Ma nema ti to veze s tim. Treba jednostavno lijepo rasporediti da se svi prenose, nije nitko protiv toga, pogotovo ne Široki, zalbe su vjerovatno na to da ima i kvalitetnijih susreta, al nebitno. A ne mozes usporedjivati kvalitet i broj gledatelja. Problem je sto BHT il FTV i ostatak ne mogu dogovoriti da imaju po dvije utakmice vikendom npr., cime bi dali fokus na derbi kola, i one koje manje prenose inace, sto bi bilo fantasticno.STEFAN_777 je napisao/la:Sta se vi sad bunite?
Narucito vi iz Sirokog Brijega.....
A evo sad i razlog zasto....Ja mislim da je uredu da prenose utakmice iz Prijedora kao i iz ostali gradova u kojima pre nisu prenosili....tj u Tuzli.....I Prijedor i Tuzla to zasluzuju jer su mnogo veci gradovi od sirokog brijega i td...tj tuzla je jos veca od prijedora....
al to je sad ne bitno....al ne kotnam zasto bi stalno prenosili Siroki Zeljeznica Borac Sarajevo i ostale?
npr utakmica Siroki Brijeg - Travnik.... npr ko ce to gledati preko TV....mhm meni ne smeta i to da prenose...al TV prenos se nece raditi da ga gledaju eto nekih 10 000 ljudi preko TV...
a npr Rudar P - Slobodna ce gledati SIGURNO VISE nego Siroki - Travnik....ne govorim ovo zato sto je Rudar i sloboda bolja od Sirokog ili Travnika nego zato sto....u Prijedoru i Tuzli ima vise STANOVNIKA koji ce pratiti preko TV utakmicu....
Stadion od Sirokog je OK...ali ja se ne secam niti cu se secati dana kad ce taj stadion biti pun....pa kad su bile kvalifikacije za LE stadion sirokog nije bio Pun....
Ne bude ni od Rudara PUn stadion i ako je manji u losiji....al opet bude vise navijaca nego na stadionu od Sirokog.....
Nije ti nigdje za pozeljeti posjeta u ligi, Prijedor, ostatak, jesu puno veci gradovi, al njihove posjete nisu vece po deset puta ili u odnosu na postotak svog stanovnistva, da imaju sta reci po tom pitanju. Bude Pecara u Europi puna u par navrata, kako ne, ne da mi se traziti slike sa Sturma, Austrie, i sl., sve to ovisi, al ne vidim sta se ima pricati o tome kad ni sredine koje su 10 do 50 puta vece ne mogu izvuci neku adekvatnu brojku u takvim slucajevima, pa vidi se to i iz ove godine, ne znam ni da su ostali stadioni bili puni, dapace, jednostavno s vise ljudi, al boze moj, iz vece sredine. Nema se sta posebno o tome raspravljati u ovoj ligi, nema smisla.