Nista.Samo room exception i vet.minimumi.Barbarossa je napisao/la:Koliko će ostati prostora u capu LAL ako potpisu Kawhia
2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: 2019-20 NBA Preseason
Razlika izmedju Stepha i Lillarda je u citavoj klasi. Kao uostalom izmedju Stepha i bilo kojeg drugog PGa u ligi. Vidjelo se to jako dobro u finalu Zapada. Razlika izmedju D'Loa i CJa sigurno nije velika. CJ je svakako bolji igrac ali razlika nije ni blizu onoj izmedju Stepha i Lillarda.AtlaZ je napisao/la:Drug, DLo ce morati jesti jos pure da se stavi u kos sa CJom.. Dobro je neko napisao, manja je razlika izmedju Lillarda i Stepha nego ove dvojice. Ima veliki potencijal decko, ali ne treba se pretjeravati.Epidaurus je napisao/la:Znaci da sam u pravu cim se ti ne slazes sa mnom. Hvala
- BosniaBoston
- Kontakt:
Epi tvoja ekipa je ponovo dobra,ne moras se vise zamarat Ratnicima.Shvatam da je to navika,5 sezona si to radio al dosta vise.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nedaj Boze da Kavaja potpise za Lakerse, bilo bi kolektivno samoubistvo na forumu uz par individualnih.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Sve u svemu, ima on jos dosta toga da pokaze da bi se mogao stavljati u kos sa CJ:om.Epidaurus je napisao/la:Razlika izmedju Stepha i Lillarda je u citavoj klasi. Kao uostalom izmedju Stepha i bilo kojeg drugog PGa u ligi. Vidjelo se to jako dobro u finalu Zapada. Razlika izmedju D'Loa i CJa sigurno nije velika. CJ je svakako bolji igrac ali razlika nije ni blizu onoj izmedju Stepha i Lillarda.AtlaZ je napisao/la:Drug, DLo ce morati jesti jos pure da se stavi u kos sa CJom.. Dobro je neko napisao, manja je razlika izmedju Lillarda i Stepha nego ove dvojice. Ima veliki potencijal decko, ali ne treba se pretjeravati.Epidaurus je napisao/la:Znaci da sam u pravu cim se ti ne slazes sa mnom. Hvala
Reci akobogda kad potpiseBuffonGigi je napisao/la:Nedaj Boze da Kavaja potpise za Lakerse, bilo bi kolektivno samoubistvo na forumu uz par individualnih.
Vjerujem da bi Lakersi vec sinoc potpisali nekoga da vec nisu dogovorili sve sa njim. Neka moja logika.MElloo je napisao/la:Reci akobogda kad potpiseBuffonGigi je napisao/la:Nedaj Boze da Kavaja potpise za Lakerse, bilo bi kolektivno samoubistvo na forumu uz par individualnih.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ja mislim da on jos nije odlucio gdje ceKaunas je napisao/la:Vjerujem da bi Lakersi vec sinoc potpisali nekoga da vec nisu dogovorili sve sa njim. Neka moja logika.MElloo je napisao/la:Reci akobogda kad potpiseBuffonGigi je napisao/la:Nedaj Boze da Kavaja potpise za Lakerse, bilo bi kolektivno samoubistvo na forumu uz par individualnih.
Nadamsl se u Lakerse da zakljucajh ligu
- BuffonGigi
- Kontakt:
Da se ne lazemo, imali su oni proteklih godina i previse nelogicnih poteza, i pogresnih tajminga. Tako da se ne moras previse sluziti logikom kad pricas o Lakersima i buducnosti.Kaunas je napisao/la:Vjerujem da bi Lakersi vec sinoc potpisali nekoga da vec nisu dogovorili sve sa njim. Neka moja logika.MElloo je napisao/la:Reci akobogda kad potpiseBuffonGigi je napisao/la:Nedaj Boze da Kavaja potpise za Lakerse, bilo bi kolektivno samoubistvo na forumu uz par individualnih.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A sta ako se vrati u TOR ili ode u LAC?Na koga LAL da potrose cap?
Ako ne potpisu Kawhija bit ce to onda jedno kolosalno pusenje.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vecina dobrih igraca uloge je danas potpisano tako da Lakersi idu all-in na kawhia.Ili on koji donosi apsolutnu garanciju WCF u najgorem slucaju odnosno prstena u najboljem ili Lebron i AD okruzeni poluigracimaNEZALAGANJE je napisao/la:A sta ako se vrati u TOR ili ode u LAC?Na koga LAL da potrose cap?
#Punoljetstvo
NEZALAGANJE je napisao/la:A sta ako se vrati u TOR ili ode u LAC?Na koga LAL da potrose cap?

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bukvalno idete all in potez i meni je to razumljivo.Svako bi to uradio da je u toj poziciji.Epidaurus je napisao/la:Ako ne potpisu Kawhija bit ce to onda jedno kolosalno pusenje.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ostalo je tu jos finih igraca, ima se s kim popuniti roster solidno. Ali svi mi znamo da Lebrona to nece uciniti sretnim. Da ne cekaju nesto veliko i da se ne kockaju, siguran sam da bi tu vec bili Beverly i Reddick recimo.
Ocito su uvjereni da imaju Kawhija pa poslije njega jos par igraca zadatka tipa Greena, Setha i Ronda. Mozda cak i KCP za neki manji ugovor obzirom da je i on igrac Klutcha. Cini mi se da sam negdje citao da je sastanak Lakersa i Kawhija dogovoren za 2. juli.
Portland je uz Lakerse i Utah po meni top3 tim zapada iduce sezone. Vraca se Nurk i rijesili su se onog nigerijskog kloca.Epidaurus je napisao/la:Znaci da sam u pravu cim se ti ne slazes sa mnom. Hvala
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Green i Seth sigurno nece igrati za minimalac,ako si na to mislio.Green je vec izjavio da mu je ovo zadnja prilika za malo solidniji payday.KCP isto bi morao za minimalac ili room exception(zavisno kome mislite dati ovih 5mil).Citam da ste Rondu dali 24 sata da razmisli o minimalcu...Epidaurus je napisao/la:Ocito su uvjereni da imaju Kawhija pa poslije njega jos par igraca zadatka tipa Greena, Setha i Ronda. Mozda cak i KCP za neki manji ugovor obzirom da je i on igrac Klutcha. Cini mi se da sam negdje citao da je sastanak Lakersa i Kawhija dogovoren za 2. juli.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Taj nigerijski kloc im je bio najbitniji defanzivac uz Nurkica.Da,nestao je u POu zbog loseg suta,ali mnogi ovdje samo preskoce RS i gledaju match up u POu.Treba doci do PO prvo,a igraci poput Aminua su tu jako bitni,posebno jer je godinama bio tu.POR,osim Bazemorea,nece imati postenog defanzivca dok se Nurkic ne vrati.Justin je napisao/la:Portland je uz Lakerse i Utah po meni top3 tim zapada iduce sezone. Vraca se Nurk i rijesili su se onog nigerijskog kloca.Epidaurus je napisao/la:Znaci da sam u pravu cim se ti ne slazes sa mnom. Hvala
- kontrasviju
- Kontakt:
Ja koliko znam da se za Greena govori da on "čeka" da vidi šta će Kawhi uraditi, a Lakersi su ga već kontaktirali. Vjerovatno bi njemu išao room a Rondo i KCP na minimalac.NEZALAGANJE je napisao/la:Green i Seth sigurno nece igrati za minimalac,ako si na to mislio.Green je vec izjavio da mu je ovo zadnja prilika za malo solidniji payday.KCP isto bi morao za minimalac ili room exception(zavisno kome mislite dati ovih 5mil).Citam da ste Rondu dali 24 sata da razmisli o minimalcu...Epidaurus je napisao/la:Ocito su uvjereni da imaju Kawhija pa poslije njega jos par igraca zadatka tipa Greena, Setha i Ronda. Mozda cak i KCP za neki manji ugovor obzirom da je i on igrac Klutcha. Cini mi se da sam negdje citao da je sastanak Lakersa i Kawhija dogovoren za 2. juli.
1921