Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
samo hocu da cijelo ovo sranje padne radi Dzenana, **** im majku sta su uradili momku i sta rade i dalje
Haj mi objasni jednu stvar.ASD je napisao/la: ↑28 avg 2021, 01:11Pa naravno. Opet gledati da isti ostanu i polako pakovati kofere za Njemačku.
Sve isto. I Bakir i Dragan zadovoljni jer su dobili ono što su htjeli da nastave isto. A i ti sretan jer će se ratna priča nastaviti dok si ti u Dusiburgu.
Sve je to fino. Samo nam nemoj ovdje kukati ako bude sve isto ko i dosad jer ti to želiš.
B: Izetbegović vs neko iz NIPa i neko iz SDPa
H: Dragan vs Željko
S: Nebitno za FBiH.
I za koga glasati? Meni je važnije da pobjedi Željko već neko iz NIPa ili SDPa kod B. Legitimni radi direktno protiv BiH, dokazao je to stotinu puta. Željko da ništa ne uradi, više je dobroga uradio za BiH.
Znaš kako je lijepo u Hercegovini sa HDZ, pitaj ljude u Stocu i Čapljini

- ASD
- Kontakt:
Pa dobro. Tebi je ok što ta koalicija SDA i sluge krade državu i smatraš to dobrim radom za BiH.Neutral je napisao/la: ↑28 avg 2021, 01:50Haj mi objasni jednu stvar.ASD je napisao/la: ↑28 avg 2021, 01:11Pa naravno. Opet gledati da isti ostanu i polako pakovati kofere za Njemačku.
Sve isto. I Bakir i Dragan zadovoljni jer su dobili ono što su htjeli da nastave isto. A i ti sretan jer će se ratna priča nastaviti dok si ti u Dusiburgu.
Sve je to fino. Samo nam nemoj ovdje kukati ako bude sve isto ko i dosad jer ti to želiš.
I za koga glasati? Meni je važnije da pobjedi Željko već neko iz NIPa ili SDPa kod B. Legitimni radi direktno protiv BiH, dokazao je to stotinu puta. Željko da ništa ne uradi, više je dobroga uradio za BiH.
Znaš kako je lijepo u Hercegovini sa HDZ, pitaj ljude u Stocu i Čapljini![]()
Isto ti ja mogu reći za SDA. Ako misliš da su dobri, pitaj ljude po uglavnom bošnjačkim dijelovima fedracije BiH.

Mislim. Sve je meni pet. Pališ se na te nacionalne i ratne spike. To ti je prioritet kod glasanja.
Idealan tip političara ti je neko ko je uhljeb i pojavi se svakih par mjeseci s nekom nacionalnom pričom i naravno ništa ne radi.
To je sve tvoje legitimno pravo. Ali si licemjer kada kreneš kukati po forumu, a nisam jedini koji je primijetio da najviše kukaš od svih.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 28 avg 2021, 01:56, ukupno mijenjano 1 put.
- AshburtonG
- Kontakt:
Zeljko svojom spikom samo dolijeva ulje na vatru, a svojom politickom nesposobnoscu zaustavlja ono sto je neminovno, a to je raspad ovakvog drzavnog sistema. Sto prije nastane totalni krah, prije ce se i popravit stanje.
Ko se pali na te spike, hodam gradom, viori se zastava hzhb i onda meni govoriš da se "palim" na to, wow.
- ASD
- Kontakt:
Što je najjače. Željko radi savršen posao i HDZ-u jer im homogenizuje glasačko tijelo kao niko nikad. Njegova ratna spika savršeno se uklapa uz njihovu ratnu spiku.AshburtonG je napisao/la: ↑28 avg 2021, 01:54Zeljko svojom spikom samo dolijeva ulje na vatru, a svojom politickom nesposobnoscu zaustavlja ono sto je neminovno, a to je raspad ovakvog drzavnog sistema. Sto prije nastane totalni krah, prije ce se i popravit stanje.
Pa sam gore pričaš kako ti je jedino bitno da anamo oni ne pobijede. (iako naravno to je nemoguće, jednostavno si dio žačaranog kruga)
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 28 avg 2021, 01:59, ukupno mijenjano 1 put.
Homogenizuje odlično, pa se HRS probija žestoko 

Bit će zanimljivo vidjeti konačne kandidate. 90tka se ugasila.
Na stranu današnje šale, želim im sve najbolje i kuća im što daleko do BiH bila. Još jedan član te porodice u politici, gasi državu.
-
- Kontakt:
I ja bi glasao za Zeljka, ali da je kandidat za bosnjackog clana predsjednistva. A bili ti?Neutral je napisao/la: ↑28 avg 2021, 01:50Haj mi objasni jednu stvar.ASD je napisao/la: ↑28 avg 2021, 01:11Pa naravno. Opet gledati da isti ostanu i polako pakovati kofere za Njemačku.
Znaš kako je lijepo u Hercegovini sa HDZ, pitaj ljude u Stocu i Čapljini![]()
Možeš glasati za koga hoćeš, Ustav ti to garantira. I glasaj za koga hoćeš, ja ću za bilo koga ko je protukandidat legitimnom smeću (sa realnom opciju da pobjedi).
-
- Kontakt:
Ima li ko iskustva sa firmom FabCat Creative?
Imam na raspolaganju neke milione, ali nesmijem ih u licne svrhe trositi.
Imam na raspolaganju neke milione, ali nesmijem ih u licne svrhe trositi.
ja sam na prošlim za Željka glasao samo da vidim kmečanje nositelja europskih vrijednosti

-
- Kontakt:
Naivan si, ali bas jako naivan. Ljudi "kmecanjem" dobiju tri puta vise nego bi dobili da nema Komsica odnosno razloga za kmecanje. Dali bi oni i drugo mjesto u predsjednistvu kad bi ga imali samo da mogu jos vise kmecati i grabiti na drugim mjestima.
Glasom za Komsica cinis dobro njemu, ali jos vise hdz-u.
🔹
Ova država nema buducnost sve dok mi Bosnjaci na prevaru biramo Hrvatima predsjednika.
Meni da neko tako izabere i da mi se cikoti i smije jer me prevario ja bi 10 puta bio gori od njih.
Meni da neko tako izabere i da mi se cikoti i smije jer me prevario ja bi 10 puta bio gori od njih.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Apsolutno. Uvijek polazim od tačke kako bi se ja osjećao na njihovom mjestu. Takvim potezima im daješ sve argumente da ti blokiraju sve procese u državi.
To što nemamo Vladu FBiH već treću godinu od izbora je gore od bilo kakve napuhane spletke koju bi Čović i Dodik napravili u predsjedništvu.
To što nemamo Vladu FBiH već treću godinu od izbora je gore od bilo kakve napuhane spletke koju bi Čović i Dodik napravili u predsjedništvu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 119 gostiju.