Sreća pa ga se već (sa ovih 7-8 postova) uzima za ozbiljnostudeni je napisao/la:Oh no, sad kad krene

Sreća pa ga se već (sa ovih 7-8 postova) uzima za ozbiljnostudeni je napisao/la:Oh no, sad kad krene
Samo da ti kazem sam sebe pobijas. Rezultat je jedino mjerilo svega...L' Imperator je napisao/la:Nemojte ba uopšte ulaziti u rasprave s njima, ovako oni pišu gdje budu razvaljeni.., iako to rezultat ne govori, al' su dobili lekciju iz fudbala! Nek' im je sretno u PL!
Ja se nadam da ćemo i protiv Jedinstva odigrati isto ovako i pobjeda neće doći u pitanje!
Organizacija nam je NULA, to je naš problem. Da smo barem k'o Vi organizovani, bilo bi nas na stotine, a ne 20-30. Ja sam prvo poluvrijeme navijao i glupo mi bilo više zbog toga :S drugo poluvrijeme na zapadu bio..ziher je napisao/la:Vasa kultura je gadjanje sudije kisobranima konzervama pive itd itd
Riza, nisu provokacije samo kazem da je zalosno da se Vas 30-tak guli kako bi pomoglo ekipi a ovi na zapadu samo gledaju kako ce smisliti bolju psovku a Vi ih pokusvate podici ali nece cute kao mumije, osim kad je pao go.
GreenFirm06 je napisao/la:
Ja sam siguran od sad zasto vas nazivaju "fukarama" zajedno sa robijasima tribina sa najmanje zuba u drzavi,dobili ste par kamenica nije to nista mali Gusari su vas isprašili, murija vas je prije toga dotukla ,momak vam sam prilazi na ogradi **** vam mater vi bjezite , grupica momaka vas 20 stoji kod Konzuma ceka prevoz proalze 4 momka starija kako idu prema vama vi bjezite onaj jedan se dere daj stanite nismo u Širokom svoji smobrojnost odlicna za ovu ligu nema sta ,prosle sezone vas dosli 30 ove godine 300 nafurali se nisto to respekt veliki samo vam je tribina šabanluk zivi ,tesko bi vama bilo da vas jace grupce safataju Horde i Manijaci ,uvijek mi je bilo cudno kako su vama Ultrasi bus zapalili tek sad i vidim zasto nemate onog navijackog mentaliteta nemate muda kao skupina...i da kazem da ste kao tim nula Čiro nidje veze naši igraci miljama ispred vaših,niste 3 tacna pasa napravili niste za PL,samo ce te se osramotiti... ali sretno do kraja ,srest cemo se mi jos dosta puta
Mozda sam preko Azmira amerikanca povezan odkud znas ?..uz to kad jednom postanes clan crveno crne armije oni pravi ostanu I trufe se da sve znaju citav zivot ma gdje god bioBihacSN je napisao/la:SaltCityAttack , nije provokacija, čisto me zanima, živiš u Americi a znaš sva dešavanja u Tuzli pa i u Bihaću kao da si lično prisutan. Evo ja živim u Bihaću, Bihać je malen grad i svako zna sve (da kažem kad neko kihne u gradu) pratim Jedinstvo ali ne znam sve baš kao ti (ko je šta kupio, ko je čiji sudija, šta ko dobije zauzvrat.....), kako ti dolaziš do info u dalekoj Americi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.