Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- NerminFatic
- Kontakt:
Re: Anel Ahmedhodžić
“Moji roditelji su bili tu u ratu, a onda su nakon toga preselili u Švedsku kako bi im se otvorile bolje prilike. Sarajevo je odlično i prelijepo, ali ima tu problema za život ponekad. Imao sam sjajan život u Švedskoj i jako sam zahvalan toj zemlji. Zaista, jedna od najboljih zemalja na svijetu. Ipak, pošto su moji mama i tata ponosni na Bosnu, osjećao sam da moram nešto uzvratiti. Osjećaj kada sam odigrao prvu utakmicu, kada srcem otpjevam himnu, naježim se... Moj otac, koji inače puno kritikuje moje nastupe, nakon te prve utakmice bio je tih", dodaje Ahmedhodžić.
Bravo, Mirso. Fino odgojen djecak!
-
- Kontakt:
Ne znam o cemu se radi i sta je problem s ovim Hamulicem pa.kaze ne zna ni odakle mu je otac..NerminFatic je napisao/la: ↑12 nov 2022, 17:29“Moji roditelji su bili tu u ratu, a onda su nakon toga preselili u Švedsku kako bi im se otvorile bolje prilike. Sarajevo je odlično i prelijepo, ali ima tu problema za život ponekad. Imao sam sjajan život u Švedskoj i jako sam zahvalan toj zemlji. Zaista, jedna od najboljih zemalja na svijetu. Ipak, pošto su moji mama i tata ponosni na Bosnu, osjećao sam da moram nešto uzvratiti. Osjećaj kada sam odigrao prvu utakmicu, kada srcem otpjevam himnu, naježim se... Moj otac, koji inače puno kritikuje moje nastupe, nakon te prve utakmice bio je tih", dodaje Ahmedhodžić.
Svaka cast Anelu,lijepo je bar znat ko si i odakle si..
kako ne zna, momak neki dan izjavio da su mu roditelji iz krajine, majka iz krupe, otac iz cazina.Pozitivanstav je napisao/la: ↑12 nov 2022, 18:03Ne znam o cemu se radi i sta je problem s ovim Hamulicem pa.kaze ne zna ni odakle mu je otac..NerminFatic je napisao/la: ↑12 nov 2022, 17:29“Moji roditelji su bili tu u ratu, a onda su nakon toga preselili u Švedsku kako bi im se otvorile bolje prilike. Sarajevo je odlično i prelijepo, ali ima tu problema za život ponekad. Imao sam sjajan život u Švedskoj i jako sam zahvalan toj zemlji. Zaista, jedna od najboljih zemalja na svijetu. Ipak, pošto su moji mama i tata ponosni na Bosnu, osjećao sam da moram nešto uzvratiti. Osjećaj kada sam odigrao prvu utakmicu, kada srcem otpjevam himnu, naježim se... Moj otac, koji inače puno kritikuje moje nastupe, nakon te prve utakmice bio je tih", dodaje Ahmedhodžić.
Kaze da je cesto i dolazio u BiH.
Sta izmisljas druze, Said kaze da svake godine dolazi u BiH, da mu je to pod obavezno bar jednom godisnje.Pozitivanstav je napisao/la: ↑12 nov 2022, 18:03Ne znam o cemu se radi i sta je problem s ovim Hamulicem pa.kaze ne zna ni odakle mu je otac..NerminFatic je napisao/la: ↑12 nov 2022, 17:29“Moji roditelji su bili tu u ratu, a onda su nakon toga preselili u Švedsku kako bi im se otvorile bolje prilike. Sarajevo je odlično i prelijepo, ali ima tu problema za život ponekad. Imao sam sjajan život u Švedskoj i jako sam zahvalan toj zemlji. Zaista, jedna od najboljih zemalja na svijetu. Ipak, pošto su moji mama i tata ponosni na Bosnu, osjećao sam da moram nešto uzvratiti. Osjećaj kada sam odigrao prvu utakmicu, kada srcem otpjevam himnu, naježim se... Moj otac, koji inače puno kritikuje moje nastupe, nakon te prve utakmice bio je tih", dodaje Ahmedhodžić.
Kako nece znat.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Misli na ovaj intervju na N1 danas. Ima video.forgempp je napisao/la: ↑12 nov 2022, 21:52Sta izmisljas druze, Said kaze da svake godine dolazi u BiH, da mu je to pod obavezno bar jednom godisnje.Pozitivanstav je napisao/la: ↑12 nov 2022, 18:03Ne znam o cemu se radi i sta je problem s ovim Hamulicem pa.kaze ne zna ni odakle mu je otac..NerminFatic je napisao/la: ↑12 nov 2022, 17:29“Moji roditelji su bili tu u ratu, a onda su nakon toga preselili u Švedsku kako bi im se otvorile bolje prilike. Sarajevo je odlično i prelijepo, ali ima tu problema za život ponekad. Imao sam sjajan život u Švedskoj i jako sam zahvalan toj zemlji. Zaista, jedna od najboljih zemalja na svijetu. Ipak, pošto su moji mama i tata ponosni na Bosnu, osjećao sam da moram nešto uzvratiti. Osjećaj kada sam odigrao prvu utakmicu, kada srcem otpjevam himnu, naježim se... Moj otac, koji inače puno kritikuje moje nastupe, nakon te prve utakmice bio je tih", dodaje Ahmedhodžić.
Kako nece znat.
N1: Koja je vaša poveznica sa Bosnom i Hercegovinom, ko od vaših članova porodice je iz BiH?
Hamulić: Oba roditelja su mi iz Bosne. Majka mi je iz Bosanske Krupe, da budem iskren ne znam odakle mi je otac, jer on više nije živ, Dakle to je moja veza, oba su mi roditelja iz Bosne, ali ja sam rođen u Nizozemskoj i zato jezik ne govorim 100% dobro. Dakle to je moja veza.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Eno trudna, mali ce babo postati 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Barbara Segetin br2 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Tačnije, Mirso postaje dedo
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
živo me zanima na šta ce ispast dijete koje gleda u kalašnjikov dok doji
Cestitke legendo 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
@igrajlopte 🐦
Pa gledam.Srbiju na SP Anel je tatamata za njihove stopere jos igraju po Italiji Njemackoj
-
- Kontakt:
Onog Pavlovica kao Juventus trazi. Lik duplo losiji od Anela. Da igra u Srbiji, najbolji stoper bi im bio.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
On vuce naprijed al bezglavo nema pas loptu dobru dosta je stvari uprsko za Srbiju zbog tog slabog pregleda igre, stvarno Anela sam uporedio jer sam vidio kakva je kriza sa stoperima na ovom prvenstvu njegovog kalibra jedino od mladjih Gvardiol se istakao..Pa na EP u Portugalu kad je Grcka uzela sve utakmice su bile 1:0,a sad skoro svaka 2 3 razlike
Pa utakmica sa Kamerunom je pokazala da ne mozes zabiti koliko mozes primiti i zato kazem i za nas kad bi imali par solidnih rjesenja mogli bi izbalansirat tim za EP sa Islandom Slovackom Portugalomlinethreader je napisao/la: ↑04 dec 2022, 00:10Koliko mi imamo bolji defanzivni dio tima (za nevjerovati), oni duplo bolju ofanzivu imaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.