sigurnoable je napisao/la:Dobro je i mi sada imamo jednog Brazilca u ekipi. Previse on nesto ove svoje noge sunca, svaki trening ovaj sorc navuce jedva se vidi (u stilu Ronalda). Sta ce mu onda sorc neka u gacama trenira.
Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
-
- Kontakt:
phily je napisao/la:sigurnoable je napisao/la:Dobro je i mi sada imamo jednog Brazilca u ekipi. Previse on nesto ove svoje noge sunca, svaki trening ovaj sorc navuce jedva se vidi (u stilu Ronalda). Sta ce mu onda sorc neka u gacama trenira.
hahahahaha pa kazem ja, to je nas najveci SMEKER!!!!!! sorc mu je do ja*a

Treba na klupu. Spor, nonsalantan, glumi Misimovica u vrlo opasnim situacijama. Sad ce neki rec da je to zato sto je revijalna tekma, ali on ovako uvijek igra. Nevjerovatno nonsalantan sa loptom. Moze to protiv Latvije i njima slicnim, na SP ne.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ne treba na klupu pored zivog salihovica viteza od promahe
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Velika je razlika između nonšalancije i smirenosti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da, Pjanic i Miske su smireni, ovaj je nonsalantan.Virtu4l je napisao/la:Velika je razlika između nonšalancije i smirenosti.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Samo znam jedno ako slucajno dobije sansu u pvih 11 protiv bilo koje ekipe od tri u grupi da ce nas Medo ukopati.
Jednostavno je najveca rupa u ekipi ... a igra na previse opasnom mjestu. Nadam se i vjerujem da se Susic nece upustiti u suludu misiju da Medunjaninu da iole neku solidnu minutazu u Brazilu. Lik mi je dragi i simpa al sa svojom statisnoscu zasjeujnuje i Misketa. A nema pluseva.
Jednostavno je najveca rupa u ekipi ... a igra na previse opasnom mjestu. Nadam se i vjerujem da se Susic nece upustiti u suludu misiju da Medunjaninu da iole neku solidnu minutazu u Brazilu. Lik mi je dragi i simpa al sa svojom statisnoscu zasjeujnuje i Misketa. A nema pluseva.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Medo u kombinaciji sa pravim DM, sto je svakako Besic, je odlicna kombinacija.
+1Mozambik je napisao/la:Medo u kombinaciji sa pravim DM, sto je svakako Besic, je odlicna kombinacija.
čovječe dragi, pisao sam to na drugoj temi, nije Medino da trči k'o Messi, lik je zadužen da distribuira loptu od Spahe (čitaj odbrane) prema naprijed, kako ne kontate da je on radilica na terenu, da njega nema morao bi se miske/pjana vraćati po loptu da je iznesu...ne znam što svi izbacujete momka iz postave, meni bi on s Bešićem sad (ili zahirovićem) igrao uvijek, jer je moderan igrač za tu poziciju, precizan pas i pregled igre, ma savršeno! Neki izgleda očekuju od Mede da skida paučinu s protivničkog gola i da u istom momentu dribla ronalda u svom šesnaestercu, da ga ponižavakimbo je napisao/la:Samo znam jedno ako slucajno dobije sansu u pvih 11 protiv bilo koje ekipe od tri u grupi da ce nas Medo ukopati.

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Bogami danas je Misimović više trčao od njega i bio pokretljiviji to je zabrinjavajuće kažem ja vama Prcić nije za odbaciti,a vi odma ima Medo ovo ono..On i Salihović po meni konkurišu za tu poziciju lijevog veznog ali i Salihović danas mi je bio nesiguran
ne, nijezgembo89 je napisao/la:Bogami danas je Misimović više trčao od njega i bio pokretljiviji
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
[youtube][/youtube]
Dobar intervju

Dobar intervju

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
bas bi volio znati sta je rekao u intervju, zna li ko holandski? jedino sto sam mozda skuzio je to da mu je jaran umro kad su pokazali onaj spomenik.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Ima kratak pisani prijevod :Adnan89 je napisao/la:bas bi volio znati sta je rekao u intervju, zna li ko holandski? jedino sto sam mozda skuzio je to da mu je jaran umro kad su pokazali onaj spomenik.
Da je trnovit put do zvijezda kazuje nam i primjer našeg reprezentativca Harisa Medunjanina.
Medunjanin u posljednje vrijeme privlači sve više simpatija od strane bh. navijača. Povučen, elegantan, kulturan mladić sa odličnim fudbalskim kvalitetama.
U reprezentaciji BiH je od 2009. godine, a prethodno je nastupao za mlađe selekcije Holandije. U Holandiju je otišao 1992. godine, kada je zajedno sasvojom porodicom ugrabio “posljednji” autobus za odlazak u inozemstvo kako bi izbjegao opasnost zbog rata u državi.
I danas se na pojedinim zgradama vide rupe od metaka i granata. Kako kaže Haris uvijek podsjete na ona strašna vremena.
Medunjanin je tokom rata izgubio svoj najboljeg prijatelja Vedada Mujkanovića koji je stradao u školskoj klupi za vrijeme nastave. Vedad je bio star svega devet godina kada je zločinačka granata odnijela život njemu i dvojici njegovih drugova, te učiteljici.
Sada je pred Harisom nastup sa nacionalnim timom BiH na Svjetskom prvenstvu. Fudbal je za ovu zemlju jedna od rijetkih svijetlih tački i zbog toga su “Zmajevi” nazvani “ponos nacije”.
Od igrača se očekuje dobar nastup na Mundijalu kako bi vratili smijeh na lica bh. građana koje je nedavno zadesila prirodna katastrofa.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

sto se trznu rekoh privelo ga zbog ove bradurine
kad ono oni hoce sliku s njim

Semper Fidelis
Ili mi se cini, ili je Medo malo ko smrsao.fixator je napisao/la:
sto se trznu rekoh privelo ga zbog ove bradurine
kad ono oni hoce sliku s njim
![]()
![]()

Šta bi sinoć s njim? Nije bio u sastavu...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Bio je na klupi..BaDa12 je napisao/la:Šta bi sinoć s njim? Nije bio u sastavu...
1946
http://www.nfsbih.ba/bih/vijest.php?id=10184" onclick="window.open(this.href);return false;Head je napisao/la:Bio je na klupi..BaDa12 je napisao/la:Šta bi sinoć s njim? Nije bio u sastavu...
Malo mi nejasno, ali nadam se da nije ništa strašno.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Amazon [Bot], Beduin, Sheyi, TefalTava i 33 gosta.