Aikon je napisao/la:a sezonu je spasio Damir Doborac, čiji je ostanak na početku bio čak i upitan. ......???????

PA ŠTA JE SAM IGRO CJELU SEZONU ALI JE RUKOMET EKIPNI SPORT???

...NAJVEČI SOLER KOJEG JE IKAD BOSNA IMALA..
a nezadovoljan je bio i Ivan Divković.........HMM NEZADOVOLJAN ,PAZI DA BUDE TO ISTINA...PITAJTE DIVKOVIČA ŠTA JE BILO.........
fenomenalni Dragan Marjanac te Slovenac Petar Pucelj, kojeg je Bosna napravila igračem. ......ŠTO VAM JE MARJANAC POBJEGO?? HMMM....I PUCELJA JEST NAPRAVILA BOSNA SVE STOJI,ALI NISTE SE ZNALI ČOVJEKU NA ZADNOJ UTAKMICI NI ZAHVALITI ZA 4 GODINE ŠTO JE PROVEO U BOSNI???
Tako je bekovska linija zasad skoro nepostojeća............

...PA DA TREBA OTVORITI NAVČANIKE GOSPODA ...IZGLEDA DA NEČE NIKO U KLUB KOJI....

Drugar,
smanji malo doživljaj - ne znam što si odjednom postao tako radikalan spram Bosne i uspjeha!? Ako me sjećanje ne vara nisi bio takav prije!???
Ko je ti je onda "pravo lice"...pretpostavljam ovo što u zadnje vrijeme se pokaza....
Vas nekoliko, ponavljam po ko zna koji put, sve svodite na finansijsko stanje, znate sve o 'budžetu', 'dugovanjima', 'bježanjim'.....
a ovo je sportska tema!
Helem, ispade RK bosna strašna babaroga a svi bi u Bosnu!?
Nema logike vala pa koliko god vi ne podnosili taj klub i tražili 'dlaku u jajetu'.
Fluktuacija igrača je odavno prisutna u sportu a rukomet i košarka pogotovo. Rijetkost je nači jači evropski klub koji sastavi 2 sezone sa istom postavom ekipe!
RK Bosna ispade, po vašim pisanijama, jedina i plaća igrače

(pa nekima i duguje s razlogom ili bez - nek svako svoje 'ganja') dok u ostalim klubovima sve OK - niko ništa ne duguje, jer valjda niko ništa ni ne plaća!????
Naravno da je problem
lova - jer da nije mnogi se klubovi ne bi polagano gasili, neki mijenjali "politiku" (vidi pod: Celje, npr) a normalno je da igrači idu i za 'šaku dolara više' bilo gdje pa i u Katar kad ih Bosna vrati u "život".
A o tvojoj konstataciji da neće niko
"..u klub koji..." - o tom potom. Kako je ovoliki broj, dobrih igrača, 'prošao kroz' Bosnu a ne recimo neki drugi bh.klub....
Znaju oni svi koji je jedini pravi evropski klub u BiH...ma šta vi drvili, trunili i 'fokisali'....
Popustite malo, dajte mira onima koji vole Bosnu a popravljajte malo 'rejting' PF svojim klubovima - a hvala vam što pišete i na Bosninoj temi, svako ima pravo, ali...smanjite 'doživljaj' bijesa nije fer stalno jedno te isto i to od uvijek istih....
Ma, uostalom - nema veze, neka vas - 'foke' naše, samo nastavite....

Bosno moja poharana....