FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- kupus army
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma i ja bi podnio ostavku,sta treba jednom Redzepagicu da se ofira s ovim smradovima i da covjek gubi svoj ugled,a isto tako vazi i za Rizvanovica.I jos nesto Fazlagicu,Mirza,Prljaco **** vam mrtve.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
- Kontakt:
Amire,Irfane i BP ne odustajte!!! Sazovite upravni odbor,podjelite otkaze svima koji vam smetaju !!!!
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Upravo,ma znaju oni da su raja uz njih...Ali ljudi su garant izbezumljeni,dosli da naprave jako Sarajevo,a ovi majmuni se seru po njimaGunnerS je napisao/la:DaJ ba možel' se kako prići tim ljudima ( irfanu ) i reči mu da smo uz njega da ni pod kojim slučajem ne daje ostavku jer ako je da opet se bagra vraća. Vidiš da to namjerno rade mamu im ....![]()

---Skinhedi oko mene skankuju...
Treba otici raja i **** im mater i rijesiti status...Ocigledno se tako moze rijesiti nesto.....
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Kad je ovoliko devero, mislim da moze jos napraviti jos jedan korak i konacno izbaciti i pobijediti Prljacu i CO.kupus army je napisao/la:Ma i ja bi podnio ostavku,sta treba jednom Redzepagicu da se ofira s ovim smradovima i da covjek gubi svoj ugled,a isto tako vazi i za Rizvanovica.I jos nesto Fazlagicu,Mirza,Prljaco **** vam mrtve.
Hajde da nema vecinu u UO , ali kad je ima mogu poraziti zalizanog P. i zalizanog na kvadrat ...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Komsije nek vam je bog na pomoci ovo je bruka sta vam ljudi rade od kluba.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
-
- Kontakt:
Ima 4 100% njegovih u upravnom odboru a ukljucujuci i nejga to je 5...Fali mu jos jedan za vecine,za ove ostale ne znam ciji su :Sdr.van nostrand je napisao/la:Kad je ovoliko devero, mislim da moze jos napraviti jos jedan korak i konacno izbaciti i pobijediti Prljacu i CO.kupus army je napisao/la:Ma i ja bi podnio ostavku,sta treba jednom Redzepagicu da se ofira s ovim smradovima i da covjek gubi svoj ugled,a isto tako vazi i za Rizvanovica.I jos nesto Fazlagicu,Mirza,Prljaco **** vam mrtve.
Hajde da nema vecinu u UO , ali kad je ima mogu poraziti zalizanog P. i zalizanog na kvadrat ...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Sta uradise od kluba majko mila... Zivjela smrtna kazna !
-
- Kontakt:
ovo je sve petljanija da varesanovic ostane trener, hebem im mamu svima...**** zalizane
Valjda ih ima dovoljno, već je problem što prljača, agim i talovic(svima im jbm sve od a do ž) , osporavaju legitimost Irfana Redžepagića, ali im je on i pokazao papir na kome se vidi da je zamrznuo svoju licencu menadžera u savezu .samosarajvo je napisao/la:Ima 4 100% njegovih u upravnom odboru a ukljucujuci i nejga to je 5...Fali mu jos jedan za vecine,za ove ostale ne znam ciji su :Sdr.van nostrand je napisao/la:Kad je ovoliko devero, mislim da moze jos napraviti jos jedan korak i konacno izbaciti i pobijediti Prljacu i CO.kupus army je napisao/la:Ma i ja bi podnio ostavku,sta treba jednom Redzepagicu da se ofira s ovim smradovima i da covjek gubi svoj ugled,a isto tako vazi i za Rizvanovica.I jos nesto Fazlagicu,Mirza,Prljaco **** vam mrtve.

Nemojte sada otići, ovo je posljednja bitka, ako ovu dobijemo njih više nigdje nema

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Megamon
- Kontakt:
Veceras ce se sve znati.Biti ili ne biti.Nek nam je drabi Bog na pomoci...
a kad vidim da obicni prosvjetni radnik hoce da se za nesto pita pa kosu bi sa glave pocup'o
a kad vidim da obicni prosvjetni radnik hoce da se za nesto pita pa kosu bi sa glave pocup'o

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
MI SMO TU I **** VAM MAME,NE DAMO VAM DA UNISTITE SVE!
AMIRE;IRFANE IZDRZITE. SAZOVITE UPRAVNI ODBOR I IZGLASAJTE OSTAVKE PRLJACI I SVIM CLANOVIMA LA FAMILIJE
edit: Zna li neko uopste sta Talovic ima sa klubom ? Je li u UO ili je zaposlenik u klubu??
steta za Sarajevo,da jedna mala saka ljudi razvaljuje klub to ne smijete dozvoliti! samo znam da bi svako pozelio da u strukturi svog kluba ima jednog Rizvanovica,Redzepagica..ali **** to kad kod vas glavnu politiku vode oni zalizani,razne Prljace,Uscuplici,Nikolici,Tanovici...!:) nogirajte ih i ne dajte im da se priblize Kosevu,jedino tako cete mozda biti spaseni,inace vas nema nigdje..a bez jakog Sarajeva nema ni jakog Zelje..
Sazvana je sjednica za večeras u pola 6.samosarajvo je napisao/la:
MI SMO TU I **** VAM MAME,NE DAMO VAM DA UNISTITE SVE!
AMIRE;IRFANE IZDRZITE. SAZOVITE UPRAVNI ODBOR I IZGLASAJTE OSTAVKE PRLJACI I SVIM CLANOVIMA LA FAMILIJE

Samo da ne odu sada, već trebaju odmah otkaze prljaci i svima koji stoje iza onog saopštenja

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
Nemojte se bojati ,nece Rizvan otici, naucio je on davati ostavke pa ih povlaciti(ovo mu je druga za manje od mjesec dana ,bit ce i treca,)
Treca sreca kako nas narod kaze.
Treca sreca kako nas narod kaze.
Jedino pozitivno u svemu, jeste činjenica da sada cijela država zna imena i prezimena korumpiranih kriminalaca, koji se otvoreno protive napredku i prosperitetu ovog grada u svakom smislu...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
-
- Kontakt:
Kako sada stoje stvari, češki stručnjak Jiri Plišek daleko je od klupe Fudbalskog kluba Sarajevo.
Plišek je danas trebao potpisati dvogodišnji ugovor sa bordo timom, ali uoči konferencije za medije na kojoj je trebao zvanično preuzeti funkciju, obavljen je razgovor sa direktorom kluba Edinom Prljačom, koji je osporio imenovanje. Nakon svega, odgođeno je potpisivanje ugovora, a Plišek će ipak boraviti u Sarajevo nekoliko dana, u nadi da će se naći riješenje postojeće situacije.
"Upravni odbor imenovao je Plišeka za trenera, ali u klubu postoji mnogo opstrukcija. Stavljam odluku o imenovanju trenera na čekanje dok se ne riješi ova situacija", rekao je Amir Rizvanović, predsjednik Upravnog odbora FK Sarajevo.
"Postoji velika doza razjedinjenosti u klubu i ja zaista ne znam kako sve ovo riješiti. Mi smo željeli napraviti veliki, evropski klub od Sarajeva, doveli smo ljude u klub koji znaju raditi svoj posao. Doveli smo i menadžera evropskog renomea, koji očito smeta nekim strukturama u klubu. Imali smo plan da nam Plišek bude trener, da Dženan Ušćuplić bude njegov pomoćnik, sve je bilo spremno, ali...", ogorčen je Rizvanović.
Sa današnjom konferencijom za medije nastavljena je sapunica koja se mjesecima odvija u FK Sarajevo. Razjedinjenost Uprave i lični interesi doveli su klub sa Koševa u veoma nezahvalnu situaciju .
Kako sada stoje stvari, češki stručnjak Jiri Plišek daleko je od klupe Sarajeva, a utakmica drugog pretkola sa švedskim Orebrom sve je bliže, dok se na Koševu ne zna ni ko će biti trener, ni s kojim igračima se raspolaže, ni ko će u budućnosti voditi klub...
Plišek je danas trebao potpisati dvogodišnji ugovor sa bordo timom, ali uoči konferencije za medije na kojoj je trebao zvanično preuzeti funkciju, obavljen je razgovor sa direktorom kluba Edinom Prljačom, koji je osporio imenovanje. Nakon svega, odgođeno je potpisivanje ugovora, a Plišek će ipak boraviti u Sarajevo nekoliko dana, u nadi da će se naći riješenje postojeće situacije.
"Upravni odbor imenovao je Plišeka za trenera, ali u klubu postoji mnogo opstrukcija. Stavljam odluku o imenovanju trenera na čekanje dok se ne riješi ova situacija", rekao je Amir Rizvanović, predsjednik Upravnog odbora FK Sarajevo.
"Postoji velika doza razjedinjenosti u klubu i ja zaista ne znam kako sve ovo riješiti. Mi smo željeli napraviti veliki, evropski klub od Sarajeva, doveli smo ljude u klub koji znaju raditi svoj posao. Doveli smo i menadžera evropskog renomea, koji očito smeta nekim strukturama u klubu. Imali smo plan da nam Plišek bude trener, da Dženan Ušćuplić bude njegov pomoćnik, sve je bilo spremno, ali...", ogorčen je Rizvanović.
Sa današnjom konferencijom za medije nastavljena je sapunica koja se mjesecima odvija u FK Sarajevo. Razjedinjenost Uprave i lični interesi doveli su klub sa Koševa u veoma nezahvalnu situaciju .
Kako sada stoje stvari, češki stručnjak Jiri Plišek daleko je od klupe Sarajeva, a utakmica drugog pretkola sa švedskim Orebrom sve je bliže, dok se na Koševu ne zna ni ko će biti trener, ni s kojim igračima se raspolaže, ni ko će u budućnosti voditi klub...

Zadnja izmjena: -SiviSoko-, dana/u 27 jun 2011, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
j.ebo mu no coment majku

Izdržite uz vas smo