FK Rudar Kakanj

TzBulevar87
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la TzBulevar87 » 04 maj 2014, 11:41

studeni je napisao/la:Oh no, sad kad krene :zviz:
Sreća pa ga se već (sa ovih 7-8 postova) uzima za ozbiljno :zviz: :njanjanja:
075

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 maj 2014, 11:46

eo ga i ovdje...znaci,placem :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: ...a sto mi frajer ovo kisno jutro popravi :lol: :lol: :lol: ...kakanj head hunters :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 04 maj 2014, 11:49

:lol:

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 04 maj 2014, 12:03

Seljačka ekipa, 5 crvenih ste trebali dobit juče

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 04 maj 2014, 14:06

Volio bi znati samo ko je bacio bombu o tome kako smo mi nasilno htjeli ući na stadion :oops: Jah eto, 5 gostovanja zaredom plaćamo po 5 KM ulaz, a kod vas smo htjeli da ne platimo, na silu da udjemo + neke ste džaba puštali :clap:

Komšije iz Doboja su za vas gospoda u svakom smislu te riječi. Pozdrav za njih ovim putem ! :salut:
075

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 04 maj 2014, 14:45

Nemojte ba uopšte ulaziti u rasprave s njima, ovako oni pišu gdje budu razvaljeni.., iako to rezultat ne govori, al' su dobili lekciju iz fudbala! Nek' im je sretno u PL!

Ja se nadam da ćemo i protiv Jedinstva odigrati isto ovako i pobjeda neće doći u pitanje!
#samoRudar #zauvijek

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 04 maj 2014, 14:53

L' Imperator je napisao/la:Nemojte ba uopšte ulaziti u rasprave s njima, ovako oni pišu gdje budu razvaljeni.., iako to rezultat ne govori, al' su dobili lekciju iz fudbala! Nek' im je sretno u PL!

Ja se nadam da ćemo i protiv Jedinstva odigrati isto ovako i pobjeda neće doći u pitanje!
Samo da ti kazem sam sebe pobijas. Rezultat je jedino mjerilo svega...
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 04 maj 2014, 15:20

Rudar je jucer pokazao kvalitet i nadigrao Slobodu, ali eto nisu uspjeli upisati pobjedu. Za Tuzlake je jucerasnji remi ravan pobjedi i nadam se da ce im biti dovoljan da izbore PL, jer realno im je tamo i mjesto. Fukare osim incidenta sa policijom cista 10-ka, momci navijali 90 minuta bez ikakvih provokacija dok su Gusari bar ono sto ih se skupilo navijali koliko s mogli ali su i provocirali sto i nije OK, ali eto to njihov obraz i odraz njihove navijacke kulture.
Na njihovom tradicionalnom okupljalistu u parku vidio sam njih 30-tak u cosku a ostalo su sve bili Tuzlaci ;)
Nama su govorili da smo i ovo i ono ali jucer su pokazali da i gledaoci pod Vardom nisu neka publika i kultura. Bilo je tu ubacivanja svega u teren i sa jedne ali i sa druge tribine, dok se u Doboju nikada ni kospica nije ubacila u teren ma koliko sve neuslovno bilo za ovaj rang takmicenja.

PS
Naravno pozdrav Fukarama koji su pravi navijaci u svakom smislu, kod nas su momci navijali za svoj klub bez i jedne provokacije, kapa do poda :salut: :salut: :salut: :salut:

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 04 maj 2014, 15:32

U Doboju predsjednik udara sudiju poslije utakmice. Kultura svakako.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 04 maj 2014, 15:34

Ziher, dobro te je ba više! Ne provociraj ovdje, imate temu i komentariši svoju Mladost tamo.
#samoRudar #zauvijek

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 04 maj 2014, 15:35

Vasa kultura je gadjanje sudije kisobranima konzervama pive itd itd ;)
Riza, nisu provokacije samo kazem da je zalosno da se Vas 30-tak guli kako bi pomoglo ekipi a ovi na zapadu samo gledaju kako ce smisliti bolju psovku a Vi ih pokusvate podici ali nece cute kao mumije, osim kad je pao go.

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 04 maj 2014, 15:52

Kad se to desilo bgt? :lol: Zadnji belaj u Kaknju kojeg se sjecam je kad je Sask gostovao pa kad su ih specijalci morali odvesti iz grada?

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 04 maj 2014, 15:55

ziher je napisao/la:Vasa kultura je gadjanje sudije kisobranima konzervama pive itd itd ;)
Riza, nisu provokacije samo kazem da je zalosno da se Vas 30-tak guli kako bi pomoglo ekipi a ovi na zapadu samo gledaju kako ce smisliti bolju psovku a Vi ih pokusvate podici ali nece cute kao mumije, osim kad je pao go.
Organizacija nam je NULA, to je naš problem. Da smo barem k'o Vi organizovani, bilo bi nas na stotine, a ne 20-30. Ja sam prvo poluvrijeme navijao i glupo mi bilo više zbog toga :S drugo poluvrijeme na zapadu bio..
#samoRudar #zauvijek

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 04 maj 2014, 16:04

Jucer se desilo kralju, prvo sa istoka ubacena limenka pive i kada je sudija nosio limenku do delegata gadjan je kisobranom sa zapada. Ne znam da li si vidio ovu scenu ali desila se budi siguran :)

Ado znam da Vi zelite napraviti najbolje ali znam i to da ima razlicitih struja koji ne zele pod jednu kapu, ali nadam se da cete se izboriti protiv toga. Fukare su jucer pokazale kako se bodri klub, ali ja i znam da ni mi, a ni Vi ne mozete biti kao Fukare, Manijaci, HZ, Robijasi itd. jer nemamo toliku masovnost, ali niko nam ne moze zabraniti da ucimo od njih i uzimamo ono dobro, i stojim iza stava da je bolje imati 50 momaka koji su organizovani i koji ce navijati nego 200 koji su neorganizovani i koji svako fura neku svoju furku.

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 04 maj 2014, 18:12

ja tvrdim da pojedinačno po imenima Sloboda sigurno ima najbolju ekipu a da su i Jedinstvo i Rudar i Bratstvo, barem što se tiče neke igre, uigranosti, timskog duha, ispred Slobode

što se tiče utakmica u kojima su igrali Sloboda i Jedinstvo, jedina je razlika što ovi iz Bihaća redovno "rade" sa sudijama pa prave lakrdiju od susreta dok se sa Slobodom može igrati...to smo pokazali i mi, i vi i Radnički, gdje smo mi imali više sreće i pogađali neke golove, vi možda niste imali toliko sreće, dok je i Radnički igrao protiv Slobode koliko je mogao ali oni ipak imaju slabiju ekipu

eto zbog tog razloga mi je draže kad Sloboda igra nego Jedinstvo

usput msm da su sve 4 ekipe "u 5 deka" i da ona ekipa koja je logistički najmoćnija ulazi u PL a to je, pokazuje se Sloboda

jbg ljudi su u ekipu, stadionu, Ćiru, uložili ko mi svi ostali zajedno, još najavljuju daljnju izgradnju stadiona, pojačanja...
Undici stelle - ACM 1899

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 maj 2014, 18:42

GreenFirm06 je napisao/la:

Ja sam siguran od sad zasto vas nazivaju "fukarama" zajedno sa robijasima tribina sa najmanje zuba u drzavi,dobili ste par kamenica nije to nista mali Gusari su vas isprašili, murija vas je prije toga dotukla ,momak vam sam prilazi na ogradi **** vam mater vi bjezite , grupica momaka vas 20 stoji kod Konzuma ceka prevoz proalze 4 momka starija kako idu prema vama vi bjezite onaj jedan se dere daj stanite nismo u Širokom svoji smo :lol: brojnost odlicna za ovu ligu nema sta ,prosle sezone vas dosli 30 ove godine 300 nafurali se nisto to respekt veliki samo vam je tribina šabanluk zivi ,tesko bi vama bilo da vas jace grupce safataju Horde i Manijaci ,uvijek mi je bilo cudno kako su vama Ultrasi bus zapalili tek sad i vidim zasto nemate onog navijackog mentaliteta nemate muda kao skupina...i da kazem da ste kao tim nula Čiro nidje veze naši igraci miljama ispred vaših,niste 3 tacna pasa napravili niste za PL,samo ce te se osramotiti... ali sretno do kraja ,srest cemo se mi jos dosta puta :wave:

nemoj nam tjerat inat da namjerno ostanemo u ligi majketi :)..svasta covjek procitat majkemi...ako nista Fukare su uvjek imale muda posebno oni stari nekad, a vjeruj mi ti stari su se vraitli na tiribinu i bili juce tu sa majicama STARA GARDA :)..mozd anas nije bilo brojcano kao drugih ali to su ljudi koji su smjeli ispred tenka stat da odbrane druga zato zacepi :)...dole ljudi su dosli podrzat ekipu a ne ganjat nekakve Gusare pa bas da smo vas ganjali dole bas bi bili grupa sa losim mentalitetom..sta vas imamo koji klinac ganjat ne kontam sta sa vama imamo stajat na neku crtu i to jos ta nekakva 4 momka ganjat koja ti spominjes?...navijac sa mentalitetom nam prica i uziva kako su prasinari dotukli Fukare hahaha.. eto ti mentaliteta naivjackog ebo te on :)...ali eto opet 4 lakse povredjena policajca dovoljno dosta ebiga :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 04 maj 2014, 19:41

SaltCityAttack , nije provokacija, čisto me zanima, živiš u Americi a znaš sva dešavanja u Tuzli pa i u Bihaću kao da si lično prisutan. Evo ja živim u Bihaću, Bihać je malen grad i svako zna sve (da kažem kad neko kihne u gradu) pratim Jedinstvo ali ne znam sve baš kao ti (ko je šta kupio, ko je čiji sudija, šta ko dobije zauzvrat.....), kako ti dolaziš do info u dalekoj Americi

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 04 maj 2014, 19:51

Iskreno ne znam kako da pocnem ovaj post. Znaci na utakmicu sam dosao tek na drugo poluvrijeme (nisam mogao doci na pocetak iz opravdanih razloga :) ). Do mene je stajao komandir policije Esnaf Buza i tako sam cuo da je bilo malo problema na pocetku, ali covjek kaze sitnih. Komentarisati mogu samo drugo poluvrijeme i mogu reci da je Rudar bio daleko bolji protivnik narocito nakon ulaska Kobilice koji je imao nekoliko extra poteza, ali je i zabrljao dva puta kada je krenuo sam prema golu i pogrijesio. Sloboda je uglavnom nesto pokusavala iz kontri i to je to. Penal za Slobodu ..... heh posebna prica. Prekrsaj cist kao suza, ali je bio barem metar od kaznenog prostora. Isto tako mislim da je Sabotic zaj... stvar uvaljujuci Prkica koji gubi loptu i Gafa pravi ta faul. Steta samo sto Dzelo ne uvali go u zadnjoj minuti. Fukare daleko organizovanije od Gusara, ali i dalje su smijesni da bi se moglo reci da su "prava navijacka skupina". Neko spomenu Doboj i Crvenu Legiju. To je navijacka skupina sa prosjekom godina sigurno oko 35, a mozda i vise. To su ozbiljni ljudi koji navijaju korektno, bez uvreda, ali ako im neko stane na zulj hebo je macku mater. Znam da su jedne prilike, bas protiv Slobode, htjeli udarati jednog napusenog momka iz Kaknja koji je navijao za Mladost, ali je puno psovao i pravio probleme, cak je isao i do navijaca Slobode. Smirio se decko poslije toga. Na drugoj strani su Gusari sa smijesnim prosjekom godina i sa dosta djece. Raja se razocarala u konstantno obecavanje PL i odustajanje od iste tako da odu samo ponekad na utakmicu i to na zapad. Dosta ih dodje samo da se istresu jer ne smiju nigdje drugo pa onda psuju sudiji i kad je upravu i kad nije. Sretno Slobodi u PL jer Jedinstvo po meni vise nema sanse, a ni para. Sljedece godine je prilika za Rudar ako to napokon odluce jer milina je pogledati tri hiljade ljudi na utakmici, a bilo bi puno vise da udju u PL.

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 04 maj 2014, 20:01

Nema nasem fudbalu napretka dok takvi kao Vi (pojedini ili bolje reci vecina) dolazi na stadione. Vi dakle dolazite da biste pravili probleme, povrijedili policajce koji samo rade svoj posao ili dolazite da glasom podrzite svoje igrace i pomognete im da dodju do pobjede, zajedno sa njima slavite i aplaudirate im cak i kad izgube, ali ostave srce na terenu. Naravno zvizdite im kada ne igraju onako kako mogu i znaju. Zasto se evo preko foruma ne povezu vodje navijackih grupa (i u saradnji sa klubovima, upravama koje ce to sigurno podrzati) pa kad recimo dodju Fukare u Kakanj da se vodje prije utakmice na stadionu pozdrave razmijene neke simbolicne poklone (obiljezja klubova ili slicno) i onda svako na svoju tribinu i glasovima se nadmecu. Na kraju se aplauzom rastati pa da onda i ja mogu ko gospodin otici u Tuzlu i bez straha navijati za Rudar. Ali jok ne moze to kod nas jer su vecina ludi narkomani koji dodju da belaje, ukradu, razbiju i slicno.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 maj 2014, 20:33

BihacSN je napisao/la:SaltCityAttack , nije provokacija, čisto me zanima, živiš u Americi a znaš sva dešavanja u Tuzli pa i u Bihaću kao da si lično prisutan. Evo ja živim u Bihaću, Bihać je malen grad i svako zna sve (da kažem kad neko kihne u gradu) pratim Jedinstvo ali ne znam sve baš kao ti (ko je šta kupio, ko je čiji sudija, šta ko dobije zauzvrat.....), kako ti dolaziš do info u dalekoj Americi
Mozda sam preko Azmira amerikanca povezan odkud znas ?..uz to kad jednom postanes clan crveno crne armije oni pravi ostanu I trufe se da sve znaju citav zivot ma gdje god bio

Evo jos da kazem da bi se jos jedan miliiner iz Brckog nastanjen u Usa mogao pridruziti azmiru..bicemi strasni
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.