloboda. Neko će mi sad replicirat i možda reć, "a šta bi ti, da samo Želju prenose" , ne ja želim da prenose utakmice koje su gledljive, zanimljive, gdje je bar jedan protivnik atraktivan. Današnja utakmica Zrinjski-Sarajevo je meni lično veoma zanimljiva i pored toga što ne prenose mog Želju, jer ću gledati klubove koji kroje sam vrh tabele, klubove koji znaju igrati, i na kraju krajeva me i rezultat interesuje. Zar se nije moglo sačekati da u Gradačac, Travnik, Prijedor dođu Široki,Borac,Sarajevo,Zrinjski, pa dalje, Velež, Olimpik...ali Gošk prenosit toliko puta. U ovaj niz namjerno nisam stavio svoj klub, klub koji je u ove dvije sezone osvojio Ligu i Kup, i time ulazi i sami vrh prema interesovanju za njegove utakmice, ma gdje one bile, samo da ne bi neki "pametenjakovic" kao poentu mog posta izvukao "prenosite Želju" !
juce utakmica totalno bezveze bolje da su radili utakmicu Zvijezda Travnik kad se je basi imalo sta vidjet za oko nego ovu juce il da su koju drugu radili
@jose,
svaki navijac ako voli sovj klub prije ce doc na stadion nego kod kuce gledat nebitno koiji to klub bio
Kakav Manchester, svi na "onu stranicu koja radi prijenos utakmice Široki-Čelik"!jubitubi je napisao/la:Sad lagano odgledati Mancesterski derbi,i zatim Zrinjski-Sarajevo,i odlicno nedeljno popodne.

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- Sarajlijc@
- Kontakt:
da nadam se da ce Celik bar bod uzet.gollum je napisao/la:Kakav Manchester, svi na "onu stranicu koja radi prijenos utakmice Široki-Čelik"!jubitubi je napisao/la:Sad lagano odgledati Mancesterski derbi,i zatim Zrinjski-Sarajevo,i odlicno nedeljno popodne.
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 23 okt 2011, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Ma vala meni je zanimljivije slušati na radiju našu ligu, nego gledati prenos!
Javlja se onaj sa "polica", neviđena utakmica.., u banovićima otvoreno sa obje strane!
Ovako upališ tv, nit utakmice niti igre, ništa, bez obzira o kojoj se utamici radi!
Prije bi rekao da su to pekari, mehaničari, studenti, koji su došli da igraju nogomet il ti fudbal , a ne tzv. "profesionalci", kojima je to jedina zanimacija!
Javlja se onaj sa "polica", neviđena utakmica.., u banovićima otvoreno sa obje strane!
Ovako upališ tv, nit utakmice niti igre, ništa, bez obzira o kojoj se utamici radi!
Prije bi rekao da su to pekari, mehaničari, studenti, koji su došli da igraju nogomet il ti fudbal , a ne tzv. "profesionalci", kojima je to jedina zanimacija!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Raja de molim vas link za bht!!!! Hvala
http://www.firstrowsports.tv/watch/8780 ... ajevo.html" onclick="window.open(this.href);return false;bordo je napisao/la:Raja de molim vas link za bht!!!! Hvala
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------
Satnica vecerasnjeg pregleda kola ?
Hvala.
Hvala.
Je l' moguće da i sljedeće kolo prenose GOŠK? 

Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
Tako rekose na pregledu GOSK - Borac BL sljedece kolo.Hemuli je napisao/la:Je l' moguće da i sljedeće kolo prenose GOŠK?
zajebi ligu u kojoj je adilovic prvi strijelac

- vidovitadjemila
neka ljudi treba ,banjalucani tekme svog kluba mogu vidjeti jedino na tv-u...Avalanche je napisao/la:Tako rekose na pregledu GOSK - Borac BL sljedece kolo.Hemuli je napisao/la:Je l' moguće da i sljedeće kolo prenose GOŠK?

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Jeb.o te ovaj gosk ko da se pretplatio na BHT pa ih svako drugo kolo prenose

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Jos boli moj nostradamuse?vidovitadjemila je napisao/la: neka ljudi treba ,banjalucani tekme svog kluba mogu vidjeti jedino na tv-u...

Ovo je prvi put da ih prenose uzastopno,ja ne znam na kojoj si ih ti televiziji gledao svako drugo koloadnanhz je napisao/la:Jeb.o te ovaj gosk ko da se pretplatio na BHT pa ih svako drugo kolo prenose![]()

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Trenutno korisnika/ca: Combattente87 i 24 gosta.