pokusajte vi tipkat dok vam 20 mjesecna kcerka sjedi u krilu pa da vidimo bili barem natuknuli tri slova imenaneno#4 je napisao/la:vjerovatno je mislio na velimira gasica.....

vidite da pisem ili weekend-om ujutru ili navecer radnim danima
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
pokusajte vi tipkat dok vam 20 mjesecna kcerka sjedi u krilu pa da vidimo bili barem natuknuli tri slova imenaneno#4 je napisao/la:vjerovatno je mislio na velimira gasica.....
ah neki su jos premladi da bi imali tih problemanerminh74 je napisao/la:pokusajte vi tipkat dok vam 20 mjesecna kcerka sjedi u krilu pa da vidimo bili barem natuknuli tri slova imenaneno#4 je napisao/la:vjerovatno je mislio na velimira gasica.....![]()
A šta ako je jednom 9 drugom 24 a trećem 48 mjesecinerminh74 je napisao/la:pokusajte vi tipkat dok vam 20 mjesecna kcerka sjedi u krilu pa da vidimo bili barem natuknuli tri slova imenaneno#4 je napisao/la:vjerovatno je mislio na velimira gasica.....![]()
Mašala, svala čast majstore.Zašto li te zovu Radiša?kksiroki je napisao/la:A šta ako je jednom 9 drugom 24 a trećem 48 mjesecinerminh74 je napisao/la:pokusajte vi tipkat dok vam 20 mjesecna kcerka sjedi u krilu pa da vidimo bili barem natuknuli tri slova imenaneno#4 je napisao/la:vjerovatno je mislio na velimira gasica.....![]()
vidite da pisem ili weekend-om ujutru ili navecer radnim danima, pola mi tipki fali
uh prijatelju pa ti si onda pravi MUSKARACkksiroki je napisao/la:A šta ako je jednom 9 drugom 24 a trećem 48 mjesecinerminh74 je napisao/la:pokusajte vi tipkat dok vam 20 mjesecna kcerka sjedi u krilu pa da vidimo bili barem natuknuli tri slova imenaneno#4 je napisao/la:vjerovatno je mislio na velimira gasica.....![]()
vidite da pisem ili weekend-om ujutru ili navecer radnim danima, pola mi tipki fali
čuo sam za te neke jumbo plakate, ali nisam vidio ni jedan..ŠB_Fidelis je napisao/la:Et ipsa mozes naici vidjeti buduceg prvaka na djelu.![]()
/
Onaj jumbo plakat Naletilica na zaobilaznici - moc, perverzija, savrseno uhvacena esencija u izrazu lica i svemu.![]()
![]()
To i meni pade na pamet, valjda nismo toliki baksuzi.Kevin je napisao/la:čuo sam za te neke jumbo plakate, ali nisam vidio ni jedan..ŠB_Fidelis je napisao/la:Et ipsa mozes naici vidjeti buduceg prvaka na djelu.![]()
/
Onaj jumbo plakat Naletilica na zaobilaznici - moc, perverzija, savrseno uhvacena esencija u izrazu lica i svemu.![]()
![]()
navodno je Grgat u Knešpolju (selo na putu Široki - Mostar)![]()
još nam fali spot i na kraj uda ispušimo finale![]()
Gje je tocno taj plakat postavljen?ŠB_Fidelis je napisao/la:To i meni pade na pamet, valjda nismo toliki baksuzi.Kevin je napisao/la:čuo sam za te neke jumbo plakate, ali nisam vidio ni jedan..ŠB_Fidelis je napisao/la:Et ipsa mozes naici vidjeti buduceg prvaka na djelu.![]()
/
![]()
Medjutim, ajde, nek se veseli narod, lijepo za vidjeti, da je onako za svaki klub, to bi cudo bilo. Vidi se koliko drugaciju politiku i brigu vodi KK, marketinski je iznad, i jebga. Al ono, ono moram uslikati, stanem drugi put ispred plakata i hocu da me uslika netko pored back-up MVP-a.
sta ti imas protiv naletilica cccŠB_Fidelis je napisao/la:To i meni pade na pamet, valjda nismo toliki baksuzi.Kevin je napisao/la:čuo sam za te neke jumbo plakate, ali nisam vidio ni jedan..ŠB_Fidelis je napisao/la:Et ipsa mozes naici vidjeti buduceg prvaka na djelu.![]()
/
![]()
Medjutim, ajde, nek se veseli narod, lijepo za vidjeti, da je onako za svaki klub, to bi cudo bilo. Vidi se koliko drugaciju politiku i brigu vodi KK, marketinski je iznad, i jebga. Al ono, ono moram uslikati, stanem drugi put ispred plakata i hocu da me uslika netko pored back-up MVP-a.
ja od tebe ovo nisam ocekivao...pokusavas stalno bosnu da "potkacis", sto stvarno postaje degutantno...ako ne onda bar makar malo smanji, zbog nas ovih "realnih" navijaca bosne koji su uvijek tu da cestitaju....u 11. mjesecu sada ga ti bas pretjera...radilo se tada i ne samo ove godine, sta Boze moj, nije se uspjelo isto kao ni vi kada ste izgubili od igokee u polufinalu, ili kada ste izgubili dva puta zaredom od nas....kksiroki je napisao/la:Ma jumbo plakati su poljepljeni od mostara ,gruda,posušja i naravno šb , i na njima se ništa ne slavi niti veliča osim što se poziva na tekmu ( za razlku od nekih koji su prvaci po tv špicama bili već u jedanaestom mjesecui ne samo ove godine ) .
Ja kad pogledam na ovom panou kod mene je Mason .
Nadam se dobroj tekmi i našoj pobjedi , svi su spremni ali baš svi i Siriščević bi mogao dati ruke da treba .
Također se nadam barem 2500 duša da će nazočiti ovoj prvoj finalnoj tekmi , termin je ok (samo da nije subota , svatovi sjebu sve od reda) jer 19.30 je mislim idealno vrijeme za radni dan .
Ma to sam se osvrnuo na postove ovih svojih što su napisali da nam se nebi obilo o glavu kao vama pa sam samo pojasnio šta se pokušalo s ovim jumbo plakatima , a sam znaš da ja ne bi previše protiv vas ako ništa zbog tebe i ipse ali je....biga tko će odolim pa ponekad malo ne pecnut u ranu .neno#4 je napisao/la:ja od tebe ovo nisam ocekivao...pokusavas stalno bosnu da "potkacis", sto stvarno postaje degutantno...ako ne onda bar makar malo smanji, zbog nas ovih "realnih" navijaca bosne koji su uvijek tu da cestitaju....u 11. mjesecu sada ga ti bas pretjera...radilo se tada i ne samo ove godine, sta Boze moj, nije se uspjelo isto kao ni vi kada ste izgubili od igokee u polufinalu, ili kada ste izgubili dva puta zaredom od nas....kksiroki je napisao/la:Ma jumbo plakati su poljepljeni od mostara ,gruda,posušja i naravno šb , i na njima se ništa ne slavi niti veliča osim što se poziva na tekmu ( za razlku od nekih koji su prvaci po tv špicama bili već u jedanaestom mjesecui ne samo ove godine ) .
Ja kad pogledam na ovom panou kod mene je Mason .
Nadam se dobroj tekmi i našoj pobjedi , svi su spremni ali baš svi i Siriščević bi mogao dati ruke da treba .
Također se nadam barem 2500 duša da će nazočiti ovoj prvoj finalnoj tekmi , termin je ok (samo da nije subota , svatovi sjebu sve od reda) jer 19.30 je mislim idealno vrijeme za radni dan .
Još da me vidiš kako sam uživo ne fin nego djelujem fin ali svi smo mi dr.Jekyll i mr.Hayd ponekadipsa je napisao/la:nesto mi se kk siroki kofrci opasno u zadnje vrijeme....ko bi rek'o onako fin djeluje
sta cu ja kad neces da zoves na tu capricosukksiroki je napisao/la:Još da me vidiš kako sam uživo ne fin nego djelujem fin ali svi smo mi dr.Jekyll i mr.Hayd ponekadipsa je napisao/la:nesto mi se kk siroki kofrci opasno u zadnje vrijeme....ko bi rek'o onako fin djeluje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.