FK Rudar Prijedor

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 avg 2011, 12:53

STEFAN_777 je napisao/la:Sta se vi sad bunite?
Narucito vi iz Sirokog Brijega.....

A evo sad i razlog zasto....Ja mislim da je uredu da prenose utakmice iz Prijedora kao i iz ostali gradova u kojima pre nisu prenosili....tj u Tuzli.....I Prijedor i Tuzla to zasluzuju jer su mnogo veci gradovi od sirokog brijega i td...tj tuzla je jos veca od prijedora....

al to je sad ne bitno....al ne kotnam zasto bi stalno prenosili Siroki Zeljeznica Borac Sarajevo i ostale?

npr utakmica Siroki Brijeg - Travnik.... npr ko ce to gledati preko TV....mhm meni ne smeta i to da prenose...al TV prenos se nece raditi da ga gledaju eto nekih 10 000 ljudi preko TV...

a npr Rudar P - Slobodna ce gledati SIGURNO VISE nego Siroki - Travnik....ne govorim ovo zato sto je Rudar i sloboda bolja od Sirokog ili Travnika nego zato sto....u Prijedoru i Tuzli ima vise STANOVNIKA koji ce pratiti preko TV utakmicu....

Stadion od Sirokog je OK...ali ja se ne secam niti cu se secati dana kad ce taj stadion biti pun....pa kad su bile kvalifikacije za LE stadion sirokog nije bio Pun....

Ne bude ni od Rudara PUn stadion i ako je manji u losiji....al opet bude vise navijaca nego na stadionu od Sirokog.....
Ma nema ti to veze s tim. Treba jednostavno lijepo rasporediti da se svi prenose, nije nitko protiv toga, pogotovo ne Široki, zalbe su vjerovatno na to da ima i kvalitetnijih susreta, al nebitno. A ne mozes usporedjivati kvalitet i broj gledatelja. Problem je sto BHT il FTV i ostatak ne mogu dogovoriti da imaju po dvije utakmice vikendom npr., cime bi dali fokus na derbi kola, i one koje manje prenose inace, sto bi bilo fantasticno.
Nije ti nigdje za pozeljeti posjeta u ligi, Prijedor, ostatak, jesu puno veci gradovi, al njihove posjete nisu vece po deset puta ili u odnosu na postotak svog stanovnistva, da imaju sta reci po tom pitanju. Bude Pecara u Europi puna u par navrata, kako ne, ne da mi se traziti slike sa Sturma, Austrie, i sl., sve to ovisi, al ne vidim sta se ima pricati o tome kad ni sredine koje su 10 do 50 puta vece ne mogu izvuci neku adekvatnu brojku u takvim slucajevima, pa vidi se to i iz ove godine, ne znam ni da su ostali stadioni bili puni, dapace, jednostavno s vise ljudi, al boze moj, iz vece sredine. Nema se sta posebno o tome raspravljati u ovoj ligi, nema smisla.
...Život za Široki...

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 24 avg 2011, 13:20

šta je jbča ovdje :D

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 24 avg 2011, 13:28

Ma sve je to lijepo , ali mogu misliti na sta ce liciti prenos...

STEFAN_777
Kontakt:

Post Postao/la STEFAN_777 » 24 avg 2011, 13:36

Ma nema ti to veze s tim. Treba jednostavno lijepo rasporediti da se svi prenose, nije nitko protiv toga, pogotovo ne Široki, zalbe su vjerovatno na to da ima i kvalitetnijih susreta, al nebitno. A ne mozes usporedjivati kvalitet i broj gledatelja. Problem je sto BHT il FTV i ostatak ne mogu dogovoriti da imaju po dvije utakmice vikendom npr., cime bi dali fokus na derbi kola, i one koje manje prenose inace, sto bi bilo fantasticno.
Nije ti nigdje za pozeljeti posjeta u ligi, Prijedor, ostatak, jesu puno veci gradovi, al njihove posjete nisu vece po deset puta ili u odnosu na postotak svog stanovnistva, da imaju sta reci po tom pitanju. Bude Pecara u Europi puna u par navrata, kako ne, ne da mi se traziti slike sa Sturma, Austrie, i sl., sve to ovisi, al ne vidim sta se ima pricati o tome kad ni sredine koje su 10 do 50 puta vece ne mogu izvuci neku adekvatnu brojku u takvim slucajevima, pa vidi se to i iz ove godine, ne znam ni da su ostali stadioni bili puni, dapace, jednostavno s vise ljudi, al boze moj, iz vece sredine. Nema se sta posebno o tome raspravljati u ovoj ligi, nema smisla.

Ma znam ja to druze..pazi sad ovo...npr...u Prijedoru..kad Rudar nekog docekuje....cijene karata su sledece... 3 km istocna tribina za stajati..(ali ona vise nije u upotrebi jer se na mestu tom gradi prava istocna tribina kapaciteta 1750)5 km je zapadna tribina koja nije natkrivena i 8 km je natkrivena tribina... CIJENE SU PREVELIKE...mhm da bi 3-4 km bila ok cijena....I naravno da stadion nece biti pun ni u PD ni u Sirokom ni u TUzli jer su karte skupe, lose igraju klubovi, stadion u PD pude pun samo kad igra protiv borca, pa onda zeljeznicara,sarajeva,SB i ovih ostalih klubova...kad bude dolazio GOSK u PD mhm da nece biti vise od 500 navijaca...
I ja se slazem da bi sve klubove trebali prenositi preko TV... jer po nicemu ni Zeljeznicar ni Sarajevo ni Borac nisu bolji od zvijezde travnika kozare rudara zriljskog i td....mhm da bi bilo oK npr...subotom u 20h tj nebitno je vrijeme...da prenose DERBI KOLA,...a u nedelju neku utakmicu obicnu..tj npr Rudar - Sloboda...i tako svake sedmice...Stim da englesku ligu prenose i nedeljom a ne samo subotom...jer ipak engleska je liga najaca na svetu..i to svi vole gledati...
Zadnja izmjena: STEFAN_777, dana/u 24 avg 2011, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.

STEFAN_777
Kontakt:

Post Postao/la STEFAN_777 » 24 avg 2011, 13:40

Vastecija_GSE je napisao/la:Ma sve je to lijepo , ali mogu misliti na sta ce liciti prenos...
A drug jbg,znam da u PD skoro pa najlosiji stadion od svih premijer ligasa...al evo npr....za 6 mjeseci bice u funkciji i istocna tribina,a utakmice se snimaju sa zapadne tribine...pa fino kad jednom opet bude prenos iz PRijedora fino ce biti kada se bude vidila i istocna tribina...naravno ako bi rudar ostao u PL BIH i naredne sezone,,onda bi se mogli i refletkori postaviti...pa posle toga postaviti i juzan i sjeverna tribina.,.i onda bi imali stadion ok....jbg....

Meni je drago da prenose sad iz svih gradova...i zhavaljujem se na tome BHT 1 Televiziji.

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 24 avg 2011, 13:41

Ja ću odgledati taj meč, da vidim naše prijedorčane još jednom na dijelu ali sam siguran da će BHT izgubiti gledanost tog programa zato što više ne prenose derbi kola, ne znam šta im je cilj. Trebali su prenositi 2 utakmice ako im j cilj popularizacija fudbala i promocija lokalnih klubova u svim sredinama. Ionako im politički program ništa ne valja tako da se i trebaju okrenuti samo tom sportskom dijelu ako hoće da ih iko gleda.

STEFAN_777
Kontakt:

Post Postao/la STEFAN_777 » 24 avg 2011, 13:49

Dejan, BL je napisao/la:Ja ću odgledati taj meč, da vidim naše prijedorčane još jednom na dijelu ali sam siguran da će BHT izgubiti gledanost tog programa zato što više ne prenose derbi kola, ne znam šta im je cilj. Trebali su prenositi 2 utakmice ako im j cilj popularizacija fudbala i promocija lokalnih klubova u svim sredinama. Ionako im politički program ništa ne valja tako da se i trebaju okrenuti samo tom sportskom dijelu ako hoće da ih iko gleda.
Drug gledaj,. ja sam iz PD....ne mora znaciti da se utakmica Rudar - Sloboda nece biti gledana...npr....ja sam gledao dosta Derbija sto su prenosili....i mogu ti reci da su skoro sve i jedan derbi ocaj nad OCAJEM..tu fudbala nema...igra se vecinom na pola trena..tj soko svih 90 min....bude par sansi..i to je to....
Utakmica Rudar - Slobodna mozda bude ocajna..a mozda i ne bude to mi ne znamo....al ja znam. kad prebacujem po tv i naletim na neku utakmicu..ostavim par minuta da vidim kako se igra....ako se igra fin fudbal ja ostavim da gledam...tj zelim da ti kazem ako se fin fudbal igra niej bitno koga prenose..tj koji je klub u pitanju...npr zadnja utakica koja je bila ok koj usam gledao bila je Sarajevo u Ligi Evrope ne znam skim su igrali(zaboravio) mogu reci da je ono bila OK utakmica...A NAJBOLJU UTAKMICU KOJU SAM IKADA GLEDAO BILA JE LIVERPUL - ARSENAL 4:4
Mhm da necu u skorije vrijeme vidjeti tako dobru utakmicu

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 24 avg 2011, 14:05

Ne govorim protiv utakmice u PD šta više na temi BHT sam najglasniji da se prenosi što više klubova RS a ne samo federalni i Borac

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 avg 2011, 14:11

STEFAN_777 je napisao/la: Ma znam ja to druze..pazi sad ovo...npr...u Prijedoru..kad Rudar nekog docekuje....cijene karata su sledece... 3 km istocna tribina za stajati..(ali ona vise nije u upotrebi jer se na mestu tom gradi prava istocna tribina kapaciteta 1750)5 km je zapadna tribina koja nije natkrivena i 8 km je natkrivena tribina... CIJENE SU PREVELIKE...mhm da bi 3-4 km bila ok cijena....I naravno da stadion nece biti pun ni u PD ni u Sirokom ni u TUzli jer su karte skupe, lose igraju klubovi, stadion u PD pude pun samo kad igra protiv borca, pa onda zeljeznicara,sarajeva,SB i ovih ostalih klubova...kad bude dolazio GOSK u PD mhm da nece biti vise od 500 navijaca...
Ma znam ja to, al tako je svugdje. U nas su 5 7 i 10 cijene karata. Nego vise je to zbog osjecaja stagnacije, mesetarenja, i slicno, jer ja se sjecam odlicne posjete na Pecari, pa i drugdje, al ne moze se sada gledati kroz prizmu omalozavanja kad bi evo primjera radi Široki imao 1000 u prosjeku, a recimo Tuzla, Sarajevo, Banja Luka, 3000-3500. Jesu li te sredine triput vece od Širokog il puno vece? Mislim, kazem, to je jednostavno odraz velicine sredine, a nezainteresiranost se svugdje desava iz brojnih razloga. Najlakse je reci 'ta ce taj i taj, selendra', a tamo im stadion od 15 20 30 000 mjesta i sam i vise nego prazan.

I ja se slazem da bi sve klubove trebali prenositi preko TV... jer po nicemu ni Zeljeznicar ni Sarajevo ni Borac nisu bolji od zvijezde travnika kozare rudara zriljskog i td....mhm da bi bilo oK npr...subotom u 20h tj nebitno je vrijeme...da prenose DERBI KOLA,...a u nedelju neku utakmicu obicnu..tj npr Rudar - Sloboda...i tako svake sedmice...Stim da englesku ligu prenose i nedeljom a ne samo subotom...jer ipak engleska je liga najaca na svetu..i to svi vole gledati...
Ma kazem valjalo bi najvise napraviti dva prijenosa, subotom i nedjeljom, igrati na kartu derbi kola gdje nema rasprave oko toga sta je derbi kad se zna koje su najbolje ekipe u drzavi, i tu nema igranja na kartu nostalgije il kojekakva fatanziranja, i onda bi svi dosli na svoje jer bi se prenosili i klubovi koji su nize rangirani u poretku dan poslije.
...Život za Široki...

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 25 avg 2011, 00:17

2 prenosa....jedan subota jedan nedelja , Derbi kola i neka ajmo reci "zanimljiva" utakmica....uvijek se nadju poneke solidne ekipe koje se mogu prenositi. :D

bole_pd
Kontakt:

Post Postao/la bole_pd » 25 avg 2011, 11:14

Poz. svima! Mene je licno iznenadio prenos Rudara u nedelju, ali ok, treba da se prenose utakmice iz svih krajeva. Malo mi je glupo zato sto je stadion u fazi izgradnje pa nije bas lijepo za vidjeti, ali nek se vidi da se u Prijedoru ulazu ne tako mala finansijska sredstva u to. S druge strane, prijenos se moze odraditi i sa istoka, pa bi pogled bio na postojeće tribine, ne znam sto to niko ne uradi :roll: privremeno se može postaviti skela za potrebe prenosa. Neko je gore spomenuo kapacitet istoka 1750 mjesta, pa mala ispravka, kapacitet istočne tribine ce biti oko 2370 mjesta.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 25 avg 2011, 11:20

Ono juce su bili pravi navijaci Rudara, i vise postujem kad dodje 100 pravih navijaca nego 300 narkomana...

Fino smo usli ni jednu pjesma nije upucena Lesinarima, ali onda oni prvi pocinju prozivati i da stvar bude jos gora pocinju bacati kamenje sa istoka na gostujucu tribinu.

Nisam zaista vidio potrebe za onim, isto kad se izlazilo u 90toj minuti sa tribine kamenovani smo i sa zapada, a da stvar bude gora kamenovali su nam i bus.

Znam samo da ste ovim zasluzili da najebete u Prijedoru!

Sramota za Banja Luku.
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 25 avg 2011, 11:34

Napravili ste veliki klupski uspjeh.Nakon dugo godina ste dali go Velikanu u Banjaluci :mrgreen:
Zasto sjedite,zasto sjedite... :lol:
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 25 avg 2011, 11:34

bole_pd je napisao/la:Poz. svima! Mene je licno iznenadio prenos Rudara u nedelju, ali ok, treba da se prenose utakmice iz svih krajeva. Malo mi je glupo zato sto je stadion u fazi izgradnje pa nije bas lijepo za vidjeti, ali nek se vidi da se u Prijedoru ulazu ne tako mala finansijska sredstva u to. S druge strane, prijenos se moze odraditi i sa istoka, pa bi pogled bio na postojeće tribine, ne znam sto to niko ne uradi :roll: privremeno se može postaviti skela za potrebe prenosa. Neko je gore spomenuo kapacitet istoka 1750 mjesta, pa mala ispravka, kapacitet istočne tribine ce biti oko 2370 mjesta.

Jel to istina..otkud ti taj podatak? :geek:
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 25 avg 2011, 12:31

" ја ' ¥ $ су је $ ".

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 25 avg 2011, 12:58

Prijedor je napisao/la:Ono juce su bili pravi navijaci Rudara, i vise postujem kad dodje 100 pravih navijaca nego 300 narkomana...

Fino smo usli ni jednu pjesma nije upucena Lesinarima, ali onda oni prvi pocinju prozivati i da stvar bude jos gora pocinju bacati kamenje sa istoka na gostujucu tribinu.

Nisam zaista vidio potrebe za onim, isto kad se izlazilo u 90toj minuti sa tribine kamenovani smo i sa zapada, a da stvar bude gora kamenovali su nam i bus.

Znam samo da ste ovim zasluzili da najebete u Prijedoru!

Sramota za Banja Luku.
I ja sam navijac , svaku domacu tu i predhodne u BL ali ovu nisam zelio ici...A banjalucanin ko svaki , prdi kako mi nismo Srbi poziva na saradnju , bez sukoba i tako a onda sve to usere....svaka cast momci!

Tetrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Tetrijeb » 25 avg 2011, 13:06

Ovaj jaran kaze ono su juce bili pravi navijaci Rudara :o
Jesu li pravi navijaci Rudara oni koji sjede cijelo drugo poluvrijeme ili mozda oni koji pjevaju vise protiv Borca i Banja Luke nego za svoj klub :?: :!:

90-teeeeeee

Hemuli
Kontakt:

Post Postao/la Hemuli » 25 avg 2011, 13:28

Tetrijeb je napisao/la:Ovaj jaran kaze ono su juce bili pravi navijaci Rudara :o
Jesu li pravi navijaci Rudara oni koji sjede cijelo drugo poluvrijeme ili mozda oni koji pjevaju vise protiv Borca i Banja Luke nego za svoj klub :?: :!:

90-teeeeeee
Ni jednu pjesmu nismo pjevali vama, Borcu, Banjalučanima. A znaš kako je bilo, navijanje odlično prvo poluvrijeme, i onda rezultat malo pokvari stanje (3-0 na poluvremenu), pa proradi sav onaj alkohol i gandža, pa umor (napolju 30+ stepeni, u busu 40+ :o ) i onda ljudi posjedaju. Ali neka, vidim ja mi smo sve više vama trn u oku (ide parola na dve motke, pokušavaju ljudi upasti nama na tribini, kamenovanje sa njihovog istoka, naravno murija ništa ne radi, kamenovanje i bacanje stolica sa zapada, i kamenovanje busa i kombija). Vidimo se na sljedećem derbiju u Prijedoru! ;)
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928

Tetrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Tetrijeb » 25 avg 2011, 13:31

Ko vam je kriv sto se palite na nasu pjesmu jos su vas panduri trebali izlemati kad se pravite budale :!:
I ja kazem vidimo se u Prijedoru 8-)

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 25 avg 2011, 13:42

Hemuli je napisao/la:
Tetrijeb je napisao/la:Ovaj jaran kaze ono su juce bili pravi navijaci Rudara :o

90-teeeeeee
Ni jednu pjesmu nismo pjevali vama, Borcu, Banjalučanima. A znaš kako je bilo, navijanje odlično prvo poluvrijeme, i onda rezultat malo pokvari stanje (3-0 na poluvremenu), pa proradi sav onaj alkohol i gandža, pa umor (napolju 30+ stepeni, u busu 40+ :o ) i onda ljudi posjedaju. Ali neka, vidim ja mi smo sve više vama trn u oku (ide parola na dve motke, pokušavaju ljudi upasti nama na tribini, kamenovanje sa njihovog istoka, naravno murija ništa ne radi, kamenovanje i bacanje stolica sa zapada, i kamenovanje busa i kombija). Vidimo se na sljedećem derbiju u Prijedoru! ;)
Mi sa vama ne možemo da igramo DERBI, shvatite to već jednom, za derbi mora da postoji ono nešto, a vi nemate ni jedan taj detalj, osim što se napalite ko maldi majmuni...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], Giuseppe1, Vorovus i 25 gostiju.